هدایت شده از KHAMENEI.IR
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 روایت جالب امروز رهبر انقلاب از رغبت جوانان آمریکا و اروپا به قرآن به تقلید از مردم غزه
✍ بستهی #خط_دیدار
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
مگه سری قبل رأی دادم چیزی عوض شد؟!
🔸داستان اول 👇
#قانون_حمایت_از_سرباز
#انتخابات
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
12.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داستانی زیبا از امام خمینی که برای بار اول میشنوید
🔰 #حجت_الاسلام_راجی در برنامه #جهان_آرا : بخشی از #جهاد_تبیین این است که با مردم درست صحبت کنیم. مثلاً مسئولی قول داده ۴ میلیون مسکن بسازد، اگر این مسئول با مردم صحبت کند و بگوید این اقدامات را انجام دادهام، توانستهام این تعداد را بسازم. به این دلایل فکر میکردم میشود اما این موانع پیش آمد و نشد، من عذرخواهی میکنم. مردم این صداقت را دوست دارند.
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
رأی دادن چه تأثیری در سرنوشت منِ #رأی_اولی دارد؟ در آینده من چه تأثیری دارد؟!
🔷 برگرفته از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
#انتخابات
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعارض منافع باید در مسئولین از بین برود
⁉️ چرا قانون منع سلاح در آمریکا اجرایی نمیشه؟
♨️ #حجت_الاسلام_راجی در برنامه #جهان_آرا : "اگر یک نفر تمام ویژگیهای خوب را داشته باشد اما عدالت نداشته باشد، این فرد برای جمهوری اسلامی به شدت خطرناک است!..."
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
مگه سری قبل رأی دادم چیزی عوض شد؟!
🔸داستان دوم 👇
#قانون_جوانی_جمعیت
#انتخابات
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطور قبل از صبح جمعه خبر رد صلاحیت را شنیدید، اما بنزین را نه؟
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی در برنامه تلویزیونی "جهان آرا"
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
🔰 حرف روز
♻️ فراتر از دموکراسیها
باید پذیرفت جمهوری اسلامی ایران در میان نظامهای سیاسی دنیا، کشوری خاص و متمایز است. میزان مشارکت مردم در کشورهایی که در آن انتخابات برگزار میشود و به طور کلی نظامهای سیاسی مدعی دموکراسی در بسیاری از مواقع، به ویژه در سالهای اخیر حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد بوده است؛ برای نمونه، میزان مشارکت در انتخابات میان دورهای کنگره در ایالات متحده آمریکا هیچ گاه از ۵۰ درصد بیشتر عبور نکرده و به مراتب کمتر از انتخابات ریاستجمهوری آمریکا بوده است. نگاهی به آمار میزان مشارکت در انتخابات کنگره آمریکا نشان میدهد، میزان مشارکت در این انتخابات در سال ۲۰۰۶، حدود ۴۰/۱ درصد بوده، در سال ۲۰۱۰، ۴۱ درصد، در سال ۲۰۱۴، ۳۶/۷ درصد و در سال ۲۰۱۸ به ۴۹/۶ درصد رسیده، اما نتوانسته است از ۵۰ درصد عبور کند. یا انتخابات مجلس قانونگذاری فرانسه در سال ۲۰۲۲ برای انتخاب ۵۷۷ نماینده این مجلس که به دور دوم کشیده شد، به ترتیب با مشارکت ۴۷/۵ و ۴۶/۲ درصدی مردم این کشور همراه بود. این در حالی است که میزان مشارکت مردم در مرحله اول این دور از انتخابات در مقایسه با دور قبلی ۱/۲ درصد کمتر شده است.
در مثالی دیگر انتخابات پارلمانی سال ۱۹۷۵ در پرتغال با مشارکت ۹۱/۷۳ درصدی مردم همراه بود، اما این رقم در انتخابات سال ۲۰۱۹ به زیر ۵۰ درصد رسید. در انتخابات ریاستجمهوری این کشور نیز وضعیتی مشابه تکرار شد و ۴۸/۷۰ درصد مردم پای صندوق رأی رفتند. در بسیاری از کشورهای اروپایی، همچون جمهوری چک، دانمارک، سوئد و سوئیس مشارکتها پایین بوده، به گونهای که در سوئیس از سال ۱۹۴۷ به بعد آمار مشارکت نزولی بوده و در سال ۲۰۱۹ به ۴۵/۱۲ درصد کاهش یافته است.
حالا به عبارت صدر این یادداشت که نوشتیم جمهوری اسلامی ایران کشور خاص و متفاوتی است، برمیگردیم. در حالیکه وضعیت مشارکت در انتخابات در کشورهای گوناگون دنیا مشخص است، رسانههای وابسته به امپراتوری غرب بر روی انتخابات ایران به طرز بیسابقهای متمرکز هستند تا کوچکترین نقص را در انتخابات ۱۱ اسفندماه ضریب داده و به مثابه نقطه چالش و بحران برای جمهوری اسلامی ایران معرفی کنند.
در این میان، آمارها به ما می گوید که معدل مشارکت مردم در ادوار انتخابات مجلس ۵۸/۸ درصد بوده است؛ عددی که وقتی در کنار میانگین ۶۶/۶ درصدی مشارکت مردم در انتخابات ریاستجمهوری قرار میگیرد، نشان میدهد موضوع مشارکت مردم ایران در انتخابات با وجود شدیدترین فشارهای تبلیغاتی و مشکلات اقتصادی که مردم با آن دست به گریبان هستند، فراتر از میانگین نظامهای دموکراتیک در جهان است.
✍️ #عزیز_غضنفری
http://Eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
🔰 گزارش روز
💢 هجمه بیسابقه علیه ریلگذار توسعه
اگر چه انتخابات در ایران پس از انقلاب اسلامی همیشه شاهد هجمههای ضد انقلاب بوده است، اما انتخابات اسفندماه امسال را باید بینظیرترین یا حداقل کمنظیرترین انتخابات از حیث شدت و پیچیدگی هجمهها علیه آن (قبل از شروع رأیگیری) در نظر گرفت. این پیچیدگی به حدی است که حتی خواص و جریانهای دلسوز ایران و اسلام نیز در دام پهن شده از سوی دشمن قرار گرفتند و به نوعی مخرج انتقاد آنها با مخرج دشمنی دشمنان یکی شد و ناخواسته در مسیر تکمیل کردن نقشه خطرناک دشمن قرار گرفتند.
البته ما منکر نقدها و ضعفهای مجلس فعلی و برخی نمایندگان آن نیستیم؛ اما هجمهها و سیاهنماییها علیه این مجلس و ایجاد ناامیدی در مردم بیسابقه است. به نظر میرسد این سیاهنماییها زمانی فزونی یافت که از سوی رهبر معظم انقلاب مدال انقلابی بودن بر سینه آن گماشته شد. در واقع فارغ از نقدهای موجود و مترتب بر برخی نمایندگان، نوک پیکان سیاهنماییها تنها علیه این مجلس و جمهوریت نظام نبود بلکه در همه این چهار سال و بهویژه ماههای اخیر غرض آن بوده که واژه انقلاب و انقلابی را نیز هدف قرار دهند تا با بزرگنمایی ضعفهای مجلس، انقلاب و انقلابیگری را ناکارآمد جلوه دهند. لذا برخی رسانهها، ضعفهای یک نماینده متخلف را با تیتر «نماینده مجلس انقلابی» منتشر میکردند.
از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی طراحی بیگانگان، جلوگیری از برگزاری انتخابات و به انحراف کشاندن نتیجه آن در ایران بود که تلاشهایی را هم انجام دادند، اما چون مأیوس شدند، در سالهای اخیر، تمرکز خود را بر زیرسؤال بردن انتخابات و نهاد آن قرار دادهاند. لذا تخریب شورای نگهبان و القای بیفایده و دستوری بودن انتخابات را در دستور کار قرار دادند تا نهادی را که نماد جمهوریت نظام و ریلگذار توسعه است، تضعیف کنند. در واقع، تضعیف نهاد انتخابات و القای بیتأثیر بودن رأی مردم یا تشویق به مشارکت نکردن، برای کند کردن حرکت توسعه و پیشرفت ایران است. بدیهی است که انتخابات پرشور و حداکثری براساس بصیرت و آگاهی، در نحوه ریلگذاری حرکت کشور و جهتگیری آن بسیار تأثیرگذار است، بهویژه که دولت فعلی تاکنون از حیث رویکردی و جهتگیری در مسیر درست قرار دارد و از حیث عملکردی نیز برای بهبود شرایط نیازمند ریلگذاری درست از سوی مجلس است. اگر مجلس به دنبال رفاه مردم، عدالت اجتماعی، گشایش اقتصادی، پیشرفت علم و فناوری و استقلال و عزت ملی باشد، ریلگذاری آن در جهت این هدفها خواهد بود، اما اگر مجلس مرعوب غرب و آمریکا و به دنبال حاکمیت جریان اشرافیگری باشد، ریلگذاری او در این جهت خواهد بود و کشور را به مسیر بدبختی هدایت خواهد کرد.
▫️بنابراین، هجمهها علیه انتخابات و ناامید کردن مردم تنها در جهت تضعیف جمهوریت نظام و ممانعت از ریلگذاری توسعه و پیشرفت در کشور است.
✍️ #علی_محمدی
http://Eitaa.com/e_beman
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
14.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از کانال حسین دارابی
با دوستم که مترجم زبان چینی هست داخل سالن همایش جمعهتون نشسته بودیم. ایشون حدود ۱۰ سالی هست که بطور مستقیم داخل شرکتهای چینی که توی ایران کار میکنن کار میکنه و ارتباط خیلی صمیمی و نزدیکی با آنها داره. شده یکپا چینی درجه یک
اینم بگم دوستم خیلی اهل سیاست و این مسائل نیست. سرش تو لاک خودشه
اصلا هم اهل همایش و سخنرانی و اینا نیست. به اصرار من که تنها از یزد اومده بودم تهران همراهم اومد همایش که هم دیداری تازه کنیم واین چند ساعت با هم باشیم.
بگذریم
داشتیم به سخنرانی آقای راجی گوش میدادیم. ایشون در مورد مراحل پیشرفت کشورها داشتن توضیح میدادن که چطور بعد از گذراندن این سختی ها و مقایسه اوضاع فعلی ایران با آنها توانستند خودشون رو به تعبیر رهبر عزیزمون به قله برسن، یهو دیدم با یه تعجب خاصی گفت عجب ایشون(جناب راجی) دقیق داره حرف چینی ها رو میزنه. پرسیدم یعنی چی ؟!
گفت این چینیهایی که من باهاشون کار میکنم هم همین نظر و دارن
ایران رو در مسیر رسیدن به یک ابرقدرت جهانی و یکی از مهرههای قدرت در جهان میدونن. و اینکه مسیری که رهبر ایران داره جامعه رو هدایت میکنه به سمتش دقیق درست هست و اگه جامعه کامل منطبق با توصیه های ایشون جلو برن در آیندهی خیلی نزدیک بلاشک ایران جز ابرقدرتهاست.
جالب برام این بود که دوستم نظر شهروندان در سطح کارشناس رو میگفت نه حاکمان و سیاستمداران چینی رو
نگاه از بیرون آنها به اوضاع ایران یه نگاه واقعبینانه هست و اصلا لزومی نداره که بخوان اغراق کنن
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
@hosein_darabi
هدایت شده از 💯 جنایات غرب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇺🇸اعترافات نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، از تاسیس داعش تا تبعات جهانی جنگ عراق
🗽رابرت کندی:
ما بیشتر از مجموع ۱۰ کشور بعدی برای ارتش خود هزینه میکنیم. و ما از سال ۲۰۰۱ تاکنون ۸ تریلیون دلار برای جنگهای بیفایده هزینه کردهایم.
‼️ما عراق را با وضعیتی بدتر از زمانی که وارد آن شدیم، ترک کردیم. ما بیشتر از صدام حسین عراقیها را کشتیم.
‼️ما داعش را تاسیس کردیم. ما با جنگ سوریه ۲ میلیون پناهنده را به اروپا فرستادیم ....
🔴چهره واقعی غرب در
✅کانال جنایات غرب
💯https://eitaa.com/joinchat/1781727232C57b3ed8c49