«حاج قاسم» عامل اتحاد همه مردم ...
👈 همایش #جان_فدا
این تصاویر رو تا میتونیم منتشر کنیم تا هنرمند متعهد دیده بشه. اینجا از نوجوان ۱۶ ساله داره کار میکنه تا عاقله مرد/زنهای هفتاد و اندی ساله
👈 حدود ۲۰۰ #هنرمند برای حاج قاسم دور هم جمع شدند. برای اَدای دِین به سیدالشهدای مدافعان حرم
#حمید_کثیری
@avinist
با عرض سلام و نور خدمت همه بانوهای خوشگل✋🤩
این شما و این #مرغ_شکم_پر 🤤
مواد لازم برای مرینیت مرغ🐓
مرغ کامل ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
زعفران دم کرده به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل قرمز و پاپریکا به مقدار کافی
مواد لازم برای شکم مرغ🐓
پیاز ۱ عدد
مغز گردو ½ لیوان
زرشک ۴ قاشق غذاخوری
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
آلو و برگ قیسی به مقدار کافی
نمک و زردچوبه به مقدار کافی
فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار کافی
مواد لازم برای سس
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
کره ۲۰ گرم
آب جوش ۴ لیوان
زعفران دم کرده به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
برای تهیه مرغ شکم پر بدون فر به روش مجلسی در ابتدای کار، مرغ را مزه دار می کنیم، برای این منظور زعفران دم کرده را به صورت پخش روی مرغ ریخته و به مدت ۲ دقیقه به خوبی ماساژ می دهیم تا مرغ زعفرانی شود.
حالا پیازها را به صورت خلالی نازک خورد کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مقداری زعفران دم کرده، آب لیموترش تازه، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پاپریکا به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.
در ادامه سیر را به صورت خلالی خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم. حالا مواد مرینیت را درون شکم مرغ ریخته و مرغ را درون یک کاسه مناسب قرار می دهیم، سپس مابقی مواد مرینیت را روی مرغ می ریزیم.
@avinist
آوینیسم🌱
با عرض سلام و نور خدمت همه بانوهای خوشگل✋🤩 این شما و این #مرغ_شکم_پر 🤤 مواد لازم برای مرینیت مرغ🐓
حالا روی کاسه را با سلفون و می پوشانیم، سپس درون یخچال قرار داده و اجازه می دهیم مرغ به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت استراحت کند تا مزه ها به خورد آن بروند. پس از گذشت این زمان مواد میانی را آماده می کنیم.
برای این منظور پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و پس از گرم شدن بلافاصله پیازهای خرد شده را به تابه می افزاییم.
حالا پیاز را تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس مغز گردو خرد شده را به همراه زرشک، رب انار و مقداری آلو، برگ قیسی، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پاپریکا به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا مواد سرخ شوند.
در این مرحله پیاز درون مرغ را کاملا خارج کرده، سپس از مواد میانی شکم مرغ را کاملا پر می کنیم و با نخ و سوزن کاملا می دوزیم تا مواد خارج نشوند. در ادامه ران و بال های مرغ را با نخ کاملا می بندیم تا حین پخت باز نشوند.
حالا به سراغ درست کردن سس می رویم برای این منظور رب گوجه فرنگی را به همراه رب انار و مقداری زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه به همراه ۲ لیوان از مقدار آب جوش درون یک کاسه مناسب ریخته و مخلوط می کنیم.
در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار دهیم و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم. در ادامه مرغ را درون تابه گذاشته و به خوبی سرخ می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
حالا کره را به قابلمه اضافه کرده و مرغ شکم پر را درون قابلمه قرار می دهیم، سپس سس را به همراه چند عدد آلو روی مرغ ریخته و آب جوش باقی مانده را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه درب قابلمه را می بندیم.
در این مرحله اجازه می دهیم مرغ به مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت درون سس بجوشد(نزدیک سه ساعت گذاشتم) تا کاملا پخته شود و سس غلیظ شود. پس از گذشت این زمان مرغ را از قابلمه خارج کرده و درون ظرف مورد نظر قرار می دهیم.
نوش جان.🤤
#آشپزی
@avinist