عکاس خانه ای در تهران
سال ۱۳۵۶
کاش برگردیم به همون موقع ها که واسه گرفتن عکس میرفتیم عکاس خونه نه اینکه همه چیمون خلاصه شه تو گوشیمون...
@asrtarikh
حکایتی بسیار زیبا و خواندنی
مرد خیاطی "کوزه ای عسل" در دکانش داشت. یک روز می خواست دنبال کاری برود. به شاگردش گفت: "این کوزه پر از زهر است! مواظب باش آن را دست نزنی!"
"شاگرد" که می دانست استادش "دروغ" می گوید حرفی نزد و ...
استادش رفت. شاگرد هم "پیراهن یک مشتری" را بر داشت و به "دکان نانوایی" رفت و آن را به مرد نانوا داد و دو نان داغ و تازه گرفت و بعد به دکان برگشت و تمام "عسل" را با "نان" خورد و کف دکان دراز کشید.
خیاط ساعتی نگذشته بود که بازگشت و با "حیرت" از شاگردش پرسید: "چرا خوابیده ای؟!"
شاگرد ناله کنان پاسخ داد: تو که رفتی من "سرگرم کار" بودم، "دزدی آمد" و یکی از پیراهن ها را دزدید و رفت.
وقتی من متوجه شدم، از ترس تو، "زهر توی کوزه" را خوردم و دراز کشیدم تا بمیرم و از "کتک خوردن و تنبیه" آسوده شوم
@asrtarikh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین فیلم خانوادگی ایرانی
این قطعه کوتاه توسط آقای خان بابا خان معتضدی فیلمبردار فیلم آبی رابی از خانواده اش گرفته شده است که از فیلم آبی رابی هم قدیمی تر است.
خان بابا معتضدي، خود را نخستين فيلمبردار حرفه ای سينماي ايران م دانست در حالی كه پيش از وی مظفرالدين شاه ميرزا احمدخان صنيع السلطنه و ميرزا ابراهيم خان عكاسباشی و مهدی خان روسی نيز در ايران فيلمبرداری كرده بودند.
@asrtarikh
خوشبختی مثل تلفن است...
اگر دیگران نداشته باشند،
به درد من هم نمیخورد
@asrtarikh
▪️ژنرال آيزنهاور 29 نوامبر 1952 در نخستين مصاحبه عمومي اش پس از انتخاب شدن به سمت رئیس جمهور آمریکا گفت:
گمان نمیکنم منطقهای مهمتر از ایران روی نقشه جغرافیایی جهان وجود داشته باشد؛ ایران هم دارای نفت و منابع است و هم در چهار راه جهان واقع شده؛
نباید بگذاریم ایران به گذشته دورش بازگردد!!!
@asrtarikh
کامران بازوند، اهل رومشکان لرستان، زندگیاش رو صرف طبیعت کرده. کامران با وجود خشکسالی توانسته ۶۰۰درخت بکاره و روزانه اونارو با بطریهایی آبیاری کنه. او نقاش، خطاط و شیفته طبیعته...
دوروبرمون زیادن از آدمهای شریفی که گمنام موندن و نمیشناسیمشون!
درود بر تو👌❤️
@asrtarikh
جومو کنیاتا رهبر استقلال کنیا:
هنگام ورود مبلغان دینی به کشورمان آنها در دستشان کتاب های آسمانی داشتند و ما زمین هایمان، بعد از پنج سال آنها زمین های مارا داشتند و ما کتابهای آسمانی!
@asrtarikh
معروف است که روزی شخصی به خیام خردمند، که دوران کهنسالی را پشت سر می گذاشت گفت : شما به یاد دارید دقیقا پدر بزرگ من ، چه زمانی درگذشت ؟! خیام پرسید : این پرسش برای چیست ؟
آن جوان گفت : من شاید خیری برای اقوام و دوستان خودم نداشته باشم اما تاریخ درگذشت همه خویشانم را بدست آورده ام و می خواهم روز وفات آنها بروم گورستان و برایشان دعا کنم و خیرات دهم و...
خیام خندید و گفت : آدم بدبختی هستی ! خداوند تو را فرستاده تا شادی بیافرینی و دست زندگان و مستمندان را بگیری تا در سختی و مشقت نمیرند حال تو فقط به دنبال مردگانت هستی ؟!..
بعد پشتش را به او کرد و گفت مرا با مرده پرستان کاری نیست و از او دور شد .
ارد بزرگ میگوید : "کاویدن در غم ها ما را به خوشبختی نمی رساند"
در جایی دیگر نیز میگوید : "آنکه ترانه زاری کشت میکند ، تباهیدن زندگی اش را برداشت میکند"
امیدوارم همه ما ارزش زندگی را بدانیم و برای شادی هم بکوشیم نه اسیر در غم و گریه و عزا...
@asrtarikh
این مجسمه قبلا تمام قد بود!
پوتین ھای رضا شاه، تنها مجسمه باقی مانده از دوره پهلوی است. این پوتین ھا بخشی از مجسمه برنزی رضا شاه در لباس نظامی بود که قبل از انقلاب در یکی از میادین شهر دزفول نصب شده بود. این مجسمه در سال 1357 توسط مردم انقلابی تکه تکه شد.
این چکمهها پس از مدتی از دزفول به تھران منتقل شد و در مقابل "کاخ موزه سعدآباد" که قبل از انقلاب "کاخ سفید" نام داشت، به عنوان اینکه این چکمه ها نماد دیکتاتوری است نصب شد. این مجسمه در زمان خود رضا شاه ساخته شده بود.
@asrtarikh