🖌 #یادداشت_روز
🔹تا کجا روا میدانند؟
#محمد_ایمانی
🔸۱- معضل و ترمز اصلی در مقابل «پیشرفت، عدالت، خدمتگزاری، و حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی»، سبک زندگی و سیاستورزی «اشرافی- اباحی» است، و نه مثلا چند و چون سیاست خارجی و یا کمی اختیارات رئیسجمهور. اشرافیت، «انحراف» عملی از مسیر انقلاب اسلامی است؛ همچنانکه اباحیت لیبرالیستی، «تحریف» چهارچوبها و آرمانها (مسیر و مقصد) برای توجیه همان انحرافات است. چه خسارتهایی که از مسیر این سبک زندگی، به جامعه و فرهنگ و اخلاقیات و سیاست و اقتصاد ما سرریز نشد. در همین جنایت اخیر ببینید چه قدر بیپروا، قاتل را تبرئه کردند و زن جوان قربانی را آماج انواع تهمت قرار دادند. چرا؟ چون اولی همقبیلهای است و میتواند مهریهای معادل ۶ میلیارد تومان تعیین کند و خانهای در یک برج گرانقیمت در شمال شهر تهیه نماید، و دومی از فرودستان و شهروندان دونپایه و درجه ۲ محسوب میشود. بنابراین روا داشتند که یک جا، حقوق و اخلاق و وجدان و شرافت و صداقت و انسانیت را لگدمال کنند.
۲- بدترین تهمتها را که قلم از بازگویی شرم دارد، به قربانی زدند و داعشوار، حکم مهدورالدّمی او را که دستش از دنیا کوتاه است دادند؛ حال آنکه سالها بر طبل حقوق زنان و فمینیسم کوبیده بودند.(همینها بارها در موارد اثباتشده خیانت به شوهر، از زن خیانتکار در مقابل حکم دادگاه جانبداری کردند!). کسانی که جنایت مسلم را با وجود اعتراف قاتل، انکار و توجیه و تقدیس کردند؛ چرا نتوانند دروغ تقلب ۱۱ میلیونی را در انتخابات ۸۸ بگویند، جشن چهل میلیونی ملت را تبدیل به بحران کنند، گرای تحریمهای فلجکننده را به دشمن بدهند، و آخر سر، خود را میانجی مذاکره و منجی اقتصاد جا بزنند؟ یا چرا نتوانند حقوقهای نجومی را حق مدیران نابغه بخوانند و یا مفاسدی نظیر اختلاس ۱۱ هزار میلیارد تومانی صندوق ذخیره فرهنگیان را «بدهی معوقه» بنامند؟ این «رواداری» و «مباحانگاری»، از خطرناکترین تهدیدهاست که سرریز میشود و در قالب هنجارشکنی و قانونشکنی نمود پیدا میکند....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/162146
May 11
هدایت شده از سراج منیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رهبرمعظم انقلاب:
رییس جمهور طبق قانون اساسی ما امکانات فوق العاده زیادی در اختیار دارد
@asserajolmonir ✌️ 🌺 🍃
May 11
💢⭕️آیت الله العظمی کیست؟
🔹وقتی رسالهٔ مرحوم آیتالله سید احمد خوانساری چاپ شد، روی جلد آن نوشته شده بود: «آیت الله العظمی خوانساری».
🔹ایشان خیلی عصبانی شدند و دستور دادند جلد تمام رسالهها را عوض کنند و فقط «آیتالله» بنویسند و فرمودند: آیتالله العظمی فقط امیرالمؤمنین (ع) است.
@asserajolmonir ✌ 🌹 🍃
💢از طلاب تمنا میکنم در حوزه #فقه_سیاسی جهاد کنند
✔️استاد محسن اراکی، استاد درس خارج حوزه علمیه قم؛ در جلسه درس خارج فقه:
🔹من خواهش میکنم از دوستان طلبه، این بحث فقه سیاسی را جدی بگیرید!
برای ما بسیار جای تأسف است که در حوزه علمیه قم، پنجاه فقیه در فقه سیاسی وجود نداشته باشد؛ چرا نباید داشته باشیم؟ حالا که راه باز شده کار کنید. این مسئولیت شما است. الحمدلله هم فاضل و هم جوان هستید و هم وقت دارید.
🔹اگر شما این مباحث را خوب بحث کنید دیگر این راه باز نمیشود که هر کسی در صداوسیما هر حرف گزافی را در باب فقه سیاسی بگوید و الّا اینهایی که دعوت میشوند درباره مسأله ولایت فقیه یا حکومت اسلامی صحبت کنند، چه نسبتی بین آنها و فن سیاست اسلامی وجود دارد؟ کجا این درس را خواندهاند؟
🔹اگر بنده متصدی این کار شدهام به دلیل این است که حداقل دو دوره فقه حکومتی را پیش اساتید طی کردهام؛ مضاف بر اینکه پنجاه سال است در این رشته فعالیت دارم.
🔹یادداشتهایی که من در این سن برداشتهام، مربوط به حدود پنجاه سال پیش است. اینطور نیست که از روی هوس بیاییم و این بحث را مطرح میکنیم. اگر احساس تکلیف وجود نداشت اصلاً متصدی این کار نمیشدم.
@asserajolmonir ✌ 🌹 🍃
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢آیت الله سیستانی بارها به حوزویان نهیب زده که چرا وارد مسائل حکومتی نمیشوید!
✔️حجتالاسلام احمد رهدار، مدیر مؤسسه فتوح اندیشه:
⭕️....مشکلات نجف و قم
🔹حوزه نجف 100 گام از حوزه قم عقب است/حوزه نجف فقط در نجف است، حتی تا بصره نتوانسته نفوذ کند!
⭕️قابل توجه حوزویان عزیز
@asserajolmonir ✌ 🌹 🍃
#اختصاصی
💢آیا امام خمینی،اجازه اجتهاد داشت؟
✔️یادداشت روز/سیدمحمدباقر پوسانی:
🔹مشهور در میان اهل علم این است که مرحوم امام خمینی(ره) از شخصی از علماء، اجازه اجتهاد ندارند و حتی برخی از شاگردان مرحوم امام، خاطراتی را از ایشان مبنی بر عدم استجازه اجتهاد ایشان از سایرین نقل فرمودهاند.
🔹یکی از کسانی که پس از گذراندن امتحانات شفاهی و کتبی از محضر مرحوم حائری یزدی، از ایشان اجازه اجتهاد گرفت مرحوم امام خمینی بود که بنا به نقلی، این اجازه را در سال ۱۳۱۳ شمسی از مرحوم حائری اخذ کردند.
🔹مرحوم امام غیر از این اجازه، اجازات روایی متعددی نیز داشتند که در اول کتاب «اربعین حدیث» چهار مورد از آنها را معرفی کردهاند.
ادامه مطلب👈 http://yon.ir/gR1sE
@asserajolmonir ✌ 🌹 🍃
⭐ استاد عابدینی :
🔻 راه ورود به آخرت از جریان عاشورا است. یعنی اگر کسی میخواهد به باطن عالم راه برایش گشوده بشود، باطنی ترین و نزدیکترین راه به باطن عالم در جریان عاشورا محقق شده است .
مرحوم آیت الله سید علی آقا قاضی فرموده بودند که در دو موقع راه به باطن عالم و مکاشفات باز میشود، یکی در موقع قرائت قرآن است و یکی در مجالس امام حسین (علیه السلام) و ذکر امام حسین (علیه السلام) است. آن حبل ممدود متصل و کتاب خداست، این هم حبل ممدود متصل امام است که در عاشورا کاملا ظهور پیدا کرده است، و این دوتا با هم یک حقیقت واحده را تشکیل میدهند و جدایی ناپذیرند. لن یفترقا حتی یردا علیّ الحوض.
[ قال رسول الله (صلی الله علیه و آله) :
«أَيُّهَا النَّاسُ إِنِّي قَدْ تَرَكْتُ فِيكُمْ حَبْلَيْنِ إِنْ أَخَذْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا مِنْ بَعْدِي أَحَدِهِمَا أَكْبَرُ مِنَ الْآخَرِ كِتَابُ اللَّهِ حَبَلٌ مَمْدُودٌ مِنَ السَّمَاءِ إِلَى الْأَرْضِ وَ عِتْرَتِي أَهْلُ بَيْتِي أَلَا وَ إِنَّهُمَا لَنْ يَفْتَرِقَا حَتَّى يَرِدَا عَلَيَّ الْحَوْضَ.» (الخصال، ج۱، ص۶۵) ]
🔻 بکاء از آدم تا خاتم برای سید الشهداء برای چه بود؟ این بیان همان خطر سیر است مثل زیارت، که مشتاق به ولیّشان بودند. این بکاء اشتیاق به ولیّشان است. مثل زیارت. و هر کدام از اینها شباهت بیشتری داشتند، تاثیرگذاری بیشتری در این جریان دارند. این هم از عجایب است، مثل حضرت زکریا که نتیجه بکائش بر سیدالشهدا شد اعطاء یحیی به ایشان (سلام الله علیهما)، و یحیی (سلام الله علیه) شباهتش (در حیات و شهادت و انتقام خدا از قاتلینش) خیلی زیاد است با جریان امام حسین (علیه السلام).
@asserajolmonir ✌ 🌹 🍃