6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید آبشناسان فرماندهای که در عملیاتی در ۷۰ کیلومتری خاک عراق بدون تلفات و با ۱۵ اسیر برگشت!
🕊زیارتنامه شهدا🕊
🌹🌱🌹🌱اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ،فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم🌹🌱🌹🌱
شادی روح شهیدان صلوات
پیشکسوتان دفاع مقدس تکاب (سراسر کشور)
گفت: میشه ساعت ۴ صبح بیدارم کنی تا داروهام رو بخورم؟ ساعت ۴ صبح بیدارش کردم، تشکر کرد و بلند شد از سنگر رفت بیرون.
بیست الی بیستوپنج دقیقه گذشت، اما نیومد! نگرانش شدم، رفتم دنبالش و دیدم یه قبر کنده و نمازشب میخونه و زار زار گریه میکنه!
بهش گفتم: مرد حسابی تو که منو نصفجون کردی، میخواستی نمازشب بخونی چرا به دروغ گفتی مریضم و میخوام داروهام رو بخورم؟!
برگشت و گفت: خدا شاهده من مریضم، چشمای من مریضه، دلم مریضه، من ۱۶ سالمه
چشام مریضه، چون توی این ۱۶ سال امام زمان(عج) رو ندیده؛
دلم مریضه بعد از ۱۶ سال هنوز نتونستم با خدا خوب ارتباط برقرار کنم؛
گوشام مریضه، هنوز نتونستم یه صدای الهی بشنوم!
#ﺷﻬﯿﺪ_عباس ﺻﺎﺣﺐ الزمانی
هدایت شده از قرآن کتاب هدایت
🇮🇷
📝 هجمههای نظامی دشمن و شیوههای دفاع از منظر #قرآن
🍃🌹🍃
2⃣ #ترور شخصیتهای مهم
⛔️یهودیان و کفار، بارها، ترور پیامبر اسلام (ص) را در سر داشتند. از معروفترین آن جریان «لیله المبیت» است که طبق آیه ۳۰ سوره انفال، جبرئیل بر پیامبر (ص) نازلشده ایشان را از نقشه مشرکان آگاه ساخت.
وَإِذْ يَمْكُرُ بِكَ الَّذِينَ كَفَرُواْ لِيُثْبِتُوكَ أَوْ يَقْتُلُوكَ أَوْ يُخْرِجُوكَ وَيَمْكُرُونَ وَيَمْكُرُ اللّهُ وَاللّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ:
و (به ياد آور) زمانى كه كافران درباره ى تو نقشه مى كشيدند تا تو را زندانى كنند، يا تو را بكشند يا (از مكّه) تبعيد كنند. و آنان نقشه مى كشيدند و خدا هم (با خنثى كردن توطئه هاى آنان) تدبير مى كرد و خداوند، بهترين تدبيركنندگان است.
#سوره_انفال
❌يكى از شيوههاى استكبار در مقابله با گسترش تفكر اسلام ناب و اصيل، حذف فیزیكى یعنی ترور شخصيتهاى مؤثر در جهان اسلام است. به شهادت رساندن شخصیتهای تراز اولِ انقلاب اسلامی ایران، ترور دانشمندان هستهای ایران، ترور (به شهادت رساندن) سردار قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس، نمونه بارز این ترفندِ شیطانی در دهههای اخیر به شمارمیرود.
✅ #راهکار: #مراقبت و محافظت از #سران اسلامی (شخصیتهای مهم)
🔺قرآن کریم یادآور میشود که خداوند متعال در برابرِ نقشۀ شوم دشمن، از رسولش، محافظت نمود ( انفال/۳۰) همچنین درآیه ۲۰۷ سوره بقره، از محافظِ نبی مکرم اسلام (ص) یعنی حضرت علی (ع) نیز به بزرگی یادکرده ایشان را از فداکاران میشمارند. لذا جریان «لیله المبیت»الگویی مهم برای مسلمین است که از سران بلاد اسلامی (شخصیتهای مهم) مراقبت نمایند.
وَمِنَ النَّاسِ مَن يَشْرِي نَفْسَهُ ابْتِغَاء مَرْضَاتِ اللّهِ وَاللّهُ رَؤُوفٌ بِالْعِبَادِ:
و از مردم كسى است كه براى كسب خشنودى خدا، جان خود را مى فروشد و خداوند نسبت به بندگان مهربان است.
#سوره_بقره
✍️علی اکبر صیدی
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
هدایت شده از راز موفقیت
ششصد هزار کلمه در شش جمله
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامبراکرم صلی الله علیه واله وسلم به امام علی علیه السلام فرمودند
600 هزار کلمه را در شش جمله جمع مىکنم.
1ـ هرگاه دیدی مردم به فضایل و مستحبات میپردازند، تو به کامل کردن واجبات بپرداز؛ یا علیُّ إذا رَأیتَ الناسَ یَشتَغِلُونَ بالفَضائلِ فاشتَغِلْ أنتَ بِإتمامِ الفَرائضِ.
2ـ هرگاه دیدی مردم سرگرم دنیایند، تو سرگرم آخرت شو؛ و إذا رَأیتَ الناسَ یَشتَغِلُونَ بِعَمَلِ الدنیا فاشتَغِلْ أنتَ بعَمَلِ الآخِرَةِ.
3ـ و هرگاه دیدی مردم به عیبهای دیگران میپردازند، تو به عییبهای خودت بپرداز؛ و إذا رأیتَ الناسَ یَشتَغِلونَ بِعُیوبِ الناسِ فاشتَغِلْ أنتَ بِعُیوبِ نفسِکَ.
4ـ و هرگاه دیدی مردم به آراستن دنیا میپردازند، تو به زینت دادن آخرت بپرداز؛ و إذا رَأیتَ الناسَ یَشتَغِلونَ بتَزیینِ الدنیا فاشتَغِلْ أنتَ بتَزیینِ الآخِرَةِ.
5ـ و هرگاه دیدی مردمی به زیادی عمل میپردازند، تو به خالص کردن عمل بپرداز؛ و إذا رَأیتَ الناسَ یَشتغِلونَ بکَثرَةِ العَمَلِ فاشتَغِلْ أنتَ بصَفوَةِ العَمَلِ.
6ـ و هرگاه دیدی مردم به خلق متوسل میشوند، تو به خالق متوسل شو؛ و إذا رَأیتَ الناسَ یَتوسَّلُونَ بالخَلقِ فَتَوَسَّلْ أنتَ بالخالِقِ.
میزان الحکمه ج3ص2403
💠🇮🇷💠 راز موفقیت 👇
✅ @razmovafajh
هدایت شده از کانال حسین دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اروپاییها تمیزترن یا ایرانیها
اینو از زبان کسی بشنوید که در اروپا زندگی میکنه. واقعا تکاندهندهس
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هدایت شده از کربلا همچنان جاریست...
💯دفاع مقدس و صد برابر کارِ دگر...
↙️ یکی از دستاوردهای دفاع مقدس و جنگ تحمیلی هشتساله علیه جمهوری اسلامی ایران، نمودار شدنِ سطح و عمق توانایی و ظرفیتهای ایران اسلامی و جامعه مومن به ایمان الهی و متکی بر سرمایههای ملی است.
🔻 بعد از جنگ جهانی دوم، غرب البته با محوریت طبقه سرمایهدارِ زیادهخواه و منفعتمحور، با اتکا به قدرت نظامی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی، به گونه ای ساختارسازی و برنامهریزی نمود که برآیند آن تثبیت و حفظ نابرابری اجتماعی با بکارگیری فرایندهای مخفی و آشکار در مسیر سلطهگری بود؛ به این معنا که کارویژهی سازمانهای بین المللی که فرایندهای تصمیمگیری در آن از جمله شورای امنیت در اختیار ابرسرمایهداران به عنوان دولت نامرئی جهان بوده و هست؛ حفظ وضعیت موجود در کشورهای توسعهنیافته و چه بسا بدتر کردن اوضاع این کشورها با بحرانسازی و ایجاد آشوب و بلوا و دوقطبی سازی با دامن زدن به اختلافات مرزی، قومی، مذهبی و .... البته به اسم و ادعای دروغین صلح و امنیت و ایجاد توسعه و پیشرفت بود.
◀️ ایران و هر کشور دیگری که میخواست یا بخواهد مسیری غیر از فرایندهای عقیم این ساختارِ سلطه و زور را بپیماید، به اسم قواعدِ بینالمللی علیه او هجوم آورده و میآورند؛ چرا که سهم کشورهای آسیایی و آفریقایی از چرخهی صنعت و اقتصاد و سیاست و فرهنگ، بردهگی و بیگاری در دو نوعِ کهن یا نوین در مسیر تامین منافع نظام سرمایه داری غربی است که حاکمان دیروز و امروز کشورهای غربی، چیزی جز عروسک خیمهشببازی آنها نیستند.
⏺ آری، امام و شهدا و رزمندگان بویژه جوانان در ابتدای تولد انقلاب با فهم درست موقعیت و شناختِ عمیقِ علت و هدف دشمنی قطب غرب و شرق عالم با ایران اسلامی که همانا برهم زدن چرخهی پلید استعمار و استثمار غرب بیرحم و جنایتکار بود؛ با ایستادگی و مقاومت جبههای را در برابر مستکبران عالم بینان نهادند که با گسترش آن به افق کشورهای اسلامی (جبهه مقاومت) و وجدان های آگاه در سراسر جهان، ادعای پایان تاریخ و برتری بلامنازع غرب بر جهان و غلبه لیبرالدموکراسی بر همه مکاتب را به صحنهی افول و پایان هژمونی نظام لیبرال دموکراسی غرب البته به اعتراف اندیشمندانی چون فوکویاما، ریچارد هاوس، فرید زکریا و... (که اواخر قرن بیستم غایتِ برپایی بی رقیبِ اتوپیا یا آرمانشهر تمدن غرب در سراسر جهان را وعده دادهبودند) تبدیل کرد.
🔚دفاع مقدس در کنار حفظ تمامیت ارضی در جنگی نابرابر، ایجاد بازدارندگی در عرصه دفاعی و... ثابت کرد انسانِ سیراب از جرعه نابِ توحیدی به مثابه فرماندهان و رزمندگانِ جوانِ دفاع مقدس در گذشته و جوانان پیشرو و انقلابی در میادینی چون دفاع از حرم اهل بیت و حریم جمهوری اسلامی و پیشرفت های علمی و فناورانه در زمینه هایی چون هستهای، نانوتکنولوژی، سلولهای بنیادی، قدرت دفاعی و موشکی و نمونه اخیر یعنی پرتاب ماهواره نور 3 با ماهوارهبر ایرانی، به حدی از توان و ظرفیت رسیدهاند که کشور را تا آستانه رسیدن به قله فتح نهایی پیش بردند، آن هم علی رغم میل نظام سلطه که مدعیِ آن بود که هیچ کشوری بدون اذن و حمایت آنها ره به جایی نخواهد برد و جالب اینجاست که ایران اسلامی در کنار نداشتنِ اذن و نبودِ حمایت آنها بلکه در وضعیت درگیری و مانع تراشیِ جهان غرب بود اما راه پیشرفت را با تکیه بر منابع و ظرفیتهای داخلی پیمود و مقداری از راه هم اگر در برخی بخشها مانده است؛ نکتهی اصلی اینست که نگاه جهادی و انقلابی و کادری در تراز دفاع مقدس در آن بخشها به میزان نیاز تربیت و بکارگیری نشده و اینجاست که "برای تبیین ظرافتها و جزئیات حیرتآور دفاع مقدس، کارها باید صد برابر شود. " تا جوانان این مرز و بوم در مکتب دفاع مقدس در تراز ایرانی مقتدر و پیشرفته پرورش یابند.
جواد خسروی
👈کانالِ تحلیلیِ"کربلا همچنان جاریست..."
👉 @karbalayeiran
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
🔰 حرف روز
💢 ارمنستان؛ از اینجا رانده و از آنجا مانده
بغض و گریه گوینده زن تلویزیون ارمنستان هنگام اعلام خبر انحلال جمهوری آرتساخ (نام ارمنی قرهباغ) نشان داد، هرگز نباید با طناب پوسیده ابرقدرتها به چاه رفت. کلاه گشادی که بر سر ایروان رفت، همانی بود که پیشتر بر سر کییف رفته بود. هر دو کشور به جای تقویت توانایی دفاعی خود و تعامل و همسویی با همسایگان، خود را در پناه غرب قرار دادند و به ماجراجویی دست زدند غافل از اینکه در جنگ فیلها، علفهای کوتاه بیش از درختان بلند آسیب میبینند.
وضعیت این روزهای ارمنیها یادآور این ضربالمثل روسی است که «هر کس دنبال دو خرگوش دوید به هیچ کدام نمیرسد.» آنها نه همچون گذشته حمایت روسیه را دارند و نه توانستهاند در سنگر آمریکاییها پناه بگیرند. «دیوید ایگناتیوس» ستوننویس ارمنیتبار روزنامه «واشنگتنپست» در این باره مینویسد: «ارمنستان که به مدت یک قرن به حمایت روسیه متکی بوده، در سال جاری سیاست چرخش به سمت غرب به امید یافتن متحدان قابل اعتمادتر را آغاز کرد؛ اما این چرخش احتمالاً زمانبندی خوبی نداشت و باعث شد روسها که درگیر جنگ اوکراین بودند، از ارمنستان دور شوند بدون آنکه کمک قابل اعتمادی از سوی غرب به ارمنستان ارائه شود.» برقراری موازنه میان غش کردن به سمت قدرتهای بزرگ بازی هنرمندانه و در عین حال خطرناکی است که ارمنستان هم اکنون بازنده آن به شمار میرود. به نظر میرسد در هزاره سوم میلادی نقش قدرتهای منطقهای به مراتب در ثباتآفرینی و برقراری صلح میان کشورها بسیار بیشتر از قطبهای قدرت است. بنابر شواهد موجود و تجربه تاریخی ورود قدرتهای بزرگ در هر نقطهای در نهایت منجر به آشوب و بحرانآفرینی گسترده و نقض گسترده حقوق انسانهای بیگناه در آن جا شده است از نمونههای غرب آسیایی (عراق و سوریه و افغانستان) تا نمونههای اروپایی همانند جنگ روسیه و اوکراین.
اکنون این همسایه شمالی در جلوی چشمان روسیه و آمریکا، دو ابرقدرتی که مدتها بر آنها دخیل بسته بودند و قرار بود در روز مبادا به کمک ایروان بشتابند، مجبور به چشمپوشی از ادعای خود از قرهباغ شدند و در حالی که 120 هزار نفر ارامنه قرهباغ خود را تحت حمایت ارمنستان میدانستند، در حال ترک خانه و کاشانه خود هستند و به نظر میآید در دل قدرتهای بزرگ آب هم از آب تکان نخورده است.
در قضیه قرهباغ، ارمنیها نه خودشان توانستند متصرفات خود در قرهباغ را حفظ کنند و نه از دیگران آبی برایشان گرم شد. قصه درسآموزی که نشان داد ساخت و پاخت با بیگانه و دشمنی با همسایه، بازی دو سر باخت خواهد بود و به زبان ساده ایروان امروز از اینجا رانده و از آنجا مانده شده است.
✍️ #حسین_حسینینژاد
http://Eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
🔰 گزارش روز
🟤 به انتخابات برگردیم!
طی روزهای اخیر، فعالیت احزاب و گروههای گوناگون سیاسی برای حضور در این دوره از انتخابات انسجام بیشتری به خود گرفته است. احزاب اصلاحطلب و اعتدالیون از جمله این فعالان هستند: «محمدقوچانی» عضو حزب کارگزاران با انتقاد از انفعال و محافظهکار شدن اصلاحطلبان در مواجهه با انتخابات اسفند ماه سال جاری در روزنامه «سازندگی» نوشت: «اگرچه کارگزاران نهاد انتخابات را اساس جمهوریت نظام میداند؛ اما موج اعتراضات سال 1401 سبب شده است بدنه جامعه حتی در جبهه اصلاحات با تردید به انتخابات بنگرند. اما با وجود به بنبست رسیدن راهکارهای دیگر به خصوص در خیابان، هنوز اشتیاقی به انتخابات دیده نمیشود و همین سبب محافظهکاری اصلاحطلبان در سیاستورزی شده است. تا جایی که در میانه دو راهبرد کاملاً متضاد مشارکت و تحریم گرفتار شدهاند!» علی صوفی، وزیر دولت اصلاحات و دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات در این باره گفته است: «اینکه گفته میشود اصلاحطلبان میخواهند انتخابات را تحریم کنند، اصلاً به اصلاحطلبان نمیچسبد، چرا که آنها راهی جز انتخابات برای حق حاکمیت مردم بر سرنوشتشان نمیبینند.» حسن روحانی، رئیسجمهور سابق کشور در جریان دیدار با اعضای کمیته سیاسی حزب کارگزاران سازندگی ایران نیز بیان داشته است: «تجربه نشان داده اعتراضات خیابانی و یا سکوت منفعلانه هیچ وقت به نتیجه نرسیده است؛ کنشگری دقیق و فعال و مشارکت سیاسی قطعاً امری به مراتب سختتر از اعتراض خیابانی و سکوت منفعلانه خواهد بود. از این نظر صندوق رأی و انتخابات راهحل نهایی است... حتی اگر احساس کنیم توان و اثرگذاری حرف و کنش ما فقط ده درصد است، نباید از آن دریغ کنیم.» آنچه این جریان را در وضعیت کنونی با نوعی سردرگمی مواجه کرده، نداشتن برنامه مشخص برای حل مشکلات کشور، شکست سیاستهای مورد علاقه اصلاحطلبان، نابسامانی اردوگاهی، اختلافات درونی، تضعیف پایگاه اجتماعی، ناامیدی حاکم بر اذهان اصلاحطلبان، کهولت سن و بازنشستگی سیاسی و... است.
نکته پایانی؛ آنگونه که مشخص است، اظهارات اصلاحطلبان در جلسات اخیرشان بیشتر درباره انتخابات آینده است و اگر چه برخی از اصلاحطلبان سعی دارند این گونه القا کنند که در این جلسات بحثی درباره انتخابات نمیشود؛ اما اخباری که از این نشستها بیرون میآید، نشان میدهد، جبهه اصلاحات و اعتدال تلاش دارند راهی برای ورود به مجلس پیدا کنند؛ اما این مسئله با یک بحران مواجه است، زیرا ازیک طرف به دنبال این هستند تا برای نظام شرط و شروط بگذارند و به بهانه تأیید صلاحیتها ژست مخالفت با نظام را حفظ کنند و از طرفی باید در همین نظام وارد چارچوب حکمرانی بشوند. به نظر میرسد، طیف معتدل و عقلای قوم اصلاحطلب باید تلاش کنند تا مرزهای خود را از جریان تحریمی که اتهامزنی و فرافکنی را پیشه کار خود قرار دادهاند، جدا کنند و بدانند که در انتخابات جمهوری اسلامی که در سطح عالی از سلامت برگزار میشود، هر جریانی اگر ایدهای برای حل مشکلات کشور داشته باشد و نامزدهای شایستهای را معرفی کند، خواهد توانست موفقیتهایی را در انتخابات کسب کند و کرسیهایی از مجلس آینده را به خود اختصاص دهد.
✍️ #حسين_عباسيان
http://Eitaa.com/e_beman
هدایت شده از مسجد صاحب الزمان🌷
⭕️ ملت ایران و عجایب کمکهای دولتی
🔻علی المومن نویسنده عراقی از یارانههای دولتی در ایران شگفت زده شد و نوشت:
🔻م.م جوان عراقی ۴۰ سالهای است که ازدواج کرده و ۳ فرزند دارد. او در شهر مشهد زندگی می کند.
به خاطر آنکه مادرش ایرانی است تابعیت ایران را بدست آورده است.
او به خانه من در نجف آمد و صحبتهای طولانی از اوضاع زندگی و خدمات در ایران شد و گاهی با اوضاع خدمات در سوئد و امارات مقایسه میکرد چون در سابق سه سال در استکهلم و دو سال در دبی زندگی کرده بود.
م.م میگوید که دولت ایران به هر شهروند ایرانی چه فقیر و چه پولدار ماهیانه مبلغی معادل ۳۰۰ هزار تومان کمک میکند و چون خانواده او پنج نفره است ماهیانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دریافت میکند که معادل ۴۰ دلار آمریکاست.
فکر میکردم این مبلغ بسیار ناچیز است و اصلا چیزی نیست. اما م.م مرا شگفت زده کرد که این مبلغ برای پرداخت همه خدمات دولت کافی است. رقمهایی که باورش سخت است بدین قرار میباشد:
۱- قبض برق بدون قطعی یک ثانیه و بدون محدودیت یا جیره بندی میانگین ماهیانه ۱۲۰ هزار تومان که مساوی است با ۳ دلار و ۲۰ سنت
۲- قبض آب بدون قطعی یا جیره بندی با میانگین ماهیانه ۸۰ هزار تومان که این مبلغ مساوی ۲ دلار و ۱۰ سنت است
۳- قبض گاز یعنی لوله کشی گاز در منزل که مثل لوله کشی آب است (ایرانیها اصلا چیزی به نام کپسول گاز نمیشناسند) با میانگین ماهیانه ۱۱۰ هزار تومان مساوی ۳ دلار
۴- قبض تلفن شامل آبونمان استفاده داخلی با مصرف معمولی با میانگین ماهیانه ۳۰ هزار تومان که معادل ۸۰ سنت است
۴- هزینه اینترنت وای فای ۹۰ هزار تومان در ماه معادل دو دلار و ۶۰ سنت
۵- هزینه موبایل برای ۳ خط متعلق به او و همسر و پسر بزرگش با میانگین ماهیانه ۹۰ هزار تومان معادل دو دلار و ۶۰ سنت
۷- هزینه اینترنت برای سه خط موبایل متعلق به او و همسر و پسرش ماهیانه ۶۰ هزار تومان معادل یک دلار و ۸۰ سنت
۸- هزینه بنزین خودرو شخصی برای چهار بار بنزین زدن با قیمت آزاد ۴۲۰ هزار تومان به میانگین ماهیانه که مساوی ۱۱ دلار است. قیمت آزاد هشت سنت برای هر لیتر. دولت ایران برای هر خودروی شخصی ماهیانه ۶۰ لیتر بنزین سوبسید دار میدهد با مبلغ ۱۵۰۰ تومان برای هر لیتر معادل ۴ سنت که ارزانترین بنزین در جهان است یعنی دولت به هر خودرو ۶۰ لیتر ماهیانه بنزین میدهد معادل ۵ دلار. اما خرید بنزین با قیمت آزاد یعنی ۸ سنت در هر لیتر نامحدود و بدون جیرهبندی است
۹- هزینه بیمه بهداشتی برای پنج نفر ماهیانه ۳۰۰ هزار تومان معادل ۸ دلار که انواع عمل جراحی و مداوا و دارو و رادیولوژی و سونوگرافی را پوشش میدهد
و بدین ترتیب مجموع آنچه م.م ماهیانه برای پرداخت هزینه برق و گاز و ارتباطات و اینترنت و بیمه و معالجه و بنزین میپردازد حدود یک میلیون و سیصد هزار تومان است معادل ۳۴ دلار آمریکا که ۲۰۰ هزار تومان کمتر از مبلغ کمک ماهیانه دولت است. یعنی مبلغ یارانه که دولت به همه شهروندان میدهد همه هزینههای خدمات دولتی را پوشش مدهد و قسمتی هم زیاد میآید یعنی دولت ایران عملا همه این خدمات را مجانی به ملتش عرضه میکند و چنین حالتی در کل کشورهای دنیا بینظیر است از جمله کشورهای پیشرفته غربی و کشورهای ثروتمند عربی. به این خدمات باید کمک دولت به بخش های آموزش تامین اجتماعی و تفریح را افزود.
آنطور که م.م میگوید بعضی از ایرانیها قدر نعمتی که در آن هستند را نمیدانند و اگر فقط یک روز در کشور دیگری زندگی کنند ارزش کشورشان را خواهند فهمید. در مقابل رسانههای عربی و غربی تصویر موهوم سیاهی از اوضاع ایران نشان میدهند گویی از کشوری در مریخ سخن میگویند.
مقام معظم رهبری:
«اداره فضای مجازی کشور، نیازمند حرکتی انقلابی است
هدایت شده از KHAMENEI.IR
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💗 ویژه هفته وحدت
📹 نماهنگ | خط معیار
✏️ بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره معیار و ملاک همراهی با پیامبر (ص) و جدی بودن در مقابله با دشمن
➕ حواسمان باید جمع باشد، بدانیم چه کار میکنیم، بدانیم چه میگوییم؛ حرفی که میزنیم در جهت نقشهی دشمن نباشد، جدول دشمن را کامل نکند.
📥 نسخه کیفیت اصلی را در سایت | آپارات ببینید