📖متن دعای هفتم صحیفه سجادیه که امروز رهبر انقلاب خواندن آن را به مردم توصیه کردند:
🔹و كَانَ مِنْ دُعَائِهِ عَلَيْهِ السَّلَامُ إِذَا عَرَضَتْ لَهُ مُهِمَّةٌ أَوْ نَزَلَتْ بِهِ، مُلِمَّةٌ وَ عِنْدَ الْكَرْبِ :
يَا مَنْ تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَكَارِهِ، وَ يَا مَنْ يَفْثَأُ بِهِ حَدُّ الشَّدَائِدِ، وَ يَا مَنْ يُلْتَمَسُ مِنْهُ الْمَخْرَجُ إِلَى رَوْحِ الْفَرَجِ. ذَلَّتْ لِقُدْرَتِكَ الصِّعَابُ، وَ تَسَبَّبَتْ بِلُطْفِكَ الْأَسْبَابُ، وَ جَرَى بِقُدرَتِكَ الْقَضَاءُ، وَ مَضَتْ عَلَى إِرَادَتِكَ الْأَشْيَاءُ. فَهِيَ بِمَشِيَّتِكَ دُونَ قَوْلِكَ مُؤْتَمِرَةٌ، وَ بِإِرَادَتِكَ دُونَ نَهْيِكَ مُنْزَجِرَةٌ. أَنْتَ الْمَدْعُوُّ لِلْمُهِمَّاتِ، وَ أَنْتَ الْمَفْزَعُ فِي الْمُلِمَّاتِ، لَا يَنْدَفِعُ مِنْهَا إِلَّا مَا دَفَعْتَ، وَ لَا يَنْكَشِفُ مِنْهَا إِلَّا مَا كَشَفْتَ وَ قَدْ نَزَلَ بِي يَا رَبِّ مَا قَدْ تَكَأَّدَنِي ثِقْلُهُ، وَ أَلَمَّ بِي مَا قَدْ بَهَظَنِي حَمْلُهُ. وَ بِقُدْرَتِكَ أَوْرَدْتَهُ عَلَيَّ وَ بِسُلْطَانِكَ وَجَّهْتَهُ إِلَيَّ. فَلَا مُصْدِرَ لِمَا أَوْرَدْتَ، وَ لَا صَارِفَ لِمَا وَجَّهْتَ، وَ لَا فَاتِحَ لِمَا أَغْلَقْتَ، وَ لَا مُغْلِقَ لِمَا فَتَحْتَ، وَ لَا مُيَسِّرَ لِمَا عَسَّرْتَ، وَ لَا نَاصِرَ لِمَنْ خَذَلْتَ. فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ افْتَحْ لِي يَا رَبِّ بَابَ الْفَرَجِ بِطَوْلِكَ، وَ اكْسِرْ عَنِّي سُلْطَانَ الْهَمِّ بِحَوْلِكَ، وَ أَنِلْنِي حُسْنَ النَّظَرِ فِيمَا شَكَوْتُ، وَ أَذِقْنِي حَلَاوَةَ الصُّنْعِ فِيمَا سَأَلْتُ، وَ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً وَ فَرَجاً هَنِيئاً، وَ اجْعَلْ لِي مِنْ عِنْدِكَ مَخْرَجاً وَحِيّاً. وَ لَا تَشْغَلْنِي بِالِاهْتِمَامِ عَنْ تَعَاهُدِ فُرُوضِكَ، وَ اسْتِعْمَالِ سُنَّتِكَ. فَقَدْ ضِقْتُ لِمَا نَزَلَ بِي يَا رَبِّ ذَرْعاً، وَ امْتَلَأْتُ بِحَمْلِ مَا حَدَثَ عَلَيَّ هَمّاً، وَ أَنْتَ الْقَادِرُ عَلَى كَشْفِ مَا مُنِيتُ بِهِ، وَ دَفْعِ مَا وَقَعْتُ فِيهِ، فَافْعَلْ بِي ذَلِكَ وَ إِنْ لَمْ أَسْتَوْجِبْهُ مِنْكَ، يَا ذَا الْعَرْشِ الْعَظِيمِ.
🔹ترجمه دعای هفتم:
اي آنكه گرهِ كارهاي فرو بسته به سر انگشت تو گشوده ميشود، و اي آن كه سختيِ دشواريها با تو آسان ميگردد، و اي آن كه راه گريز به سوي رهايي و آسودگي را از تو بايد خواست.
سختيها به قدرت تو به نرمي گرايند و به لطف تو اسباب كارها فراهم آيند. فرمانِ الاهي به نيروي تو به انجام رسد، و چيزها، به ارادهي تو موجود شوند،
و خواستِ تو را، بي آن كه بگويي، فرمان برند، و از آنچه خواستِ تو نيست، بي آن كه بگويي، رو بگردانند.
تويي آن كه در كارهاي مهم بخوانندش، و در ناگواريها بدو پناه برند. هيچ بلايي از ما برنگردد مگر تو آن بلا را بگرداني، و هيچ اندوهي بر طرف نشود مگر تو آن را از دل براني.
اي پروردگار من، اينك بلايي بر سرم فرود آمده كه سنگينياش مرا به زانو درآورده است، و به دردي گرفتار آمدهام كه با آن مدارا نتوانم كرد.
اين همه را تو به نيروي خويش بر من وارد آوردهاي و به سوي من روان كردهاي.
آنچه تو بر من وارد آوردهاي، هيچ كس باز نَبَرد، و آنچه تو به سوي من روان كردهاي، هيچ كس برنگرداند. دري را كه تو بسته باشي. كَس نگشايد، و دري را كه تو گشوده باشي، كَس نتواند بست. آن كار را كه تو دشوار كني، هيچ كس آسان نكند، و آن كس را كه تو خوار گرداني، كسي مدد نرساند.
پس بر محمد و خاندانش درود فرست. اي پروردگار من، به احسانِ خويش دَرِ آسايش به روي من بگشا، و به نيروي خود، سختيِ اندوهم را درهم شكن، و در آنچه زبان شكايت بدان گشودهام، به نيكي بنگر، و مرا در آنچه از تو خواستهام، شيرينيِ استجابت بچشان، و از پيشِ خود، رحمت و گشايشي دلخواه به من ده، و راه بيرون شدن از اين گرفتاري را پيش پايم نِه.
و مرا به سبب گرفتاري، از انجام دادنِ واجبات و پيروي آيين خود بازمدار.
اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بيطاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو ميتواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور كني. پس با من چنين كن، اگر چه شايستهي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ.
#التماس_دعا
🇮🇷کانال اتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی )
@atna_ir
📚 درمان بیماران مبتلا به کرونا
💠 سؤال: آیا #درمان_بیماران مبتلا به #ویروس_کرونا بر کادر درمانی و پزشکان واجب است؟
✅ جواب: #حفظ_جان مسلمان، واجب کفایی است و خدمت رسانی به #بیماران از بهترین اعمال صالح است.
#احکام_پزشکی #کرونا #بیماری_کرونا #کرونا_ویروس
🆔 @leader_ahkam
🇮🇷کانال اتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی )
@atna_ir
اَتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
📖متن دعای هفتم صحیفه سجادیه که امروز رهبر انقلاب خواندن آن را به مردم توصیه کردند: 🔹و كَانَ مِنْ دُ
دوستان و بزرگواران رسانه ای:
لطفا توصیه امام امت اسلامی امام خامنه ای مدظله العالی مبنی بر خواندن دعای هفتم صحیفه سجادیه را تبدیل به یک دستور العمل عمومی برای همه کنید و از همه مردم ایران درخواست خواندن این دعا را داشته باشید و از مساجدی که نماز جماعت در آنها اقامه می شود هم بخواهیم بعد از هر نماز این دعای نورانی رو بخوانند تا انشاءالله این بلا با درخواست از خداوند از کشور عزیزمان وبلکه از کل جهان رخت بربندد
واین موضوع را هم مد نظر داشته باشیم که توصیه امام امت اسلامی و دستورالعملهای ایشان قطعا به اجابت نزدیکتر است
🇮🇷کانال اتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی )
@atna_ir
doa_ya_man_tohallo_dar_rafea_shadaead_0.mp3
1.64M
🎙صوت (دعای هفتم صحیفه سجادیه)؛ دعای توصیه شده رهبر انقلاب برای دفع بلا
#دستورات_ماثور
🇮🇷کانال اتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
@atna_ir
تحلیل کلانِ بیانیه #گام_دوم انقلاب؛
حجت الاسلام والمسلمین سید محمدمهدی #میرباقری استاد حوزه و مدرس دروس خارج فقه و اصول و از صاحبنظران و اساتید حوزهی #تمدنپژوهی
قسمت هفتم
☀️#عصر_انقلاب_اسلامی
در این بیانیه اولاً #مقیاس_خاصی برای ارزیابی انقلاب اسلامی تولید یا بازتولید شده است که بر اساس آن، تولیدِ شاخص برای ارزیابی دستاوردها و آسیبهای انقلاب اسلامی و حرکت پیش روی آن شده است. شما اگر #انقلاب_اسلامی را یک انقلاب ضد استبدادی تعریف کنید که میخواسته نظام استبدادی را به جمهوری تبدیل کند، این یک ظرفیتی دارد و دستاوردهایش را هم باید با همین مقیاس ارزیابی کرد. همچنین اگر فرضاً انقلاب اسلامی دنبال گفتمان #توسعهی_غربی بوده، باید آن را با همین شاخصها ارزیابی کنیم. حال آنکه انقلاب اسلامی صرفاً یک انقلاب ضد استبدادی و ضد استعماری در محدودهی ملی و به دنبال تحقق گفتمان غربی نیست، بلکه به دنبال #تحول_جامعهی_جهانی است. انقلاب اسلامی میخواهد نظم جدید جهانی را تعریف کند.
🇮🇷کانال اتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
@atna_ir
1⃣
اَتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
تحلیل کلانِ بیانیه #گام_دوم انقلاب؛ حجت الاسلام والمسلمین سید محمدمهدی #میرباقری استاد حوزه و مدرس
انقلاب اسلامی #عصر_جدیدی را آغاز کرده که در آن دین و دنیا توأمان تحصیل میشود و این به نظر من، مقایسهی #انقلاب اسلامی با عصر #رنسانس است. در دوران رنسانس از نظر آنها یک عصر جدید است که در جامعهی بشری یک نوزایی اتفاق افتاده و در واقع دین و دنیا از هم جدا شده است. حالا پیروزی انقلاب اسلامی یعنی اینکه اصلاً دوران رنسانس به سر آمده و دوران تمدن غرب به پایان رسیده است؛ نهفقط دوران آمریکا، بلکه دوران کل تمدن مدرن. این که ما میگوییم #آمریکا رو به #افول است، اصلاً آمریکا موضوعیت ندارد، این #تمدن_مدرن است که رو به افول است و دیگر ظرفیت اقناع جامعهی جهانی را ندارد و دوران شعارهای آن به سر آمده است. علتش هم این است که شعارهای آن اگرچه بعضیشان #فطری و بعضیشان هم #ضد_فطرت است، اما همان شعارهای فطری را هم تحریف کردهاند؛ مثل آزادی، مثل برابری، رفاه، پیشرفت، بهداشت، سوادآموزی و آگاهی بشر. بخشی از شعارهای آنها هم کاملاً ضد فطرت است؛ مثل #دینزُدایی از زندگی بشر و نفی قدسیت از حیات بشر که این خلاف فطرت بشر است و همان چیزی است که امام به #گورباچف فرمودند که علت فروپاشی #مارکسیسم، مبارزهی بیدلیل با خداوند است. به همین دلیل، نظام #سرمایهداری نیز در معرض #نابودی است.
🇮🇷کانال اتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
@atna_ir
2⃣
اَتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
انقلاب اسلامی #عصر_جدیدی را آغاز کرده که در آن دین و دنیا توأمان تحصیل میشود و این به نظر من، مقا
در دوران #پسارنسانس، تلاش شده تا از زندگی بشر دینزُدایی شود. نهتنها ادیان تحریفشده، ادیان قدسیِ حقیقی را هم میخواهند از عرصهی حیات بشر نفی کنند وگرنه دینهای تحریفشده را که خودشان بازتولید کردهاند و تحت عنوان احترام عقاید، برای خودشان محترم است. آنچه را که حذف کردهاند، #ادیان_اثرگذار بر فرآیندهای اجتماعی است.
بنابراین بیانیه #مقیاس انقلاب اسلامی را فقط در مقیاس #رنسانس میبیند که عصر جدیدی را انقلاب اسلامی آغاز کرده و در واقع آن انسداد تاریخی بعد از رنسانس و این مسیر یکطرفه و کور پیش روی بشریت و این انسداد تاریخی را شکسته است. در واقع این یک انفتاح تاریخی است و یک عصر جدیدی شروع شده به سوی پیشرفتی که در آن، دین و دنیا را توأمان میبیند و بهبود وضعیت معیشت زندگی انسان بر محوریت خدای متعال را طراحی میکند.
ادامه دارد..
🇮🇷 کانال اتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
@atna_ir
3⃣پایان قسمت هفتم
اَتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
دوستان و بزرگواران رسانه ای: لطفا توصیه امام امت اسلامی امام خامنه ای مدظله العالی مبنی بر خواندن د
همه با هم بعد از هر نماز به توصیه امام امت اسلامی امام خامنه ای مدظله العالی دعای هفتم صحیفه سجادیه را می خوانیم
#امام_خامنه_ای
#لبیک_به_ندای_رهبری_امت
🇮🇷کانال اتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
@atna_ir
☀️سبک زندگی(تربیت فرزند)
🔷پرخاشگر-علل پرخاشگری
سوال:
26 ـ پسر 8 ساله ای دارم که پرخاشگر است. علت این رفتار او چیست و چگونه باید با او برخورد کرد؟
جواب:
پرخاشگری کودک در حدود 8 سالگی عللی دارد:
1. محیط: محیط خانه، مدرسه و محله میتواند کودک شما را پرخاشگر کند. با توجه به نقش الگویی پدر و مادر و دیگر اعضای خانواده، نزدیکان، معلمان و همسالان برای کودک، اگر یکی از نامبردگان پرخاشگر باشد، این رفتار به او نیز منتقل خواهد شد.
دلیل تأثیر جدی الگوها بر پرخاشگری کودک 8 ساله، این است که وقتی با برادر یا خواهر کوچکتر از خود پرخاشگری میکند، رفتار و گفتارش تا حد فراوانی شبیه الگو است. اصلاح محیط به طور قطع در اصلاح رفتار کودک اثر خواهد گذاشت.
2. گرسنگی: با توجه به افزایش اسید معده هنگام گرسنگی و تأثیر آن بر اعصاب، پرخاشگری دور از انتظار نیست؛ پس توصیه میشود در این حالت، با تذکر و نصیحت و تقاضاهای بی مورد، زمینه های فروپاشی کودک را فراهم نسازید.
3. خستگی: فرزند شما امروز، از صبح زود در اردویی شرکت کرده و فعالیت بدنی و فیزیکی بسیاری داشته و فراوان بازی کرده است. پس از بازگشت از اردو مجبور بوده تکالیف مدرسه را انجام دهد و به برخی کارهای شخصی خود نیز برسد. طبیعی است که این خستگی، زمینه های پرخاشگری او را فراهم می آورد و با کوچکترین جرقه، به مرحله ی فروپاشی خواهد رسید. درک موقعیت فرزند در این حالت، کمک فراوانی به آرامش خانه خواهد کرد.
4. ناکامی: یکی دیگر از علل پرخاشگری کودکان در حدود این سن، ناکامی است. کودک شما مشکلی دارد و نمیتواند آن را حل کند. گاهی این مشکل مربوط به خانه و گاهی مربوط به مدرسه است.
توصیه میکنم در این وضعیت، با آگاهی از مشکلات او، در حل مشکل یاریاش کنید.
اگر فرزند شما مشکل درسی (حل مسائل ریاضی) دارد، حل مسائل، مطلوب نیست؛ بلکه کمک شما به حل مسائل، او را از رسیدن به مرحلهی فروپاشی و پرخاشگری می رهاند.
حل مسائل درسی کودکان به جای آنها، سبب اتکای آنان به غیر میشود و استقلال ایشان را به خطر میاندازد.
5. تمسخر کودک: هیچگاه کودک خود را به سبب سخنان کودکانه یا انتظارات بچگانه تمسخر نکنید. در موارد بسیاری، سخن یا خواسته ی او از دید شما بی ارزش و غیر قابل توجه است؛ اما از دید او بسیار اهمیت دارد و تمسخر کودک، او را پرخاشگر میکند.
6. جلب توجه: در مواردی، پرخاشگری کودکان برای جلب توجه است؛ چون احساس کرده که هرگاه پرخاشگری می کند، تمام نظرها به او جلب میشود و پدر و مادر، خواهر و برادر بزرگتر و دیگر نزدیکان او را نصیحت میکنند.
در این حالت، هنگام پرخاشگری کودک، به او بی توجهی کنید و حساسیت نشان ندهید؛ اما در مواقع عادی، توجه بیشتری به او داشته باشید و وقت افزونتری را برایش صرف کنید تا از نظر عاطفی ارضا شود و مجبور نشود برای جلب توجه دیگران، از رفتارهای پرخاشگرانه استفاده کند.
🇮🇷کانال اتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
@atna_ir
🔴جهان در آستانه تحولی عظیم
حضرت امام خامنه ای رهبر شیعیان و آزادگان جهان در دیدار با فرماندهان سپاه:
10 مهر 1398
خودتان را برای مواجهه با حوادث بزرگ آماده کنید. دشمن چاره ای جز ارائه آخرین برگ خود ندارد و مجبور است از آن رونمایی کند
⭕️حوادثی که پس از سخنان امام خامنه ای مدظلهالعالی به وقوع پیوست
شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی رضوان الله تعالی علیه
انتشار ویروس کرونا توسط واحدهای جنگ بیولوژیک پنتاگون
خروج ترک ها و ملتهب شدن شمال سوریه
تدارک آمریکا و اسرائیل برای خروج نیرویی قوی تر از داعش
افزایش نقل و انتقالات وسیع آمریکا و همپیمانانش در جنوب سوریه و خاک اردن
❎با توجه به شرایط حساس کنونی ممکن است در آینده خیلی نزدیک شاهد فتنه ای بزرگ فراتر از مرزها باشیم
#الیس_الصبح_بقریب
🇮🇷کانال اتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
@atna_ir
23.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب پس از کاشت نهال در آستانه روز درختکاری
۹۸/۱۲/۱۳
🇮🇷کانال اتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
@atna_ir
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب آن سوی مرگ نوشته جمال صادقی کوششی کمسابقه از به تصویر کشیدن عالم پس از مرگ است که توسط نشر معارف منتشر شده است.
این کتاب دربردارندۀ سه خاطره دربارۀ تجربۀ مرگ و حاصل مصاحبه رو در رو نویسنده با افرادی است که حیات پس از مرگ را تجربه کرده، به برزخ رفته و برگشته اند. جمال صادقی در این باره می نویسد : "خیلی از خاطرات، سوای جنبههای شخصی، شباهت زيادی با خاطرات ديگران داشت. اشخاصی که قصه مرگشان را تعريف کردند به سه دسته تقسیم میشوند: گروهی پس از خارج شدن از جسم خود، در تمام مدت، داخل بیمارستان ماندهاند، برخی فراتر از محیط بیمارستان، بین مردم شهر شناور شدهاند، دسته سوم به جهانی ورای جهان زمینی کوچ کردهاند. من از میان تمامی خاطرات، سه خاطره را برگزيدهام و در کتاب آوردهام."
همان گونه که نویسنده در مقدمه کتاب بیان کرده بدلیل نوع محتوای این کتاب ممکن است مطالعه بخشهایی از آن برای بیماران قلبی و روانهای آسیبپذیر مناسب نباشد.
" آنسوی مرگ" به اعتقاد کارشناسان هم از لحاظ ادبیات و هم از لحاظ محتوایی موفق بوده و آنچه که در این کتاب آمده با آموزههای دینی و آیات و روایات ما تطابق قابل قبولی دارد. مطالعه این کتاب میتواند آغاز تحولات فکری و عملی و شروع دوره ای جدید در زندگی افراد مختلف باشد.
🇮🇷کانال اتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
@atna_ir