مال و ثروت؛ جلسه1.mp3
2.61M
🔻 #مال_و_ثروت؛ جلسه۱
📆 شنبه، ۲۴شهریور۹۷
⏱مدت زمان: ۱۰دقیقه
🔸نمازخانه هلال احمر اصفهان
@abolhasanmahdavi
مال و ثروت؛ جلسه2.mp3
682K
🔻 #مال_و_ثروت؛ جلسه۲
📆 شنبه، ۷مهر۹۷
⏱مدت زمان: ۲دقیقه
🔸نمازخانه هلال احمر اصفهان
@abolhasanmahdavi
مال و ثروت؛ جلسه3.mp3
1.42M
🔻 #مال_و_ثروت؛ جلسه۳
📆 شنبه، ۱۴مهر۹۷
⏱مدت زمان: ۵دقیقه
🔸نمازخانه هلال احمر اصفهان
@abolhasanmahdavi
✳️گاهی افراد خاص که از دوستان حضرت بقیةالله«علیهالسلام» هستند را با عنوان «اوتاد» یا «ابدال» یاد میکنند.
🔻اوتاد جمع وَتَد، به معنای میخ است. قرآن کریم کوهها را میخهای زمین معرفی کرده است: «وَ الجِبالَ أَوتاداً».
🔹بنابراین وقتی میگویند فلانی از اوتاد روزگار است، یعنی کسی است که وجودش نگهدارندۀ زمین از بلاها و آفتها و مصیبتهاست و مانند کوه، زمین را از اضطراب و تشنج حفظ میکند و آرامش میبخشد. با فوت هر یک از این اولیای الهی، فرد شایستۀ دیگری جایگزین او میشود.
@abolhasanmahdavi
فوائد دیدار امام زمان علیهالسلام.mp3
2.91M
#کلیپ_صوتی
🔻فوائد دیدار امام زمان«علیهالسلام»
⏱مدت زمان: ۲دقیقه
@abolhasanmahdavi
🔻حضرت خاتمالانبیاء، محمد مصطفی«صلیاللهعلیهوآله» در شب معراج، دوران طولانی غیبت حضرت خاتمالاوصیا، قبلۀ اهل ولا، مهدی آل محمد«علیهالسلام» را دیدند و برای کاهش غربتشان دعا کردند و از خداوند، یاران و همراهانی برای حضرت خواستند.
🔹دعای رسول مهربانی مستجاب شد: مقدر شد در هر زمانی از دوران غیبت، سی نفر امکان تشرف به خدمت آقای عالمیان، حضرت مهدیِ صاحبالزمان«علیهالسلام» داشته باشند.
🔸امام صادق«علیهالسلام» نیز فرمودند: با بودن این سی نفر، دیگر جای نگرانی برای طولانیشدن غیبت امام«علیهالسلام» و در تنهایی و غربت زندگیکردن نیست: «. . . وَ ما بِثَلاثینَ مِن وَحشَةٍ».
👈احتمال دارد که این اوتاد، همان سی نفر باشند.
@abolhasanmahdavi
مال و ثروت؛ جلسه4.mp3
1.95M
🔻 #مال_و_ثروت؛ جلسه۴
📆 شنبه، ۲۱مهر۹۷
⏱مدت زمان: ۷دقیقه
🔸نمازخانه هلال احمر اصفهان
@abolhasanmahdavi
مال و ثروت؛ جلسه5.mp3
1.84M
🔻 #مال_و_ثروت؛ جلسه۵
📆 شنبه، ۲۸مهر۹۷
⏱مدت زمان: ۷دقیقه
🔸نمازخانه هلال احمر اصفهان
@abolhasanmahdavi
مال و ثروت؛ جلسه6.mp3
1.68M
🔻 #مال_و_ثروت؛ جلسه۶
📆 شنبه، ۱۲آبان۹۷
⏱مدت زمان: ۶دقیقه
🔸نمازخانه هلال احمر اصفهان
@abolhasanmahdavi
✳️نعمتهایی که در اختیار انسان قرار دارد، به دو قسم مادی و معنوی تقسیم میشوند.
🔻نعمتهای مادی به جسم و دنیای انسان مربوط میشود و مصادیق آن بیشمار است: خلقت انسان، خلق جهان هستی، گیاهان، حیوانات، جمادات، زمین، آسمان، ستارهها، ماه، خورشید و تمام نعمتهای دنیوی که باید انسان، شکرگزار تمام آنها باشد.
🔹نمونهی تشکر از نعمتهای مادیِ خداوند سبحان، در سورهی بقره نیز آمده است: «کُلُوا مِنْ طَیِّباتِ ما رَزَقْناکُم وَ اشْکُرُوا للّٰه»(بخورید از نعمتهای پاکیزهای که به شما دادیم و شکر خدا را بهجا آورید.)
🔸این شکر برای نعمتهای مادی است؛ زیرا در ابتدای آیه فرمود: «بخورید» و خوردن از کارهای دنیوی و مادی است.
@abolhasanmahdavi
شهوت؛ جلسه72.mp3
10.96M
🔻اخلاق عملی، کاوشی نو در مفاهیم و آثار
🔹 #شهوت، جلسه۷۲
🗓۲شنبه، ۲۱ آبان ۹۷
⏱مدت زمان: ۲۵دقیقه
🔸مسجد حضرت صاحبالزمان «علیهالسلام»
@abolhasanmahdavi
شهوت؛ جلسه73.mp3
8.11M
🔻اخلاق عملی، کاوشی نو در مفاهیم و آثار
🔹 #شهوت، جلسه۷۳
🗓۳شنبه، ۲۲ آبان ۹۷
⏱مدت زمان: ۳۳دقیقه
🔸مسجد حضرت صاحبالزمان «علیهالسلام»
@abolhasanmahdavi
🔻مهمترین نعمتهای معنوی، ارسال رسولان و حجتهای الهی و نازلکردن کتابهای آسمانی است؛ زیرا اگر خداوند متعال رسولانش را برای هدایت بشر نفرستاده و کتاب هدایتگر قرآن را برای ما نازل نکرده بود، هیچگاه هدایت نمیشدیم.
🔹لذا این نعمتها از الطاف بسیار بزرگ پروردگار متعال است:
«الحَمدُلِلّه الَّذی هَدانَا لِهَذا وَ ما کُنّا لِنَهتَدِیَ لَولا أَن هَدانَا الله»(ستایش و سپاس از آنِ خدایی است که ما را به این [چایگاه پسندیده] راهنمایی کرد و اگر خدا ما را راهنمایی نمیکرد، هرگز هدایت نمییافتیم.)
@abolhasanmahdavi
🔻خداوند متعال در مسیر تربیت بندگان خویش و هدایت آنان به راه مستقیم، از هیچ نعمتی فروگذار نکرده و تمام لوازم و مقدمات را فراهم آورده است.
🔹اگر توهم این نکته در ذهنمان بیاید که خدای عزّوجل میتوانست اسباب بیشتری را برای هدایت ما فراهم کند، مثلا استادانی برای دستگیری از ما برساند، بلافاصله باید خدای سبحان را منزه از این نقص و عیب بدانیم؛ زیرا خداوند آنچه نیاز و مصلحت ما بوده، فراهم ساخته است و اگر سببی فراهم نیست، علتش آن است که مصلحت ما نبوده است.
🔸شاید کوتاهیکردن ما در تحصیل مقدمات، باعث شود مصلحت از بین رود.
✳️از این رو، در رکوع و سجود نمازمان او را تسبیح میکنیم و عرضه میداریم: «سُبحانَ رَبِّیَ العَظیمِ وَ بِحَمدِه» و «سُبحانَ رَبِّیَ الأَعلی وَ بِحَمدِهِ»؛ یعنی پاک و منزه است خدایی که بزرگ است و در تربیت انسان، از هیچ کاری فروگذار نکرده است و به حمد او مشغولم.
@abolhasanmahdavi
شهوت؛ جلسه74.mp3
5.87M
🔻اخلاق عملی، کاوشی نو در مفاهیم و آثار
🔹 #شهوت، جلسه۷۴
🗓۴شنبه، ۲۳ آبان ۹۷
⏱مدت زمان: ۲۳دقیقه
🔸مسجد حضرت صاحبالزمان «علیهالسلام»
@abolhasanmahdavi
🔻برنامه آیت الله مهدوی در روز ۵شنبه، ۲۴ آبان ۱۳۹۷(به مناسبت شب شهادت امام حسن عسکری «علیهالسلام»):
▪️اقامه نماز مغرب و سخنرانی: میدان امام، ابتدای خیابان سپاه، بازار کفاشها، مسجد حضرت صاحبالزمان«علیهالسلام»
▪️سخنرانی(ساعت۱۸:۴۵): خیابان جی، خیابان شهروند«نیرو»، کوچه شهید محمدی، حسینیه امام حسن عسکری«علیهالسلام»
@abolhasanmahdavi
📝پیام آیتالله مهدوی بهمناسبت روز کتاب و کتابخوانی:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔻کتاب، گرانبهاترین گنجینۀ میراث بشر است؛ آنچنان پرظرفیت است که معجزۀ جاوید پیامبر خاتم«صلیاللهعلیهوآله» قرار گرفت؛ آنقدر پرارج است که خدای سبحان به ابزار نگارش وخطوط نگاشتهاش، سوگند یاد کرده است: «ن وَ الْقَلَمِ وَ ما يَسْطُرُونَ»؛ آنگونه سترگ است که خواندنش، نخستین واژگان وحی را شکل داد: «إقرَأْ». کتاب ابزار انتقال دانش و فرهنگ است و برایناساس، پایۀ هر تمدنی است و فرد و جامعه، بدون انس پیوسته با کتاب خوب، بیمایه و چهبسا پوک و پوچ خواهد شد.
🔹در وصف کتاب و کتابخوانی، هرچه کتاب بنویسیم و بنویسند کم است؛ لکن کتاب حلوایی است که خواندنش کام را شیرین میکند، نه گفتنش! بهویژه برای ملتی با فرهنگی مثالزدنی؛ ملتی که پیام پیامبرش دانشجویی از گهواره تا گور است؛ ملتی با ستارگانی خیرهکننده در سپهر فضل و علم. مخصوصاً اکنون که ملت غیور ایران اسلامی در حال گذر از پیچی تاریخی، بهسوی آرمانی تاریخی است.
🔸بیتردید، فرد و ملتی که خواهان رشد و شکوفایی است، حتی در تنگنای زندگی مادی و سختی معیشت نیز از حظّ حیات روحیاش غافل نخواهد شد؛ او میداند که اگر با کتاب انس بگیرد و کتاب غمگسارش باشد، هیچ اندوهی بر او کارگر نخواد بود: «مَنْ تَسَلَّى بِالْكُتُبِ لَمْ تَفُتْهُ سَلْوَة» (غرر الحکم، ص۵۹۸). دولت برخاسته از این ملت نیز جایگاهی درخور برای این امر درنظر خواهد گرفت.
🔹۲۴آبان، روز کتاب و کتابخوانی را بهانهای برای توجه دوباره قرار میدهیم و آن را به اصحاب متعهد آفرینش کتاب تبریک میگوییم. امیدواریم بهلطف الهی، تولید و انس با کتاب خوب شیوۀ همیشگی ما گردد.
سیدابوالحسن مهدوی
عضو خبرگان رهبری و امامجمعه موقت اصفهان
۲۴آبان۱۳۹۷
شهوت؛ جلسه75.mp3
8.72M
🔻اخلاق عملی، کاوشی نو در مفاهیم و آثار
🔹 #شهوت، جلسه۷۵
📆۵شنبه، ۲۴ آبان ۹۷
⏱مدت زمان: ۳۵دقیقه
🔸مسجد حضرت صاحبالزمان «علیهالسلام»
@abolhasanmahdavi
توضیح صلوات خاصه امام حسن عسکری علیه السلام.mp3
15.39M
🔻توضیحی پیرامون صلوات خاصه امام حسن عسکری«علیهالسلام»
📆۵شنبه، ۲۴ آبان ۹۷
⏱مدت زمان: ۶۳دقیقه
🔸حسینیه امام حسن عسکری «علیهالسلام»
@abolhasanmahdavi
🔻برنامه آیت الله مهدوی در روز جمعه، ۲۵ آبان ۱۳۹۷:
▪️سخنرانی(ساعت۶:۴۵صبح): خیابان سروش، خیابان حکیم شفائی اول، مسجد شهدای اسلام
▪️اقامه نماز مغرب و شرح صحیفه سجادیه: خیابان کاوه، خیابان باهنر، مسجد و حسینیه امام سجاد«علیهالسلام»
@abolhasanmahdavi
🔻بلافاصله بعد از شهادت امام عسکری«علیهالسلام»، امامزمان«علیهالسلام» به منصب امامت رسیدند؛ لکن چون مؤمنین نمیخواستند در یک روز، هم تبریک بگویند به امامزمان«علیهالسلام» و هم تسلیت بگویند، این مرسوم شده که در روز هشتم، تسلیت میگویند بهمناسبت شهادت پدرشان و فردایش یعنی روز نهم را تبریک میگویند، بهمناسبت به امامت رسیدن آن حضرت.
👈 ولیکن باید توجه بکنیم که از نظر اعتقادی، ما معتقدیم که بلافاصله بعد از شهادت هر امامی، امام بعدی به امامت میرسند و هیچ فاصلهای بهوجود نمیآید. مناسب است که در این روز هشتم، هم زیارت امام یازدهم خوانده بشود، هم زیارت امامزمان«علیهالسلام».
@abolhasanmahdavi
#درمان_تب_در_کلام_امام_عسکری
🔻حسنبنظریف میگوید: نامهای برای امام حسن عسگری«علیهالسلام» نوشتم، قصد داشتم دو سوال بکنم. یکی اینکه آیا فرزندتان، امام زمان«علیهالسلام»، وقتی به حکومت میرسند، آیا با شهادت مردم قضاوت میکنند یا با علم غیب خودشان؛ اما سوال دوم را فراموش کردم بنویسم.
💠حضرت در جواب نوشتند: فرزندم به علم غیب خودشان قضاوت میکنند و احتیاجی به شهادت شهود ندارند؛ مثل حضرت داوود«علیهالسلام» که ایشان نیز همینگونه قضاوت میکردند.
👈 در ادامه هم حضرت اضافه کرده بودند: جناب حسن، شما سوال دیگری هم داشتید؛ ولی فراموش کردید بپرسید، میخواستید بدانید برای معالجۀ تب چه کار باید بکنید.
🔹حضرت فرمودند: برای #معالجۀ_تب روی کاغذی بنویس: «یا نارُ کُونِى بَرْداً وَ سَلاماً عَلى إِبْراهِیمَ» (انبیاء، ۶۹) و در گردن شخص تبدار آویزان کن، به اذن خدا شفا پیدا میکند.
@abolhasanmahdavi
💠مقام شیعیان در زمان غیبت کبری
🍃امام سجاد«علیهالسلام» فرمودند:
✨«تَمْتَدُّ الْغَيْبَةُ بِوَلِيِّ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ الثَّانِي عَشَرَ مِنْ أَوْصِيَاءِ رَسُولِ اللَّهِ«صلیاللهعلیهوآله» وَ الْأَئِمَّةِ بَعْدَهُ يَا أَبَا خَالِدٍ إِنَّ أَهْلَ زَمَانِ غَيْبَتِهِ الْقَائِلِينَ بِإِمَامَتِهِ وَ الْمُنْتَظِرِينَ لِظُهُورِهِ أَفْضَلُ مِنْ أَهْلِ كُلِّ زَمَانٍ لِأَنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى أَعْطَاهُمْ مِنَ الْعُقُولِ وَ الْأَفْهَامِ وَ الْمَعْرِفَةِ مَا صَارَتْ بِهِ الْغَيْبَةُ عِنْدَهُمْ بِمَنْزِلَةِ الْمُشَاهَدَةِ وَ جَعَلَهُمْ فِي ذَلِكَ الزَّمَانِ بِمَنْزِلَةِ الْمُجَاهِدِينَ بَيْنَ يَدَيْ رَسُولِ اللَّهِ«صلیاللهعلیهوآله» بِالسَّيْفِ أُولَئِكَ الْمُخْلَصُونَ حَقّاً وَ شِيعَتُنَا صِدْقاً وَ الدُّعَاةُ إِلَى دِينِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ سِرّاً وَ جَهْراً»؛
غیبت ولیّخدا که دوازدهمین وصیّ رسول خدا«صلیاللهعلیهوآله» و ائمۀ پس از او«علیهمالسلام» است، طولانی خواهد شد.
ای اباخالد، مردم زمان غیبت آن امام که معتقد به امامت او و منتظر ظهورش هستند، از مردم هر زمانی برترند؛ زیرا خدای تعالی عقل و فهم و معرفتی به آنها عطا فرموده است که غیبت، نزد آنان بهمنزلۀ مشاهده است و آنان را در آن زمان بهمنزلۀ مجاهدان پیشِ روی رسولخدا«صلیاللهعلیهوآله» که با شمشیر به جهاد برخاستهاند، قرار داده است. آنان مخلصان حقیقی و شیعیان راستین ما و دعوتکنندگان به دین خدای تعالی در نهان و آشکارند.✨
📚بحارالانوار، جلد۵۲، صفحه۱۲۲
@abolhasanmahdavi