🔻حضرت خاتمالانبیاء، محمد مصطفی«صلیاللهعلیهوآله» در شب معراج، دوران طولانی غیبت حضرت خاتمالاوصیا، قبلۀ اهل ولا، مهدی آل محمد«علیهالسلام» را دیدند و برای کاهش غربتشان دعا کردند و از خداوند، یاران و همراهانی برای حضرت خواستند.
🔹دعای رسول مهربانی مستجاب شد: مقدر شد در هر زمانی از دوران غیبت، سی نفر امکان تشرف به خدمت آقای عالمیان، حضرت مهدیِ صاحبالزمان«علیهالسلام» داشته باشند.
🔸امام صادق«علیهالسلام» نیز فرمودند: با بودن این سی نفر، دیگر جای نگرانی برای طولانیشدن غیبت امام«علیهالسلام» و در تنهایی و غربت زندگیکردن نیست: «. . . وَ ما بِثَلاثینَ مِن وَحشَةٍ».
👈احتمال دارد که این اوتاد، همان سی نفر باشند.
@abolhasanmahdavi
مال و ثروت؛ جلسه4.mp3
1.95M
🔻 #مال_و_ثروت؛ جلسه۴
📆 شنبه، ۲۱مهر۹۷
⏱مدت زمان: ۷دقیقه
🔸نمازخانه هلال احمر اصفهان
@abolhasanmahdavi
مال و ثروت؛ جلسه5.mp3
1.84M
🔻 #مال_و_ثروت؛ جلسه۵
📆 شنبه، ۲۸مهر۹۷
⏱مدت زمان: ۷دقیقه
🔸نمازخانه هلال احمر اصفهان
@abolhasanmahdavi
مال و ثروت؛ جلسه6.mp3
1.68M
🔻 #مال_و_ثروت؛ جلسه۶
📆 شنبه، ۱۲آبان۹۷
⏱مدت زمان: ۶دقیقه
🔸نمازخانه هلال احمر اصفهان
@abolhasanmahdavi
✳️نعمتهایی که در اختیار انسان قرار دارد، به دو قسم مادی و معنوی تقسیم میشوند.
🔻نعمتهای مادی به جسم و دنیای انسان مربوط میشود و مصادیق آن بیشمار است: خلقت انسان، خلق جهان هستی، گیاهان، حیوانات، جمادات، زمین، آسمان، ستارهها، ماه، خورشید و تمام نعمتهای دنیوی که باید انسان، شکرگزار تمام آنها باشد.
🔹نمونهی تشکر از نعمتهای مادیِ خداوند سبحان، در سورهی بقره نیز آمده است: «کُلُوا مِنْ طَیِّباتِ ما رَزَقْناکُم وَ اشْکُرُوا للّٰه»(بخورید از نعمتهای پاکیزهای که به شما دادیم و شکر خدا را بهجا آورید.)
🔸این شکر برای نعمتهای مادی است؛ زیرا در ابتدای آیه فرمود: «بخورید» و خوردن از کارهای دنیوی و مادی است.
@abolhasanmahdavi
شهوت؛ جلسه72.mp3
10.96M
🔻اخلاق عملی، کاوشی نو در مفاهیم و آثار
🔹 #شهوت، جلسه۷۲
🗓۲شنبه، ۲۱ آبان ۹۷
⏱مدت زمان: ۲۵دقیقه
🔸مسجد حضرت صاحبالزمان «علیهالسلام»
@abolhasanmahdavi
شهوت؛ جلسه73.mp3
8.11M
🔻اخلاق عملی، کاوشی نو در مفاهیم و آثار
🔹 #شهوت، جلسه۷۳
🗓۳شنبه، ۲۲ آبان ۹۷
⏱مدت زمان: ۳۳دقیقه
🔸مسجد حضرت صاحبالزمان «علیهالسلام»
@abolhasanmahdavi
🔻مهمترین نعمتهای معنوی، ارسال رسولان و حجتهای الهی و نازلکردن کتابهای آسمانی است؛ زیرا اگر خداوند متعال رسولانش را برای هدایت بشر نفرستاده و کتاب هدایتگر قرآن را برای ما نازل نکرده بود، هیچگاه هدایت نمیشدیم.
🔹لذا این نعمتها از الطاف بسیار بزرگ پروردگار متعال است:
«الحَمدُلِلّه الَّذی هَدانَا لِهَذا وَ ما کُنّا لِنَهتَدِیَ لَولا أَن هَدانَا الله»(ستایش و سپاس از آنِ خدایی است که ما را به این [چایگاه پسندیده] راهنمایی کرد و اگر خدا ما را راهنمایی نمیکرد، هرگز هدایت نمییافتیم.)
@abolhasanmahdavi
🔻خداوند متعال در مسیر تربیت بندگان خویش و هدایت آنان به راه مستقیم، از هیچ نعمتی فروگذار نکرده و تمام لوازم و مقدمات را فراهم آورده است.
🔹اگر توهم این نکته در ذهنمان بیاید که خدای عزّوجل میتوانست اسباب بیشتری را برای هدایت ما فراهم کند، مثلا استادانی برای دستگیری از ما برساند، بلافاصله باید خدای سبحان را منزه از این نقص و عیب بدانیم؛ زیرا خداوند آنچه نیاز و مصلحت ما بوده، فراهم ساخته است و اگر سببی فراهم نیست، علتش آن است که مصلحت ما نبوده است.
🔸شاید کوتاهیکردن ما در تحصیل مقدمات، باعث شود مصلحت از بین رود.
✳️از این رو، در رکوع و سجود نمازمان او را تسبیح میکنیم و عرضه میداریم: «سُبحانَ رَبِّیَ العَظیمِ وَ بِحَمدِه» و «سُبحانَ رَبِّیَ الأَعلی وَ بِحَمدِهِ»؛ یعنی پاک و منزه است خدایی که بزرگ است و در تربیت انسان، از هیچ کاری فروگذار نکرده است و به حمد او مشغولم.
@abolhasanmahdavi