⭕️ ایران و محور مقاومت پس از سقوط بشار اسد
1️⃣ تکلیف پشتیبانی از محور مقاومت پسا سقوط بشار اسد چه می شود؟ ایران در حالی یکی از مهمترین راههای پشتیبانی مطمئن و آسانتر خود را برای تقویت مقاومت مخصوصا در تقویت مقاومت لبنان از دست داده که تا قبل از این نیز سوریه تنها راه پشتیبانی نبوده است. ضمن اینکه عقبه محور مقاومت تجربه موفق گذشته را هم دارد که در موقع اراده کردن و تصمیم گیری با اقتدار توانسته به مناطق کاملا در محاصره، تجهیزات و تسلیحات برساند. غزه و یمن دو نمونه آشکار در این سالها هستند.
2️⃣ تکلیف قدرت محور مقاومت پس از بشار اسد چه خواهد شد؟ آیا محور مقاوت به سمت تضعیف شدن خواهد رفت؟ خلاء قدرت همسو در دمشق برای ایران و محور مقاومت بسیار سنگین هست ولی جمهوری اسلامی برای تقویت محور مقاومت گزینههای دیگری هم دارد، ایران میتواند بخشی از محور مقاومت همانند یمن یا مناطق دیگر را چنان تقویت کند که این محور از جنبه و مختصاتی دیگر قدرتمند شود و حفظ موازنه قدرت با قواعدی دیگری صورت بگیرد. ضمن اینکه در داخل ایران نیز در حوزه تجهیزات و تسلیحات میشود تغییراتی صورت بگیرد که اساسا کل قواعد قدرت در منطقه را تحت تاثیر قرار دهد. تحقق همه اینها به اراده تهران و نحوه رفتار طرف مقابل بعد از حوادث اخیر در سوریه برخواهد گشت.
3️⃣ ایران عقبه کل جریان مقاومت است، به بازوان این عقبه جرحاتی ولو سنگین وارد شده ولی بدنه این عقبه در تهران چنان استحکامی دارد که با نسخههای که در سوریه و یا مناطق دیگر اجرایی شد، تضعیف نمیشود. ایران فتنههای سیاسی و امنیتی داخلی بسیار بزرگتر از برخی طراحیها در سوریه را به مدد حکمرانی ولایی، حضور مردم و استحکام سیاسی و امنیتی خود پشت سرگذاشته است. بنابراین وقتی این عقبه همچنان به لحاظ داخلی قدرتمند است، میتواند بازسازی و تقویت محور مقاومت را با روشهای جدیدتر پیگیری و به سرانجام برساند.
4️⃣ ایران در سوریه ریشه دارد و پرونده دمشق حتی بعد از بشار اسد نیز به راحتی برای جمهوری اسلامی بسته نخواهد شد. تهران از طرق مختلف تحمیل خواستههای مشروع خود، مصالح جهان اسلام و منافع همه اقشار مردم و گروه ها را در سوریه دنبال خواهد کرد و متناسب با رویدادهای سیاسی و امنیتی روزهای آینده، با بازیگران جدید قدرت در سوریه و بازیگران منطقه ای و فرامنطقهای رفتار خواهد کرد. بخش مهمی از سیاست راهبردی ایران در قبال حوادث سوریه در تحرکات وزارت خارجه مشخص است ولی طرف مقابل به خوبی باید بداند که تنها به این گزینه محدود نخواهد ماند.
🖊مهدی جهان تیغی
🔷همگی به چشم دیدیم که اگر خواست و حمایت ایران از سوریه نباشد حکومت آن طی یک هفته سقوط خواهد کرد حتی با وجودیکه اینبار بشار اسد از حمایت مستقیم کشورهای عربی منطقه برخوردار بود ولی ۱۴ سال قبل وقتی رهبر ایران گفت حکومت سوریه باید بماند با وجودی که همه ی دنیا از نیروهای تکفیری دفاع می کردند حکومت سوریه باقی ماند !
در طی این ۱۴ سال جنگ نیز اسد از ایران خواست که کنارش بماند لذا حکومت سوریه ماند ! و سرانجام پس از دست رد اسد به ایران و نبود حمایت ایران از سوریه و دلخوش کردن به وعده های برخی حاکمان غربگرا و مزدور برخی کشورهای منطقه و باوجودیکه سوریه رسما توسط این کشورها حمایت میشد حکومت این کشور ظرف یک هفته سقوط کرد!
نتیجه اعتماد به کشورهای غربی و جیره خواران آنها در منطقه همین است که می بینید .
27.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻چرا حلب؟!
🔹 رژیم صهیونی که علیرغم حمایت های همه جانبه آمریکا و غرب و جنایات کم سابقه علیه مردم در غزه و لبنان، در طول بیش از یکسال گذشته، با پذیرش آتش بس شکست را پذیرفت، برای انحراف افکار عمومی از این موضوع راهبرد ناآرام سازی سوریه را با حمایت آمریکا و برخی دولت های منطقه کلید زدند.
تفاوت داعش سال ۱۳۹۵ با تحریرالشام سال ۱۴۰۳
#حزب_الله_پیروز
#قطعا_سننتصر
#آتش_بس
#پایان_صهیون
#تولیدی_ع_س_مرآشهیددستغیب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ما هرچه داریم از برکت دفاع مقدس است و این درسی برای ما و آیندگان باشد.
#دفاع_مقدس
#تولیدی_عس_آشرقی
#خادمان_امین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 #موشن_گرافیک | گفتمان انقلاب باید در دانشگاه غلبه پیدا کند
🔻توصیه رهبر انقلاب به دانشجویان
#روز_دانشجو
#خادمان_امین
#تولید_عس_شهید_بیگلری
🔻اینفوگرافیک پیمان مشترک
اجرای طرح های منطقه ای آمریکا به عهده کیست ؟
#حزب_الله_پیروز
#قطعا_سننتصر
#آتش_بس
#پایان_صهیون
#تولیدی_استان_قزوین
🔻اینفوگرافیک از حلب به تل آویو
کارفرما کیه ؟
#حزب_الله_پیروز
#قطعا_سننتصر
#آتش_بس
#پایان_صهیون
#تولیدی_استان_قزوین
🔴 سقوط اسد
✍ سید علیرضا آلداود
سقوط اسد حاصل ایجاد اختلال محاسباتی برای او توسط نفوذیها بود.اسد پیش از سقوط از قدرت، در اذهان و قلوب مردمش با سلاحهای جنگ شناختی سقوط کرده بود.
پس از شکست داعش توسط شیرمردان مدافع حرم با فرماندهی شهید حاج قاسم سلیمانی، در محاسبات بشار اسد گرگها اختلال محاسباتی ساختند و با نفوذ موریانه وار، سرمایه اجتماعی سوریه را طی کمتر از ۷ سال نابود کردند.
از شب گذشته که اخبار سقوط نظام سوریه و واکنش مردم این کشور را دیدم یاد این فرمایشات رهبر حکیم انقلاب اسلامی در دیدار با بسیجیان افتادم:
امام خامنهای حفظه الله: «طرف با نقشه وارد میدان شده. برنامه هم این است که کاری کنند که ملّت ایران عقیدهاش بشود عقیدهی سران انگلیس و آمریکا و امثال اینها... دنبال این است که بر مغزها تسلّط پیدا کند. اگر مغز یک ملّتی را توانستند تصرّف کنند، آن ملّت سرزمین خودش را دودستی به دشمن تقدیم میکند. برای این کار شروع میکند محتوای ذهنی برای ذهن فعال جوان درست کردن. اینهمه دروغ، حرفهای انحرافی و تهمت برای این است.» ۱۴۰۱/۸/۱۱ و ۱۴۰۱/۹/۵
پ ن:
سلاحهای جنگ شناختی دشمن در ایران ما هم فعال هستند. مراقب نفوذ موریانهها باشیم.
#خادمان_امین
🔘مجبور نیستیم هر فناوری جدیدی را به زندگی خود راه دهیم
▪️«انتخابگرایی فناوری» چیست و چه تفاوتی با بدبینی به فناوری دارد؟
▪️نیل پستمن، نظریهپرداز برجستهٔ ارتباطات، در سال ۱۹۹۲ گفت که ما در عصر «تکنوپولی» زندگی میکنیم. به اعتقاد او، ذهنیت تکنوپولی پس از دورهٔ تکنوکراسی رواج یافته و اکنون «همۀ ابعاد حیات فرهنگی ما تسلیم حاکمیت مطلق تکنیک و فناوری» شده است. اما مفهوم «تکنوپولی» یعنی چه؟ ارتباط آن با رسانههای اجتماعی و فناوری هوش مصنوعی چیست؟ و آیا راهی برای گریز از این حاکمیت مطلق تکنیک و فناوری وجود دارد؟
🔺چرا ایران در این دوره وارد سوریه نشد؟
🔹زمانی که داعش در سوریه ظهور کرد و شرایط امنیتی برای سوریه سخت شد دولت این کشور طی روندی رسمی از ایران درخواست کمک کرد.
🔹تحولات سریع سوریه در یک هفتۀ گذشته و مداخله نداشتن ایران در این تحولات مسئلهای است که باید در عوامل مختلف جستجو و تحلیل کرد.
🔹تروریستها جهش ژنتیکی پیدا کردند و دست از خشونت برداشتند و ژست دیپلماتیک به خود گرفتند. مردم سوریه نیز دیگر به مانند قبل از ارتش سوریه در قبال تروریست ها حمایت نمیکردند.
🔹ارتش سوریه نیز بهدلایل مختلف از جمله ضعفهای اعتقادی و اقتصادی دیگر مانند قبل انگیزه مقابلۀ در برابر تروریستها را نداشت.
🔹اما مهمترین تغییر در خود بشار اسد بود. آخرین دیدار اسد با رهبر انقلاب حاوی نکتۀ مهمی بود. رهبر انقلاب ۱۰ خرداد امسال تذکری به بشار دادند.
🔹این تذکر ناشی از شناخت واقعی از صحنه بود. ایران پیش از آغاز جنگ در لبنان، بارها تذکرات لازم را درباره تقویت قوای تروریستها به اسد اعلام کرده و حتی پیشنهاد لازم را بهصورت رسمی به او داده بود اما به این تذکرات توجه نشد.
🔹ادامۀ این روند تا آخرین ساعات سقوط اسد نیز ادامه داشت. حضور بالاترین رده مقامات ایرانی برای مذاکره با اسد نشاندهنده عزم جدی ایران برای تقویت اسد بود اما یک خطای راهبردی سبب شد بشار در سراشیبی سقوط قرار گیرد و آن همان تذکر رهبر انقلاب بود؛ اسد دلخوش به وعدههای جریان عربی و غربی منطقه شد.
🔹ایران نیز زمانی که تمایل نداشتن اسد را برای حمایت میدانی دریافت کرد بنا را بر دخالت نکردن گذاشت اما تلاش خود را برای متقاعد کردن اسد تا آخرین لحظه ادامه داد اما اسد زمانی متوجه توخالی بودن وعدههای دشمنان خود شد که کار از کار گذشته بود.
🔴 12 روز دیگر قرار بود آمریکا با شروطی تحریمهای سوریه را بردارد!
🔹 رویترز چند روز قبل (2 دسامبر) در گزارشی عجیب به نقل از چند منبع آگاه اعلام کرد که امارات، آمریکا و بشار اسد مدتهاست در حال انجام توافقاتی هستند تا در صورتی که اسد روابطش را با ایران خاتمه ببخشد و راههای تسلیحاتی حزبالله لبنان را قطع کند، تحریمهای سوریه را در 20 دسامبر دیگر تمدید نکرده و ملغی کنند!
🔹 اگرچه دولت بشار اسد امروز سقوط کرد، اما جالب اینجاست که تا 20 دسامبر که در این گزارش به عنوان سالروز انقضای تحریمهای سوریه عنوان شده است، تنها 12 روز مانده بود!
32.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻سلاح رسانه در جنگ داخلی سوریه
یکی از ویژگیهای برجسته این دور از فعاليت گروههای تکفیری معارض سوری، بکارگیری موثر عنصر رسانه و انتشار پیام های شناختی هدفمند، با هدف شکستن مقاومت احتمالی وهمراه سازی عمومی بود.
🔻به عبارت دیگر، سهم فعالیت های برنامه ریزی شده رسانه ای قبل، حین و بعد از هر تحرک میدانی، بویژه در تسهیل و تسریع پیشروی این گروهها بسیار چشمگیر بود.
#حزب_الله_پیروز
#قطعا_سننتصر
#آتش_بس
#پایان_صهیون
#تولیدی_استان_قزوین
⭕️چراییِ سقوط سوریه و آیندۀ محور مقاومت
🔹سوریه مورد توطئه و تهاجمی قوی از سوی ائتلاف بینالمللی آمریکا، رژیم صهیونیستی و ترکیه قرار گرفته که راهبرد خطرناک آن، قطع رابطۀ ایران با جبهۀ مقاومت، شکاف در امت اسلامی، کوچکسازی قاعدۀ قدرت جمهوری اسلامی و محدودسازی قدرت بازیگری و تاثیر نظام در مرزهای خود است.
🔸حضور و نفوذ جمهوری اسلامی در کشورهای اسلامی از جنس حضور دیگران و صرفا دارای ماهیت نظامی نیست. حضور ایران در منطقه معنوی، عقیدتی، فکری، فناوری و فرهنگی است و این نفوذ با سقوط دولت سوریه هم از بین نخواهد رفت.
🔹وجود بشار اسد در راس حکومت سوریه هم برای ایران و هم برای او یک فرصت بود. ایران از این فرصت برای تقویت جبهۀ مقاومت و ارتقای حکمرانی در سوریه استفاده کرد ولی او به اندازۀ کافی به توصیههای جمهوری اسلامی در خصوص مردمسالاری و دفاع مردمی توجه ننمود.
🔸همراهی نکردن مردم با دولت بهدلیل اوضاع وخیم اقتصادی، ضعیف شدن ارتش و آلوده شدن به فساد، اعتماد دولت سوریه به برخی وعدههای دولتهای خارجی در ازای دست برداشتن از مقاومت برخی از همین اشتباهات است.
🔹تا جایی که همانگونه که حتی در رسانهها نیز بهچشم میخورد، بشار حتی تا همین چند روز قبل هم درخواست صریحی از جمهوری اسلامی برای کمک نکرده بود در حالیکه روشن بود نظام حکومتی سوریه توان لازم برای ایستادگی را ندارد.
🔸پیروزی گروههای مسلح تکفیری آغازی بر فتنه در کشورهای منطقه و حتی اروپا خواهد بود. این یک پدیدۀ مسموم، مرموز و شوم است که دامنگیر بشریت شده و هیچ کشوری، حتی خود ترکیه نیز از آن در امان نخواهد ماند.
🔹باید بهخاطر داشت که این تازه ابتدای رویارویی محور مقاومت با اسرائیل و آمریکاست. قلمروی محور مقاومت وسیع است و سوریه تنها یکی از بخشهای آن است.