💟#حدیث
🔻عن بشیر الدهّان عن جعفر بن محمّد [الصادق] علیهالسّلام:
🔸مَن زارَ قَبرَ الحُسَینِ علیهالسّلام أوَّلَ یَومٍ مِن رَجَبٍ، غَفَرَ اللّهُ لَهُ البَتَّهَ؛
▫️هر کس قبر حسین علیهالسّلام را در نخستین روز ماه رجب زیارت کند، خداوند حتماً او را مىآمرزد.
📚تهذیب الأحکام: ج ۶ ص ۴۸
#ماه_رجب #کربلا
╔══✿══════✿══
║@astanehmehr | «آستانِ مهر»
╚══✿══════✿══
#تلنگرانه
هیچ وقت از خودمون پرسیدیم قیمت
یه روز زندگی چنده ؟!
ما که قیمت همه چیز رو با پول
می سنجیم، تا حالا شده ازخودمون
بپرسیم :
قیمت یه دست سالم چنده؟
یه چشم بی عیب چقدر می ارزه ؟
قیمت یه سلامتی کامل چقدره؟
وخیلی سوال ها مثل این ...
ما همه چيز را مجانی داريم،
و شاكر نيستيم!
❤️خدایا برای تمام نعمتهایت سپاس...
°•°•°•°•🍂🍃🍁🍃🍂•°•°•°•°•
#کبوترپیامبَر
#دلنوشته_دختران_سرزمین_من
معصومه جان چه احساس خوبی است روزی که در کویر محشر به نگاه مهربان.....
سلام بر تو عمه سادات
حرفی ندارم فقط دل سیاه من رو سیاه را نگاه کن و خودت هوایم را در زندگی داشته باش دوستت دارم .
#اللهمعجللولیکالفرج
🕊•💐•🕊•💐•🕊•💐•
@astanehmehr
#حکایت
🤲 شكر نعمت
ابو هاشم جعفرى گويد: در تنگناى سختى از زندگى گرفتار شدم، به حضور امام هادى عليه السلام رفتم، وقتى در محضر او نشستم فرمود: اى اباهاشم درباره كدام نعمتى كه خداوند به تو داده است مى توان شكر گذار او باشى؟
من ساكت ماندم و ندانستم چه بگويم.
حضرت فرمود: خداوند ايمان را روزى تو كرد و به وسيله آن بدنت را از آتش دوزخ مصون كرد و عافيت و سلامتى را نصيب تو گردانيد و تو را بر اطاعتش يارى نمود و به تو قناعت بخشيد و از اينكه خوار و بى آبرو گردى حفظ كرد.
اى ابا هاشم من در آغاز اين نعمتها را به تو ياد آورى كردم چرا كه گمان بردم مى خواهى از آن كسى كه آن نعمتها را به تو بخشيده است شكايت كنى و من دستور دادم صد دينار به تو بپردازد آن را دريافت كن.
📚 نگاهى برزندگى چهارده معصوم (انوارالهيه ) نوردوازدهم، تاليف شيخ عباس قمى
@astanehmehr
#عرض_ارادت
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین
ز همه دست کشیدم که تو باشی همهام
با تو بودن ز همه دست کشیــــدن دارد...
📸فاطمهعباسی
╔═ ⚘═══⚘ ═╗
@astanehmehr
╚═ ⚘═══⚘ ═╝
asheghane haj ghasem.mp3
8.1M
🎧قطعه صوتی
🖤 عاشقان حاج قاسم🖤
نویسنده : مریم نصری
گوینده : عارفه دهقانی
طراحی و تنظیم صدا : الهام معینی کیا
کاری از#رادیو_خیمه
https://eitaa.com/astanehmehr
#شیرین_مهر
#چیز_کیک_باقلوا
🔶 مواد لازم شربت:
چوب دارچین: یک عدد
آب: 240 گرم
شکر سفید: 150 گرم
عسل: 80 گرم
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
گلاب: دو قاشق چایخوری
🔶 مواد لازم چیزکیک (هم دمای محیط):
گردو یا پسته: 400 گرم
دارچین: یک قاشق چایخوری
پنیرخامه ای: 450 گرم
ماست خامه ای: 180 گرم
شکر سفید: 100 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
خامه صبحانه: 60 گرم
آرد: 22 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
کره: 180 گرم
خمیر باقلوا (فیلو): دوازده برگ
╔═🍰🧁═════════╗
@astanehmehr
╚═════════☺️😋═╝
#شیرین_مهر
#چیز_کیک_باقلوا
برای این دستور می تونید از کره حیوانی (کره صبحانه) یا کره گیاهی سوپرمارکتی (مارگارین) یا مخلوط هر دو استفاده کنید. دقت کنید که کره سنتی، کره لاکتیکی، کره کم چرب، روغن جامد و روغن صاف قابل استفاده نیستند. کره باید هم دمای محیط باشه. در این دستور باید از خامه صبحانه، که در بسته بندی استوانه ای شکل و صورتی رنگ با مارک های میهن، پگاه، کاله... در سوپرمارکت ها بفروش می رسه استفاده کنید. خامه شیرین شده قنادی و خامه کم چرب قابل جایگزینی نیستند.خامه باید هم دمای محیط باشه.در صورت نیاز به شکر سفید دانه ریز، در طول آموزش به پالس کردن شکر اشاره میشه. پس در آموزش هایی که این مرحله گفته نشده، شکر رو عادی به کار ببرید.از اونجائیکه روی این چیزکیک شربت ریخته می شه و مواد اولیه متنوعی داره، طعم شوری اصلا حس نمی شه با این حال در صورت تمایل می تونید از پنیر ماسکارپونه به جای پنیرخامه ای استفاده کنید. برای این دستور می تونید از چهارصد گرم گردو یا چهارصد گرم پسته و یا نصف نصف از مخلوط هر دو استفاده کنید. خمیر فیلو Filo or phyllo، خمیری بسیار نازکه که بدون هیچ گونه حجم دهنده (خمیرمایه، جوش شیرین، بیکینگ پودر) تهیه می شه. این خمیر که برای تهیه باقلوا و بورک هم مورد استفاده قرار می گیره، در آشپزی و قنادی مدیترانه ای بسیار پرمصرفه. خمیر فیلو معمولا به صورت لایه ای استفاده می شه و چند لایه روی هم قرار می گیره که بین لایه ها نوعی چربی می زنند. بهترین مارک این خمیر در ایران هاستل hastel نام داره که ساخت کشور ترکیه ست، در صورتیکه این مارک در دسترستون نیست، می تونید از مارک های ایرانی مثل هومینا، آی دو و ... استفاده کنید و صد البته امکان استفاده از خمیر خانگی هم هست.
خمیر فیلو رو اگر در فریزر گذاشته بودید، از شب قبل در یخچال بذارید تا یخ زدایی شه. خمیر رو چه یخچالی چه هم دمای محیط، روی یک سینی گذاشته، یک دستمال آشپزخانه رو کاملا با آب خیس کرده، چلانده، روی خمیر بندازید.
توصیه من استفاده از ماست خامه ای کارخونه ای با درصد و برند دلخواهه ولی اگر تمایلی به خرید ماست خامه ای ندارید، ماست پرچرب (چهار تا پنج درصد چربی) کارخونه ای رو یک و نیم تا دو برابر میزان گفته شده در دستور اندازه گیری کنید. بعد روی کاسه ای الک گذاشته، روی الک دستمال حوله ای آشپزخانه بندازید، ماست رو روی دستمال ریخته و اجازه بدید ماست فقط و فقط نیم ساعت چکه کنه و غلیظ شه. بعد ماست رو اندازه گیری کنید. علت ریختن مقدار بیشتر از میزان خواسته شده در دستور در الک اینه که بعد از گرفته شدن آب اضافی به میزان لازم ماست داشته باشید.
دقت کنید که هدف از این کار چکیده کردن ماست نیست، بلکه گرفتن آب اضافی ماست برای شل نشدن مایه چیزکیکه. با توجه به اینکه این دستور خارجیه و بهترین نتیجه با شبیه ترین مواد اولیه، به مواد استفاده شده در منبع بدست میاد، استفاده از ماست سنتی (لبنیاتی - ماست بندی) که خارج از ایران در شیرینی پزی استفاده نداره، توصیه نمی شه.
حالا شربت رو آماده کنید. در شیرجوشی شکر سفید، آب (بهتره آب جوش باشه)، چوب دارچین و عسل رو بریزید و هم بزنید تا یکدست شه، حالا شیرجوش رو روی شعله متوسط بذارید. در کاسه ای مخلوط آبلیمو و گلاب رو مخلوط کرده، روی میز کار آماده بذارید. اجازه بدید یکدست شه و به جوش بیاد، بعد از اولین قُل، به مدت پنج دقیقه زمان بگیرید و بعد شعله رو خاموش کنید. حالا مخلوط گلاب و آبلیمو رو اضافه کرده، هم بزنید.
شربت رو وزن کرده، یک سوم از شربت رو برای مخلوط کردن با مغزها کنار بذارید و دو سوم رو برای انتهای پخت چیزکیک.
مغز دلخواه (پسته یا گردو) رو ابتدا تُست کنید. قبلا در این پست در مورد تُست کردن مغزها توضیح دادم و می دونید که هم در فر و هم روی شعله گاز این کار قابل انجامه. می تونید سینی شیرینی پزی رو کاغذ روغنی بندازید، مغزها رو روش پخش کنید، به مدت شش دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد بذارید. یا مغزها در تابه بریزید و روی شعله متوسط تا جایی تُست کنید که بوی اون ها بلند شده و یک درجه تیره شند. اگر روی شعله گاز تُست می کنید، حتما حین کار هم بزنید.
مغزها رو در غذاساز ریخته، دارچین رو اضافه کرده و سی ثانیه تا یک دقیقه بسته به قدرت دستگاه پالس کنید، تا کاملا ریز شه، ولی پودری نباشه و بهم نچسبه.
یک سوم شربتِ کنار گذاشته رو اضافه کرده، در حد ده تا بیست ثانیه دستگاه رو روشن کنید. مواد در این مرحله کمی چسبنده می شه. مواد مغزی رو وزن کرده به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
╔═🍰🧁═════════╗
@astanehmehr
╚═════════☺️😋═╝