هدایت شده از 🇮🇷 عکسنوشتہسیاسی 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساعاتی پیش در روز شهادت حضرت فاطمه، مادر شهیدان
پیکر مطهر چهار تن از شهدای عملیات والفجر ۳ و لشگر ۴۱ ثارالله کرمان و از همرزمان #حاج_قاسم در ارتفاعات قلاویزان مهران کشف گردید
دو تن از شهدا #پلاک دارند، پیکر این شهدا به هنگام حفر کانال تشرف در یادمان شهدای قلاویزان تفحص گردید
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
برخی از کتاب های چاپ شده از سردار سلیمانی که از فروشگاه های مسجد مقدس جمکران میتونید تهیه بفرمایید
ان شاءالله به زودی از مطالب کتابها محتوا تولید شده و در کانال منتشر خواهد شد.
#انتقام_سخت
#سردار_دلها
🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
✍ #ڪلام_شـهید
در برابر مشکلات به خدا توکل و صبر کنید تا مشکلات سیر طبیعی خود را طی کند. در راه حق، عدالت و انجام عمل صالح گام بردارید و برای مال دنیا ارزشی قائل نباشید..
#شهید_احمد_کاووسی🌷
#سالروز_شهادت
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
ختم صلوات امروز به نیت :
#شهید_قربانعلی_داودی_فارسانی
🌺 سهم هر بزرگوار 5صلوات 🌺
🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
#اختصاصی_عکسنوشته_شهدا
🍃🌹شهید کربلایی قربانعلی داودی فارسانی در تاریخ ۱۰ تیرماه ۱۳۰۸ در شهر فارسان از توابع استان چهارمحال و بختیاری به دنیا آمد.
🍃🌹پدرش رجبعلی، کارگر بود و مادرش فخری نسا، خانهدار. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند و در سال ۱۳۳۴ هم ازدواج کرد و صاحب شش پسر و دو دختر شد.
🍃🌹شهید داودی در فعالیتهای سیاسی علیه رژیم منحوس پهلوی حضوری فعال داشت و کسبه و بازاریان شهر فارسان را به مبارزه با طاغوت دعوت میکرد.
🍃🌹همچنین به خاطر نصب تمثال امام خمینی (ره) بر درب مغازه خود، چنین بار در حمله چماقداران و ضدانقلابیون مورد ضرب و شتم قرار گرفت و شیشههای مغازه وی شکست، ولی از آرمان خود دستبردار نبود.
🍃🌹در روز 12 بهمن ماه سال 57 مصادف با ورود حضرت امام خمینی(ره) به ایران در راهپیمایی كه به همین مناسبت تدارك دیده شده بود به عنوان یكی از عوامل اصلی راهپیمایی شركت می كند كه در مسیر حركت از مسجد جامع فارسان به سمت سه راهی باباحیدر حین راهپیمایی، چماقداران رژیم شاهنشاهی و ضد انقلابیون به تظاهر كنندگان حمله ور شدند كه در این میان عده ای زخمی و عده ای هم پا به فرار گذاشتند.
🍃🌹شهید داودی نیز به عنوان یکی از عوامل اصلی تدارک این راهپیمایی، بر اثر ضربات وارده به سر، دچار آسیب مغزی شد و بعد از انتقال به بیمارستان ثریای اصفهان (بیمارستان آیت الله کاشانی)، ساعت ۱۷ فردای آن روز یعنی پنج شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ و در سن ۴۹ سالگی به شهادت رسید.
حسن باقری (غلامحسین افشردی) در ۲۵ اسفند ۱۳۳۴ در تهران به دنیا آمد و هنوز ۴۵ روز مانده بود وارد ۲۷سالگی شود که در ۹ بهمن ۱۳۶۱، در شمال فکه، با دنیای ما خداحافظی کرد. او فقط ۲۸ ماه در جنگ 8 ساله حضور داشت، اما هرگاه صاحبنظران دفاع مقدس درباره آن دوران به گفتوگو میپردازند، از این فرمانده با عناوینی مانند «نابغه»، «درشتمغز»، «بسیار باهوش»، «استراتژیست»، «طراح»، «پدر جنگ در سپاه» و... نام میبرند. این القاب چنان با نام او عجین شده است که هیچگاه درباره کس دیگری اینگونه صحبت به میان نمیآید. او که بود و چه کرد که امروز 2 دهه پس از خاموش شدن آتش توپخانهها، نامش همچنان برده میشود؟ نقش او در آن ۲۸ ماه چه بود که جملات اینچنینی در وصف وی گفته شده است؟ آیا او طی جنگ تحمیلی، چنین چهرهای از خود نشان داد یا قبل از آن نیز در زندگی شخصی، دارای چنین ویژگیهایی بود؟
#شهید_حسن_باقری
#ایام_شهادت
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
✨خصوصیات فردی شهید حسن باقری✨
شهید ابراهیم همت در سال ۱۳۶۲ درباره حسن باقری چنین گفته است: «خدا شاهد است که در میان فرماندهان ما، تعقل و اندیشه ایشان بینظیر بود. طرح مانوری که شرح میداد، در اولین شرح، انسان میپذیرفت و مطلب برایش جا میافتاد. غیر از این مساله اندیشه اش، در جنگ صلابت و استقامت خاصی داشت.
یکی از ویژگیهای خاص او این بود که صبح عملیات، زیر آتش سنگین میآمد توی خط و سرکشی میکرد و محکم برخورد میکرد. اگر واحدی سستی میکرد، بازخواست میکرد. خدا شاهد است که در کمتر فرماندهی این صفات را دیده بودم: اینقدر مهربان باشد و اینقدر عالی. بعد از حسن باقری، دیگر کسی پیدا نشد».
درباره نبوغ و شرایط ظهور و بروز او، بسیار گفته شده است، از جمله آسان انجام دادن کاری که در روزهای غیرطبیعی برای دیگران مشکل است. نبوغ غلامحسین افشردی (آنچنانکه به طور مکرر در گفته ها میبینیم)، چیزی ورای زندگی بشری نبود، بلکه او قدرت آن را داشت که در سختیها، با رنج و پشتکار، در راهی گام بردارد که دیگران آن را یک استعداد خارقالعاده نامیده اند. عمده این استعداد از شناخت فرصتها، تصمیمگیری براساس آگاهی دقیق و تلاش و پشتکار به دست آمده است.
شناخت او، بدون آگاهی اجمالی از زندگی وی و وضعیت روزهای آغازین جنگ، ناممکن است، زیرا دفاع مقدس بود که این جوان گمنام را تبدیل به مشهورترین استراتژیست نظامی جنگ تحمیلی کرد.
#شهید_حسن_باقری
#ایام_شهادت
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
3 خصوصیت منحصربه فرد حسن باقری
حسن باقری یکی از فرماندهانی بود که در پی تحول در شیوه نبرد بود و توانست آن را گام به گام به مرحله اجرا درآورد. حاج «قاسم سلیمانی» درباره وی چنین گفته است: «حسن واقعاً یک رهبر بود. تعبیرم این است که او بهشتیِ جنگ بود؛ یعنی همان نقشی که مرحوم بهشتی برای انقلاب و امام داشت، حسن باقری همان نقش را برای جنگ و جبهه داشت. قطعاً همه فرماندهان قدیمی جنگ نظرشان این است که اگر حسن زنده میماند، در وضعیت جنگ قطعاً تأثیر داشت. او پرورشدهنده همه ما بود».
پس از تفحص در گفتارها، مشاهده میشود فرماندهانی که با وی در ارتباط بودهاند، از 3 منظر «سلوک فردی»، «فرماندهی بر نیروها» و «قدرت تفکر نظامی»، او را ستایش کرده ان
#شهید_حسن_باقری
#ایام_شهادت
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
حسن باقری، برخلاف بسیاری از مبارزان که دارای نامهای مشهوری نیز بودند، تفنگ به دست نگرفت و به مقابله با تانکهای دشمن نشتافت . او راهی دیگر برگزید و این مسیر متفاوت و استثنایی، آغاز راهی بود که درباره آن بسیار گفته شده است. بهترین کار را در شناسایی دشمن دانست و در این راه، تجربیات کوتاه مدت در واحد اطلاعات سپاه پاسداران، روزنامه نگاری و... به کمکش آمدند . گویی دست تقدیر، غلامحسین افشردی را به راههایی کشانده بود که در جنگ، حسن باقری را بسازد!
او یک اتاق را به عنوان اطلاعات نظامی انتخاب کرد. نقشه های منطقه را دورتادور دیوار چسباند و آخرین اخبار نبرد را روی نقشه پیاده کرد. ابتدا خودش و چند نفری که به او ملحق شدند، با موتور، ماشین و هر وسیله ای که داشتند، به محورهای ورودی دشمن میرفتند و به جمع آوری اطلاعات میپرداختند. بلافاصله ارتباط با مراکز مختلف در استان خوزستان و تهران برقرار شد تا اطلاعات ردوبدل شود. هنوز یک هفته از شروع جنگ نگذشته بود که این اتاق، مهمترین منبع اطلاعاتی به شمار میرفت. آنها میتوانستند بفهمند دشمن در کجاست، چه تعداد نیرو دارد، هدفش چیست، برای چه آمده است، تا کجا میخواهد برود و... همان چیزهایی که او در دوره کوتاه روزنامه نگاری آموخته بود ! گویی تمام تجربیات گذشته (که در ظاهر، پراکنده و نامربوط به نظر میآمدند) برای چنین روزهایی اندوخته شده بود.
#شهید_حسن_باقری
#ایام_شهادت
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
داشتم برای نماز ظهر وضو می گرفتم،
دستی به شانه ام زد.
سلام و علیک کردیم.
نگاهی به آسمان کرد و گفت : « علی ! حیفه تا موقعی که جنگه شهید نشیم. معلوم نیست بعد از جنگ وضع چی بشه. باید یه کاری بکنیم . »
گفتم «مثلا چی کار کنیم؟»
گفت « دوتا کار ؛ اول خلوص، دوم سعی و تلاش .»
#شهید_حسن_باقری
#ایام_شهادت
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
عصر بود که از شناسایی آمد.
انگار با خاک حمام کرده بود.
از غذا پرسید.
نداشتیم یک از بچه ها تندی رفت ، از نزدیکی شهر چند سیخ کوبیده گرفت .
کباب ها را که دید ، گقت : این چیه ؟
بشقاب را زد کنار و گفت: هرچی بسیجی ها خوردن ، از همون بیار. نیست، نون خشک بیار..
#شهید_حسن_باقری
#ایام_شهادت
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
شهید حسن باقری (غلامحسین افشردی)هی می رفت و می آمد. برای رفتن به خانه دو دل بود. یادش رفته بود نان بگیرد.
بهش گفتم: «سهمیه امروز یه دونه نان و ماست پاکتیه، همینو بردار و برو.»
گفت: «اینو دادن این جا بخورم، نمی دونم زنم می تونه بخوره یا نه.»
گفتم: « این سهم توست. می تونی دور بریزی یا بخوری»
یکی دوبار رفت و آمد. آخر هم نان و ماست را گذاشت و رفت.
#شهید_حسن_باقری
#ایام_شهادت
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
«شهید حاج قاسم سلیمانی» درباره وی چنین گفته است: «حسن واقعاً یک رهبر بود. تعبیرم این است که او بهشتیِ جنگ بود؛ یعنی همان نقشی که مرحوم بهشتی برای انقلاب و امام داشت، حسن باقری همان نقش را برای جنگ و جبهه داشت. قطعاً همه فرماندهان قدیمی جنگ نظرشان این است که اگر حسن زنده میماند، در وضعیت جنگ قطعاً تأثیر داشت. او پرورشدهنده همه ما بود».
#شهید_حسن_باقری
#ایام_شهادت
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
اگه بین بسيجي ها حرفي مي شد مي گفت :
« براي اين حرف ها به هم تهمت نزنيد.
اين تهمت ها فردا باعث تهمت هاي بزرگتري مي شه.
اگه از دست هم ناراحت شديد،دوركعت نماز بخوانيد بگوييد :
خدايا اين بنده ي تو حواسش نبود من گذشتم تو هم ازش بگذر .
اين طوري مهر و محبت زياد مي شه.
اون وقت با اين نيروها ميشه عمليات كرد.»
#شهید_حسن_باقری
#ایام_شهادت
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
کسی که به جبهه میاد..........
سوار بلیزر بودیم ، می رفتیم خط . عراقی ها همه جا را میکوبیدند .
صدای اذان را که شنید گفت : " نگه دار نماز بخونیم . "
گفتیم : " توپ و خمپاره میاد ، خطر داره . "
گفت : " کسی که جبهه میاد ، نماز اول وقت رو نباید ترک کنه
#شهید_حسن_باقری
#ایام_شهادت
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA