فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*ماجرای دیدارهای شبانه آیت الله بهجت به همراه پسر خردسالش، با کسانی که مشرّف به دیدار صاحب الزمان شده بودند!*
❗️ در یکی از این دیدارها، آن شخص به پدر من گفت همین دیروز بعد از ظهر کنار قبرستان روی پل حضرت را دیدم، خدا نصیبتان نکند!!...
🔹 تعجب من از این بود که پدر من از کجا او را میشناخت و میدانست دیروز مشرف شده که امروز به دیدار او برود!
بخشی از مستند *«آن مرد بسیار»*
🆔 @avaymarefat
* #لحظه_تحویل_سال
بسم الله الرحمن الرحیم
🔻 سفارشی از طرف حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری برای لحظه تحویل سال:
《سلام علیکم
ای کاش موفق می شدیم دعای تحویل سال را حداقل چهل مرتبه بخوانیم و تجدید عهد با آقا امیر المومنین با زیارت امین الله و عرض ارادت وسلام محضر آقا صاحب الزمان با زیارت سلام الله الکامل که محدث قمی در مفاتیح آورده و اگر خسته نشویم دعای توسل را هم...
سالی پر خیر و دور از شرور و بدیها برای همگان ودوستان آرزومندم.》
* #دعا #اربعینیات #شعبان
🔻از بيستم شعبان تا آخر ماه مبارک رمضان مناسب است كه يک اربعين دعای عهد را بخواند و ملتزم باشد.
اين، يک نوع استقرار در محبت و ولايت میآورد. بعد از نماز صبح دعای عهد را انسان چهل روز ادامه بدهد.
اين ديگر میماند. بعد هم اگر برايش ملكه شد، ادامه بدهد؛ ولی از هجدهم [نوزدهم] یا بیستم ماه شعبان تا آخر ماه رمضان چهل روز بدون فاصله می توان دعای عهد را ادامه داد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
بلقیس نامهٔ سلیمان را نامهٔ کریم توصیف کرده. کریم در اینجا صفتِ نامه است. صدر و ذیل نامهٔ سلیمان و محتوای آن طوری بوده که مخاطب را متأثر میکرده. گویا مقام سلیمان و بزرگیاش در نامه منعکس بوده. ما هم یاد بگیریم اینطور نامه بنویسیم!
امام رضا(ع) بر حسب نقل میفرمایند: هرگاه خواستی به کسی نامهای بنویسی و آن نامه اثر کند، در بالای نامه در زیر بسم الله و بالای دیگر خطوط با نوک انگشت بیآنکه اثری از آن بماند بنویس: إن الله وعد الصّابرین المَخرَج مِمّا یَکرَهون و الرزق مِن حیثُ لا یَحتَسِبون، جَعَلَنا الله و إیّاکُم مِن الذین لا خوف علیهم و لا هم یحزنون. گویم: بارها بارها من این روش را بکار بستم و نامهام بیش از آنچه میخواستم مؤثر واقع شد. گاهاً کن فیکون نمود.
(نقل از تفسیرمعنوی استاد نیک اقبال)
#تقویمی که شهید چمران به دختری لبنانی هدیه داد.
در اولین دیدار، چمران تقویمی آورد مثل آن تقویمی که چند هفته قبل روحانی محله مان سید غروی به من داده بود نگاه کردم گفتم: من این را دیده ام .سید غروی یک شب برای عیادت بابا آمد خانه ما و موقع رفتن دم در تقویمی از سازمان امل لبنان به من داد گفت: هدیه است آن وقت توجهی نکردم ، اما شب در تنهایی همانطور که داشتم می نوشتم ، چشمم رفت روی این تقویم . دیدم دوازده نقاشی دارد برای دوازده ماه که همه شان زیبایند ، اما اسم و امضایی پای آنها نبود .
یکی از نقاشی ها زمینه ای کاملاً سیاه داشت و وسط این سیاهی شمع کوچکی می سوخت که نورش در مقابل این ظلمت خیلی کوچک بود . زیر این نقاشی به عربی شاعرانه ای نوشته بود: من ممکن است نتوانم این تاریکی را از بین ببرم ، ولی با همین روشنایی کوچک، فرق ظلمت و نور و حق و باطل را نشان میدهم و کسیکه بدنبال نور است این نور هرچقدر کوچک باشد در قلب او بزرگ خواهد بود . کسی که بدنبال نور است ، کسی مثل من .
آن شب تحت تاثیر آن شعر و نقاشی خیلی گریه کردم . انگار این نور همه وجودم را فراگرفته بود . اما نمی دانستم چه کسی این را کشیده .
.....
ادامه 👇
ابنالشیخ در کتاب مجالس از قول راوی از امام عسکری (ع) نقل کرده که در ضمن حدیثی گفته است: من به آن حضرت عرضه داشتم:ای سید من در بیشتر این ایام به خاطر آن نحوستها که دارند، و برای دفع وحشتی که انسان از این روزها دارد، و این نحوست و وحشت نمیگذارد انسان به مقاصد خود برسد، چه کند؟ لطفا مرا به چیزی که رفع این نگرانی کند دلالت بفرما، برای اینکه گاهی حاجتی ضروری پیش میآید، که باید فورا در رفع آن اقدام کرد، و وحشت از نحوست، دست و پا گیر آدم است، چه باید کرد؟ به من فرمود:ای سهل!شیعیان ما همان ولایتی که از ما در دل دارند حرز و حصنشان است، آنها اگر در لجه دریاهای بیکران و یا وسط بیابانهای بی سر و ته و یا در بین درندگان و گرگان و دشمنان جنی و انسی قرار گیرند از خطر آنها ایمنند، به خاطر اینکه ولایت ما را در دل دارند، پس بر تو باد که به خدای عز و جل اعتماد کنی و ولایت خود را نسبت به امامان طاهرینت خالص گردانی، آن وقت هر جا که خواستی برو، و هر چه خواستی بکن. سپس در آخر او را دستور میدهد به خواندن مقداری از قرآن و دعا، تا به این وسیله نحوست و شومی را از خود دفع نموده، به دنبال هر هدفی میخواهد برود.
گوییم: پس نحوست ایام بر مؤمنان بغایت کم اثر است. بخصوص وقتی اهل ذکر و تذکر باشند.
فَفَتَحْنَا أَبْوَابَ السَّمَاءِ بِمَاءٍ مُنْهَمِرٍ (۱۱)
پس درهای آسمان را به روی طوفانی سیل آسا گشودیم.
گویا بین دعای نوح و طوفان نوح هم چند ده سال فاصله بوده، پس "فاء" اول این آیه هم کم زمانی نیست و همه اینها برای آدم که از عجله ساخته شده و زود دعا و نفرین میکند و زود استجابت آنها را میخواهد، عبرت است.
فَدَعَا رَبَّهُ أَنِّي مَغْلُوبٌ فَانْتَصِرْ (۱۰)
پس (سرانجام ) بدرگاه خدا دست بدعا برداشت؛ که من دیگر درمانده شده ام، به فریادم برس!
البته نوح پیش از این دعا، نهصد و پنجاه سال صبر کرد؛ کلمه "ف" در اول آیه به این نهصد واندی سال دلالت دارد و گویا طولانیترین "فاء" قرآن است.
در اینجا نوح "مغلوبی" است برحق؛ اما متاسفانه مردم، ملاک اصلیشان برای حقانیت کسی غلبه اوست و اگر کسی مغلوب و مظلوم بود گمان حقی در او نمیدهند و این باعث میشود که اولیاء خدا را نشناسند و از دست بدهند. چون اولیاء خدا نوعا در خفایای ارض و گوشه کنار آبادیها افتادهاند و به کار خویش مشغولند و غلبه و کرّ و فرّی ندارند.
این دعا از زیباترین دعاهای قرآن است چون خداوند هم در جوابش گفته به زیباترین نحو آنرا پاسخ دادیم: وَلَقَدْ نَادَانَا نُوحٌ فَلَنِعْمَ الْمُجِيبُونَ [سوره الصافات : 75]. کلا دعاهایی که از زبان انبیاء و اولیاء در قرآن آمده بسیار زیبا و آموزنده است و سر و کار انسان در زندگی زیاد به آنها میافتد و خوب است در حافظه انسان باشند و اصلا برای همین در قرآن ذکر شدهاند. ذکر سختیهایی که بر صالحین گذشته به انسان صبر یاد میدهد و ذکر اینکه در سختیها به دعا پناه میبردهاند به انسان توکل و فرار بسوی خدا یاد میدهد. نکته دیگر اینکه استجابت دعا معمولا وقتی رخ میدهد که سختی به نهایت رسیده و آدمی از جز خدا مایوس شده؛ همه اینها در عبادت " أَنِّي مَغْلُوبٌ" و حال نوح حین چنین دعایی مشهود است.
*نقل از تفسیرمعنوی استاد نیک اقبال
ویژگی "اکثریت" مردم چیست؟ در قرآن بیش از چهل بار "اکثریت" مردم مذمت شده و به آنها دوازده صفت نسبت داده شده: أَكْثَرُهُمْ لَا يُؤْمِنُونَ؛ أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ؛ أَكْثَرَهُمْ لَا يَعْلَمُونَ؛ أَكْثَرَهُمْ يَجْهَلُونَ؛ أَكْثَرَهُمْ لَا يَشْكُرُونَ؛ وَمَا وَجَدْنَا لِأَكْثَرِهِمْ مِنْ عَهْدٍ؛ أَكْثَرَهُمْ فَاسِقونَ؛ وَمَا يَتَّبِعُ أَكْثَرُهُمْ إِلَّا ظَنًّا؛ أَكْثَرُهُمُ الْكَافِرُونَ؛ أَكْثَرُهُمْ لِلْحَقِّ كَارِهُونَ؛ أَكْثَرُهُمْ كَاذِبُونَ؛ أَكْثَرَهُمْ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا؛...
خرما علاوه بر تامین انرژی، بدلیل سرشاری از ویتامینها و فلزات کمیاب در تعادل روان آدمی و حصول آرامش در او نقش دارد. این مطلب در علم طب کاملا اثبات شده است و اینجانب بعنوان کسی که سالها تحصیل طب کرده بر این مطلب صحه میگذارم. اما غیر از آثار جسمی و روانی، از روایات زیادی برمیآید که خرما مانند انار موجب بیداری فطرت و پاکی طینت و نورانیت باطن انسان میگردد. روایات در این معنا در حد تواترند و این حقیر به عنوان کسی که سالها تدریس و تالیف حدیث کرده بر آن صحه میگذارم. اتفاقا کمی جلوتر در همین سوره در وصف بهشت بطور مشخص از این دو میوه نام برده شده و از این حیث این دو میوه منحصر بفرد و ممتازند.
*نقل از تفسیرمعنوی استاد نیک اقبال
قُلْ مَا أَسْأَلُکُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ وَ مَا أَنَا مِنَ الْمُتکلّفينَ (۸۶)
ای پیامبر! بگو: من بابت آوردن قرآن مزدی از شما نمیخواهم و در پی این هم نیستم که خود را در اذهان شما چیز دیگری جلوه دهم!
مساله اجر مادی نخواستن پیامبر چند بار در قرآن آمده و از نکات مهمی است که در تبلیغ حق باید رعایت شود تا موثر واقع شود. اگر هم کسی میخواهد اجری به انبیاء بدهد یعنی شاکر ایشان باشد، دنباله رو راه ایشان و مطیع وصی ایشان باشد: قُلْ لَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبَى [سوره الشورى : 23].
عبارت "مَا أَنَا مِنَ الْمُتکلّفينَ" عبارتی مهم است و لازم است روی آن دقت شود. "متکلّف" کسی است که خود را به تکلّف و زحمت و سختی میاندازد تا خود را جور دیگری نشان دهد. جوری که واقعا نیست؛ یعنی خیلی بالاتر و بیشتر. متکلّف کسی است که ادعاهای عجیب میکند و وعدههای بسیار میدهد و جوابهای ساختگی برای سوالات میتراشد و مدعی علم و قدرت غیبی میشود و در تمام نقشهایی که بازی میکند فقط در پی یک چیز است: اینکه عدهای مرید دور خود جمع کند و بر آنها سلطه داشته باشد. پس بهترین ترجمه برای "متکلّف" مدعی کاذب نبوت و معرفت است. الان هم که ادعای نبوت بازارش کساد است، متکلّفین، مدعی استادی معنوی و دستگیری عرفانی میشوند و خود را عارف کاملِ مکمّل مینمایانند. این نمایاندن و خود را قالب کردن، در فرهنگ قرآن، نامش تکلّف است. وای از متکلّفین ! خداوند راجع به چنین افرادی فرموده: وَلَوْ تَقَوَّلَ عَلَيْنَا بَعْضَ الْأَقَاوِيلِ لَأَخَذْنَا مِنْهُ بِالْيَمِينِ ثُمَّ لَقَطَعْنَا مِنْهُ الْوَتِينَ [سوره الحاقة : 46] یعنی عاقبت کسانیکه به دروغ واسط خدا و خلق میشوند و از طرف خدا حرف میزنند و خود را منسوب به خدا نشان میدهند، هلاکت و نابودی در همین دنیاست.
برخی "متکلّف" را کسی دانستهاند که نظرش را به زور به دیگران تحمیل میکند و آنها را به زحمت میاندازد و اذیت میکند. بر طبق این معنا ممکن است کسی صادق هم باشد اما چون صدق خود را میخواهد به مردم حقنه کند و آنها را بزور به راه راست بکشاند متکلّف است و تکلّف اصلاً کار خوبی نیست و باعث فرار مردم از او میشود. فرق این معنا با معنایی که ما گفتیم این است که ما متکلّف را کذاب دانستیم که کذبش را صدق جلوه میدهد و به عنوان صدق طوعا به خورد مردم میدهد و طبق این معنا متکلّف صادقی است که صدقش را میخواهد بزور به مردم بقبولاند و کُرهاً به خورد آنها بدهد. تکلّف در هر دو صورت زشت و ناصواب و بدفرجام است.
گزیده #توییت های یک ماه اخیر
🔸 ارزش استاد در سلوک:
eitaa.com/nasery_story/1158
🔹 نیاز انسان به راهنما:
eitaa.com/nasery_story/1159
🔸 لزوم عمل به دستورات سلوکی:
eitaa.com/nasery_story/1157
🔹 راه دیگری باید پیدا کرد:
eitaa.com/nasery_story/1156
🔸 برکت وقت با قرآن:
eitaa.com/nasery_story/1155
🔹 یکی از قواعد زیارت حرمها:
eitaa.com/nasery_story/1154
🔸 ارتباط سیدبن طاووس با امام زمان:
eitaa.com/nasery_story/1140
🔹 احترام به سادات:
eitaa.com/nasery_story/1139
🔸 کفار درون قلب سالک:
eitaa.com/nasery_story/1138
🔹 راه اصلاح تشتت خیال:
eitaa.com/nasery_story/1137
🔸 نگاه لطیف امام زمان:
eitaa.com/nasery_story/1136
🔹 انواع معیشت ضنک:
eitaa.com/nasery_story/1127
🔸 لطافت حضرت خضر:
eitaa.com/nasery_story/1126
🔹 مراتب شهود:
eitaa.com/nasery_story/1125
🔸 بالاترین مقام معنوی را بخواهید:
eitaa.com/nasery_story/1123
🔹 عرض اعمال به امام زمان:
eitaa.com/nasery_story/1111
ramadan 1443.pdf
817.2K
🌀 جدول مراقبهی رمضانیه
📝 اعمال و اذکار ماه رمضان
📿 بالا رفتن عمل و مقبولیت آن، با صحت شرعی خیلی تفاوت دارد.
اگر با پایان یافتن ماه مبارک رمضان، در اعمال و کردار شما هیچ گونه تغییری پدید نیامد و راه و روش شما با قبل از ماه صیام فرقی نکرد، معلوم میشود روزهای که از شما خواستهاند محقق نشده است؛ آنچه انجام دادهاید روزه عامه حیوانی بوده است.
🖋 امام خمینی قدس سره
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🔹 جدول مراقبه را دانلود کنید و با انجام عمل هر روز، خانهی مربوط را علامت بزنید.
🔹 هر فردی مطابق توان و ظرفیت خود اذکار و اعمال را انتخاب کند و لازم نیست همهی اعمال را انجام دهید.
❇️ لیست اعمال را در صفحه دوم ببینید.
#نشر_حداکثری
#مراقبه_رمضان
#مراقبه
@avaymarefat
بسمه تعالی:
قرآن صدای ملکوتی خدا🌹
صوت بهترین ترجمه قرآن در طول این چهارده قرن اثر استاد علی ملکی(ترجمه خواندنی و پیام رسان قرآن کریم ویژه نوجوانان و جوانان به سبک داستانی و رمان گونه)
https://t.me/sedayemalakooti
کانال در تلگرام فعال است.
💠 ضیافت الهی 1
🔸 عظمت ماه رمضان به #نزول_قرآن است.
🔸 از امام صادق (سلام الله علیه) نقل شده كه، اگر كسی در روز گرمی روزه بگیرد و تشنه شود، خدای سبحان هزار فرشته را موكّل می كند تا چهره او را مسح كنند و تا هنگام افطار به او #بشارت دهند و هنگام افطار خداوند (عزّ وجلّ) می فرماید: «ما أطیب ریحُك وروْحك! یا ملائكتى أشهِدوا أنّى غفرت له» عجب معطری و چه بوی خوبی داری! فرشتگان من شاهد باشید كه من او را آمرزیدم.
🔸 #باطن_روزه انسان را به مقامی می رساند که مخاطب خداوند قرار می گیرد؛ چنان که اگر تاکنون در روز می گفت: «ای خدا»، خدای سبحان هنگام افطار به او می گوید: «ای بنده من».
📚 حکمت عبادات، ص142
🆔 @avaymarefat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی حاج آقای قرائتی در محضر امام خامنهای عزیز...گوش دادن این سخنرانی به اندازه مطالعه چند کتاب بار علمی بویژه نکات تفسیری دارد به زبان سلیس و ملیح حیفه نبیند در آستانه ماه مبارک رمضان التماس دعای ویژه دارم
🔘روزه کله گنجشکی... 🐤
✅«عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ عَنْ أَبِیهِ ع قَالَ: إِنَّا نَأْمُرُ صِبْیَانَنَا بِالصَّلَاةِ إِذَا کَانُوا بَنِی خَمْسِ سِنِینَ فَمُرُوا صِبْیَانَکُمْ بِالصَّلَاةِ إِذَا کَانُوا بَنِی سَبْعِ سِنِینَ وَ نَحْنُ نَأْمُرُ صِبْیَانَنَا بِالصَّوْمِ إِذَا کَانُوا بَنِی سَبْعِ سِنِینَ بِمَا أَطَاقُوا مِنْ صِیَامِ الْیَوْمِ إِنْ کَانَ إِلَى نِصْفِ النَّهَارِ أَوْ أَکْثَرَ مِنْ ذَلِکَ أَوْ أَقَلَّ فَإِذَا غَلَبَهُمُ الْعَطَشُ وَ الْغَرَثُ أَفْطَرُوا حَتَّى یَتَعَوَّدُوا الصَّوْمَ وَ یُطِیقُوهُ فَمُرُوا صِبْیَانَکُمْ إِذَا کَانُوا بَنِی تِسْعِ سِنِینَ بِالصَّوْمِ مَا اسْتَطَاعُوا مِنْ صِیَامِ الْیَوْمِ فَإِذَا غَلَبَهُمُ الْعَطَشُ أَفْطَرُوا».
✅امام صادق(ع) از پدرشان امام باقر(ع) نقل میکنند: ما از کودکان پنج ساله خود میخواهیم تا نماز بخوانند و شما(شیعیان) از کودکان هفت ساله خود بخواهید تا نماز بخوانند. و همینطور هنگامی که کودکان ما هفت ساله شدند، به آنان توصیه میکنیم که تا حد توان خود و تا نیمه روز و یا اندکی کمتر و بیشتر روزه بگیرند و هرگاه که تشنگی و گرسنگی به آنان فشار آورد، روزه خود را باز کنند، تا کودکان به گرفتن روزه کامل عادت کرده و توانشان افزایش یابد. شما(شیعیان) نیز فرزندان خود را از نه سالگی عادت دهید که اینگونه روزه بگیرند و هرگاه تشنگی آنها را بیتاب نمود، روزه خود را باز کنند.
📚الكافي ج٣ ص ٤٠٩
-----------------------
✍️بر اساس این حدیث برای تمرین و عادت دادن کودکان به گرفتن روزه، میتوان آنها را تشویق کرد تا به مقدار توان خود روزه گرفته و هرگاه احساس ضعف کردند، افطار کنند.
@avaymarefat
🌹دلت را خانه ما كن مصفا كردنش با من
به ما درد دل افشا كن، مداوا كردنش با من
🌷اگر گم كردهای ای دل كليد استجابت را
بيا يک لحظه با ما باش، پيدا كردنش با من
🌸چو خوردی روزی امروز ما را، شكر نعمت كن
غم فردا مخور تأمين فردا كردنش با من
🌺 به قرآن آيه رحمت فراوان است ای انسان
بخوان اين آيه را تفسير و معنا كردنش با من.
@avaymarefat
* #قرآن #رمضان
💠 ضرورت انس با قرآن در ماه رمضان
🔻 بخشی از گلههای قرآن و اهل بیت علیهم السلام از بشر، به دلیل عدم ثبات و عدم استقرار در اعمال عبادی و اعمال صالح و کارهای خیر است. ماه رمضان، ماه ثبات و استقرار در اعمال صالح، به ویژه قرائت قرآن است. ماه مبارک رمضان، ماه انس با قرآنی است که منبع نور و نمایان کننده راه لیلة القدر است. انسانها باید در این ماه، با قرآن انس پیدا کنند و در انس با قرآن، به ثبات برسند. کثرت قرائت در ماه مبارک رمضان به طور ویژه مطلوب است.
حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🔹 @avaymarefat
* #رمضان #شب_قدر
💠 توصیه ای برای شناخت شب قدر
🔻در روایتی، قرائت صد بار سوره دخان از ابتدای ماه تا شب بیست و سوم، برای شناخت شب قدر وارد شده است. در روایت دیگر به جای آن، هزار بار سوره قدر آمده است...
حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🔹 @avaymarefat
* #قرآن #رمضان
💠 کثرت تلاوت قرآن در ماه رمضان
🔻گاهی رفقا در مورد كيفيت خواندن قرآن مي پرسيدند؛ عرض می کردم در غير ماه مبارك رمضان انسان با تأمل و توجه به معاني و كلمه به كلمه و با دقت به معانی و تفسير بخواند اشكالي ندارد، ولي در ماه مبارک رمضان کثرت تلاوت مطلوب است.
بزرگان زياد مي خواندند و سفارش هم شده است.
🔸خود ختم قرآن مطلوب بوده و هست لذا اگر كسي نه اين كه بي توجه بخواند، ولي طبق روال عادي هر ۲۵ دقيقه، نيم ساعتي يک جزء قرآن را بخواند خوب است...
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🔹 @avaymarefat
#حدیث_روز
✍️ از #امام_صادق عليه السلام روایت شده:
💠 هرگاه در #ماه_رمضان به #مسافرت مى روم [به #احترام ماه رمضان اگر چه مسافرم و روزه بر من واجب نيست ولى] جز به اندازه رمق داشتن #غذا نمى خورم و هرگز از #آب در حدّ سيراب شدن نمى نوشم.
📖 «اِنّي اِذا سافَرْتُ فى شَهْرِ رَمَضانَ ما آكُلُ اِلاّ الْقُوتَ وَ ما أَشْرَبُ كُلَّ الرَّىِّ.».
📚 وسائل الشيعه، ج۷،ص ۱۴۷، ح۵.
#ماه_رمضان/ #مسافرت/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ 🎙#پادکست: «الان در دنیا معنویت، دین و اخلاق شرعیه، مشتری ندارد»
حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🍀 در ادعیه هم، شیعه ملازمتشان عجیب و غریب بوده است. ولو اینکه الان دیگر در دنیا معنویت، دین و اخلاق شرعیه مشتری ندارد، مشتریش کم شده!
🔸 وإلا بنده دیده بودم، آن آقایی را که خودش گفته بود که رفتم [در] ماه رمضان، شنیده بودم هفتاد نفر، خواستم خودم حساب بکنم؛ رفتم شمردم در حرم حضرت امیر علیهالسلام و رواقهایش و نمیدانم ایوان را، همه این حدود را شماره کردم، دیدم پنجاه نفر مشغول نماز وترند(رکعت آخر نماز شب)، و در قنوتش مشغول دعای ابوحمزه ثمالی (از ادعیه سفارش شده در ماه رمضان و با مضامین عالی معرفتی) هستند.
🔸بالاخره، الآن چقدر ضعیف شده است معنویت و دین ...!
آنها میگفتند؛ آن آقا هم گفته بود من هفتاد نفر شنیده بودم میخواستم بروم امتحان بکنم؛ من دیدم پنجاه نفر را توانستم [بشمارم]، پنجاه نفر...!
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
* #قرآن #آیت_الله_ناصری #رمضان
💠 اهتمام آیت الله ناصری به قرائت قرآن
🔻 یکی از رفقا که کار زیادی هم ندارد میگفت: من در طول هفته کار و مشغله خیلی مختصری دارم؛ ولی در طول هفته هر چه میخواهم یک جزء قرآن را دو جزء کنم نمیتوانم.
🔸 ولی ابوی ما [آیتالله حاج شیخ محمد ناصری] با آن کثرت مشغله، روزی چند نماز جماعت و چند منبر و جوابگویی به مسائل مردم و امور دیگر، در طول ماه مبارک رمضان روزی شش جزء قرآن میخواند.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔹 تلگرام و ایتا: @Nasery_ir
🔸 واتساپ: www.al-hady.ir
آنگاه بگو:
أَصْبَحْتُ اللهُمَّ مُعْتَصِما بِذِمَامِکَ الْمَنِیعِ الَّذِی لا یُطَاوَلُ وَ لا یُحَاوَلُ مِنْ شَرِّ کُلِّ غَاشِمٍ وَ طَارِقٍ مِنْ سَائِرِ مَنْ خَلَقْتَ وَ مَا خَلَقْتَ مِنْ خَلْقِکَ الصَّامِتِ وَ النَّاطِقِ فِی جُنَّةٍ مِنْ کُلِّ مَخُوفٍ بِلِبَاسٍ سَابِغَةٍ وَلاءِ أَهْلِ بَیْتِ نَبِیِّکَ مُحْتَجِبا مِنْ کُلِّ قَاصِدٍ لِی إِلَى أَذِیَّةٍ بِجِدَارٍ حَصِینٍ الْإِخْلاصِ فِی الاعْتِرَافِ بِحَقِّهِمْ وَ التَّمَسُّکِ بِحَبْلِهِمْ مُوقِنا أَنَّ الْحَقَّ لَهُمْ وَ مَعَهُمْ وَ فِیهِمْ وَ بِهِمْ أُوَالِی مَنْ وَالَوْا وَ أُجَانِبُ مَنْ جَانَبُوا فَأَعِذْنِی اللهُمَّ بِهِمْ مِنْ شَرِّ کُلِّ مَا أَتَّقِیهِ یَا عَظِیمُ حَجَزْتُ الْأَعَادِیَ عَنِّی بِبَدِیعِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ إِنَّا جَعَلْنَا مِنْ بَیْنِ أَیْدِیهِمْ سَدّا وَ مِنْ خَلْفِهِمْ سَدّا فَأَغْشَیْنَاهُمْ فَهُمْ لا یُبْصِرُونَ.
خدایا صبح کردم درحالیکه پناه آوردهام به پناهگاه بلند و استوار تو پناهگاهى که در معرض دستبرد و دگرگونى قرار نمیگیرد از شر هر بیدادگر و هر شبگرد رهزن از هر که و هرچه آفریدى، از آفریدگان خاموش و گویایت، در حفاظتى مصون از گزند هرچیز هراسناکى، همراه با لباسى ساخته از محبّت خاندان پیامبرت، و در پوششى استوار از هرکه قصد آزار مرا دارد در پس دیوار محکمى فراهم آمده، از اخلاص در اعتراف به حق اهل بیت و تمسک به رشته ولایتشان با یقین به اینکه حق از آن ایشان و با ایشان و در ایشان و پابرجا به وجود آن بزرگواران است. دوست دارم کسانیکه آنها دوست دارند و برکنارم از آنانکه ایشان دورى میگزینند، خدایا پس به حقشان مرا از گزند هرچه که از آن پروا دارم پناه ده، اى بزرگ، از خود دور ساختم دشمنان را به یارى پدید آورنده آسمانها و زمین، همانطورکه قرآن میفرماید: در برابر و پشت سرشان سدى قرار دادیم پس دیدگان آنها را پوشاندیم، ازاینرو هرگز نمیبینند
و این دعایى است که هر صبح و شام خوانده میشود. و نیز دعایى است که امیر المؤمنین علیه السّلام شب هجرت پیامبر صلّى الله و علیه و آله و لیلةالمبیت وقتی در جاى آن حضرت خوابید خواند و از شرّ تمام اشرار جن و انس در امنیت شدند.
(منبع: کتاب مفاتیح الجنان)
@avaymarefat
بعد از نمازها سه مرتبه بگو:
اُعیذُ نَفْسى وَ دینى وَ اَهْلى وَ مالى وَ وَلَدى وَ اِخْوانى فى دینى وَ ما رَزَقَنى رَبّى وَ خَواتیمَ عَمَلى وَ مَنْ یَعْنینى اَمْرُهُ بِاللهِ الْواحِدِ الاْحَدِ الصَّمَدِ الَّذى لَمْ یَلِدْ وَ لَمْ یُولَدْ وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُواً اَحَدٌ وَ بِرَبِّ الْفَلَقِ مِنْ شَرِّ ما خَلَقَ وَ مِنْ شَرِّ غاسِقٍ اِذا وَقَبَ وَ مِنْ شَرِّ النَّفّاثاتِ فِى الْعُقَدِ وَ مِنْ شَرِّ حاسِدٍ اِذا حَسَدَ وَ بِرَبِّ النّاسِ مَلِکِ النّاسِ اِلهِ النّاسِ مِنْ شَرِّ الْوَسْواسِ الْخَنّاسِ الَّذى یُوَسْوِسُ فى صُدُورِ النّاسِ مِنَ الْجِنَّةِ وَ النّاسِ
خودم و دینم و خانواده و ثروتم و فرزند و برادران دینیام و آنچه را پروردگارم روزیام نموده و سرانجام کارم و هرکس که سرپرستى او به دست من است و ارتباطی با من دارد، همه و همه را در پناه خداى یگانه و یکتاى بینیاز قرار میدهم، خدایى که نزاده است و زاییده نشده است و کسى همتاى او نیست، و (پناه میبرم) به آفریدگار سپیده دم از شر آنچه آفرید و از شر شب تاریک آنگاه که درآید و از شر ساحران دمنده در گره ها و از شر حسود، زمانى که حسد ورزد و پناه میبرم به پروردگار آدمیان، فرمانرواى آدمیان، معبود آدمیان، از شر شیطان که در سینه هاى مردمان وسوسه میکند، چه شیطان جنى و چه شیطان انسى.
(منبع: کتاب مفاتیح الجنان)
@avaymarefat
* #آیت_الله_کشمیری #قرآن
🔻علي رغم كارهائي كه آیت الله کشمیری داشتند مي گفتند هر روز ده جزء قرآن مي خوانم و اين يكي از كارهايشان بود كه در حدود هفتاد سالگي اين كار را انجام مي دادند.
🔸اين توفيق مي خواهد.
ما هر چه قدر بي كار باشيم مگر در روز چه قدر مي توانيم قرآن بخوانيم؟! انس با قرآن و لذت از قرآن زياد داشتند و سفارش مي كردند...
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
💠 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
#رمضان
* #قرآن #توجه
💠 راهگشایی قرائت قرآن
🔻دوستان حوزوی ما که غالباً الحمدلله با ترجمه ومفاهیم قران آشنا هستند؛ گاهی سوال می شود افراد غیر حوزوی که در ارتباط با قران ودرک مفاهیم وترجمه ان دچار مشکل هستند و آن انس و توجه لازم برای او اتفاق نمی افتد، آنها چه کنند؟ برای همینها هم باز قرائت قرآن بهتر است [و راهگشاست].
🔸و اصلاً توجه، معنایش تحریک خیال نیست. یک نفر بگوید من همزمانی که میگویم بسم الله الرحمن الرحیم، باید بدانم یا فکر کنم یا تخیل کنم که به نام خداوند بخشندۀ مهربان، مثلاً، یا مشابهش ، خیر. توجه یک حس و حالی است که با تلاوت میآید و هر کسی که پیدا کرد متوجه میشود که یک حسی است ماوراء این صحبتها.
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
#رمضان
* #توجه #ذکر #تشتت
نمی توانیم با #خیال ، #خیال را از بین ببریم.
🔻موقع انجام عبادات و گفتن اذکار توجه به معنى آن ها تخيل انسان را بيشتر بيدار مى كند.
🔸بعد از توجه به معنای آن ها شخص شروع مى كند تصورات گوناگون كردن و دنبال آن تصورات، رفتن. وقتی «اللّه الصمد» دارد از دهان شما خارج مى شود، اگر به همين نام شريف، گوش كنيد كافى است و خود این کار كم نيست.
🔹همین که نگذاريد ذهنتان به بازار و غیره برود و دنبال امور پراکنده دنيايى نرود و کنار همين شنيده باشد، همين كافى است. شیوه های دیگرش اسباب زحمت مى شود و از جهت اعتقادى هم مشكل است و اصلا تحريك قواى خیال مى شود.
🔸یکی از مشكلاتى كه ما داريم اين است که برای قطع ريشه قواى تخيلى، خود خيالاتمان را تشديد مى كنيم. ما نمی توانیم با #خيال، #خيال را از بين ببريم. اصلا مرتبه بعد از خيال ديگر خيال نيست، يك وادى است پر از حقيقت و اصلا قابل وصف نيست.
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
💠 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
#رمضان