هركس روی زمين است، به بركت وجود حضرت صديّقه كبری فاطمه زهرا(س) ميباشد! اگر ميخواهيد ببينيد از چشم خدا افتاده ايد يا خير؛ به خودتان مراجعه كنيد، اگر هنوز در دل خود نسبت به حضرت زهرا(س) محبت داريد، پس بدانید که از چشم خدا نیفتاده اید؛ ترك گناهان موجب ميشود اين محبت بيشتر گردد!
استاد فاطمی نیا🪴
@avinist
ای خشت ها
میان من و فاطمهام جدایی میندازید؟
دل های ما چنان به هم گره خورده است
که خشت و خاک و زمین و آسمان
نمیتوانند جدایمان کنند
اما بر تو مبارک باد فاطمه جان!
دیدار پدرت پس از این دوران سخت فراق💔
📚 : #کشتیپهلوگرفته ✨
@avinist
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر چه شکنجهام کنید، عضو به عضو و مو به مو خونم اگر روان شود، کوچه به کوچه جو به جو هر چه زنید بر سرم، سنگ جفا و تیغ کین دست نمیکشم ز حق، پشت نمیکنم به دین سنگ زنید بر سرم، تیغ نهید بر تنم زنده به اوست جان من، حرمت دوست نشکنمذکر علیست آه من، راه علیست راه من سید علیست ماه من، کوری چشم اهرمن #فاطمیه 🥀 #شهید_آرمان_علی_وردی 🇮🇷🖤 @avinist
14.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ویدیو موشن سواد رسانه
قسمت سوم:
🔸 تفکر انتقادی
#سواد_رسانه
@avinist
#خورشت_هویج_الو (تبریز)
اول پیاز رو یکم تفت می دیم تا سبک بشه
بعد گوشت رو با زردچوبه فلفل سیاه و دارچین بهش اضافه می کنیم تا رنگ گوشت قهوه ای بشه اب می ریزیم میزاریم بپزه
هویج رو خلال نازک می کنیم با یکم روغن تفت می دیم (سرخ نمی کنیم)
اگه ذائقه تون به شیرین می کشه یه قاشق شکر هم اضافه میکنیم اگر که نه شکر اضافه نمی کنید.
وقتی آب گوشت تون کشیده شد یه مقدار کمتر شد بهش آلو رو اضافه میکنیم فقط آلو رو باید بزارید که گوشت کاملا پخته پخته شد اضافه کنید
چون اونطوری آلوها وا میره و له میشه وقتی که آبگوشت کامل کشیده شد یعنی خیلی غلیظ شد
اونوقت هویج را اضافه کنید با زعفران دم کرده و آبلیمو تون
چون هم آبلیمو و هم دم کرده زعفران اب داره خورشت به همون اندازه ابدار بشه کافیه.
بعداز ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آماده است😋
البته هویج جزو موادی هست که پخته اش بیشتر از خامش خاصیت داره.
#آشپزی
@avinist