هدایت شده از 🇮🇷 عکسنوشتہسیاسی 🇮🇷
#امام_زمان عج سلام..
مولای خوبم سلام..
🍂من از تو مینویسم و از اشک جاری ام
از حد گذشته مدت چشم انتظاری ام
🍂تعجیل کن در آمدنت ای صبور من
گسترده نیست دامنهی بردباری ام..
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_
ختم صلوات امروز به نیت
#شهید_عباس_دوران
🌺 سهم هر بزرگوار 5صلوات 🌺
🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
#اختصاصی_عکسنوشته_شهدا
🌹🍃 عباس دوران در سال ۱۳۲۹ در شهر شیراز زاده شد. دوران کودکی، نوجوانی و جوانی را در شیراز گذراند و پس از اخذ مدرک دیپلم در سال ۱۳۴۹ به خدمت سربازی رفت.
پس از پایان دورهٔ وظیفه، بهدلیل علاقه به یادگیری فن خلبانی در سال ۱۳۵۱ وارد دانشکدهٔ خلبانی نیروی هوایی شاهنشاهی ایران شد و پس از طی دورهٔ مقدماتی پرواز در ایران، برای ادامهٔ تحصیل و فراگیری دورهٔ تکمیلی خلبانی به آمریکا اعزام شد. وی با اخذ نشان و گواهینامه خلبانی از دانشکده خلبانی پایگاه نیروی هوایی کلمبوس به ایران بازگشت و با درجهٔ ستواندومی در پایگاه هوایی همدان مشغول به خدمت شد.
🌹🍃با شروع جنگ ایران و عراق، او در پست افسر خلبان شکاری و معاونت عملیات فرماندهی پایگاه سوم شکاری (که در آغاز جنگ به پایگاه هوایی شهید نوژه نامیده شده بود) مشغول خدمت بود و پس از مدتی، برای ادامه پروازهای جنگی به پایگاه ششم شکاری بوشهر منتقل شد.
دوران در ۷ آذر ۱۳۵۹ و در جریان جنگ ایران و عراق و در طی عملیات مروارید، اسکله الامیه و البکر را غرق کرد. از آنجایی که بخش مهمی از صادرات نفت عراق از طریق این دو سکوی عظیم نفتی واقع در مصب اروندرود عملی میشد، با انهدام این سکوهای نفتی عملاً صادرات نفت عراق از طریق دریا قطع گردید. وی همچنین در عملیات فتحالمبین بسیار موفق عمل کرد.
🌹🍃 صدام حسین پیش از جنگ و در اجلاس سران عدم تعهد در هاوانا، میزبانی بغداد را برای اجلاس بعدی گرفته بود تا ژست یک صلح طلب را به نمایش بگذارد. او با ترسو خواندن خلبانان ایرانی گفته بود: «هیچ خلبان ایرانی جرئت نزدیک شدن به آسمان بغداد برای برهم زدن اجلاس را ندارد.»
🌹🍃 عباس دوران برای جلوگیری از تشکیل کنفرانس سران غیرمتعهدها در تاریخ بیستم تیر سال ۱۳۶۱ مقارن با ژوئیه ۱۹۸۲ مأموریت یافت تا پایتخت عراق را ناامن نماید. در ۳۰ تیر ۱۳۶۱ شش خلبان نیروی هوایی با سه فروند هواپیمای جنگنده برای این عملیات آماده شدند. یکی از این خلبانان عباس دوران بود.
🌹🍃هواپیمای دوران مورد اصابت چندین گلوله ضدهوایی قرار میگیرد؛ بهطوری که از دم هواپیما تا محل قرار گرفتن کابین خلبان آتش میگیرد. در این هنگام، منصور کاظمیان، خلبان کابین عقب به درجات و نشانگرها نگاه کرده و متوجه میشود که از کار افتادهاند؛ بنابراین تصمیم به خروج از هواپیما و ایجکت خود و دوران میگیرد؛ ولی قبل از کشیدن دستگیره خروج اضطراری، ایجکت صندلی کابین عقب (احتمالاً به دلیل رسیدن آتش به صندلی) عمل کرده و کاظمیان بهصورت خودکار به بیرون پرتاب میشود. اما عباس دوران با صرف نظر کردن از خروج اضطراری، جنگنده صدمهدیدهٔ خود را که در آتش میسوخت، با هدف ناامن جلوه دادن شهر بغداد، در مسیر هتل محل برگزاری هفتمین دوره اجلاس سران جنبش غیرمتعهدها ادامه داده تا بالاخره هواپیما در یک میدان سقوط میکند. در نتیجه این عملیات، اجلاس عدم تعهد در بغداد به دلیل ناامنی برگزار نشد.این عملیات تحت عنوان عملیات بغداد نام گرفت.
🌹🍃از پیکر وی، بیست سال بعد در سال ۱۳۸۱ تکهای از استخوان پا به ایران بازگشت که در ۱۰ مرداد ۱۳۸۱ خانواده وی آن را طی مراسمی رسمی با حضور مسئولان کشوری و لشکری، خانواده و بستگان در شیراز به خاک سپردند.
🌹🍃براساس داستان آخرین روزهای زندگی و واپسین مأموریت دوران، دو فیلم سینمایی با نامهای عبور از خط سرخ (سال ۱۳۷۴) و خلبان (سال ۱۳۷۶) به کارگردانی جمال شورجه ساخته شدهاست.
#خاطرات_شهید
همیشه سفارش می کرد که این انقلاب با سختی و دادن خون مردم عزیز(شهدا) به دست آمد. شما هم باید رهرو امام و شهدا باشید و نگذارید این انقلاب به دست بیگانگان بیفتد و برای کوری چشم دشمنان در نماز جمعه و جماعت شرکت کنید. با دوستانش به نرمی صحبت می کرد و آن ها را به وحدت و همدلی تشویق می کرد و به ما سفارش می کرد که در گرفتن دوست خوب دقت داشته باشید و دوستی را انتخاب کنید که شما را به دین و ایمان دعوت کند.»
✍به روایت خواهر شهید
#شهید_عبدالله_حقشناس🌷
#سالروز_شهادت
●ولادت : ۱۳۳۱/۱۰/۱۱ ساری
●شهادت : ۱۳۶۲/۷/۱۹ مریوان
#شهیدانه
هدایت شده از 🇮🇷 عکسنوشتہسیاسی 🇮🇷
#شرمنده_ایم_مولا😔
ما اهل ظهور های ظهریم آقا
بر، نامه کوفیانه مُهریم... آقا
یک روز اگر بیایی، بهتر
چون منتظران لنگ ظهریم آقا
آقا جان کمکمون کن کمی به خودمون بیایم، خودمونم خسته اییم، برامون دعا کنید شرمنده شما که عزیزترین مان هستید نشیم😔💔
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
ختم صلوات امروز به نیت
#شهید_بابک_نوری_هریس
🌺 سهم هر بزرگوار 5صلوات 🌺
🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
#اختصاصی_عکسنوشته_شهدا
شهید «بابک نوری هریس»
بابک متولد 21 مهر سال 1371 بود از شهدای جوان مدافع حرم و اهل رشت در میان دوستان و اطرافیان به خوشسیمایی، خوشتیپی و آراستگی زبانزد بود. او که پیش از شهادت با عکسها و ژستهای متفاوتش در فضایمجازی شهرت یافته بود، پس از شهادت به شهید لاکچری و زیباترین شهید مدافع حرم مشهور شد.
🌹🍃شهید 25 ساله ای که با وجود امکانات فراوان و حمایت خانواده میتوانست به آرزوها، آرمانها و اهداف شغلی و تحصیلیاش دست پیدا کند، اما از همه تعلقات دنیوی دل میکند و غرق در ظواهر پر زرقوبرق زندگی نمیشود.
🌹🍃 ویژگی های اخلاقی و شخصیتی این شهید بزرگوار: عقاید مذهبیاش روزبهروز قویتر میشد،برای جنبههای مختلف زندگیاش برنامهریزی کرده بود، از فضاهای ناسالم و آلوده به گناه فرار میکرد،خیلی اهل شوخی و مزاح بود،خوشتیپی و آراستگی برای او خیلی مهم بود،تابستانها گچکاری میکرد تا روی پای خودش بایستد،هم رفیق مسجدی داشت، هم ورزشکار و اهل مد
🌹🍃با خبرساز شدن گروه تروریستی و جنایتکار داعش، تعدادی از نیروهای داوطلب مردمی همچون شهید نوری جان خود را در کف دست و طبق اخلاص گذاشتند و برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) به خیل مجاهدان گروههای داوطلب مردمی در سوریه پیوستند. و این شهید بزرگوار در ۲۸آبان سال ۹۶ به آرزویش نائل شد.
هدایت شده از 🇮🇷 عکسنوشتہسیاسی 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_امام_زمانم♥️
صاحب مهربانی های مدام سلام!
نامتان حیات است
برای تمامی عالمیان!
گواراتر از آب...
لطیفتر از هوای بهار...
شیرین تر از عسل...
🌤أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪَ ألْـفَـرَج🌤
ختم صلوات امروز به نیت
#شهید_محمد_حسین_حسینیان
🌺 سهم هر بزرگوار 5صلوات 🌺
🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
#اختصاصی_عکسنوشته_شهدا
🌹🍃 محمّد حسين حسينيان، فرزند قربانعلى، در سال 1332 در قريه اَلمجوق سرجام- يكى از روستاهاى استان خراسان - به دنيا آمد.
قرآن را در خانه فرا گرفت. تا كلاس پنجم ابتدايى درس خواند، سپس به علّت كمك به پدر در كار كشاورزى تحصيل را رها كرد. به خواندن قرآن علاقه داشت. در نوجوانى بيشتر كتابهاى مذهبى مخصوصاً نهج البلاغه را مطالعه مى كرد. كم حرف بود و تا سؤالى از او پرسيده نمى شد، جواب نمى داد.
🌹🍃 مادرش مى گويد: «شهيد مى گفت: با همسرى ازدواج مى كرد كه با تقوا و با نماز باشد و ما همسرش را بر اساس معيارهاى او انتخاب كرديم.» همسر شهيد مى گويد: «از نظر مذهبى مردى متدين و ديندار بود. رابطه اش با پدر و مادرش بسيار خوب بود و آنها را در زندگيشان كمك مى كرد و فرزندانش را بسيار دوست مى داشت.» فرزند شهيد - كبرى حسينيان – مى گويد: «يكى از خصوصيّات پدرم كه مرا شيفته خود كرده بود، مهربانى بيش از حدّ او به افراد خانواده بود و هيچ گاه در خانه ناراحت نمى شد و هميشه با چهره خندان به خانه مى آمد.» وى به سبب محروميّت روستا به شهر مقدّس مشهد مهاجرت كرد و به كار بنّايى مشغول شد. به گفته خانواده، ايشان معمارى برجسته بود. وى در دوران انقلاب اسلامى همگام با امّت حزب اللّه در تمام صحنه هاى مبارزه عليه رژيم سفاك ستم شاهى شركت مى كرد و فعّالانه در راهپيماييها و تظاهرات حضور داشت. پدر شهيد مى گويد: «شجاعت و تقوا و شهامت او بيشتر از ساير خصلتهايش براى من دوست داشتنى بود.»
🌹🍃وى پس از پيروزى انقلاب اسلامى در بسيج مسجد كرامت فعّاليّت خود را آغاز كرد و حدود ده ماه در كميته انقلاب اسلامى خدمت كرد و با ضد انقلابيون داخلى شديداً مبارزه مى كرد و به خاطر فعّاليّت گسترده اى كه داشت، چندين بار از طرف ضدّ انقلابيون مورد تهديد قرار گرفت.
🌹🍃پدر شهيد مى گويد: «وى به خاطر خدا، اسلام، قرآن و تماميّت ارضى ميهن اسلامى و لبيك به نداى «هل من ناصر ينصرنى» حضرت امام(ره) و نابودى كفر و پيروزى اسلام راهى ميادين نبرد حق عليه باطل شد.
🌹🍃وى در تنگه چزّابه به عنوان فرمانده گردان مشغول نبرد بود كه مجروح شد و به مشهد منتقل شد. خواهر شهيد مى گويد: «هنگامى كه ايشان مجروح شده بود ما به عيادتش رفتيم، وقتى وارد شدم گفتم: الهى شكر برادر جان كه سلامتى و او در جوابم گفت: اين شكرى ندارد خواهر، هر وقت ديدى كه تير به سينه ام خورده آن وقت خداى را شكر كن و بگو خدا را شكر و همچنين مى گفتند: خواهر من، در سر نمازهايت دعا كن تا شهيد شوم.»
🌹🍃همسر شهيد مى گويد: «شهيد در وصيّت نامه اش از من خواست كه: از بچّه هايش به خوبى مراقبت كنم و با پدر و مادرش مهربان باشم.» اين بار به غرب كشور و به جبهه سومار اعزام شد و مسئوليّت خط 3 گردان را بر عهده داشت.
به گفته يكى از همرزمانش - رجب صمديان - وى در آخرين لحظات زندگى با روحيه اى قوى و با هر كس برخورد اسلامى داشت و تمامى دوستان و خانواده اش را به خواندن نماز جماعت در مسجد و رفتن به جبهه ها توصيه مى كرد.
محمّد حسين حسينيان در 22 مهر 1361 بر اثر اصابت گلوله سيمينوف به سرش و تركش به سر و پا به درجه رفيع شهادت نايل آمد. و پس از انتقال به مشهد در بهشت رضا(ع) به خاك سپرده شد.
پدر شهيد مى گويد: «روزى كه به معراج شهدا رفتيم، تا با شهيد وداعى داشته باشيم، همه ما بهت زده شده بوديم، گويى شهيد به خواب رفته بود و با توجّه به خونى كه از بدن او رفته بود تر، تازه، شاداب و با آرامش خاصّى به نظر مى آمد.»
🌹🍃رفتار شهيد آن قدر خوب بود كه پس از شهادتش همه كسانى كه او را مى شناختند برايش گريه مى كردند؛ به عنوان نمونه مادر شهيد حسن عليمردانى كه مادر سه شهيد است و در شهادت فرزندانش هرگز گريه نكرد، در غم از دست دادن شهيد حسينيان گريه كرد.
هدایت شده از 🇮🇷 عکسنوشتہسیاسی 🇮🇷
عاقبت نور تو
پهنای جهان میگیرد
جسم بی جان زمین
از تو توان میگیرد
سالها قلب من
از دوریتان مرده ولی
خبری از تو بیاید
ضربان میگیرد
#السلام_علیک_یااباصالح_المهدی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_
ختم صلوات امروز به نیت
#شهید_سید_محمد_صادق_دشتی
🌺 سهم هر بزرگوار 5صلوات 🌺
🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
#اختصاصی_عکسنوشته_شهدا
🍃🌹شهيد محمد صادق دشتی در 16 مرداد ماه 1342 در يکي از روستاهاي اطراف فسا بنام دستجه دیده به جهان گشود . روز تولد او مصادف با سالروز تولد نبي اکرم اسلام حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق(ع) بود از این رو او را محمد صادق نام نهادند .
🍃🌹حضور 4 ساله صادق در جنگ ثمرات زيادي داشت . از جمله طراحي و راه اندازي واحدهاي فني ، مکانيکي ، پل سازي ، جاده سازي ، ماشين هاي ترابري ،... که با سامان دادن به نيروهاي اعزامي و دسته بندي و گروه بندي آنها در مکان هاي مناسب سبب شد تا هم اين نيروها از سردرگمي در جبهه رها شده و هم از توانايي هاي آنها در مکان مناسب استفاده شود . ساختن جاده اصلي و پل مهم عمليات والفجر آماده سازي خاک ريز هاي اصلي و خط مقدم راه اندازي دوبه هاي سوخت رسان و پل هاي متحرک از نمونه فعاليت هاي شهيد در کنار دکل هاي مهم ديده باني در مناطق حساس و بدون اينکه توجه دشمن را جلب کند مي توان نام برد .
🍃🌹اينها در کنار خصوصيات منحصر به فرد شهيد که هر نيروي بي توجه به جبهه و شايد اجباري با برخورد با شهيد جذب او شده و مدت ها در جبهه مي ماند قابل ذکر نيست . فرمانده اي که مانند سرباز بسيجي معمولي لباس مي پوشيد . رفتار مي کرد بيل و کلنگ و فرقون دست مي گرفت و نگهباني مي داد. تا اينکه در 23 مهر سال 1364 براي احداث سکوي پروازش به منطقه رفت و پس از ساختن سکوي تانک در محل از همان سکو به سوي معبود پر کشيد و به شهادت رسيد .