فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | ایجاد امید در دل جوانها
🔻 رهبر انقلاب در #دیدار_نخبگان:
👈 من جدّاً در این زمینه اصرار میکنم؛ هم به شما، هم به اساتید، هم به پیشروان حرکت علمی که نگذارید امیدی که به وجود آمده به پیشرفت علمی در کشور، خدای نکرده اختلال پیدا کند.
🔹 این جور نباشد که ما مشکلات را به صورت یکطرفه و یکجانبه طرح کنیم، موفّقیّتهای بزرگ را نبینیم. خب بله، در کشور مشکلات وجود دارد؛ بعضیها خیال میکنند ما مشکلات را نمیدانیم؛ نه، ما مشکلات را خیلی بیشتر از خیلیها میدانیم؛ مشکلات هست امّا در کنار این مشکلات، موفّقیّتهای بزرگی وجود دارد.
🔹 وقتی که ما یکجانبه مشکلات را مطرح میکنیم، گاهی روی یک مشکل خاص که چندان هم مهم نیست مدام تکیه میکنیم، مدام تکرار میکنیم، مدام میگوییم، مدام مرثیهخوانی میکنیم، #امید در دل #جوان فرو مینشیند، امید کمفروغ میشود در دل جوانها؛ این غلط است. ۹۸/۰۷/۱۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خبر
🎥 قاضی خطاب به شبنم نعمتزاده:
❌به آشنایانتان بگویید نامهنگاری نکنند.
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#حدیث_روز
امام سجّاد عليه السلام:
گناهانى كه از استجابت دعا جلوگيرى مى كنند عبارتند از: بد نيّتى، خبث باطن، دورويى با برادران، باور نداشتن به اجابت دعا، به تأخير انداختن نمازهاى واجب تا آن كه وقتشان بگذرد، تقرّب نجستن به خداوند عزّ و جلّ با نيكوكارى و صدقه، بد زبانى و زشت گويى
ميزان الحكمه جلد4 صفحه287
💕 ✨✨
b58cd78671978023902f437bf6de24e43303fb79.mp3
1.01M
🌺 زندگی جدید 🌺
🔻از کربلا که برگشتی باید چکار کنی؟
🔴 خودتو تحویل بگیر...
#استاد_پناهیان
🌸🍃
رهبر معظم انقلاب در ديدار با اقشار مختلف مردم با اظهار نگراني از كاهش ارزش پول ملي فرمودند: «در همين قضاياي ارز و سكه گفته شد مبلغ ۱۸ ميليارد دلار ارز موجود كشور آن هم در حاليكه براي تهيه ارز مشكل داريم بر اثر بيتدبيري به افرادي واگذار شد و برخي از آن سوء استفاده كردند. اين موارد مشكلات مديريتي است و ارتباطي با تحريمها ندارد».
رهبر انقلاب از اين بيتدبيري به عنوان يك «خطاي بزرگ» ياد كردند كه ضرر آن به مردم رسيد.
آقاي روحاني در مصاحبه با خبرنگاران ميگويند؛ رهبري از اين تصميم تقدير كردند. اين يك حرف خلاف واقع است. رهبري با اين تصميم نادرست و غيرقانوني نه تنها مخالفت كردند حتي دستور دادند كساني كه مرتكب اين خطا شدند مورد تعقيب و پيگرد قانوني قرار گيرند.
🔴 شبهه:
اگر خداوند ارحم الراحمین است، پس چرا عذاب میکند؟!
✅ پاسخ:
اقتضای رحمت الهی در این است که علاوه بر تعیین ثواب و پاداش برای اعمال خوب، تنبیه و تلنگرهائی هم بهصورت بلا و مشکل و تهدید به عذاب برای انسان درنظر بگیرد تا انسان به خاطر ترس از گرفتار شدن به آنها، به سمت پاداشهائی که خدا برای او در نظر گرفته است، حرکت کند و خود را از فساد و نابودی نجات دهد، مانند معلمی که در کنار تشویق و دادن امتیاز به شاگردان، آنها را از تنبیه و مردودی هشدار میدهد تا بیشتر تلاش کنند. از طرفی اگر عذاب نباشد عدالت خدا زیر سوال میرود، چراکه افراد مطیع و غیر مطیع برابر میشوند و این عین ناعدالتی است.
#شبهه #جوان #دانشجو #عذاب #ارحم_الراحمین #مهربانی #عدالت
💖مردواره کردن زن؛
❣یعنی زن را متشبّه به مرد قرار دادن، این یک بخش مهمّ از گفتمان غربی است؛
یعنی به دنبال این بودند که مشاغل گوناگونی که با ساخت جسمی و عصبی و فکری مرد سازگارتر است را بکشانند به سمت بانوان و زنان، و این را یک افتخار برای زن و یک امتیاز برای زن قرار بدهند. ما در مقابل این دچار انفعال شدیم، یعنی دوْر خوردیم؛ ما هم نادانسته، ناخواسته، این گفتمان را قبول کردیم. میبینید ما الان افتخار میکنیم که فلان تعداد زن، در فلان بخشهای اجرایی کشور داریم. اشتباه نشود، از اینکه این بانوان در این مناصب اجرایی باشند من هیچ مشکلی ندارم؛ یعنی منع نمیکنم، نفی نمیکنم، ایرادی هم برایش قائل نیستم، آنچه اشکال دارد، افتخار به این است؛ که ما به رخ دنیا بکشیم که ببینید، ما در بخشهای اجرایی اینقدر زن داریم! این همان دوْر خوردن است، این همان منفعل شدن است؛
رهبر انقلاب؛ ۹۲/۰۲/۲۱
#سبک_زندگی
ارسال شده از سروش+:
🔴🆕علت برخی اوقات تلخیها یا اتخاذ مواضعی خلاف تجربه شش سال گذشته روحانی کدام است؟
1-«تعامل» یعنی عمل متقابل. جمهوری اسلامی ایران، سال 92 وارد فاز تازهای از تعامل با آمریکا و اروپا شد. رئیسجمهور آن زمان تصور میکرد میتوان با غرب به توافقی پایدار رسید، حال آنکه تجربه ده سال قبلتر وی، به شهادت کتاب خاطراتش، خلاف این را میگفت. نظام با این وجود، توافق را برای ارتقای رشد عمومی پذیرفت. شش سال بعد، تجربهای مهم پیش روی ماست که اتفاقا تاثیر مثبت خود را بر افکار عمومی ما گذاشته است.
برخلاف انتظار دولت، در این دوره با تشدید تهدیدها و فشارهای دشمن در کنار بدعهدی مواجه شدیم. بنابراین جمهوری اسلامی ایران - از جمله شخص آقای روحانی- از چند ماه قبل اعلام کرد بر صبر راهبردی یک سال گذشته، نقطه پایان میگذارد و وارد فاز اقدام متقابل میشود؛ هرچند که ایران برخلاف آمریکا، هنوز فشارش را حداکثری نکرده است.
2- این یک تجربه ملی بود و انتظار میرود آقای روحانی نیز بر این برداشت عمومی احترام بگذارد و ضمن تاکید بر انسجام داخلی، در مسیر پیش رو، تجدید نظر کند. اما بعضا رفتارهایی خلاف این ضرورت سر میزند و این پرسش را پدید میآورد که علت برخی اوقات تلخیها یا اتخاذ مواضعی خلاف تجربه شش سال گذشته کدام است؟ منتقدان مدتهاست مشی مدارا پیشه کردهاند.
آنها امیدوارند بدین ترتیب، جبهه داخلی در برابر دشمن، هر چه منسجمتر شود. به همین علت، سخنرانی آقای روحانی، با وجود برخی لغزشها در سفر نیویورک، با «دست مریزاد کیهان» مواجه شد؛ چه اینکه او تصریح کرد «بر همگان ثابت شده آمریکا به تعهدات خود پشت میکند و اروپا از اجرای تعهداتش ناتوان است. پاسخ ما به مذاکره تحت تحریم، «نه» است.
آمریکا با اعمال تحریمهای فرامرزی، به راهزنی بینالمللی دست زده است. تنها راه ما تکیه بر عزت و اقتدار ملی خودمان است». کار به جایی رسید که آقای عراقچی معاون وزارت خارجه اخیرا گفت «برجام وضعیت خوبی ندارد و در ICU به سر میبرد».
3- با این وجود، آقای روحانی چهارشنبه در اظهاراتی بیربط در مراسم بازگشایی دانشگاهها گفت «دعوا سر برجام نیست، مسئله بالاتری است. یک عده میگویند وقت تلف میکنید با خارجیها حرف میزنید. ما باید قوی شویم، و خارج را تهدید کنیم، روزی در برابر ما به زانو در میآید.
پیشرفت و آینده کشور در سایه تعامل با دنیا به دست میآید یا تقابل با آن؟ 41 سال است ما هنوز به جواب راهبردی نرسیدهایم. برخی میگویند دشمن خبیث است و باید با او دوئل کرد و زد و کشت یا کشته شد. عدهای در مقابل میگویند باید تعامل کرد. 40 سال است بحث میکنیم، پس اگر به نتیجه نرسیدهایم راهش این است که در همه پرسی از مردم بپرسیم». مگر آقای روحانی با غرب مذاکره نکرده و امتیازهای هنگفت نداده است؟ مذاکره با غرب، جعبه ناگشودهای نیست که بتوان از نو برای مردم کادوپیچ کرد.
آقای روحانی شش سال قبل (و نیز سال 82) این نسخه را به اجرا گذاشت و پاسخ آن را با توهین و عهدشکنی و دهنکجی اروپا و آمریکا گرفت. آقای روحانی، چنان تصویری به دست میدهد که انگار نه در مهر 98 بلکه فروردین 92 سخن میگوید! تعامل یکطرفه با غرب اکنون باید میوه میداد، نه اینکه غربیها، آقای روحانی را سنگ قلاب کنند.
بر همین اساس بود که روحانی گفت مذاکره دوباره با آمریکا که میگوید توافق موجود اجرا نشود، دیوانگی است. در مذاکرات سال 82، اروپاییها به روحانی گفتند بلوف نزنید، مجلس و دولت شما با ما هم نظر هستند و شما جای مذاکره و چانه زنی و «نه» گفتن ندارید! پوست خربزه رفراندوم، ادامه همان کاری است که افراطیون مدعی اصلاحات، سال 82 با روحانی کردند و او بهدرستی شاکی شد.
4- ما با روحانی و ظریف، اختلاف نظر جدی در حوزه سیاست خارجی داریم. اما دلیل نمیشود که کام ما از اهانت مقامات ورشکسته آمریکایی و اروپایی نسبت به دولتمردانمان تلخ نشود. سخن دقیق را در این باره، مدیر مسئول کیهان به یورونیوز گفت: «یک موی ظریف را با تیمهای مذاکرهکننده غرب عوض نمیکنیم». آمریکاییهای بیسرو پا، از اینکه ظریف بتواند در بیمارستان از آقای تخت روانچی عیادت کند، مانع شدند. آنها تا روز آخر بر سر راه صدور ویزای هیئت ایرانی کارشکنی کردند.
شبیه همین توهین را دولت اوباما روا داشت که حمید ابوطالبی را تروریست خواند و برای نمایندگی ایران ویزا ندادند و این در حالی بود که تصور میشد معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور بتواند باب مراودات جدید با اوبامای مودب (تعبیر روحانی) را باز کند. دهن کجی به توهم تعامل، از این بزرگتر؟! در بحبوحه سفر روحانی به وین، دبیر سوم سفارت ما در اتریش را در آلمان بازداشت کردند که 17 ماه است تحت بازداشت است. هنگام سفر روحانی به پاریس هم، دست سازمان تروریستی منافقین
ارسال شده از سروش+:
را برای برگزاری میتینگ و فحاشی باز گذاشتند. یک رئیسجمهور در تاریخ 40 ساله پس از انقلاب سراغ داریم که در دادگاه اروپایی برایش حکم جلب صادر شد و او کسی نبود، جز مرحوم هاشمی رفسنجانیِ خوش بین به تعامل با غرب!
5- آیا از این روند نامتوازن و توهینآمیز، ضرورت مذاکره و معامله دوباره در میآید؟ آیا آقای روحانی از نظرسنجیها خبر ندارد؟ یا خبر دارد و از همین ناراحت است؟ اما چرا باید به هم بریزد؟ یک تجربهای بوده با امضا و اجازه نظام (با وجود بیاعتمادی مطلق به آمریکا) و جواب نداده است. حالا چرا دولت، مسیر را اصلاح نکند و به عزت، حکمت و مصلحت باز نگردد؟ این عین حرّیت است؛ اما کدام مشاوران مانع میشوند؟ چه کسانی از این اصلاح مسیر که مایه عزت و آبروی دولت است، خسارت میبینند؟ جز آمریکا و اروپای زورگو؟ نظرسنجی اخیر دانشگاه مریلند نشان میدهد بیشتر ایرانیها خواستار مقابله به مثل و خروج از برجام هستند.
https://chat.whatsapp.com/BV3YzwUe5mWKA1jUWZ0Cc6
۵۹ درصد مردم معتقدند ایران باید از برجام خارج شود. ۷۴درصد، از سیاست عبور تدریجی از محدودیتهای برجام حمایت میکنند. ۷۵درصد معتقدند حتی اگر آمریکا قول دهد که تحریمها را تسهیل میکند، باز هم ایران نباید غنیسازی را متوقف کند. برای اولین بار، حمایت از برجام به ۴۲ درصد رسیده است. ۶۹درصد به اینکه سایر اعضای برجام به تعهدات خود عمل کنند، اعتمادی ندارند که نسبت به نظرسنجی 10 ماه قبل، ۳۳ درصد افزایش را نشان میدهد. نگرش منفی به آمریکا، به ۸۶درصد رسیده است. این نتایج، بر خلاف ایده نادرست «بیشتر در مقابل بیشتر» است. نظرسنجی مذکور شاید، از جهت دیگری هم خوشایند روحانی نیست، آنجا که او را در جایگاه ششمین فرد محبوب، بعد از سلیمانی، ظریف، رئیسی، قالیباف و احمدینژاد نشان میدهد. سردار سلیمانی با ۸۲ درصد، بالاترین میزان محبوبیت را دارد. محبوبیت سید ابراهیم رئیسی از دیماه ۹۷، بالغ بر ۱۰ درصد رشد داشته و به ۶۴ درصد رسیده است. میزان محبوبیت آقای روحانی هم 42 درصد است.
6- کارنامه اقتصادی دولت، متغیر دیگری است که میتواند بخشی از علل تندمزاجی روحانی را توجیه کند. او 20 ماه در جمع خبرنگاران ایرانی حاضر نشده بود. بنابراین وقتی بعد از 600 روز، در جمع خبرنگاران میرود، لابد باید حرفی برای گفتن داشته باشد تا روزنامههای حامی او، تیتر کنند.
اما همان نشریات تیتر زدند «آمادهام برای ملتم قربانی شوم». قربانی برای چه؟ چرا این سخن به دل نشریاتی نشست که دولت را «رحم اجارهای» نامیدهاند؟ دوئل روحانی با خود، چه آوردهای دارد؟ این طیف به نیکی میدانند قضاوت عمومی چیست.
حمزه غالبی (رئیسشاخه جوانان ستاد موسوی در انتخابات 88) اخیرا گفت «یکی از ضربههایی که نگاه روحانی به اقتصاد زد، این بود که کشور را سالها در بلاتکلیفی نگه داشت. دو سال گفت صبر کنید ببینیم مذاکره چی میشه. دو سال صبر کنید تا توافق، اجرایی بشه. دو سال صبر کنید تا اروپاییها، آمریکا را راضی کنند. بعدش هم صبر کنید تا ترامپ، انتخابات را ببازد».
7- یک علت دیگر میتواند محکومیت برادر (دستیار) رئیسجمهور به جرم فساد و ارتشاء در شرایطی باشد که مردم تورم 43 درصدی را تجربه میکنند. حسین فریدون پس از چند سال گردن کلفتی، به خاطر دریافت رشوه چند ده میلیارد تومانی -که یکی از اتهامات اوست- روانه زندان شد.
به تصریح رئیسپیشین سازمان بازرسی، او ضمن اعمال نفوذ و انتصاب مدیر متخلف بانک ملی بر بانک رفاه ، نقش اصلی را داشته و تلختر اینکه، این کار را به نیابت از یک بدهکار بانکی انجام داده است! بدهی این بدهکار بزرگ تا مرداد ۹۵، بیش از ۴ هزار میلیارد تومان بوده که دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان آن مربوط به بانک ملی و الباقی مربوط به بانکهای ملت و رفاه است.
خیانتی اینچنین، در برخی کشورها موجب استعفای مدیر ذیربط یا دستکم عذرخواهی شود. اما متاسفانه برخی مدیران ما با اظهار شرمساری بیگانهاند، چنانکه در حیف و میل 18 میلیارد دلاری ذخایر ارزی دیدیم.
8- وزیر اطلاعات ۲۴ تیر ۹۶ در کرمانشاه گفت «امروز همزمان با ناتوی فرهنگی و نظامی، با ناتوی اطلاعاتی مواجه هستیم». تحرکات ناتوی اطلاعاتی را در قالب تلاش برای ایجاد آشوب «مجازی بنیان» در عراق و لبنان و سوریه شاهد بودهایم و مشابه آن را زمستان 96 تجربه کردیم.
میز عملیاتی مشترک، سالهاست توسط سیا، موساد، ام آی سیکس و سرویس جاسوسی فرانسه (DGSE) علیه ایران فعال است و از برخی مدیران و نمایندگان فراری دوره موسوم به اصلاحات سرویس میگیرد. در این میان، بازداشت مدیر کانال آمدنیوز، حائز اهمیت ویژه است.
این کانال در انتخابات 96، از روحانی حمایت و رقبا را ترور شخصیت میکرد. نیما زم، پس از انتخابات در گفتوگو با یکی از عناصر ضد انقلاب تصریح کرد «ما تحلیل
ارسال شده از سروش+:
داشتیم. آن حمایت، برای افزایش ناکارآمدی و رساندن کشور به نقطه جوش بود».
اکنون جعبه سیاه این شبکه ضدامنیتی در حال رمزگشایی است و باید مراقب بود مرتبطان پرونده نگریزند، مانند اتفاقی که برای رجوی در سال 60 افتاد. هر چه باشد به قول سخنگوی دولت که با کارهای امنیتی آشناست، «آمدنیوز در سایه سرویسهای خارجی، فروپاشی ذهنی جامعه را دنبال میکرد. دستگیری سرشاخه این شبکه که در دامن سرویسهای اطلاعاتی خارجی فعالیت میکرد، اقدام بزرگی است. سرویسهای خارجی و حتی اسرائیل به حمایت از آمدنیوز اعتراف کردهاند».
9- به فهم ناقص گردانندگان شبکه، آن مسیر شانتاژ رسانهای یا به براندازی ختم میشد و یا انفعال و تسلیم در برابر آمریکا. اما متاسفانه، برخی مدیران، اراده مقابله نشان ندادند و به شکل سؤالبرانگیزی مماشات کردند. حتی به بهانه اینکه کوچاندن کاربران از تلگرام زمان میبرد، دو پوسته هاتگرام و طلاگرام را راهاندازی و 21 میلیون نفر را که از تلگرام رفته بودند، دوباره به تلگرام برگرداندند!
اکنون وقت آن است که معلوم شود کدام محافل هماهنگ با دولت ترامپ و بولتون دنبال تحقق آرزوی براندازی بودهاند؟ این همان شبکهای است که روحانی در سخنرانی 23 تیر 78 به عنوان مزدور اسرائیل و آمریکا که باید سرکوب و مجازات شوند، یاد کرد؛ اما برخی از همانها بعدا خود را موتلف انتخاباتی جا زدند. آنها سال 88، پس از شکست در فتنه، گرای تحریمهای فلجکننده را به دولت اوباما دادند.
10- به سخن آغازین برگردیم. آیا قرار است مثلا با نابودی برجام، روحانی و ظریف هم به حیات سیاسی خود پایان دهند؟ این حداکثر باید یک ناکامی عبرتآموز تلقی شود و نه یک شکست عاطفی! آیا روحانی به عنوان کسی که دهها سال در مناصب امنیتی بوده، حواسش به نقشه کلی دشمن هست؟
اکنون زمان اتحاد و انسجام ملی بیشتر است، یا دودستگی و تقابل، چنانکه دشمن تدارک میکند؟ رهبر انقلاب در آخرین دیدار دولت، از دولتمردان خواستند دو سال فرصت باقیمانده را دریابند. نگاه رهبر حکیم انقلاب، بر اصلاح مسیر دولت و کاربست ظرفیتهای بزرگ داخلی به موازات قطع امید از غربیهاست. این، اقتضای عقلانیت است، اگر عناصر نفوذی و بدخواه بگذارند.
⭕️هادی غفاری: من را با ۹ متر عمامه به اتهام عدم التزام به اسلام رد صلاحیت میکنند
سوال: یعنی یکی از شاخصه های التزالم داشتن به اسلام متراژ بالای عمامه است؟
پی نوشت : جناب شیخ! این عمامه روی سر عمروعاص و معاویه هم بود، بر روی سر مبارک رسول الله هم بود. روی سر حسین بن علی علیه السلام بود، بر روی سر حرام زاده ای چون شمر هم بود.
چندمتر پارچه ای بیش نیست، و این چندمتر پارچه زمانی احترام دارد که صاحبش، در مسیر رسول خدا و قرآن و اهلبیت و اسلام باشد.
فریب خوردگانی چون شما که در سال 88 دست بیعت با کودتاگران علیه انقلاب و اسلام و جمهوریت نظام دادید، قطعا نه خودتان وَ نه لباستان، هیچ احترامی ندارد.
پی نوشت : تصویر مربوط به حضور #شیخ_هادی_غفاری در بین اغتشاشگران کودتا و فتنه سال ۸۸ /خیانت خواص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعامل سازنده یا بازنده؟!
ضعف تدبیر سیاسی در بهره مندی از فرصت های اقتصادی، چگونه به کشور ضربه میزند؟!سهم ایران از بازار ۱۰۰۰میلیارد دلاری ۱۵ کشور همسایه اش چقدر است؟!//سعید جلیلی
پ؛ ن:خیلی مسخره است که همسایتو بندازی دور؛ کارخونه های کشورتو ببندی اون وقت شعار تعامل با جهان سر دهی!! به همین سادگی و خوشمزگی ادرس غلط میدن؛ مثل اینکه جهان از نظر دولت لیبرال روحانی فقط امریکاست!!
⭕️ اردوغان:
برخی اظهار نظرهای ایرانی ها درخصوص سوریه مرا ناراحت کرد!
باید این موضوع به وی گوشزد شود ملت ایران مردمی آزاده و حق طلب هستند و از ظلم و ستم در هر جای دنیا بیزار می باشند.
پس به تو اعلام می کنیم از عصبانیت و ناراحتی بمیر.
#داعش_پرور
👤 علیرضا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بازداشت روح اله زم، اپوزسیون را به جان هم انداخت
♦️دعوای اپوزیسیون روی آنتن زنده بخاطر آمدنیوز
🔴آيا دادستان به جعل خبر توسط اسحاق جهانگيري درباره رهبر انقلاب ورود ميكند؟
⏪ حجتالاسلام غلامرضا مصباحيمقدم عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در واكنش به ادعاي معاون اول رئيسجمهور درباره تأييديه رهبر انقلاب بر تصويب لوايح اف.اي.تي.اف در جلسه سران قوا، گفت: رهبري معظم انقلاب در اين زمينه هيچ دستوري را به ما ابلاغ نكردهاند. ايشان اگر تشخيص بدهند خودشان موضوع را به ما اعلام ميكنند
⏪جهانگيري، ظهر امروز در جلسه همانديشي با علما و روحانيون گفته بود: با توجه به تصويب لوايح اف.اي.تي.اف و سي.اف.تي در جلسه سران سه قوه و تأييد مقام معظم رهبري، مجمع تشخيص مصلحت نظام هر چه سريعتر اين لوايح را تصويب كند!
🔻مقامات آمریکایی بارها اعلام کرده اند جهت تشدید تحریمها علیه ایران نیاز به تصویب لوایح FATF در ایران دارند....
🔴 مشخصات فهرست شبکه همکاران روح الله زم در داخل ایران/ کدام چهرههای مشهور با آمدنیوز پیوند داشتند؟!
✍️جهان نیوز منتشر کرد
از زمان اعلام دستگیری «روح الله زم» تاکنون شاید جذابترین بخش برای فعالین سیاسی و حتی مردم، فهرست همکاران روح الله زم هست و به خصوص اشتیاق برای شنیدن نامهای آشنا سیاسی در میان افکار عمومی موج میزند! اما واقعا این فهرست شامل چه کسانی هست؟!
👈 بخش عمدهای از کلیات فهرست مرتبطین با شبکه ضدانقلاب آمدنیوز و روح الله زم با توجه به سیاستگذاریها، اهداف پنهان و آشکار، نوع و جهت مطالب منتشر شده، علاقهمندیها، اولویتهای خبری و تحلیلی و... به شرح ذیل است:
1️⃣ شبکه مرتبطین حرفهای در داخل و خارج از ایران که توسط سرویسهای متخاصم به روح الله زم به صورت سازمانی و شبکهای مرتبط شده بودند. در این میان ردپای ارتباط و مطالب فعالین گروه های تروریستی فعال در داخل ایران، گروه های سلطنت طلب، تجزیه طلب، قومیتگرا، وهابی، منحرفین مذهبی شیعی و ... نیز در آمدنیوز به وضوح دیده می شود.
2️⃣ برخی فعالین سیاسی، امنیتی و رسانهای فتنه 88 که همچنان بغض نظام و انقلاب در دل آنها وجود دارد و از هر فرصتی برای ضربه جمهوری اسلامی استفاده می کنند.
3️⃣فهرستی از فعالین سیاسی و فرهنگی که در برخی پروژه های مشخص با آمدنیوز همکاری و فعالیت شان محدود به همان پروژه یا دوره ای خاص سیاسی و یا یک رویداد داغ شده فرهنگی یا اجتماعی بوده است.
4️⃣ برخی از ناراضیان فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی که به صورت فردی و با انگیزههای شخصی و با هدف تامین منافع شخصی علیه کشور و یا انقلاب فعالیت میکردند.
5️⃣فهرستی از افرادی که برای تخریب رقبای سیاسی و فرهنگی خود متوسل به آمدنیوز میشدند و نگاه شان صرفا ابزاری و موردی بوده است. (این افراد بی اخلاق اگر از هر جناح سیاسی هم که باشند به نوعی پستترین این فهرست هستند)
6️⃣ فهرست پیچیده و مهمتر هم وجود دارد که البته تشخیص مصادیق مجرمانه آن بر عهده افسران زبده امنیتی و نهایتا کارشناسان قضایی هست. این فهرست مهم شامل فعالین فرهنگی و سیاسی آگاه و عاقلی! است که بدون اینکه سند مستقیمی از خود به جای بگذارند، آمدنیوز را به استخدام و یا به بخشی از ابزار و جبهه رسانهای خود تبدیل کرده و یا در تقویت و نفوذ آن غیر مستقیم نقش بازی کرده اند. البته بخشی از این فهرست نیز گاه با بازیها و مواضع خود غیر مستقیم در پازل این رسانه حرکت کردهاند و منافع مشترک دو طرف همزمان تامین شده است. در این فهرست حرفه ای جای شکی وجود ندارد که گاه افراد و چهره های مشهور سیاسی، اجتماعی و فرهنگی وجود دارد که خود دقیقا میدانند که در بزنگاهها چه کردند و چه می کنند! بدتر از همه اینها نیز افرادی هستند که زمینه خوراک برای پخت و پز رسانهای آمد نیوز را رایگان و آگاهانه تهیه کردند. در این بین از افراد معلوم الحال با اظهارات، شعارها، سخنرانیهای سیاسی و انتخاباتی، ارائه گفتمان های انحرافی، القای آدرس و محاسبات غلط به جامعه تا گاه اظهارات نابجا و بدون در نظر گرفتن مصلحت برخی خودیها و افراد محترم عصبانی و یا ناآگاه دیده میشود که سبب رشد و تغذیه محتوایی آمد نیوز شدند. این افراد- که البته بسیاری هنوز هم در داخل کشور و نظام موثر و فعالیت رسمی دارند- گاه موثرتر و چه بسا آسیب رساننده تر از هر مرتبط مستقیمی بک سرویس اطلاعاتی متخاصم با آمدنیوز بوده و خواهند بود. (کاش روزی برسد که قانون کشور در تشخیص میزان جرم این نوع افراد نیز به روزرسانی شود!)
7️⃣ اما پیچدهترین شبکه مرتبط با آمدنیوز بخش نفوذی و یا منحرف امنیتی فعال در کشور هست که ردپای آن در مدیریت و جهت دهی و البته ارائه برخی از اسناد و محتواها به روح الله زم دیده میشود. فهرست آگاهان امنیتی خطرناکترین و پوششی ترین شبکه مرتبط با آمدنیوز هست. شناسایی و انهدام این شبکه نفوذی امنیتی شاید سخت ترین ماموریت روزهای آینده سازمان اطلاعات سپاه است.
8️⃣ اما یک نکته مهم را باید در پایان یاددآوری کرد. برای گمانهزنی درباره فهرست مرتبطین با آمدنیوز نباید صرفا منتظر نامهای آشنا و مشهور بود. بلکه شبکه سازماندهی شده دشمن بخش بزرگی از آن افراد معمولی و متوسط در جامعه به صورت مخفی شکل می گیرد که از ظن و گمان ما گاه بسیار دور هستند. هر فرد به ظاهر معمولی و متوسطی می تواند طعمه شبکه اختاپوسی دشمن شود. زیرا علاوه بر قدرت، طمع پول، تحصیل و اقامت در خارج از کشور، عقده گشایی، حس انتقام از دیگران، بی تفاوتی برای امنیت جامعه و منافع کشور و... برای بسیاری از افراد معمولی و یا متوسط در جامعه و یا فعال در نهادهای دولتی و غیردولتی وسوسه انگیر و یا انگیزه و دلیل پادوی دشمن شدن است.
ادامه دارد....
#اقای_ظریف_یاد_بگیر
🔷مهدی طحانیان،نوجوان ۱۳ساله ای بود که تو عملیات بیت المقدس لسیر شد و در برابر درخواست خانوم خبرنگاری بی حجاب برای مصاحبه شرط گذاشت که بید محجبه شی تا مصاحبه کنم و اون رو مجبور کردتا حجاب بگیره،ان هم زمانیکه اسیر دشمن بود.
📎مذاکر با دشمن حتی زمان اسارت رو اونا بلد بودن نه ظریف
🆔
ڪانال شهادت زیباست🕊☝️
4_5994655669444149739.mp3
971.1K
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
💐سورهمبارکه واقعه هدیه بهجمیع شهدای اسلام💐
💐یکی از دوستان شهید محسن اسدی(از شهدای عرفه) نقل میکرد که در خواب محسن را دیدم که میگفت: هر آیه قرآنی که شما برای شهدا میخوانید در اینجا ثواب یک ختم قرآن را به او میدهند و نوری هم برای خواننده آیات قرآن فرستاده میشود💐
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
إِذَا وَقَعَتِ الْوَاقِعَةُ ﴿١﴾ لَیْسَ لِوَقْعَتِهَا کَاذِبَةٌ ﴿٢﴾ خَافِضَةٌ رَافِعَةٌ ﴿٣﴾ إِذَا رُجَّتِ الأرْضُ رَجًّا ﴿٤﴾ وَبُسَّتِ الْجِبَالُ بَسًّا ﴿٥﴾ فَکَانَتْ هَبَاءً مُنْبَثًّا ﴿٦﴾ وَکُنْتُمْ أَزْوَاجًا ثَلاثَةً ﴿٧﴾ فَأَصْحَابُ الْمَیْمَنَةِ مَا أَصْحَابُ الْمَیْمَنَةِ ﴿٨﴾ وَأَصْحَابُ الْمَشْأَمَةِ مَا أَصْحَابُ الْمَشْأَمَةِ ﴿٩﴾ وَالسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ ﴿١٠﴾ أُولَئِکَ الْمُقَرَّبُونَ ﴿١١﴾ فِی جَنَّاتِ النَّعِیمِ ﴿١٢﴾ ثُلَّةٌ مِنَ الأوَّلِینَ ﴿١٣﴾ وَقَلِیلٌ مِنَ الآخِرِینَ ﴿١٤﴾ عَلَى سُرُرٍ مَوْضُونَةٍ ﴿١٥﴾ مُتَّکِئِینَ عَلَیْهَا مُتَقَابِلِینَ ﴿١٦﴾ یَطُوفُ عَلَیْهِمْ وِلْدَانٌ مُخَلَّدُونَ ﴿١٧﴾ بِأَکْوَابٍ وَأَبَارِیقَ وَکَأْسٍ مِنْ مَعِینٍ ﴿١٨﴾ لا یُصَدَّعُونَ عَنْهَا وَلا یُنْزِفُونَ ﴿١٩﴾ وَفَاکِهَةٍ مِمَّا یَتَخَیَّرُونَ ﴿٢٠﴾ وَلَحْمِ طَیْرٍ مِمَّا یَشْتَهُونَ ﴿٢١﴾ وَحُورٌ عِینٌ ﴿٢٢﴾ کَأَمْثَالِ اللُّؤْلُؤِ الْمَکْنُونِ ﴿٢٣﴾ جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعْمَلُونَ ﴿٢٤﴾ لا یَسْمَعُونَ فِیهَا لَغْوًا وَلا تَأْثِیمًا ﴿٢٥﴾ إِلا قِیلا سَلامًا سَلامًا ﴿٢٦﴾ وَأَصْحَابُ الْیَمِینِ مَا أَصْحَابُ الْیَمِینِ ﴿٢٧﴾ فِی سِدْرٍ مَخْضُودٍ ﴿٢٨﴾ وَطَلْحٍ مَنْضُودٍ ﴿٢٩﴾ وَظِلٍّ مَمْدُودٍ ﴿٣٠﴾ وَمَاءٍ مَسْکُوبٍ ﴿٣١﴾ وَفَاکِهَةٍ کَثِیرَةٍ ﴿٣٢﴾ لا مَقْطُوعَةٍ وَلا مَمْنُوعَةٍ ﴿٣٣﴾ وَفُرُشٍ مَرْفُوعَةٍ ﴿٣٤﴾ إِنَّا أَنْشَأْنَاهُنَّ إِنْشَاءً ﴿٣٥﴾ فَجَعَلْنَاهُنَّ أَبْکَارًا ﴿٣٦﴾ عُرُبًا أَتْرَابًا ﴿٣٧﴾ لأصْحَابِ الْیَمِینِ ﴿٣٨﴾ ثُلَّةٌ مِنَ الأوَّلِینَ ﴿٣٩﴾ وَثُلَّةٌ مِنَ الآخِرِینَ ﴿٤٠﴾ وَأَصْحَابُ الشِّمَالِ مَا أَصْحَابُ الشِّمَالِ ﴿٤١﴾ فِی سَمُومٍ وَحَمِیمٍ ﴿٤٢﴾ وَظِلٍّ مِنْ یَحْمُومٍ ﴿٤٣﴾ لا بَارِدٍ وَلا کَرِیمٍ ﴿٤٤﴾ إِنَّهُمْ کَانُوا قَبْلَ ذَلِکَ مُتْرَفِینَ ﴿٤٥﴾ وَکَانُوا یُصِرُّونَ عَلَى الْحِنْثِ الْعَظِیمِ ﴿٤٦﴾ وَکَانُوا یَقُولُونَ أَئِذَا مِتْنَا وَکُنَّا تُرَابًا وَعِظَامًا أَئِنَّا لَمَبْعُوثُونَ ﴿٤٧﴾ أَوَآبَاؤُنَا الأوَّلُونَ ﴿٤٨﴾ قُلْ إِنَّ الأوَّلِینَ وَالآخِرِینَ ﴿٤٩﴾ لَمَجْمُوعُونَ إِلَى مِیقَاتِ یَوْمٍ مَعْلُومٍ ﴿٥٠﴾ ثُمَّ إِنَّکُمْ أَیُّهَا الضَّالُّونَ الْمُکَذِّبُونَ ﴿٥١﴾ لآکِلُونَ مِنْ شَجَرٍ مِنْ زَقُّومٍ ﴿٥٢﴾ فَمَالِئُونَ مِنْهَا الْبُطُونَ ﴿٥٣﴾ فَشَارِبُونَ عَلَیْهِ مِنَ الْحَمِیمِ ﴿٥٤﴾ فَشَارِبُونَ شُرْبَ الْهِیمِ ﴿٥٥﴾ هَذَا نُزُلُهُمْ یَوْمَ الدِّینِ ﴿٥٦﴾ نَحْنُ خَلَقْنَاکُمْ فَلَوْلا تُصَدِّقُونَ ﴿٥٧﴾ أَفَرَأَیْتُمْ مَا تُمْنُونَ ﴿٥٨﴾ أَأَنْتُمْ تَخْلُقُونَهُ أَمْ نَحْنُ الْخَالِقُونَ ﴿٥٩﴾ نَحْنُ قَدَّرْنَا بَیْنَکُمُ الْمَوْتَ وَمَا نَحْنُ بِمَسْبُوقِینَ ﴿٦٠﴾ عَلَى أَنْ نُبَدِّلَ أَمْثَالَکُمْ وَنُنْشِئَکُمْ فِی مَا لا تَعْلَمُونَ ﴿٦١﴾ وَلَقَدْ عَلِمْتُمُ النَّشْأَةَ الأولَى فَلَوْلا تَذَکَّرُونَ ﴿٦٢﴾ أَفَرَأَیْتُمْ مَا تَحْرُثُونَ ﴿٦٣﴾ أَأَنْتُمْ تَزْرَعُونَهُ أَمْ نَحْنُ الزَّارِعُونَ ﴿٦٤﴾ لَوْ نَشَاءُ لَجَعَلْنَاهُ حُطَامًا فَظَلْتُمْ تَفَکَّهُونَ ﴿٦٥﴾ إِنَّا لَمُغْرَمُونَ ﴿٦٦﴾ بَلْ نَحْنُ مَحْرُومُونَ ﴿٦٧﴾ أَفَرَأَیْتُمُ الْمَاءَ الَّذِی تَشْرَبُونَ ﴿٦٨﴾ أَأَنْتُمْ أَنْزَلْتُمُوهُ مِنَ الْمُزْنِ أَمْ نَحْنُ الْمُنْزِلُونَ ﴿٦٩﴾ لَوْ نَشَاءُ جَعَلْنَاهُ أُجَاجًا فَلَوْلا تَشْکُرُونَ ﴿٧٠﴾ أَفَرَأَیْتُمُ النَّارَ الَّتِی تُورُونَ ﴿٧١﴾ أَأَنْتُمْ أَنْشَأْتُمْ شَجَرَتَهَا أَمْ نَحْنُ الْمُنْشِئُونَ ﴿٧٢﴾ نَحْنُ جَعَلْنَاهَا تَذْکِرَةً وَمَتَاعًا لِلْمُقْوِینَ ﴿٧٣﴾ فَسَبِّحْ بِاسْمِ رَبِّکَ الْعَظِیمِ ﴿٧٤﴾ فَلا أُقْسِمُ بِمَوَاقِعِ النُّجُومِ ﴿٧٥﴾ وَإِنَّهُ لَقَسَمٌ لَوْ تَعْلَمُونَ عَظِیمٌ ﴿٧٦﴾ إِنَّهُ لَقُرْآنٌ کَرِیمٌ ﴿٧٧﴾ فِی کِتَابٍ مَکْنُونٍ ﴿٧٨﴾ لا یَمَسُّهُ إِلا الْمُطَهَّرُونَ ﴿٧٩﴾ تَنْزِیلٌ مِنْ رَبِّ الْعَالَمِینَ ﴿٨٠﴾ أَفَبِهَذَا الْحَدِیثِ أَنْتُمْ مُدْهِنُونَ ﴿٨١﴾ وَتَجْعَلُونَ رِزْقَکُمْ أَنَّکُمْ تُکَذِّبُونَ ﴿٨٢﴾ فَلَوْلا إِذَا بَلَغَتِ الْحُلْقُومَ ﴿٨٣﴾ وَأَنْتُمْ حِینَئِذٍ تَنْظُرُونَ ﴿٨٤﴾ وَنَحْنُ أَقْرَبُ إِلَیْهِ مِنْکُمْ وَلَکِنْ لا تُبْصِرُونَ ﴿٨٥﴾ فَلَوْلا إِنْ کُنْتُمْ غَیْرَ مَدِینِینَ ﴿٨٦﴾ تَرْجِعُونَهَا إِنْ کُنْتُمْ صَادِقِینَ ﴿٨٧﴾ فَأَمَّا إِنْ کَانَ مِنَ الْمُقَرَّبِینَ ﴿٨٨﴾ فَرَوْحٌ وَرَیْحَانٌ وَجَنَّةُ نَعِیمٍ ﴿٨٩﴾ وَأَمَّا إِنْ کَانَ مِنْ أَصْحَابِ الْیَمِینِ ﴿٩٠﴾ فَسَلامٌ لَکَ مِنْ أَصْحَابِ الْیَمِینِ ﴿٩١﴾ وَأَمَّا إِنْ کَانَ مِنَ الْمُکَذِّبِینَ الضَّالِّینَ ﴿٩٢﴾ فَنُزُلٌ مِنْ حَمِیمٍ ﴿٩٣﴾ وَتَصْلِیَةُ جَحِیمٍ ﴿٩٤﴾ إِنَّ هَذَا لَهُوَ حَقُّ الْیَقِینِ ﴿٩٥﴾ فَسَبِّحْ بِاسْمِ رَبِّکَ الْعَظِیمِ ﴿٩٦﴾
☘التماس دعا
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🌺آشنایی اجمالی با نهج البلاغه🌺
1⃣-نهجالبلاغه دارای ۲۴۱خطبه می باشد.
۲- نهجالبلاغه دارای ۷۹ نامه می باشد.
۳- نهجالبلاغه دارای ۴۸۰ حكمت می باشد.
۴- طولانیترین خطبه، خطبه ۱۹۲ می باشد كه به خطبه قاصعه مشهور است.
5⃣- كوتاهترین خطبه، خطبه ۶۱ نهجالبلاغه است، كه در مورد خوارج می باشد(لا تقاتلوا الخوارج ...)
۶- طولانیترین نامه، نامه۵۳ است، كه مشهور به عهدنامه مالك اشتر می باشد.
۷- كوتاهترین نامه، نامه ۷۹ است كه خطاب به فرماندهان لشكرها می باشد.
۸- طولانیترین حكمت، حكمت ۱۴۷ می باشد كه خطاب به كمیل بن زیاد نخعی فرموده است.
۹- كوتاهترین حكمت، حكمت ۱۸۷ می باشد كه درباره كوچ كردن از دنیا است. «الرحیل و شیك» كوچ كردن(از دنیا) نزدیك است! و حكمت ۴۱۸ كه درباره صبر و بردباری می باشد«الحلم عشیره» حلم و بردباری قوم و عشیره است.
🔟-نهجالبلاغه توسط سید ابوالحسن محمدبن حسین الطاهر المناقب مشهور به سید رضی(رحمه الله علیه) جمعآوری شده است.
۱۱- جمع آوری نهجالبلاغه در ماه رجب سال ۴۰۰ ه.ق به اتمام رسیده است.
۱۲- آخرین جمله نهجالبلاغه درباره دوست می باشد كه میفرماید: «اذا احتشم المؤمن اخاه فقد فارقه».
به خشم آوردن و شرمنده ساختن دوست مقدمه جدایی از دوست است.
۱۳- در اكثر خطبهها حضرت علی ـ علیه السلام ـ به «تقوی» كه مانع انجام همه گناهان است اشاره كرده است.
۱۴- نام«قرآن» ۴۱ بار در نهجالبلاغه ذكر شده است. (توضیح اینكه مراد فقط كلمه قرآن است) البته در نهجالبلاغه ازقرآن تعبیرات دیگری شده است مثلا «كتاب»، «كتاب الله»، «كتابه» و غیره.
5⃣1⃣ -از مجموع ۲۴۱ خطبه نهجالبلاغه ۸۶ خطبه موعظه و یا لااقل مشتمل بر یك سلسله مواعظ است مانند خطبه ۱۷۶ كه با جمله «انتفعوا ببیان الله» آغاز میشود و خطبه ۱۹۲ كه به خطبه قاصعه و خطبه ۱۹۳ كه به خطبه متقین معروف است. و از مجموع ۷۹ نامه در نهجالبلاغه، ۲۵ نامه تماما موعظه و یا متضمن جملههایی در نصیحت و اندرز و موعظه است. مانند اندرز نامه آن حضرت به فرزند عزیزش امام مجتبی ـ علیه السلام ـ كه نامه ۳۱ می باشد و فرمان معروف آن حضرت به مالك اشتر كه طولانی ترین نامهها است(نامه ۵۳) و نامه ۴۵ كه همان نامه معروف آن حضرت به عثمان بن حنیف والی بصره است. و از مجموع ۴۸۰ حكمت موجود در نهج البلاغه تماما مشتمل بر پند، اندرز و نصیحت و موعظه می باشد.
۱۶- ۸۷ آیه از ۴۳ سوره قرآن در نهج البلاغه آمده است.
۱۷- در نهج البلاغه ۱۶ حدیث نبوی ذكر شده است.🌹اللهمصلعلیمحمدآلمحمدوعجلفرجهم🌹
🌿🌸🎄🌷🍂🌼🍁🌻🍃🌹🌲🌺🌾♻️☀️♻️☀️♻️☀️♻️☀️♻️☀️
در اینجا توجه شما را به این مطلب جالب جلب می نمایم:
📚موضوع: #ماجرای _فرد #مسيحى _كه 200 بار نهج البلاغه را خوانده است.(قسمت اول)
✳️داستان از زمانى شروع مى شود كه فؤاد، شاعر عرب زبان لبنانى كتاب نهج البلاغه اى به برادر كوچك خود جورج، هديه مى دهد!
👬جرج کوچک تحت تاثیر شدید برادر روشنفکرش «فواد» بود . فواد نیز به شدت از جرج حمایت می کرد.
به ذهن هیچکس خطور نمیکرد کودکی مسیحی که مرتب از مدرسه فراری بود تا در دامان طبیعت محل تولدش آزادانه به مطالعه بپردازند روزی عاشق امام اول شیعیان و نویسنده دایرة المعارف «امام علی(ع) ،صدای عدالت انسانی» شود و تشیع را مکتب طغیان علیه ظلم توصیف کند
🏃((آري! من نهج البلاغه را به دست مي گرفتم و از مدرسه مي گريختم و مي رفتم در کنار چشمه اي، به صخره اي تکيه مي دادم و غرق درياي نهج البلاغه مي شدم.))
👦وى در سال 1931 میلادی در منطقه «مرجعیون» لبنان و در یک خانواده مسیحی ارتدوکس و اصیل متولد شد. پدر و مادر وی اگرچه مسیحی بودند اما به امام علی (ع) عشق میورزیدند و این عشق در منزل آنها متجلی بود به نحوی که بر سر در خانه خود عبارت «لا فتی الا علی، لا سیف الا ذوالفقار» را نصب کرده بودند.
📗جرج جرداق به توصیه برادرش هرچه قدر از نهج البلاغه را که در توانش بود حفظ میکرد و در سن 13 سالگی بخش اعظم نهج البلاغه را حفظ بود.
📚بخش درخشان زندگی وی، با تالیف دایره المعارف «علی، صدای عدالت انسانی» در چند جلد آغاز شد:
«علي (ع) و حقوق بشر.» «علي (ع)و انقلاب فرانسه»، «علي (ع) و سقراط»، «علي (ع) و روزگارش» و «علي (ع) و قوم گرايي عربي» و سپس کتاب «روائع نهج البلاغه» را به اين مجموعه اضافه کرد.
ا🍃و دریافت که حق صحبت پیرامون امام علی (ع) نه تنها ادا نشده است بلکه شاید در این زمینه بسیار اجحاف شده باشد لذا شروع به مطالعه عمیق نهج البلاغه از منظری نو نمود.
🌹اللهمصلعلیمحمدآلمحمدوعجلفرجهم🌹
🍃
✨﷽✨
💌»دستورالعمل مرحوم سید علی قاضی برای رفع مشکلات دنیوی و اخروی:
✅»علاّمه انصاری لاهیجی که ازشاگردان مرحوم قاضی هستند ، فرمودند: روزی از ایشان پرسیدم که : در مواقع اضطرار و گرفتاری چه در امور دنیوی و چه در امور اخروی، و در بن بست کارها به چه ذکر مشغول شوم تا گشایش یابم؟
✍»سید علی قاضی در جواب فرمودند:
”پس از پنج مرتبه صلوات و آیة الکرسی ، در دل خود بدون آوردن به زبان بسیار بگو:
💎» «اللّهُم اجعَلنی فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الّتی تََجعَلُ فیها مَن تَشاءُ»“. إ ن شاء الله گشایش یابد.
✅» علاّمه انصاری فرمودند:من در مواقع گرفتاری های صعب و مشکلات لاینحلّ به این دستور عمل کردم و نتیجه های عجیب گرفتم.
4_5802895348296845602.mp3
1.49M
🔊
🎼 پادڪست بســیار زیـبا
🎤حجت الاسلام رفــیعی
✅ #مسخره_ڪردن_دیگران
⏱ ۲ دقـــیقه و ۱۴ ثانـــیه
#نشـرپـیامصـدقهجـاریهاست
#سخنرانی
🌸🍃🌸🍃🌸
💥
✨ #بِسْمِاللهِالرَّحْمنِالرَّحِيم✨
✨إِنَّا نَحْنُ نُحْيِي الْمَوْتَي وَنَكْتُبُ مَا قَدَّمُوا وَآثَارَهُمْ وَكُلَّ شَيْءٍ أحْصَيْنَاهُ فِي إِمَامٍ مُبِينٍ (12)
/یس
🍃همانا ما مردگان را زنده مى كنيم و آن چه را از پيش فرستاده اند و آثارشان را مى نويسيم و هر چيزى را در (كتاب و) پيشوايى روشن برشمرده ايم.
🔴آنچه از انسان سرمى زند، در پرونده عمل او ثبت مى شود و در قيامت به شكل كتابى در اختيار او قرار مى گيرد. اين كتاب ها سه نوع است:
♦️الف: كتاب شخصى. «اقرء كتابك»(594)
♦️ب: كتاب امّت ها. «كلّ اُمّة تدعى الى كتابها»(595)
♦️ج: كتاب جامع. «كلّ شى ء احصيناه فى امام مبين»، «فى لوح محفوظ»(596)
📖كلمه «امام»، هم به كتاب گفته شده، «و من قبله كتاب موسى اماما»(597)
👥 و هم به اشخاص، «انّى جاعلك للنّاس اماما»(598)
🌷 در روايات، حضرت علىّ بن ابى طالب عليهما السلام به عنوان يكى از مصاديق «امام مبين» معرّفى شده كه همه ى علوم در نزد اوست.(599)
🔰بيشتر مفسّران مراد از «امام مبين» را لوح محفوظ دانسته اند كه در قرآن به آن «اُمّ الكتاب»(600) گفته شده است و از آن جايى كه اين كتاب حاوى تمام دانش ها است و همه چيز و همه كس تابع مقدّراتى است كه در آن نوشته شده، به آن «امام» گفته اند.(601)
-----
594) اسراء، 14.
595) جاثيه، 28.
596) بروج، 22.
597) هود، 17.
598) بقره، 124.
599) تفسير نورالثقلين.
600) زخرف، 4.
601) تفسير راهنما.
🔹- در برابر عقايد انحرافى و انكارآميز كافران، با صراحت و قاطعيّت سخن بگوييد. «انّا نحن نُحى»
🔹- همه مردگان در قيامت زنده مى شوند. «نحىِ الموتى»
🔹- پرونده ى عمل انسان، حتّى پس از مرگ او تا قيامت باز است. «نكتب... و آثارهم»
🔹- نه فقط اعمال، بلكه همه آثار آن نيز ثبت مى شود و در حساب قيامت لحاظ مى گردد. «نكتب ما قدّموا آثارهم» (خواه آثار خير نظير وقف و صدقه جاريه و آموختن علم به مردم و... يا آثار شرّ مثل تأسيس مراكز فحشا.)
🔹- سروكار ما در قيامت با خداست. «انّا، نحن، نحى، نكتب، احصينا»
🔹- انسان، تنها ضامن اعمال خود نيست، بلكه مسئول پيامدهاى آن نيز هست. «و آثارهم»
🔹- دستگاه محاسباتى خداوند دقيق است. «كلّ شى ء احصيناه»
🔹- دادگاه الهى، پيش روى همه روشن است. «احصيناه فى امام مبين»
#تفسیرقرآن
💢امام جعفر صادق علیه السلام :
🔰دعای چهارکس مستجاب نمیشود :
⬅️ 1.کسی که در خانه بنشیند و بگوید : خدایا روزی مرا برسان ،
که خدا به او میگوید :
آیا دستور ندادم که پی روزی بروی و تلاش کنی.
⬅️ 2.مردی که مغلوب زنش شده است ،
که خداوند می گوید :
آیا اختیار او را به دست تو واگذار نکردم ؟
⬅️ 3.فردی که دارای مال و ثروت باشد و آن را تباه کند و گوید :
خدایا روزیم را برسان که خداوند میفرماید : آیا دستور ندادم که میانه رو باش و اسراف نکن ،
سپس این آیه را خواند :
بندگان خدا کسانی هستند که هنگام انفاق اسراف نمی کنند و بخل هم نمی ورزند بلکه میان این دو راه میانه را میگرند.
⬅️4.مردی که پول داشته و آن را قرض داده بدون آنکه سندی بگیرد
خداوند میفرماید :
مگر تو را دستور ندادم که شاهد بگیری ؟
بحارالانوار جلد 103 صفحه 12 حدیث 5