#عکس_نوشت
❇️امیرالمومنین علیه السلام:
هر روزی که در آن گناه نشود، روز عید است...
📗 نهج البلاغه ص۸۵۲
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
https://eitaa.com/joinchat/4045733908C710c8085de
اوقات فراغت ١.mp3
8.64M
✅ #روزبرگ_شیعه
🎧 پادکست
مناسبت: «تعطیلات عید نوروز»
موضوع امروز: «اوقات فراغت ١»
روز پنجشنبه، ١۴٠١/٠١/٠۴
@astanfatemi
#روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «اوقات فراغت ١»
روز پنجشنبه، ١۴٠١/٠١/٠۴
✍️ مناسبت روز: در تعطیلات نوروزی به سر میبریم، چنانچه در اکثر کشورهای دنیا، در ابتدای سال نو، چند روزی همه کارها و برنامههای رسمی تعطیل میشود و مردم آغاز سال نو را جشن میگیرند؛ در کشور ما نیز این موضوع به دو صورت رسمی و غیر رسمی وجود دارد، بهگونهای که در تقویم رسمی فقط چهار روز اول سال، تعطیل است، اما به صورت غیر رسمی، هرساله، در سیزده روز ابتدای سال، همه امور اصلی در کشور ما تعطیل میباشد! و البته این موضوع فقط مخصوص ایام نوروز نیست بلکه در ایران، تعطیلات رسمی با احتساب تعطیلی روزهای پنجشنبه و جمعه برای بیشتر کارمندان و کارگران، به یکصد و سی روز (١٣٠=۵٢+۵٢+٢۶) در سال میرسد که در بین کشورهای دنیا از بالاترین مدت تعطیلات برخوردارند! البته برای فرهنگیان و دانشآموزان و دانشجویان باید فرصت تعطیلات تابستانه را نیز به این مدت اضافه نمود و در حقیقت میتوان گفت که بسیاری از مردم کشور ما، بیش از نیمی از مدت سال را در تعطیلات و اوقات فراغت بهسر میبرند!!!
کارشناسان مدیریت و دست اندرکاران امور تربیتی، «اوقات فراغت» را پدیدهای دانستهاند که از یک سو، مناسبترین بستر رشد و شکوفایی استعدادهای گوناگون و از سوی دیگر، زمینهساز بسیاری از انحرافات و بزهکاری هاست!
بیشک آنچه باعث این کارکرد دوگانه شده و به ظاهر تعارضاتی را ایجاد کرده؛ چگونگی گذران این اوقات و بهرهگیری از این فرصت موسع است! لذا با بررسی زندگی انسانهای موفق در عرصههای مختلف، درمییابیم که بسیاری از توفیقات و موفقیتهای آنها در استفاده بهینه از همین اوقات فراغت بوده است، به طور مثال میتوانیم به زندگی علامه حلی (ره) اشاره نمائیم که در طول عمر ٧٨ ساله و بابرکت خود، حدود هزار کتاب ارزشمند را تألیف نموده، که بسیاری از این کتب را در اوقات فراغت خود نگاشتهاند! زیرا در روزهای کاری، بیشتر وقت ایشان به امور مرجعیت و زعامت و سرپرستی مؤمنان و شیعیان، و همچنین تدریس و تربیت شاگردان و طلاب علوم دینی میگذشته! برای مثال نقل نمودهاند که هنگامی که ایشان به یک مجلس عروسی در منطقهای دور دست دعوت شده بودند، در راه رفت و برگشت این سفر، نگارش کتاب «تبصرة المتعلمین» را به پایان رساندند که این کتاب ارزشمند، هنوز هم در موضوع خود بینظیر است!
در رابطه با علامه مجلسی (ره) نیز شبیه به همین نکات در تاریخ آمده، به صورتیکه با توجه به آثار فراوانی که از علامه بهجا مانده، ایشان به ازای هر روز از زندگی شریف خود از بدو تولد تا آخر عمر، حدود ۵۵ صفحه آثار نوشتاری از خود به یادگار گذاشته است!
بنابراین بدیهی است، برنامهریزی و استفادهی دقیق از ساعتهای فراغت زندگی، میتواند اثر زیادی در پیشرفتهای شخصی و اجتماعی ما به جای گذارد! و بر همین اساس «اسلام» بهعنوان کاملترین دین الهی در زمینه چگونگی تقسیم اوقات و استفاده بهینه از فرصتهای زندگی، برنامه مدونی را ارائه نموده که انشاالله به شرط حیات در روزبرگ فردا به نکاتی از آن اشاره مینمائیم...
✍️ و سخن امروز را با کلام ارزشمند حضرت امام خامنهای (مدظلهالعالی) در این زمینه به پایان میبریم که فرمودند: «نکتهای که حائز اهمیت است این است که رمز توفیقِ بزرگی، که نصیب و بهرهی دانشمندان و عالمان بزرگوار ما شده و آثار و برکات بزرگ و خوبی از خودشان به ارث گذاردهاند، معرفت و شناخت آنها نسبت به ارزش و غنیمت دانستن وقت و فرصت، و تلاش آنها برای این جهت بوده است که چیزی از عمر و زندگی خویش را که فردای قیامت میباید حساب سخت و دشواری دربارهی مصرف کردن آن پس بدهند! بیهوده و پست از کف ندادهاند؛ و از فرصتها و اوقات تعطیل و فراغت، استفادهی کافی و وافی نمودهاند و به درستی که دست آوردهای پر شکوهی از خود بر جای گذاردهاند که ما خود را در برابر آنها کوچک مییابیم...»
@astanfatemi
💠 #عکس_نوشت
▫️بهترین عمل در ماه شعبان:
کسی از امام صادق علیه السلام سوال کرد: يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ مَا أَفْضَلُ مَا يُفْعَلُ فِيهِ؟
در این ماه بهترین اعمال چیست؟
امام صادق عليه السلام در جواب فرمودند: الصَّدَقَةُ و الإستِغفارُ
صدقه دادن و طلب مغفرت کردن از خداوند...
إقبال الأعمال ج2، ص: 685
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
https://eitaa.com/joinchat/4045733908C710c8085de
#روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «اوقات فراغت ٢»
روز جمعه، ١۴٠١/٠١/٠۵
✍️ مناسبت روز: در تعطیلات نوروزی قرار داریم و در روز گذشته از اهمیت برنامهریزی و استفادهی بهینه از اوقات فراغت سخن گفتیم لذا با عنایت به اهمیت موضوع، سخن امروز را نیز به چگونگی تقسیم اوقات و استفاده از فرصتهای ارزشمند زندگی از نگاه سیره اهلبیت عصمت و طهارت (ع) اختصاص میدهیم؛
در مکتب اهلبیت (ع)، انسان مسلمان، قدر لحظه به لحظه عمر خود را به عنوان بزرگترین سرمایه میداند و هیچگاه آن را بیهوده و بیثمر هدر نمیدهد! چنانچه رسول خدا در وصایای خود به ابوذر غفاری (ره) فرمودند: «ای ابوذر در مورد صرف عمرت از صرف کردن دینار و درهم بخیلتر باش و آن را به رایگان از دست مده!» (بحارالانوار، ج ٧٧، ص ٧٨)
همچنین امیرالمؤمنین (ع) فرمودند: «قدر و ارزش باقی مانده از عمر را نمیشناسد مگر پیامبر و صدّیقی از اولیاءالهی!» (غررالحکم، ج٢، ص٣۶۵)
در فرهنگ اسلامی طبق آنچه از قرآن و سنّت به دست میآید، بین «کار»، «فراغت» و «عبادت» هماهنگی کامل وجود دارد و انسان میبایست با توجّه به استعدادهای وجودی، و نیازها و آرزوهای خود، فرصتهای زندگی را تقسیم کرده و بداند که عمر گرانمایه خود را در چه اموری صرف کند تا همهی ابعاد وجودیاش را به صورت هماهنگ و متعادل رشد کند؛ چرا که افراط یا تفریط در هریک از ابعاد وجود، آدمی را از مسیر سعادت و فضیلت در دنیا و آخرت باز میدارد! لذا مولیالموحّدین امیرالمؤمنین (ع) با تأکید بر برنامه ریزی جهت استفاده از تمام لحظات عمر، میفرمایند: «مؤمن وقت و ساعات زندگی خود را به سه قسمت تقسیم میکند؛ ساعتی که در آن با پروردگارش راز و نیاز مینماید! ساعتی که در آن معاش خود را اصلاح میکند! و ساعتی که برای خود و لذّت و خوشی و آنچه حلال و نیکو و زیبا است، میگذارد.» (نهج البلاغه، حکمت ٣٩٠)
بر این اساس در مکتب اهلبیت (ع)
اعتدال در برآوردن نیازهای روحی و جسمی وجود دارد، و طبق این مکتب انسانساز، یک انسان مسلمان، ساعات اولیه روزش را با مناجات و ارتباط با خدا شروع میکند و با توکّل به حضرت حق به دنبال کار و کسب و تلاش برای معیشت خود میرود، و در پایان کار روزانه نیز برای اطاعت امر حقتعالی با همسر و خانواده خود با انس و الفت، اوقات گذرانده و از تمامی لذتهای حلال لبریز میشود!
البته اهلبیت عصمت و طهارت (ع) بر اختصاص ساعاتی از روز برای امر مهم «علم آموزی» نیز تأکید فراوان نمودهاند! چنانچه امام صادق (ع) میفرمایند: «دوست ندارم ببینم جوانی از شما را مگر اینکه صبح کند در دو حالت: یا عالم و دانشمند باشد، و یا متعلّم و آموزنده؛ پس اگر در هیچ کدام از این دو حال نبود، کم کاری و کوتاهی کرده و در آن صورت عمر خود را ضایع نموده و گناهکار است و نتیجه آن عذاب الهی خواهد بود!» (بحارالانوار، ج١، ص١٧٠)
✍️ با عنایت به نکات مذکور، اوقات فراغت انسان نیز میبایست در یکی از امور فوقالذکر مصرف گردد تا آدمی بتواند در این اوقات ارزشمند نیز در جهت برآوردن بخشی از نیازهای روحی و جسمی خود، حرکت نماید؛ لذا باید اذعان نمود که در فرهنگ غنی اسلامی، اوقات فراغت هرگز به معنای بیکاری، بطالت و تنبلی نیست و انسان مسلمان نباید وقت خود را به بطالت و بیهودگی بگذراند! چنانچه خداوند کریم در انتهای سوره شرح، تأکید فرموده: «فَإِذا فَرَغْتَ فَانْصَبْ وَ إِلى رَبِّكَ فَارْغَبْ»: «پس هرگاه فراغت پیدا کردی، خود را به کار دیگری مشغول کن و تنپروری و تنبلی پیشه مکن و به سوی خدا و رضایت او رغبت نما»
✍️ و سخن امروز را با این روایت به پایان میبریم که حضرت موسی (ع) در مقام مناجات عرض کردند: پروردگارا! مبغوضترین بندگان تو کدامند؟ و خداوند فرمود: «آنان که شب خود را همچون مردار، و روز خود را با بیکاری سپری نمایند!» (سفینة البحار، ج۵، ص٣۶٨)
@astanfatemi
اوقات فراغت ٢.mp3
8.55M
✅ #روزبرگ_شیعه
🎧 پادکست
مناسبت: «تعطیلات عید نوروز»
موضوع امروز: «اوقات فراغت ٢»
روز جمعه، ١۴٠١/٠١/٠۵
@astanfatemi
احکام نوروزی ٣.mp3
3.18M
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: «تعطیلات عيد نوروز»
موضوع: «#احکام_نوروزی»
✅ آنچه در ایام عید به عنوان «عیدی» پرداخت یا دریافت می شود، از جهت موضوع، مانند هبه و هدیه محسوب میگردد و احکام آن را دارا می باشد؛ بنابراین شایسته است این مسئله را از دو جنبه بررسی کنیم:
الف) پرداخت کنندۀ عیدی:
بر شخص پرداخت کنندۀ عیدی، خمس واجب نیست، به شرط اینکه سقف عیدی به مقدار متعارف باشد؛ زیرا هدیه دادن به مقدار مرسوم، بخشی از هزینههای زندگی به شمار میرود، پس کسی که عیدی میدهد، مال خود را صَرف مخارج متعارف زندگی نموده است؛
تذکر این نکته لازم است که میزان متعارف بودن سقف و مقدار عیدی به حسب زمان، مکان و موقعیت اجتماعی و خانوادگی اشخاص، متفاوت میباشد؛
ب) دریافت کنندۀ عیدی:
اگر عیدیهای دریافت شده از سرِ سال خمسی زیاد بیاید، در اینکه آیا خمس بر آن تعلّق میگیرد یا نه، مسئله، محل اختلاف فتاواست؛ زیرا همان گونه که ذکر شد، عیدی نوعی از هبه و هدیه به شمار میرود؛ بنابراین طبق فتوای آن دسته از مراجع تقلیدی که قائل میباشند که بر هدیه، خمس تعلّق میگیرد، بر عیدی زیاد آمده (از سرِ سال) نیز خمس تعلق میگیرد؛ ولی طبق فتوای آن دسته از مراجع تقلیدی که قائل به عدم تعلّق خمس به هدیه هستند، بر عیدیهای دریافت شده نیز خمس تعلّق نمیگیرد.
📚 توضیح المسائل محشی، ج٢، ص٢٢
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
@astanfatemi
#روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «اسلام و آیین زرتشت»
روز شنبه، ١۴٠١/٠١/٠۶
✍️ مناسبت روز: ششم فروردین، طبق تقویم، زادروز حضرت زرتشت (ع) است که این روز را به جامعه زرتشتیان تبریک عرض نموده و سخن امروز را آغاز مینمائیم؛
«زرتشت» یا «زَرْدُشْتْ» یکی از ادیان الهی است که بسیاری از آموزههای آن، مطابق با دستورات و احکام دین مبین اسلام است و این تفکر که برخی، «زرتشتیان» را آتشپرست میپندارند، انديشهی باطلی است! چرا که آنها معتقدند که آتش، از نور عرش عالی خداوند (اهورامزدا) آفریده شده و نماد نور الهی و منبع طهارت و پاکی است؛
همچنین آوردهاند از آنجا که حضرت زرتشت (ع) از مروجین آیین ابراهیمی (دین حنیف) بودهاند، لذا یکی از دلایل احترام زرتشتیان به آتش، بخاطر سرد شدن آن بر حضرت ابراهیم(ع) است!
✍️ این آیین الهی، بر سه اصل اخلاقی و عملی: «پندار نیک»، «گفتار نیک» و «کردار نیک» استوار است؛ که در آیات و روایات اسلامی نیز بر این سه نکته مهم تأکید فراوان شده است؛
«آیین توحیدی زرتشت» دارای پيامبر الهی، كتاب مقدس (اوستا)، معاد و رستاخیز (فَرَشگرد)، پل صراط (چينود)، بهشت و جهنم، ابليس و شياطين (اهريمن و ديوها)، فرشتگان، عالم شهود و عالم غيب (جهان گيتى و جهان مينو)، آخرالزمان و موعود الهى (سوشيانت یا سوشیانس)، عبادات پنجگانه روزانه، موهبت مرجعيت دينى (فرّ موبدى)، حرمت مُسكِرات (شراب هوم) و همچنین نکوهش دروغ و بسیاری از رذائل اخلاقی است که در این موارد و بسیاری دیگر از دستورات دینی، دارای نزدیکترین عقاید به دین اسلام است!
هرچند که متاسفانه برخی از آموزههای اصیل زرتشت به مرور زمان دستخوش تحریف قرار گرفته، و ما معتقدیم که بعضی از آموزههای فعلی این مکتب که رگههایی از تقابل با احکام اسلامی دارد، از همین موارد تحریفی است! اما این مسئله در زرتشت، عمومیت ندارد؛ لذا میتوان اذعان نمود که این آئین الهی، امروزه، هزاران بار بيش از يهوديت و مسیحیت فعلی با اسلام قرابت دارد! چنانچه رهبر معظم انقلاب در دیدار با زرتشتیان در تاریخ ١٣٧۵/٠٣/٣١ فرمودند: «در میان پیروان ادیان گوناگون، زرتشتیان از جهات مختلف پیوند و نزدیکی بیشتری با مسلمانان دارند» و همین موضوع یکی از مهمترین دلایلی است که ایرانیان در طول تاریخ از اصلیترین پذیرندگان اسلام و از بزرگترین مُبلّغین این مکتب متعالی در جهان بوده و هستند.
هرچند که در سالهای اخیر، استعمار و استکبار جهانی از ترس تمدن بزرگ و مترقی اسلامی، و به منظور ایجاد شکاف و تفرقه در بین ایرانیان و جلوگیری از گسترش دین مبین اسلام، سعی در عرب و عجم کردن اقوام ایرانی و معرفی «دین اسلام به عنوان دین اعراب» و «دین زرتشت به عنوان دین عجمها» داشته تا بدینوسیله وحدت و یکپارچگی و عزت و اقتدار همیشگی ملت بزرگ ایران را خدشهدار نماید!
البته برای ایرانیان، نادرستی این ادعا، کاملاً معلوم و مشهود است، زیرا تاریخ کشور بزرگ ایران نشان میدهد که ایرانیان، همواره انسانهایی فهیم و دارای تمدن و علم و دانش بسیار بودهاند، لذا همانگونه که با مشاهده محاسن دین زرتشت، در گذشته دور، به این مکتب الهی گرویدند، وقتی با دین پیشرفته و مترقی اسلام نیز مواجه شدند، آن را با دقت بررسی کرده و به آخرین و کاملترین دین الهی گرویدند؛ و جنگ بین ایرانیان و اعراب (که مورد تأیید اهلبیت عصمت و طهارت (ع) نبوده) کمترین اثر را در این زمینه داشته است!
همچنین مردم فهیم ایران میدانند که پیشینه و محتوای ملی و باستانی ایران متعلق به تمام ایرانیان، اعم از مسلمان و زرتشتی و مسیحی و یهودی است و هیچکس حق ندارد آن را به نفع خود مصادره کند!
✍️ بنابراین عزیزان زرتشتی باید بدانند که دین مبین اسلام طبق آیه ١٣۶ سورهٔ بقره، ایمان به تمامی پیامبران الهی گذشته را در راستای ایمان به پیامبر خاتم، و امری لازم دانسته؛ و خداوند در آیهٔ ۱۷ سورهٔ حج، زرتشتیان (مجوس) را در ردیف پیروان دیگر ادیان آسمانی شمرده است و مسلماً همه ادیان الهی دارای آموزههای متعالی و راهگشای آسمانی هستند، اما اگر انسان تسلیم فرمان الهی باشد، باید سیر تکاملی شرایع و ادیان الهی را پذیرفته و به آخرین دین الهی زمان خود، ایمان آورد! همانطور که در زمان حضرت زرتشت (ع)، مردم ایران از دین قبلی خود به آیین الهی زرتشت پیوستند!
✍️ لذا مسلمانان ضمن احترام کامل به پیامبر و دین زرتشت و پیروان این آیین توحیدی، همه این عزیزان را به آخرین و کاملترین دین الهی یعنی اسلام ناب محمدی دعوت مینمایند.
@astanfatemi
اسلام و آیین زرتشت .mp3
10.01M
✅ #روزبرگ_شیعه
🎧 پادکست
مناسبت: «زادروز حضرت زرتشت (ع)»
موضوع امروز:
«اسلام و آیین زرتشت»
روز شنبه، ١۴٠١/٠١/٠۶
@astanfatemi
احکام مراوده با زرتشتیان .mp3
1.86M
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: «زادروز حضرت زرتشت (ع)»
موضوع:
«#احکام_مراوده_با_زرتشتیان»
❓وظیفه دینی مسلمانان در برابر پیروان آیین زرتشت، چگونه است؟
✅ وظیفه دینی هر مسلمان است كه به پیروان دیگر ادیان الهی احترام گذارده و حقوق فردی و اجتماعی آنان را محترم شمرده و بنحوی عمل کند تا با رفتار پسندیده خود، آنها را به دین مبین اسلام خوشبین و جذب نماید!
✍️ ضمناً «تمام اقلیت های مذهبی در ایران برای اجرای آداب دینی و اجتماعی خود آزادند و حکومت اسلامی خود را موظف میداند، تا ازحقوق و امنیت آنان دفاع کند و آنان هم مثل سایر مردم مسلمان ایران، ایرانی و محترم هستند.»
📚 صحیفه امام خمینی، ج۴، ص ۴۴١
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
@astanfatemi
💠 #عکس_نوشت
🔘تهی دستان بینوا را اگر یک غم است گرفتاران دام دنیا را هر لحظه صد غم کم است. اگر فقرا را یک احتیاج در پیش است، اغنیا را هر دم صد حاجت بیش است.
📚معراج السعاده
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
https://eitaa.com/joinchat/4045733908C710c8085de
401-01-04 anvari ahkam vasiyat.mp3
3.24M
📖 #زمزم_احکام
🔘احکام وصیت
▫️حجت الاسلام و المسلمین انواری
⏱4 فروردین 1401
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔@astanfatemi
401-01-04 eftekhari ahkam ghoreh keshi khanegi - forush ghesti.mp3
2.46M
📖 #زمزم_احکام
🔘احکام قرعه کشی خانگی
▫️حجت الاسلام و المسلمین افتخاری
⏱4 فروردین 1401
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔@astanfatemi
401-01-04 komeyl ali maleki nejhad~1.mp3
11.5M
🎵 #نوا_حرم
💠حاج علی مالکی نژاد
⏱4 فروردین 1401
#دعای_کمیل
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)
🆔 @astanfatemi
401-01-04 monajat shabaniyeh ziyarat jame'eh shahidi~1.mp3
17.91M
🎵 #نوا_حرم
💠 حجت الاسلام و المسلمین شهیدی
▫️مناجات شعبانیه
🔸4 فروردین 1401
#مداحی
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)
🆔 @astanfatemi
401-01-04 nazari monfared olum vaghe'ee khatm A alavi gorgani~1.mp3
7.58M
🎵 #منبر_حرم
🔸حجت الاسلام و المسلمین نظری منفرد
▫️موضوع: علوم واقعی
⏱4 فروردین 1401
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔 @astanfatemi
401-01-05 heydari kashani fazilat sureh shams~1.mp3
9.52M
🎵 #منبر_حرم
🔸حجت الاسلام و المسلمین حیدری کاشانی
▫️موضوع: فضیلت سوره شمس
⏱5 فروردین 1401
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔 @astanfatemi
401-01-05 nodbeh gudarzi~1.mp3
11.4M
🎵 #نوا_حرم
💠حجت الاسلام و المسلمین گودرزی
⏱5 فروردین 1401
#دعای_ندبه
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)
🆔 @astanfatemi
401-01-05 pardeh khani kiyani~1.mp3
9.75M
🎵 #پرده_خوانی
🔸حجت الاسلام و المسلمین #کیانی
⏱ 5 فروردین 1401
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔 @astanfatemi