هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰 پیام پیاده روی اربعین(۲)
[سوره النور (24): آيه 62]
❎إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ وَ إِذا كانُوا مَعَهُ عَلى أَمْرٍ جامِعٍ لَمْ يَذْهَبُوا حَتَّى يَسْتَأْذِنُوهُ إِنَّ الَّذِينَ يَسْتَأْذِنُونَكَ أُولئِكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ فَإِذَا اسْتَأْذَنُوكَ لِبَعْضِ شَأْنِهِمْ فَأْذَنْ لِمَنْ شِئْتَ مِنْهُمْ وَ اسْتَغْفِرْ لَهُمُ اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ (62)
✅مؤمنان (واقعى) تنها كسانى هستند كه به خدا و پيامبرش ايمان آورده و هر گاه با پيامبر بر كارى اجتماع نمايند، بدون اجازه او نمىروند، (اى پيامبر!) كسانى كه اجازه مىگيرند آنانند كه به خدا و پيامبرش ايمان دارند. پس اگر براى بعضى از كارهاى خود از تو اجازه خواستند، به هر كس از آنان كه خواستى (و مصلحت بود) اجازه بده و براى آنان از خدا طلب آمرزش كن، كه خداوند بخشنده و مهربان است.
👇✳️پیامها:
1️⃣- حضور و اجتماع مومنین در كنار رهبرى و امام جامعه براى كمك و حل مشكلات، نشانه ى ايمان و ترك آن نشانه ى نفاق يا ضعف ايمان است. «كانُوا مَعَهُ عَلى أَمْرٍ جامِعٍ»
2️⃣- در مسائل تشكيلاتى، كه بر اساس همفكرى و مشورت، تصميم گرفته مىشود، خودمحورى و خودمختارى مومنین ممنوع است. «عَلى أَمْرٍ جامِعٍ لَمْ يَذْهَبُوا»
3️⃣- درحکومت اسلامی سازمان پذیری و هم افزایی را ارج نهيم. «لَمْ يَذْهَبُوا حَتَّى يَسْتَأْذِنُوهُ»
4️⃣- در کار حکومت اسلامی تصميمگيرى نهايى با رهبر است. «لِمَنْ شِئْتَ مِنْهُمْ» (پيامبر در مسائل عمومى جامعه، بر مردم ولايت دارد).
5️⃣- رهبر ی در حکومت داری بایدانعطاف پذير و واقعبين باشد. «فَأْذَنْ لِمَنْ شِئْتَ مِنْهُمْ»
6️⃣- اذن دادن رهبری براى كارهاى شخصى، كار را حلال مىكند ولى نفسِ رها كردن كارهاى تشکیلاتی در حضور رهبر، نياز به استغفار دارد. «فَأْذَنْ ... وَ اسْتَغْفِرْ لَهُمُ»
✍ #رجبعلی_بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
🚩🥀 🇮🇷﷽🇮🇷🥀🚩
🥀 بصائر علوی
🌹 قال امیرالمومنین علیه السلام:
▫️ثُمَّ إِيَّاکُمْ وَ تَهْزِيعَ الاَْخْلاَقِ وَ تَصْرِيفَهَا
🟤سپس برحذر باشيد از درهم شکستن فضايل اخلاقى و دگرگون ساختن آن
📘#نهج_البلاغه_خطبه_176
📢 تعلیم و تغییر اخلاق در جامعه اسلامی
✏️ رهبر انقلاب: امام سجاد به تعلیم و تغییر اخلاق در جامعه اسلامی کمر بست. چرا؟
چون طبق تحلیل آن امام بزرگوار، بخش مهمّی از مشکلات اساسی دنیای اسلام که به فاجعه کربلا انجامید، ناشی از انحطاط و فساد اخلاق مردم بود.
اگر مردم از اخلاق اسلامی برخوردار بودند، یزید و ابنزیاد و عمر سعد و دیگران نمیتوانستند آن فاجعه را بیافرینند...
ممکن نبود حکومتها - ولو فاسد باشند؛ ولو بیدین و جائر باشند - بتوانند مردم را به ایجاد چنان فاجعه عظیمی؛ یعنی کشتن پسر پیغمبر و پسر فاطمه زهرا سلاماللهعلیها وادار کنند. ۱۳۷۲/۰۴/۲۳
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
🔰 گزارش روز
📌 نکات و الزامات دیپلماسی کریدوری
قدرتهای بزرگ دنیا همیشه به دنبال راهها و مسیرهایی هستند که بتوانند سریعتر کار صادرات و واردات را انجام دهند. بسیاری از دعواهای ابرقدرتها در برهههای گوناگون تاریخی بر سر همین راهها و مسیرهایی بوده که به اصطلاح میانبر میزده، و هم موجب صرفهجویی در وقت و زمان و هم بهره اقتصادی بیشتر بوده است. همین موضوع بود که پای انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی را به تقابل با «جمال عبدالناصر» در سال 1957 باز کرد تا بتوانند سوئز را در دست بگیرند.
همین موضوع در قبال ایران نیز صادق است؛ چرا که زمانی «اسرائیل کاتس» وزیر حملونقل رژیم غاصب قدس، احیای راهآهن باری و قدیمی از دمشق به مدینه را که با فروپاشی عثمانی به خاطرهها پیوست، به منزله عنصری کلیدی در محور ضدایرانی مطرح میکرد؛ محوری که از تجارت برای کشاندن عربستان سعودی و سایر کشورهای عربی به اتحاد نزدیک با اسرائیل استفاده میکند. همه آنچه را که گفته شد، میتوان دریچهای جدید در عالم سیاست با عنوان «دیپلماسی کریدورها» نامید.
در دیپلماسی کریدورها دو موضوع وجود دارد که بر اهمیت کار می افزاید. موضوع اول اینکه امروزه بنادر شکل سنتی خود را از دست داده و بنادر نسل چهارم در حال به وجود آمدن هستند. بنادر نسل چهارم یا بنادر شبکه، ضمن اتصال مناطق مختلف بندر با همدیگر، بندر با سایر بنادر دنیا نیز در تعامل و همکاری در سطوح بینالمللی است. موضوع دوم اینکه همه دنیا به دنبال این هستند که مزیتهای جغرافیایی خود را به منبع درآمدزایی و قدرت سیاسی و بینالمللی تبدیل کنند. ایران نیز در منطقهای قرار دارد که نقطه تلاقی سه قاره آسیا، اروپا و آفریقاست و با دسترسی به تنگه هرمز و نزدیکی به چند کانون مهم بینالمللی و منطقهای از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس، منطقه غرب آسیا، اوراسیا، آسیای جنوبی و آسیای غربی نقش کلیدی در پیوند این مناطق دارد.
یکی از تلاشهای دولت سیزدهم تلاش برای فعالسازی کریدور شمال به جنوب است. این کریدور، یکی از مسیرهای مهم ترانزیتی در آسیای میانه است که مسافت 16 هزار کیلومتری از طریق کانال سوئز را با یک مسیر 7 هزار کیلومتری جایگزین کرده و در مقایسه با مسیرهای سنتی از نظر مسافت و زمان تا 40 درصد کوتاهتر و از نظر هزینه تا 30 درصد ارزانتر است. این کریدور با ارتباط دادن بندر بمبئی در هند تا هلسینکی فنلاند به طول 13 هزار کیلومتر، با اتصال مستقیم ریلی و با عبور از خاک ایران به یکدیگر میتواند گامی بزرگ در نقشآفرینی ایران در کریدورهای بینالمللی و خروج اقتصاد ایران از گوشه رینگ تحریم باشد.
این کریدور میتواند در آینده سهم بالایی از حملونقل بینالمللی میان روسیه و کشورهای CIS با هند، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و اروپا را به خود اختصاص دهد. این امر زمانی اهمیت مضاعف مییابد که ایران بتواند این کریدور را به کریدور دیگری موسوم به شرق به غرب نیز متصل کرده و بخشی از پروژههای مهمی، مانند یک کمربند یک راه چینیها را نیز به خود اختصاص دهد. شکلگیری این دو کریدور در کنار همدیگر میتواند بسترساز یک تحول اقتصادی در کشور باشد. امروز عربستانیها هم مشتاقند تا از طریق عراق به این فرصت اقتصادی بپیوندند.
البته این موضوع الزاماتی نیز دارد که از اقدام برای رفع فرسودگی زیرساختهای داخلی و تلاش برای جذب سرمایهگذاری خارجی و تأمین منابع مالی و... را شامل میشود. این نکته نباید از چشم متولیان این حوزه دور بماند، به ویژه در زمانی که برنامه هفتم پیش روی مجلس است که مقدرات چندین ساله کشور در حوزه پیشرفت و توسعه را برنامهریزی میکند.
http://Eitaa.com/e_beman
هدایت شده از بسمت خدا | سیروسلوک🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دستورالعمل استاد فاطمی نیا رحمت الله علیه برای کسانیکه دستشان به زیارت حرم نمیرسه👌👌👌
#اربعین
▪️کانال معرفتی بسمت خدا | #سیروسلوک
https://eitaa.com/saamtkhoda
هدایت شده از تنهامسیرآرامش 💞
🔶 خیلی از اعضای محترم میگن حاج آقا ما که نمیتونیم کربلا بریم باید چیکار کنیم؟
یه نکته رو تا اخر عمرتون یادتون باشه
✅ مومن هییییچ وقت توی بن بست قرار نمیگیره. هیچ وقت راه براش بسته نیست.
اگه شد بره کربلا که میره اگه نشد هم هر جایی که هست سعی میکنه اهداف کربلا رفتن رو محقق کنه.
ما اربعین میریم کربلا برای چی؟
برای اینکه سبک زندگی دینی و الهی رو اونجا تمرین کنیم و بعد توی خانه و شهر خودمون پیاده سازی کنیم دیگه.
👈🏼 خب حالا که شما کربلا نرفتی تلاش کن همین جایی که هستی سبک زندگی اربعینی رو پیاده کنی
هدایت شده از تنهامسیرآرامش 💞
❇️ مثلا برای بچه های محلتون کلاس بذار و از مبارزه با نفس حرف بزن. از سبک زندگی جوانمردانه ای که توی اربعین هست.
از اهمیت خودسازی و فداکاری برای دیگران. از اینکه مومنین همگی مثل خواهر و برادرهای واقعی زندگی کنند...
🌷 انقدر همگی با هم خوب باشن که دیگه مرز مالکیت بین مومنین برداشته بشه. همه با هم زندگی کنند. همه با هم غذا بخورند. همه با هم خرید برن و...
سبک زندگی اربعینی رو توی خانواده و محلتون پیاده کنید. هرچقدرش رو که میتونید. یه درصد میتونی؟ خوبه.
بیشتر میتونی؟
خوب تره! و...
کاری کن که همه عاشق زندگی جمعی بشن 💕💞
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پذیرائی میوه از زوار اربعین امام حسین (علیهالسلام) با بیل میکانیکی 🤔😂‼
📽 این فیلم رو انقدر ارسال کنید تا برسه دست #عبدالهویج، ببینه مردم چطور برای امامشون دستودلبازی میکنن.
#اربعین
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از پایگاه خبری پلاک۵۷
وزیر خارجه لیبی از کار تعلیق شد
🔹دولت وحدت ملی لیبی وزیر خارجه خود را به خاطر دیدار با وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در رُم از کار تعلیق کرد.
🔹وزارت خارجه لیبی: آنچه در رُم رخ داد یک جلسه غیررسمی بود که از قبل برنامهای برای آن چیده نشده بود.
🔸شب گذشته مردم لیبی با برگزاری تظاهراتی دیدار نجلاء المنقوش با الی کوهن همتای صهیونیست او را محکوم کردند.
🔴به پویش#پلاک_57 بپیوندید👇
@pelak1357
@pelak1357
هدایت شده از رستم قنبرلو
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با همین خیال و توهم خوش باش تا سرنوشت توهم مثل بقیه رجزخوانان داعش رقم خورد.
هدایت شده از فجر اندیشه
✅وجدان:
📝قرآن وجدان را تعبیر میفرماید به «النفس اللّوّامة». «نفس ملامتگر که صاحبش را ملامت میکند»
👈یعنی قوّهای در وجود انسان هست که وقتی انسان کاری را انجام میدهد، با خود انسان حرف میزند و او را ملامت میکند: ای دل غافل چرا من چنین کاری را مرتکب شدم، عجب کار بدی کردم، روی من سیاه است و از این حرفها.
👈حالا آیا میشود گفت بشر صاحب چنین قوّهای نیست؟ بالضروره هست. تمام مردم دنیا از وجدان حرف میزنند. حتی همان کسانی که به خدا معتقد نیستند، نمیتوانند درباره خودشان این سخن را بگویند که ما نسبت به حقیقت هیچ شیفتگی نداریم.
👈میگویند طرفدار حقیقت هستیم ولو بر ضرر خودمان باشد. چون ما انسانیم، انصاف داریم و به حقیقت اعتراف میکنیم. اسم این را «انسانیت» میگذارند: انسانیت ایجاب میکند که ما طرفدار مظلوم باشیم. این جور کلمات حتی در بین مادیین و کمونیستها نیز هست. وجدان یا انسانیت قوّهای است در انسان که روی حق و حقیقت تکیه میکند؛ یعنی اگر در یک جا دیدید که حق با دیگری است، انصاف میدهید و میگویید حق با توست و من بیخود میگویم. این در بشر امروز وجود دارد، در بشر یک قرن پیش هم وجود داشته است، در بشر ده قرن و صد قرن قبل هم وجود داشته است.
👈ما که ستمگرهای دنیا را ملامت میکنیم، ستمگر امروز را ملامت میکنیم، ستمگر ده قرن پیش و صد قرن قبل را هم ملامت میکنیم برای اینکه میگوییم او آدم بیوجدانی بوده است، یعنی آدمی بوده که برخلاف وجدان انسانی خودش رفتار میکرده است. چنگیز آدم بدی بود یعنی برخلاف وجدان انسانی خودش رفتار میکرد، سزار آدم بدی بود یعنی برخلاف وجدان انسانیاش رفتار میکرد.
استاد مطهری، اسلام و نیازهای زمان، ج 1، ص235، 236.
🌸🇮🇷فجر اندیشه /کانال اندیشه🇮🇷🌸
به کانال فجر اندیشه بپیوندید ..👉👇
https://eitaa.com/joinchat/1381564450Cf461a0dd63
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
در زیارت سیدالشهدا، همه چیز آماده است که به عزمهای بزرگ برسيم.
ما يك عهدی با امام داشتهايم و تا به زيارت نرویم، عهدمان ناقص است. زيارت، اتمام عهد است؛ ما میرویم که عهدمان را با امام، كامل كنيم.
در اين اتمام عهد، باید تصميمهای بزرگ بگيريم. راه باز است؛ حالا وقت حُرّ شدن و زُهیر شدن است.
#اربعین
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir