11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆 چی بودیم چی شدیم
🇮🇷مقایسه بیش از ۲۰ مورد از دستآوردها و خدمات بعد و قبل از انقلاب
گوشهای از دستاوردهای گام اول انقلاب
🔆دهه مبارک فجر مبارک باد
♦️به کوری چشم دشمنان انقلاب اسلامی ایران، چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب خمینی (ره) را جشن میگیریم.
🇮🇷#دههفجر
☫🇮🇷«عصر سلیمانی»🇮🇷☫
https://eitaa.com/joinchat/132382781Cdf44f57577
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استوری🕊
تو چه بودی که اتش زدی بر جان همه
سردار دلها
شهدا را یاد کنید با ذکر صلوات
☫🇮🇷«عصر سلیمانی»🇮🇷☫
https://eitaa.com/joinchat/132382781Cdf44f57577
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
💐روزتان معطر به ذکرصلوات برمحمدوآل محمد
(علیهم السلام)💐
🌺💚اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ
وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌺💚السلام علیک یابقیة الله
(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
💚🌺السلام علیک یااباعبدالله
الحسین (علیه السلام)
🌺💚السلام علیک یا علی ابن
موسی الرضا(علیه السلام)
💐السلام علیکم یا اهل البیت النبوه
جمیعا" ورحمة الله وبرکاته💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹روح وجانمون رو پر از نورمیکنیم
باتلاوت آیاتی از سوره مبارکه کهف🌹
قرائت من سوره: الکهف
القاری: الاستاد: عبدالباسط محمدعبدالصمد
احکام سیاسی، شماره ۱۴
⁉️تحلیل و یا انتشار خبری که موجب بهرهبرداری سیاسی دشمنان علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی شود، شرعاً چه حکمی دارد؟
🔴 اگر منجر به تضعیف نظام اسلامی شود، جایز نیست.
☫🇮🇷«عصر سلیمانی»🇮🇷☫
https://eitaa.com/joinchat/132382781Cdf44f57577
🇮🇷🇵🇸
#عکس_نوشت
#معیار_فرمانده ۱۷
🔰 بسیجی اهل عمل است
🍃🌹🍃
🔹[بسیجی] در کنار عملگرایی، آرمانگرا هم هست ــ بسیجی این جوری است ــ برای اینکه بسیجی اهل عمل است، اهل اقدام است. فقط حرف نمیزند، عمل میکند؛ امّا در کنار عملگرایی، محصور در عملگرایی نمیشود، آرمانگرایی را فراموش نمیکند، به سمت آرمانها [حرکت میکند]؛ فراموش کردن آرمانها خطر بزرگی است. این یکی از ثمرات بسیج است.
۱۴۰۱/۰۹/۰۵
☫🇮🇷«عصر سلیمانی»🇮🇷☫
https://eitaa.com/joinchat/132382781Cdf44f57577
🇮🇷🇵🇸
#یادداشت
🔰 چند روایت از اقتصاد پهلوی (۳)
3⃣ بخش سوم
🍃🌹🍃
۴. فساد اطرافیان و سکوت پهلوی
«مجید مجیدی» که در رژیم پهلوی و طی دهه ۵۰ مسئولیتهایی، چون وزارت کار و ریاست سازمان برنامه را برعهده داشت، میگوید: «سال ۱۳۵۳ بود که برای ارائه گزارش بودجه نزد شاه رفتم. بعد از اینکه شاه با اصول بودجه موافقت کرد، داشتم از اتاق بیرون میآمدم که شاه گفت بنشین کارت دارم. میخواهم در تشکیلات سیاسی مملکت تغییراتی ایجاد کنم، فکر کردیم باید یک سیستمی به وجود بیاوریم که انتقاد از داخل خودش باشد و سیستم مرتب خودش را اصلاح و بهتر کند. احساس کردم شاه میخواهد صحبت از حزب واحد کند. همانجا به شاه گفتم: قربان فکر نمیکنم مسئله مملکت این باشد. مسئله این است که مردم آنطور که باید و شاید به اقدامات و تصمیمات دولت اعتماد ندارند و علت اصلی آن هم فساد است اگر با فساد مقابله کنیم مردم خیلی بیشتر راضی میشوند تا اینکه بیاییم و سیستم چند حزبی را تبدیل به یک حزبی کنیم. شاه از حرفهای من خوشش نیامد و گفت: منظورت از فساد چیست.
گفتم عدهای که نزدیک دولت، دربار، خانواده سلطنتی هستند، بهرهگیریهایی در کار و فعالیتشان میکنند که منطقی نیست. حتی برای شاه مثال زدم که وقتی یک قراردادی امضا میشود یا طرحی اجرا میشود، بین ۵ تا ۱۰ درصد و بعضی مواقع بیشتر از مبلغ از این قرارداد گیر فردی بیاید که واسطه یا دلال انجام این طرح بوده و این کار صحیح نیست و باعث میشود مردم از دیدن میلیونر شدن یک شبه برخی افراد عصبانی شوند.
شاه گفت: آیا آن کارمند دولتی که رشوه میگیرد آن فساد نیست؟ گفتم: چرا قربان آن هم فساد است؛ ولی مسئله این است که متوسط حقوق کارمندان دولت ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ تومان است، در شرایطی که اجارهخانه کمتر از هزار تومن نیست طبیعی است که کارمند دولت میرود دنبال درآمدهای دیگر.»
۵. پیچیدن بوی تریاک و تعفن در سطح شهر
«اشپیگل» در سال ۱۹۵۲ میلادی و در شماره ۳۴ خود گزارشی تحلیلی و میدانی از ایران ارائه داده و مینویسد: «از صدها کلبه پر از شپش و فقیرانه منطقه ۱۰ تهران واقع در جنوب شهر، هر شب بوی تریاک به بیرون میخزد و با بوی نفرتانگیز جویهای شهر مخلوط میشود. وضعیت آب آشامیدنی، دفع زباله و کانالهای پایتخت میلیوننفری ایران بدینگونه است. آب این جویها بوی ادرار میدهد، زبالهها بهشدت فاسد شدهاند و تعفن حاصل از مدفوع و فضولات انسانی و حیوانی، مشام را آزار میدهد...، تخمین زده میشود که دوسوم مردم ایران، تریاک مصرف میکنند...، بیماری سل، پیامد نوعی بهرهکشی عمومی و بیرحمانه از نیروهای کار است. کودکان ۵ ساله و زنان جوان و ۳۰ ساله مانند پیرزنانی فرتوت و بدون دندان میشوند و شمار بالایی از کارگران، غالباً ده تا دوازده ساعت از روز را در فضاهای بدون نور کارگاهها و کاروانسراهایی که قالیبافی نام دارند کار میکنند.»
۶. یک اتاق برای چند خانواده
افزایش چند برابری قیمت نفت ایران در دهه ۵۰ تأثیر مثبتی بر سطح رفاه مردم نگذاشته است. روستاییان که با فقر دست و پنجه نرم میکردند و با رؤیای دستیابی به زندگی بهتر به سمت شهرها روان شده بودند، پس از رسیدن به تهران با مشکل مسکن مواجه و گرفتار بلایی دیگر، یعنی زاغهنشینی شدند. کارگران وضع مناسبی نداشتند و در بدبختی بهسر میبردند. اوضاع مسکن در ایران دهه ۵۰ بسیار وخیم بود. براساس بررسیهای «یرواند آبراهامیان» تاریخنگار ایرانی ارمنیتبار و نویسنده کتاب ایران بین دو انقلاب، «از سال ۱۳۴۵ تا ۱۳۵۵ درصد خانوادههای شهری که در یک اتاق زندگی میکردند از ۳۶ به ۴۳ [درصد]رسید؛ به نحوی که در آستانه انقلاب، ۴۲ درصد از خانوادههای تهرانی مسکن مناسبی نداشتند.»
#پهلوی_بدون_روتوش
☫🇮🇷«عصر سلیمانی»🇮🇷☫
https://eitaa.com/joinchat/132382781Cdf44f57577