هدایت شده از 🇮🇷 کانال رسمی حامد سبزی پور 🇮🇷
فرق می کند چه کسی رئیس جمهور باشد!
▪️◾️▪️
#شهید_جمهور | #روشنگری
#انتخابات
🔴پیشنهاد تماشا
🆔 @basiraammar
مهدی فاطمی والا:
✍ ابوالفضل فاتح در روزنامه اعتماد نوشت:
◀️ کاندیداهای اصولگرایان در انتخابات قبلی، مجموعا حدود ۲۲ و نیم میلیون رای را اعلام کردهاند (۱۸ میلیون آقای رییسی، ۳و نیم میلیون آقای رضایی و یک میلیون آقای قاضیزاده) که حدود ۳۷ درصد کل واجدین شرایط بوده است.
◀️ البته رای خالص اصولگرایان بسیار کمتر از این است اما اگر در این انتخابات بتوانند همه آن رای یعنی حدود ۳۷درصد را به صحنه آورند و جذب کنند، برای پیروزی بر ایشان در دور اول نیاز به بیش یا حدود ۲۳ میلیون رای و مجموع مشارکت حدود ۷۳ درصد است که این همان نصاب مشارکت در انتخابات سال ۹۲ نیز بود که آقای روحانی با اندکی بیش از ۵۰درصد پیروز شد. راه دیگر آن است که نماینده اصلاحطلبان بتواند درصدی از آرای مستقل که در انتخابات قبلی جذب کاندیداهای اصولگرا شده بود را جذب کند یا اصولگرایان کمتر از نصاب معمول شرکت کنند یا آرای ایشان نسبت به انتخابات گذشته ریزش قوی داشته باشند.
◀️ هر چه رأی اصولگرایان ریزش بیشتری داشته باشد، چنانکه در انتخابات مجلس بهویژه در شهرهای بزرگ شاهد بودیم، آنگاه کار برای نماینده اصلاحطلبان آسانتر خواهد بود یا مثلا آرای سه میلیونی آقای رضایی که تحت تاثیر وعده پرداخت چند صد هزار تومانی ایشان بود و آرای شناور به سمت آقای پزشکیان گرایش یابد که در این صورت، نماینده اصلاحطلبان با مجموع مشارکت کمتر یعنی حدود ۵۵ تا ۶۰درصد واجدین، یعنی با نصاب حدود ۱۷ تا ۱۹ میلیون (کمی کمتر یا بیشتر) هم میتواند در دور نخست پیروز شود.
◀️ برای دور دومی شدن، با توجه به نصاب احتمالی فعلی و احتمال انصراف برخی کاندیداهای اصولگرا، و تقسیم آرا بین کاندیداهای باقی مانده، نماینده اصلاحطلبان در صورت کسب حدود ۱۳ میلیون رای، قطعا به دور دوم می رود، گرچه احتمال رفتن به دور دوم با چند میلیون رای کمتر حتی با هفت یا هشت میلیون، با ریز شدن رای اصولگرایان وجود دارد به شرطی که یکی از نمایندگان اصلی اصولگرایان ناگهان به آرای نصاب ۵۰درصد نرسد که البته با توجه به فضای انتخابات رسیدن به چنین نصابی الان برای هیچ یک از اصولگرایان به تنهایی میسر نیست، مگر آنکه با درخششی استثنایی یا رخدادی غیرمنتظره مواجه شویم که تا این لحظه نمود نداشته است.
◀️ جریان اصولگرا نیز احتمالا برای کاستن از احتمال شکست خود تا روزهای پایانی انتخابات به دو یا سه کاندیدا تنزل خواهد کرد و گرایش بیشتر در این گروه پنج نفره به کاندیدای صاحب تشکیلات و برنامه و تامینکننده ثبات ضمنی عناصر دولت فعلی خواهد بود.
اصلاحات نیوز
هدایت شده از 🇮🇷ایـــرانِبیــــدار
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢اصلح از منظر رهبری
🔻 این ۳۰ ثانیه را از دست ندهید👆
پ.ن
آخرین و به روزترین ملاک اصلح از منظر رهبر انقلاب
#انتخابات
#ایرانِ_بیدار
┄┅═✧☫ایرانِبیدار☫✧═┅┄
@irane_bidar
معیشت در صدر ؛ طبق نظرسنجیها مطالبات مردم از رئیسجمهور سیاسی نیست
تا همین ۳سال پیش در جریان رقابتهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، بحث برجام و نوع نگاه دولت آینده به آن همچنان داغ بود اما این روزها که کشورمان در کوران رقابتهای انتخاباتی به سر میبرد، نه در محافل اجتماعی و نه در مباحث انتخاباتی، صحبتی از آن نیست.
گویی کلیدواژههایی مثل برجام، یا ایدههایی مانند بهبود اقتصاد با تعاملات خارجی خاصیت خود را از دست دادهاند. در چند سال اخیر نگاه و ذائقه مردم ایران تغییر یافته و به تبع آن نیز تبلیغات و سخنان نامزدهای ریاستجمهوری تغییر کرده است.
گفتمانهای سیاسی و اجتماعی رایج در هر دوره از انتخابات ریاستجمهوری برحسب نیازها و مطالبات مردمی تغییر میکند. مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در یکی از جدیدترین نظرسنجیهای خود اعلام کرده است اولویت مطالبات مردمی به ترتیب مساله «فقر و محرومیت» (با بیش از ۵۸ درصد مطالبه مردمی)، ایجاد اشتغال با ۳۹۰۷ درصد و موضوع «تورم و ارزش پول ملی» با ۳۶۰۵ درصد ۳ اولویت نخست پرسششوندگان است. «سیاست خارجی و روابط با دیگر کشورها» نیز با ۲۸.۷ درصد، موضوع «امنیت ملی» با ۲۸.۴ درصد، «ساماندهی بخش مسکن» با ۲۰.۶ درصد و «مبارزه با فساد و رانت» با ۱۹.۶ درصد از جمله موارد دیگری هستند که در این نظرسنجی اعلام شده است.
اگر برخی جریانهای سیاسی در دهه۸۰ با ترساندن مردم از حمله مستقیم آمریکا به دنبال جذب رای برای خود بودند، یا همین طیف در دهه ۹۰ تمام امور کشور را به خارج از آن گره میزد، حالا دیگر افکار عمومی داخلی به آن اندازه تغییر یافته است که دیگر این حربههای تبلیغاتی کارساز نیست.
در ۳ سال گذشته، نظام جمهوری اسلامی ایران نشان داد ارتقای بنیه دفاعی و تقویت نفوذ منطقهای ایران اصطکاکی با سیاستهای اقتصادی و تعاملات خارجی ندارد. بر همین اساس به نظر میرسد در انتخابات پیش رو، ایدههایی که دال مرکزی آنها سیاست خارجی است، همانند سال ۹۲ مورد توجه افکار عمومی قرار دارد
رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی _ اندیشکده راهبردی سعداء.pdf
29.41M
کتاب «رئیس جمهور تراز انقلاب»
📚 پژوهش اندیشکده سعداء ویژه انتخابات ۱۴۰۳ با موضوع:
✅ محورهای تبیین شخصیت و دستاوردهای دولت مردمی شهید آیتالله رئیسی
#مثل_ابراهیم_انتخاب_کنیم
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
🆔 @TablighGharb
هدایت شده از صراط
♨️📖 فصل پنجم کتاب رسانههای خبری
📌شامل مباحث جذاب مدیریت انتشار تیترها و تصاویر خبری
لطفا مطالعه شود
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نظر حاج آقا #عالی در مورد انتخابات ۱۴۰۳
🔹به چه کسی رای بدهیم؟
به کسی که سابقه کار در میدان داشته باشد. صرف برنامه بر روی کاغذ کافی نیست.
🔺با توجه به شناختی که دارم اجماع صورت نمیگیرد.
https://eitaa.com/atash_be_ekhtiar21
هدایت شده از کانال آتش به اختیار ، یاران ولایت
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نظر حاج آقا #عالی در مورد انتخابات ۱۴۰۳
🔹به چه کسی رای بدهیم؟
به کسی که سابقه کار در میدان داشته باشد. صرف برنامه بر روی کاغذ کافی نیست.
🔺با توجه به شناختی که دارم اجماع صورت نمیگیرد.
https://eitaa.com/atash_be_ekhtiar21
هدایت شده از آنتی سلبریتی🎬
⭕️ برنامه تبلیغاتی دکتر سعید جلیلی
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
🔹 « میزگرد سیاسی » امروز ساعت ۱۴:۳۰
از شبکه سه سیما
🎬 آنتی سلبریتی
https://eitaa.com/joinchat/2067791886C00959371cb
هدایت شده از شهید قلم ،سید مرتضی آوینی
44.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلسه تمرین گروه فرهنگی هنری شهید آوینی در پارک میثم درجوار شهدای گمنام شهر فلاورجان در روز پنجشنه ساعت ۹الی۱۲ با هنرمندان کلاس فلاورجان و کلاس پیربکران اجرای نمایش وتمرین انجام شد و مردم داخل پارک ازتمرین نمایشهای گروه باز دید کردن
گروه فرهنگی هنری شهید آوینی
https://eitaa.com/aviny3412