هدایت شده از أخٌفيالله
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اکرم العجوری کابوس اسقاطیل که چندسال پیش در دمشق هدف ترور اسقاطیل قرارگرفت و البته پسرش شهید شد امشب در برنامه ماخفي اعظم فاش کرد که در عملیات ترورش طرف سومی به اسقاطیل کمک کرده
خبرنگار الجزیره العجوری رو فرد مهم تشکیل دهنده کتیبه جنین معرفی میکنه
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔶 خروش قم در حمایت از مرجعیت و مقام منیع ولایت
♻️ به منظور دفاع از کیان اسلام و ارزشهای الهی، مرجعیت و به ویژه مقام منیع ولایت، در پاسخ به اهانت نشریه هتاک فرانسوی و با توجه به آزردگی خاطر شدید آزادگان جهان، مطالبه و خیزش امت اسلامی و مردم شریف قم و بر اساس مصوبه و فراخوان جامعه مدرسین، شورای عالی حوزههای علمیه و مشارکت نهادهای عالی حوزهای و تشکل های مردمی و سایر مراکز فرهنگیِ ملی، بینالمللی و مردم نهاد، تجمع پرشور مردمی، ایمانی و انقلابی فردا یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۸ ساعت ده صبح در صحن آستانهی مقدسهی حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، برگزار میگردد.
♻️ لازم به ذکر است که بدین منظور دروس حوزههای علمیه از ساعت ده صبح فردا تعطیل خواهد بود.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
هدایت شده از حکمت و حکومت
🔸«وَ جَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِلْعَالَمِينَ؛ و او و پسرش را براى جهانيان نشانه ای (از قدرت خداوند) قرارداديم.»(انبیاء:۹۱)
🌸 میلاد بانوی دو عالم حضرت زهراء(س) و فرزندصالحش، حضرت امام خمینی(ره)مبارک باد!
واقعا مشرق نمیفهمه که محدثی منظورش از تحولات اجتماعی چیه و به کدام سو است که اینطور رپرتاژ میره!؟
@atraf_man
هدایت شده از سجاد فدک
کاملترش رو خود اقای محدثی در کانالشون گذاشته اند و ابهامی وجود ندارند
میگویند نهاد دین در حال فروپاشی در ایران است و این اتفاق بسیار بزرگی است زیرا از قبل از اسلام تا کنون نهاد دین همیشه در جامعه ایران بسیار تاثیرگذار بوده است و حتی جنبشهای اعتراضی 78 و 88 و... هم بدون المان های دینی نبوده است
و هم چنین میگویند که عمامه پرانی ابتدای این تغییر است اتفاقات شدیدتری رو پیش روست و نهاد دین و روحانیت هم از این اتفاقات غافل است و تغییر رفتار نمی دهد
هم چنین مدعی هستند که نهاد هنر نقش منحصر به فردی پیدا کرده که در تاریخ سابقه نداشته است. نهاد هنر به استقلال رسیده است و مستقلا در حال کنشگری بزرگ در جامعه ایران است
هدایت شده از حبیباله بابائی
مهر بیپایان
تمدنها را با چه چیزی میتوان محک زد؟ اساسا شاخص تمدنبودگی و علامت رشد تمدنی در یک جهان چیست و بلکه ملاک و میزان در توفیق یک تاریخ چه میباشد و بر اساس چه چیزی میتوان یک تاریخ را کامیاب ارزیابی کرد؟
ملاک پیشرفت و پسرفت و ملاک در تمدن و بربریت از جمله بحثهای تعیینکننده برای داوری در بارۀ تمدنهای فرودست و فرداست است. امروزه نوعا تمدنپژوهان مسلمان شاخصهای تمدن و بربریت را نه از میراث فکری خود بلکه از فضای فکری غرب و تجربۀ تمدن اروپایی و آمریکایی اقتباس میکنند.
یکی از راهها برای مواجهه با این نوع از غربزدگی عمیق و پنهان، خوانشهای مکرر قرآن برای یافت و استخراج شاخصهای نو به نو در تمدن است تا بتوان هم از شاخصهای هژمون سکولار خود را رها کرد و هم بتوان به سمت ساخت تمدنی معیار و متفاوت گام بداشت.
با نگاه به قرآن میتوان نقطه عزیمتهای متعددی را در شناخت تمدن تراز و استخراج شاخصهای تمدنبودگی و تمدنشدگی مبنا قرار داد. آنچه در این یادداشت برآن تأکید میشود بیان یک شاخص قرآنی و سپس تطبیق آن بر شخصیت امتگون فاطمه زهرا سلاماللهعلیها است.
یکی از نقطههای عزیمت در شناخت یک تمدن و داوری در مورد یک تاریخ، موضوع «انسان» و «تربیت انسان» است. برخی از اندیشمندان مانند کالینگوود اساسا تمدن را چیزی جز «تربیت» نمیدانند. برای داوری در باره تمدنها پیش و بیش از آن که باید مثلا در موضوع علم فکر کرد، باید در مورد آوردههای انسانی آن تمدن و مهمتر در مورد «تربیت یافتگان آن تمدن» تأمل نمود و باید دید که چه نوع انسانی و چه گونه از انسانیتی در فرایند پیدایش یک تمدن ظاهر گشته است؟
آیههای مختلفی در قرآن به موضوع انسان پرداخته که هر یک را میتوان در امتبودگی و تمدنشدگی معیار قرار داد: آنجا که سخن از «انسان مَثل» (إِنْ هُوَ إِلَّا عَبْدٌ أَنْعَمْنَا عَلَيْهِ وَجَعَلْنَاهُ مَثَلًا لِبَنِي إِسْرَائِيلَ) مطرح شده است، یا آنجا که موضوع «انسان ـ امت» (إِنَّ إِبْرَاهِيمَ كَانَ أُمَّةً قَانِتًا لِلَّهِ حَنِيفًا) عنوان شده، و یا آیاتی که به موضوع بسط و برکت خودِ انسان یا همان انسان به مثابه «خیرِ بینهایت» (مَثَلُ الَّذِينَ يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنْبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِي كُلِّ سُنْبُلَةٍ مِائَةُ حَبَّةٍ) پرداخته، و یا آیهای که به موضوع کوثر (إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ) و «انسان انباشته از نیکی» اشاره کرده، و بالاخره آنجا که «انسان ـ خدا» (به حکم حدیث قرب فرائض) مورد توجه قرار گرفته و دست انسان دست خدا (ید الله فوق ایدیهم)، غضب انسان غضب خدا، شادی انسان شادی خدا، و خون انسان نیز خون خدا (ثارالله) تلقی گردیده است.
بزرگ بودگی انسان در مقیاس یک امت بلکه در مقیاس خود خدا (در عین توجه به «الا انهم عبادک») یکی از مهمترین شاخصها در تقییم و ارزیابی یک تمدن از جمله تمدن اسلامی است. ازهمین رو بسیاری از اندیشمندان تمدنی همچون مالک بن نبی، امام موسی صدر، آیت الله خامنهای، آیت الله آصفی (در بحث جماعت صالحان)، یا حتی فتح الله گولن (در موضوع نسل طلایی) موضوع انسان و انسانِ تراز را در صیرورت تمدنها مهم و بلکه پایه تلقی کردهاند و ضعف یک تمدن را هم به تعبیر بننبی در «الانسان النصف» (انسانِ نصف و نیمه) دانستهاند.
این شاخصهای بزرگبودگی و امت بودگی آنگاه که در مورد یک زن تجلی و تحقق پیدا میکند، میزان و ملاک تمدنی آن بسیار مضاعف و مهمتر میشود؛ یعنی بانوی تراز، زن جامعِ صالح، زنی که مَثَل و الگوی تمام است، و بالاخره زنی که غضبش غضب خدا و رضایتش رضایت خدا میشود، در شاخص بودن برای تمدن بسیار ممتاز و متمایز میشود و بر زمینههای رشد و تربیت خداگون انسان در آن تمدن و در آن امت دلالت میکند.
با همین رویکرد و با همین توضیح میتوان در مورد شخصیت تمدنی فاطمه زهرا سلام الله علیها به داوری نشست. بانویی که علاوه بر «سرّ الله»، «عین الله»، «ولیّة الله» و «لیلة القدر» بودناش، فرزند پیامبر (فرزند معرفت، فرزند عصمت، و فرزند رحمت)، همسر علی بن ابیطالب (همسر وفا، همسر ولایت و همسر مقاومت)، مادر امام حسن و امام حسین علیهما السلام و عقیلۀ بنی هاشم سلامالله علیها (مادر صلح و مصلحت، مادر شهادت و رثا و حماسه، و مادر صبر و «فریاد فرمند») است که هر کدام از آنها در فردیتشان یک امت و بلکه یک تاریخ بودهاند. آنچه که وجود فاطمه زهرا را در این سه گانۀ «دختر نورـ همسر نورـ و مادر نور» برجسته کرده نه فاطمه به مثابهٔ یک امت (امت - بانو)، بلکه فاطمه به مثابه سرچشمۀ امتها (ام الامم) و کلانروندهای حماسی، عرفانی و انسانی در تاریخ است که در دوران حضور و بلکه در گذشتهٔ جوامع اسلامی نقش آفرینی کرده و در آیندۀ جهان نیز نقشهای بزرگی را خلق خواهد کرد.
@Habibollah_Babai
هدایت شده از رسانامه
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ای عشق دل افروز دل من به تو گرم است
🔻متن کامل این شعر هم بدین شرح است:
ای گل نه همین معرکه ٔ من به تو گرم است
هنگامه ٔ صد سوخته خرمن به تو گرم است
ترک تو نگویم اگرم بهر تو سوزم
چون شمع سرم تا دم مردن به تو گرم است
گرم است به هم پشت رقیبان پی قتلم
ای عشق دل افروز دل من به تو گرم است
سرحلقه ٔ ماتمزدگانی تو فصیحی
بخروش که هنگامه شیون به تو گرم است
@FarhikhtegaanOnline
هدایت شده از تقریرات خارج فقه استاد مروی
یا وَلِی اللّهِ إِنَّ بَینِی وَ بَینَ اللّهِ عَزَّوَجَلَّ ذُنُوباً لَایأْتِی عَلَیها إِلّا رِضاکمْ
فَبِحَقِّ مَنِ ائْتَمَنَکمْ عَلَی سِرِّهِ،
وَاسْتَرْعاکمْ أَمْرَ خَلْقِهِ،
وَ قَرَنَ طاعَتَکمْ بِطاعَتِهِ
لَمَّا اسْتَوْهَبْتُمْ ذُنُوبِی،
وَکنْتُمْ شُفَعائِی،
فَإِنِّی لَکمْ مُطِیعٌ،
مَنْ أَطاعَکمْ فَقدْ أَطاعَ اللّهَ،
وَ مَنْ عَصَاکمْ فَقَدْ عَصَی اللّهَ،
وَ مَنْ أَحَبَّکمْ فَقَدْ أَحَبَّ اللّهَ،
وَ مَنْ أَبْغَضَکمْ فَقَدْ أَبْغَضَ اللّه
.
#یا_امیرالمومنین
دفاع از اسلام امیرالمومنین علیه السلام
من هیچ گاه #رائفی_پور را نپسندیدم!
او را سطحی میدانم اما درون جریان انقلاب و اسلام
من قائل به جذب حداکثری به جریان انقلاب هستم و قائلم نباید کسی را راند
اما آنقدرها هم ساده دل نیستم که اتحاد #متحجرین و #طعنه_زنندگان به #انقلاب را نبینم و نفهمم!
آنها که در برابر انواع اهانت ها به اسلام و نماد و رموز اسلام ساکت و بی توجه بودند امروز به دلیل نپختگی های رائفی پور متحد و جری شده اند!
البته آنچه در دل دارند را میشود از میان کلام شان فهمید، برخی از دفاع جانانه از رهبر انقلاب ناراحتند
و الا به قرآن و اهل بیت علیهم السلام توسط خیلی ها در درون مملکت اهانت شد، اما دم برنیاوردند و ساکت بودند! حال چنین مواقعی شیران بی باکند! چون میتوانند به نام مبارک امیرالمومنین علیه السلام به جریان انقلاب حمله کنند! و انواع تعریض ها را وارد سازند!
هیهات آقایان!
@atraf_man
نامه خواندنی نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی یک ماه قبل از استعفا
نامه نخست وزیر #بنت به اکثریت #صهیونیستهای خاموش
در سالگرد ۷۵ سالگی #رژیم_صهیونیستی
***
در طول تاریخ، یهودیان دو بار در این سرزمین صاحب یک کشور مستقل و یکپارچه بودند . اولین بار به مدت ۸۰ سال یک حکومت یهودی وجود داشت و سپس به دلیل درگیری های داخلی تجزیه شد.
بار دوم، حکومت یهودیان حدود ۷۷ سال وجود داشت و سپس به دلیل درگیری های داخلی، حاکمیت آن توسط رومیان از بین رفت.
اسرائیل سومین دوره حکومت یهودیان است. اکنون این کشور در ۷۵ سالگی خود قرار دارد.
همه ما در برابر این آزمون قرار داریم که آیا به عنوان یک کشور مستقل و متحد موفق خواهیم شد از دهه هشتاد عبور کنیم، یا به دلیل درگیری های داخلی دوباره شکست خواهیم خورد؟
از آنجایی که مردم تمایل دارند مسائل را سریع فراموش کنند، من وضعیت یک سال پیش اسرائیل را به شما یادآوری می کنم.
اسرائیل چهار انتخابات متوالی را پشت سر گذاشته بود. شهروندان اسرائیل از کمپین های مبارزاتی وحشیانه بی پایان ناراحت، عصبانی و خسته شده بودند.
بودجه دولتی وجود نداشت. ادارات دولتی فلج و سردرگم بودند.
صدها هزار بیمار کرونا به دلیل سیاست تعطیلی و مرخصی موقت دولت سابق خانه نشین شده بودند. و در این هنگام موج کرونای دلتا در شرف ورود به دنیای ما بود.
اقتصاد اسرائیل به دلیل انتخابات بی پایان و به دلیل ترس از تعطیلی های مخرب تر، در رشد منفی و در یک وضعیت عدم اطمینان هولناکی قرار داشت.
اسرائیل کنترل مخارج خود را از دست داد و به رکورد کسری ۱۰.۱ درصدی رسیده بود.
حماس نتانیاهو را تهدید کرد که مراسم رژه پرچم ها را در مسیر معمول برگزار نکند، نتانیاهو نیز در مقابل تهدید تعظیم کرد و مسیر مراسم را تغییر داد.
در مقابل، حماس و جهاد اسلامی گستاخانه و جسورانه به سمت اورشلیم، پایتخت اسرائیل، موشک شلیک کردند. آنها بوی ضعف و دو قطبی شدن داخلی را حس کردند. ساکنان اورشلیم صدای آژیر خطر را می شنیدند و در پیادهروها پناه میگرفتند.
جلسه عمومی کنست به حالت تعلیق درآمد و اعضای کنست به سرعت به اتاق های امنیتی منتقل شدند. ساکنان جنوب به پناهگاه هایی بازگشتند که در دهه گذشته به آن عادت کرده بودند.
در لود و عکا، شورشیان عرب شهروندان اسرائیلی را مورد ضرب و شتم قرار دادند، مشاغل و کنیسه ها را سوزاندند و کنترل دولت از بین رفت.
شهرهای درگیر برای روزها در واقعیتی مشابه وضعیت پیش از بوجود آمدن کشور و قانون زندگی می کردند.
صحنه های۱۹ سپتامبر ۲۰۲۰ تا سپتامبر ۲۰۲۱، شبیه وقایع ۱۹۲۹ (قیام فلسطینی ها بر علیه صهیونیست ها) بود. هیچ قانون و عدالتی وجود نداشت. روزهای وحشتناکی بود. دولت اسرائیل از صبح تا غروب مشغول دعواهای داخلی بود که به فلج کامل کشور انجامید. درگیری های داخلی در اسرائیل به اوج خود رسید و دولت اسرائیل کنترل خود را از دست داده بود.
پ.ن: نامه مفصل و ادامه دار است.
#مقاومت
#کابوس_دهه_هشتاد
@atraf_man