💠 حدیث روز 💠
🏴 جملات امام سجاد (ع) درباره قمر بنی هاشم (ع)
🔻امام سجاد علیه السلام:
رَحِمَ اَللَّهُ اَلْعَبَّاسَ يَعْنِي اِبْنَ عَلِيٍّ فَلَقَدْ آثَرَ وَ أَبْلَى وَ فَدَى أَخَاهُ بِنَفْسِهِ حَتَّى قُطِعَتْ يَدَاهُ فَأَبْدَلَهُ اَللَّهُ بِهِمَا جَنَاحَيْنِ يَطِيرُ بِهِمَا مَعَ اَلْمَلاَئِكَةِ فِي اَلْجَنَّةِ كَمَا جَعَلَ لِجَعْفَرِ بْنِ أَبِي طَالِبٍ وَ إِنَّ لِلْعَبَّاسِ عِنْدَ اَللَّهِ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى لَمَنْزِلَةً يَغْبِطُهُ بِهَا جَمِيعُ اَلشُّهَدَاءِ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ
◼️ خداوند عمويم عباس بن على(عليه السّلام) را رحمت كند؛
همانا (برادرش حسين را) بر خود مقدم داشت و امتحان داد و جان خود را فداى برادرش كرد تا اينكه دستانش جدا شدند و خداوند به جاى آنها به او دو بال داد كه در بهشت با فرشتگان پرواز كند، همانگونه كه به جعفر بن ابى طالب داد؛ همانا براى عباس نزد خداوند مقامى است كه در روز قيامت همۀ شهيدان آن را آرزو خواهند كرد.
📚 الخصال، جلد ۱، صفحه ۶۸
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
✍️ تأملاتی در باب زیارت ناحیه مقدسه/ دل دادگی حضرت مهدی(عج) به امام حسین(ع)
🔻حجتالاسلاموالمسلمین محمدرضا فوادیان عضو هیئت علمی مرکز تخصصی مهدویت در گفتوگو با خبرگزاری حوزه:
◼️ زیارت «ناحیه مقدسه» سوگ نامه تأثّرانگیز و مرثیه سوزناک امام مهدی(علیه السلام)برای امام حسین(علیه السلام) در روز عاشوراست که عاشقان و شیفتگان اهل بیت(علیهم السلام) در روز عاشورا و غیر عاشورا آن را زمزمه می کنند.
هیچ زیارتی همانند این زیارت، عمق فاجعه کربلا را بیان نکرده است. در حقیقت این زیارت آموزه هایی از عشق، معرفت، عرفان، سوز، حماسه و توسل است. در عین حال که مرثیه است، مسئولیت آفرین و حرکت ساز هم می باشد و بر سفیران هدایت عاشورایی شایسته و بایسته است که با عنایت بیشتری به این زیارت توجّه کنند و جایگاه والای این زیارت را در مجالس حسینی متذکر شوند.
مشروح گفتوگو:
https://hawzahnews.com/xbQtx
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
#تاریخ_مستند
🔻در روز #تاسوعا، خیام أبا عبدالله سلام الله علیه را محاصره کردند🔻
▪️تَاسُوعَا یَوْمٌ حُوصِرَ فِیهِ الْحُسَیْنُ وَ أَصْحَابُهُ رَضِیَ الله عَنْهُمْ بِکَرْبَلَاءَ وَ اجْتَمَعَ عَلَیْهِ خَیْلُ أَهْلِ الشَّامِ وَ أَنَاخُوا عَلَیْهِ وَ فَرِحَ ابْنُ مَرْجَانَةَ وَ عُمَرُ بْنُ سَعْدٍ بِتَوَافُرِ الْخَیْلِ وَ کَثْرَتِهَا ، وَ اسْتَضْعَفُوا فِیهِ الْحُسَیْنَ صَلَوَاتُ الله عَلَیْهِ وَ أَصْحَابَهُ رَضِیَ الله عَنْهُمْ وَ أَیْقَنُوا أَنْ لَا یَأْتِیَ الْحُسَیْنَ نَاصِرٌ وَ لَا یُمِدَّهُ أَهْلُ الْعِرَاقِ، بِأَبِی الْمُسْتَضْعَفُ الْغَرِیبُ.
🔸امام جعفرصادق صلوات الله علیه فرمودند: تاسوعا روزى است كه امام حسين صلوات الله علیه و ياران ایشان رضوان الله علیهم در كربلا محاصره شدند و آن روز لشكريان شام گِرد هم آمدند و عرصه را بر آن حضرت تنگ کردند . ابن مرجانه و عمر بن سعد لعنهم الله به انبوه لشكر خود خوشحال شدند. در آن روز امام و ياران ایشان را ضعیف نموده و يقين كردند كه هيچ يار و ياورى برای امام نخواهد آمد و مردم عراق ایشان را يارى نخواهند كرد. پدرم فداى آن ضعیف شدهی غریب .
📚اصول کافی جلد۴ صفحه۱۴۷ حدیث ۷
شب هشتم دبیرستان بحرالعلوم ۱۴ مرداد ۱۴۰۱.mp3
5.53M
🔴 جلسه هفتم / شب هشتم محرم - هیات دبیرستان علامه بحرالعلوم تهران / ۱۴ مرداد ۱۴۰۱
❇️ عناوین مطالب :
✅ ۳ شباهت علی اکبر علیهالسلام به پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله
✅ نزدیکترین فرد به رسول خدا کیست؟
🔴 کلید ورود به همه بدیها و زشتیها
✅ ۷۰ هزار فرشته چه کسی را لعن میکنند؟
✅ فقیه برجستهای که یکبار هم دروغ نگفت
🔴 دروغ مصلحتی یا منفعتی؟!
✅ معنا و مثالهایی برای توریه
❌ منبر اینترنتی
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاروان_حسینی ۴
#محرم۱۴۰۱
🏴مراتب عزاداری و عزاداران
✅مرتبه اول عزاداری
#محرم #تاسوعا ی حسینی
📌ادب حضرت #عباس علیه السلام الگوی والدین در تربیت فرزند
🔹والدین بعد از نیازهای روحی و عاطفی مسئول هستند که فرزندان خود را با ادب تربیت نمایند و این تکلیفی است که بر دوش آنها بوده و کوتاهی در آن، مستوجب عقوبت از سوی خدا و ملامت از سوی مردم است.
🔹مردم، خوب و بد و تربیت و بی تربیتی فرزندان را به حساب والدین می گذارند و از چشم آنان می بینند. ادب یکی از والاترین ارزش های اخلاقی در انسان می باشد. ادب قرین عقل است، از نفس مواظبت می کند و دنیای فرد را اصلاح می کند.
🔹 اوج رعایت ادب را ما در جریان عاشورا در رفتار #حضرت_عباس علیه السلام می بینیم ایشان در طول ۳۴ سال عمر شریفش، هرگز برادرش امام حسین علیه السلام را برادر خطاب نکرد. بلکه همواره ایشان را با تعبیراتی چون سیّدی، مولای من، آقای من، یابن رسول الله، سرور من و ای پسر رسول خدا صدا می زد.
🔹تنها باری که حضرت عباس علیه السلام امام حسین علیه السلام را برادر خطاب کرد، در لحظه شهادت بود که با جان و دل خطاب نمود:
"برادر، برادرت را دریاب"
این تعبیر در آخرین لحظات عمر سقای کربلا نیز، بیان گر یک نوع ادب بود، زیرا عباس علیه السلام رسم برادری را با بهترین وجه ادا نموده بود و اینک از برادرش امام حسین علیه السلام می خواست با مِهر برادری او را بنگرد.
📚(پرچم دار نینوا، ص ۴۳)
اَلآنَ اِنْكَسَرَ ظَهْری وَ قَلَّتْ حیلَتی
اکنون کمرم شکست و چارهام کم شد
حسین علیهالسّلام با حالت انکسار این جمله را فرمود، وقتی که برادرش عباس را در کنار فرات بر زمین دید و امام حسین به شدت گریه میکرد..!
#محرم
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | #معاویه مستجابالدعوه بود؟!
🔹 دفاع از #حقوق_حیوانات در سیره عمروعاص
⁉️ چگونه نفرین عجیب معاویه در حق #مالک_اشتر استجابت شد؟!!
♨️ خطری که جامعه امروز ما را تهدید میکند...
______
🔶 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir