هدایت شده از مؤسسه رهروان راه قرآن مبارکه
«اِنّا لِلّه و اِنّا اِلیهِ راجِعون»
با سلام
مادر یکی از دوستان طلبه و قرآنی، به رحمت خدا رفتند.
در صورت امکان، امشب برای ایشان نماز وحشت، خوانده شود. (کیفیت نماز شب، در تصویر هست)
نام ایشان: خورشید محمدی، فرزند محمدافضل
التماس دعا🤲
#مؤسسه_رهروان_راه_قرآن_مبارکه
@rahrovanraheqoran
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
🌺بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیم🌺
«إِذْ تَسْتَغِيثُونَ رَبَّكُمْ فَاسْتَجَابَ لَكُمْ أَنِّي مُمِدُّكُم بِأَلْفٍ مِّنَ الْمَلَائِكَةِ مُرْدِفِينَ»
(به خاطر بیاورید) زمانى را (که از شدّت ناراحتى در میدان بدر،) از پروردگارتان کمک مى خواستید. و او خواسته شما را پذیرفت (و گفت): من شما را با هزار فرشته، که پیاپى فرود مى آیند، یارى مى کنم.
(سوره مبارکه انفال/ آیه ۹)
@ayehsobh
❇ تفســــــیر ❇
درس هاى آموزنده در میدان بدر
این آیات، به قسمت هاى حساسى از جنگ بدر و نعمت هاى گوناگونى که خداوند در این صحنه خطرناک نصیب مسلمانان کرد؛ اشاره مى کند، تا حسّ اطاعت و شکرگزارى آنها را برانگیزد و راه را به سوى پیروزى ها و پیشرفت هاى آینده در برابر آنها بگشاید.
نخست به نعمت یارى فرشتگان اشاره کرده مى فرماید: به خاطر بیاورید زمانى را که از شدت وحشت و اضطراب ـ که از کثرت نفرات دشمن و فزونى تجهیزات جنگى آنها براى شما پیش آمده بود ـ به خدا پناه مى بردید، دست حاجت به سوى او دراز مى کردید و از وى تقاضاى کمک مى نمودید (إِذْ تَسْتَغیثُونَ رَبَّکُمْ).
🌼🌼🌼
در پاره اى از روایات آمده پیامبر(صلى الله علیه وآله)نیز با مسلمانان در استغاثه و یارى طلبیدن از خداوند هم صدا بود، دست خود را به سوى آسمان بلند کرده عرضه مى داشت: أَللّهُمَّ أَنْجِزْ لِى ما وَعَدْتَنِى اللّهُمَّ إِنْ تُهْلَکْ هذِهِ الْعِصابَةُ لاتُعْبَدُ فِى الأَرْضِ:
خداوندا، وعده اى را که به من داده اى تحقق بخش! پروردگارا، اگر این گروه مؤمنان نابود شوند، دیگر در روى زمین پرستش نمى شوى !
و پیامبر(صلى الله علیه وآله) آن قدر به این استغاثه و دعا ادامه داد که عبا از دوشش بر زمین افتاد.
و به دنبال آن مى افزاید: در این هنگام خداوند تقاضاى شما را پذیرفت و فرمود: من شما را با یک هزار نفر از فرشتگان که پشت سر هم فرود مى آیند، کمک و یارى مى کنم (فَاسْتَجابَ لَکُمْ أَنِّی مُمِدُّکُمْ بِأَلْف مِنَ الْمَلائِکَةِمُرْدِفینَ).
مُرْدِفین از ماده اِرْداف به معنى پشت سر هم قرار گرفتن است، بنابراین مفهوم این کلمه این مى شود که فرشتگان پشت سر یکدیگر براى یارى مسلمانان فرود آمدند.
این احتمال نیز در معنى آیه داده شده است که منظور این است: این گروه هزار نفرى گروه هاى متعدد دیگرى را پشت سر داشتند و به این ترتیب با آیه ۱۲۴ سوره آل عمران که مى گوید: هنگامى که تو (اى پیامبر) به مؤمنان مى گفتى: آیا کافى نیست که خداوند شما را به سه هزار نفر از فرشتگان یارى کند؛ تطبیق مى نماید.
ولى ظاهر این است که عدد فرشتگان در بدر هزار نفر بوده است و مُرْدِفینَ صفت آن یک هزار نفر است، و آیه سوره آل عمران وعده اى بوده است به مسلمانان که حتى اگر لازم شود خداوند عدد بیشترى را به یارى شما مى فرستد.
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۹، سوره مبارکه انفال)
@ayehsobh
هدایت شده از 💠 قرآن و فضای مجازی💠
💠 «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِّن قَوْمٍ عَسَىٰ أَن يَكُونُوا خَيْرًا مِّنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِّن نِّسَاءٍ عَسَىٰ أَن يَكُنَّ خَيْرًا مِّنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَن لَّمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ»
اى کسانى که ایمان آورده اید! (هرگز) گروهى از مردان شما گروه دیگرى را مسخره نکنند، شاید آنها از اینها بهتر باشند. و نه زنانى زنان دیگر را، شاید آنان بهتر از اینان باشند. و یکدیگر را مورد طعن و عیبجویى قرار ندهید و با القاب زشت و ناپسند یکدیگر را یاد نکنید. بسیار بد است که بر کسى پس از ایمان نام کفرآمیز بگذارید.
و آنها که توبه نکنند، ستمکارند.
(سوره مبارکه حجرات، آیه ۱۱)
🛑 متأسفانه #فضای_مجازی_افسارگسیخته تبدیل به مکانی شده است برای خالی کردن عقده ها و صحبت هایی که شاید در فضای حقیقی، از گفتن آنها شرم داشته باشند...
✍ زهراسادات امیری
#قرآن_و_فضای_مجازی
@qoranmajaz
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
🌺بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیم🌺
«وَ مَا جَعَلَهُ اللَّهُ إِلَّا بُشْرَىٰ وَلِتَطْمَئِنَّ بِهِ قُلُوبُكُمْ ۚ وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِندِ اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ»
ولى خداوند، این را تنها براى شادى و اطمینان قلب شما قرار داد و پیروزى جز از طرف خدا نیست. زیرا خداوند توانا و حکیم است.
(سوره مبارکه انفال/ آیه ۱۰)
@ayehsobh
❇ تفســــــیر ❇
آنگاه، براى این که کسى خیال نکند پیروزى به دست فرشتگان و مانند آنها است، مى فرماید: خداوند این کار را فقط بشارت و براى اطمینان قلب شما قرار داد (وَ ما جَعَلَهُ اللّهُ إِلاّ بُشْرى وَ لِتَطْمَئِنَّ بِهِ قُلُوبُکُمْ).
و گرنه پیروزى جز از ناحیه خداوند نیست (وَ مَا النَّصْرُ إِلاّ مِنْعِنْدِ اللّهِ)، و ما فوق همه این اسباب ظاهرى و باطنى اراده و مشیت او است.
🌼🌼🌼
زیرا خداوند آن چنان قادر و قوى است که هیچ کس نمى تواند در برابر اراده و ایستادگى کند و آن چنان حکیم و دانا است که یارى خود را جز در مورد افراد شایسته قرار نخواهد داد (إِنَّ اللّهَ عَزیزٌ حَکیمٌ).
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۱۰، سوره مبارکه انفال)
@ayehsobh
هدایت شده از مؤسسه رهروان راه قرآن مبارکه
✍ #زهراسادات امیری
صفحه اجتماعی روزنامه #کیهان/۱۰ تیر ۱۳۹۹
🌐 بازی در زمین دشمن برد و باخت ندارد!
هدایت شده از مؤسسه رهروان راه قرآن مبارکه
یادداشت روزنامه کیهان.pdf
559K
✍ #زهراسادات_امیری
صفحه اجتماعی روزنامه #کیهان/۱۰ تیر ۱۳۹۹
🌐 بازی در زمین دشمن برد و باخت ندارد!
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
🌺بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیم🌺
«إِذْ يُغَشِّيكُمُ النُّعَاسَ أَمَنَةً مِّنْهُ وَيُنَزِّلُ عَلَيْكُم مِّنَ السَّمَاءِ مَاءً لِّيُطَهِّرَكُم بِهِ وَيُذْهِبَ عَنكُمْ رِجْزَ الشَّيْطَانِ وَلِيَرْبِطَ عَلَىٰ قُلُوبِكُمْ وَيُثَبِّتَ بِهِ الْأَقْدَامَ»
و (یادآورید) هنگامى را که خواب سبکى که مایه آرامش بود از سوى خدا، شما را
فرا گرفت و آبى از آسمان برایتان فرستاد، تا شما را با آن پاک کند. و پلیدى شیطان
را از شما بر طرف سازد. و دلهایتان را محکم، و گامها را با آن استوار دارد.
(سوره مبارکه انفال/ آیه ۱۱)
@ayehsobh
❇ تفســــــیر ❇
پس از آن، دومین نعمت خود به مؤمنان را یادآور مى شود و مى فرماید: به خاطر بیاورید هنگامى که خواب سبکى شما را فرو گرفت که مایه آرامش و امنیت روح و جسم شما از ناحیه خداوند گردید (إِذْ یُغَشِّیکُمُ النُّعاسَ أَمَنَةً مِنْهُ).
یُغَشِّى از ماده غشیان به معنى پوشاندن و احاطه کردن است، گوئى خواب همچون پرده اى بر آنها افکنده شد و آنها را پوشاند.
نُعاس به ابتداى خواب و یا خواب کم، سبک و آرام بخش، گفته مى شود و شاید اشاره به این است که در عین استراحت آن چنان خواب عمیقى بر شما مسلط نشد که دشمن بتواند از موقعیت استفاده کرده، بر شما شبیخون بزند.
و به این ترتیب، مسلمانان در آن شب پر اضطرار، از این نعمت بزرگى که فرداى آن روز در میدان مبارزه به آنها کمک فراوانى کرد، بهره گرفتند.
سومین موهبتى را که در آن میدان به شما ارزانى داشت این بود: آبى از آسمان براى شما فرو فرستاد (وَ یُنَزِّلُ عَلَیْکُمْ مِنَ السَّماءِ ماءً).
تا به وسیله آن شما را پاک و پاکیزه کند و پلیدى شیطان را از شما دور سازد (لِیُطَهِّرَکُمْ بِهِ وَ یُذْهِبَ عَنْکُمْ رِجْزَ الشَّیْطانِ).
🌼🌼🌼
این پلیدى ممکن است وسوسه هاى شیطانى بوده; و ممکن است پلیدى جسمانى بر اثر جنابت بعضى در آن شب; و یا هر دو.
این آب حیات بخش که در گودالهاى اطراف بدر جمع شده بود و مسلمانان نیاز شدیدى براى شستشو و رفع عطش به آن داشتند، همه این پلیدى ها را شست و با خود برد.
به علاوه خدا مى خواست با این نعمت دل هاى شما را محکم دارد (وَ لِیَرْبِطَ عَلى قُلُوبِکُمْ).
و نیز مى خواست در آن شنزار که پاى شما فرو مى رفت، و لغزنده بود، به وسیله ریزش باران گام هاى شما را محکم کند (وَیُثَبِّتَ بِهِ الأَقْدامَ).
این احتمال نیز وجود دارد که مراد از تثبیت اقدام، تقویت روحیه و افزودن میزان پایمردى و استقامت آنها در پرتو این نعمت و یا اشاره به هر دو قسمت بوده باشد.
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۱۱، سوره مبارکه انفال)
@ayehsobh
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
🌺بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیم🌺
«إِذْ يُوحِي رَبُّكَ إِلَى الْمَلَائِكَةِ أَنِّي مَعَكُمْ فَثَبِّتُوا الَّذِينَ آمَنُوا ۚ سَأُلْقِي فِي قُلُوبِ الَّذِينَ كَفَرُوا الرُّعْبَ فَاضْرِبُوا فَوْقَ الْأَعْنَاقِ وَاضْرِبُوا مِنْهُمْ كُلَّ بَنَانٍ»
و (به یاد آر) هنگامى را که پروردگارت به فرشتگان وحى کرد: «من با شما هستم. کسانى را که ایمان آورده اند، تقویت کنید. بزودى در دلهاى کافران ترس و وحشت مى افکنم. ضربه ها را بر بالاتر از گردن (بر سرهاى دشمنان) فرودآرید. و همه انگشتانشان را قطع کنید!»
(سوره مبارکه انفال/ آیه ۱۲)
@ayehsobh
❇ تفســــــیر ❇
چهارمین نعمت از نعمت هاى پروردگار بر مجاهدان جنگ بدر، ترس و وحشتى بود که در دل دشمنان افکند و روحیه آنها را سخت متزلزل ساخت در این باره مى فرماید: به خاطر بیاور هنگامى را که پروردگار تو به فرشتگان وحى فرستاد، که من با شما هستم و شما افراد با ایمان را تقویت کنید و ثابت قدم بدارید (إِذْ یُوحی رَبُّکَ إِلَى الْمَلائِکَةِ أَنِّی مَعَکُمْ فَثَبِّتُوا الَّذینَ آمَنُوا).
و به زودى در دل هاى کافران ترس و وحشت مى افکنم (سَأُلْقیفی قُلُوبِ الَّذینَ کَفَرُوا الرُّعْبَ).
و این راستى عجیب بود که ارتش نیرومند قریش در برابر سپاه کوچک مسلمانان ـ طبق نقل تواریخ ـ آن چنان روحیه خود را باخته بود که جمعى از درگیر شدن با مسلمانان بسیار وحشت داشتند.
گاه پیش خود فکر مى کردند اینها افراد عادى نیستند.
بعضى مى گفتند: مرگ را بر شترهاى خویش حمل کرده و از یثرب (مدینه) برایتان سوغات آورده اند.
🌼🌼🌼
شک نیست این رعب افکنى در دل دشمن، که از عوامل مؤثر پیروزى بود، بدون حساب نبود.
آن پایمردى مسلمانان.
آن نماز جماعت و شعارهاى گرم و داغشان.
آن اظهار وفادارى مؤمنان راستین و سخنانى همچون سخنان سعد بن معاذ که به عنوان نمایندگى از طرف انصار به پیامبر(صلى الله علیه وآله) عرض کرد:
پدر و مادرم به فدایت باد اى رسول خدا! ما به تو ایمان آورده ایم و به نبوت تو گواهى داده ایم که هر چه مى گوئى از طرف خدا است.
هر دستورى را مى خواهى بده و از اموال ما هر چه مى خواهى برگیر!
به خدا سوگند اگر به ما فرمان دهى که در این دریا (اشاره به دریاى سرخ که در آن نزدیکى بود) فرو رویم، فرو خواهیم رفت، ما آرزو داریم خداوند به ما توفیق دهد خدمتى کنیم که مایه روشنى چشم تو شود.
آرى، این گونه سخنان که به هر حال در میان دوست و دشمن پخش مى شد به اضافه آنچه قبلاً از استقامت مردان و زنان مسلمان در مکّه دیده بودند، همگى دست به دست هم داد، و وحشت براى دشمنان آفرید.
باد شدیدى که به سوى جبهه دشمن مى وزید و رگبارى که بر آنها فرود آمد، و خاطره وحشتناک خواب عاتِکَه در مکّه و مانند اینها عوامل دیگرى براى وحشت و اضطراب آنها بودند.
سپس فرمانى را که در میدان بدر به وسیله پیامبر(صلى الله علیه وآله) به مسلمانان داده بود، به یاد آنها مى آورد، و آن این بود که هنگام نبرد با مشرکان از ضربه هاى غیر کارى بپرهیزید و نیروى خود را در آن صرف نکنید، بلکه ضربه هاى کارى بر پیکر دشمن فرود آرید مى فرماید: ضربه بر بالاتر از گردن، بر مغزها و سرهاى آنها فرود آرید (فَاضْرِبُوا فَوْقَ الأَعْناقِ).
🌼🌼🌼
و دست و پاى آنها را از کار بیندازید (وَ اضْرِبُوامِنْهُمْ کُلَّ بَنان).
بَنان جمع بَنانَة به معنى سر انگشت دست یا پا و یا خود انگشتان است، و در آیه مورد بحث مى تواند کنایه از دست و پا بوده باشد و یا به معنى اصلیش که انگشتان است; زیرا قطع شدن انگشتان و از کار افتادن آنها اگر در دست باشد قدرت حمل سلاح را از انسان مى گیرد، و اگر در پا باشد، قدرت حرکت را.
این احتمال نیز وجود دارد که اگر دشمن مهاجم پیاده باشد، هدف را سر او قرار دهید و اگر سواره باشد دست و پاى او.
همان طور که در سابق هم اشاره کردیم بعضى این جمله را خطاب به فرشتگان مى دانند ولى قرائن نشان مى دهد مخاطب در این جمله مسلمانان هستند.
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۱۲، سوره مبارکه انفال)
@ayehsobh
هدایت شده از مؤسسه رهروان راه قرآن مبارکه
باسلام
قرار نبود الان برگردم فضای مجازی، ولی پدرم بیمارستان بستری هستند و محتاج دعای همگی هستم با حمد شفا یا چهارده هزار صلوات که نذر شده.
ممنون
التماس دعا
هدایت شده از مؤسسه رهروان راه قرآن مبارکه
«إنَّا لِلّه وَ إنّا الیه راجعون»
با سلام و تشکر از همه بزرگوارانی که برای شفای پدرم دعا کردند و در نذر صلوات و حمد شفا، شرکت کردند.
ولی حکمت خدا بر این قرارگرفت تا تکیه گاهم برود...
از همه دوستان و اعضای محترم کانال و گروه، خواهش میکنم به نیت ایشون، امشب #نماز_وحشت بخونید. (کیفیت قرائت نماز وحشت در تصویر هست.)
با تشکر و التماس دعا🤲
نام ایشان: «سیدعزیزالله امیری فرزند سید مصطفی»
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
🌺بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیم🌺
«ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ شَاقُّوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ ۚ وَمَن يُشَاقِقِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَإِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ»
این بخاطر آن است که آنها با خدا و پیامبرش دشمنى ورزیدند. و هر کس با خدا و پیامبرش دشمنى کند، (کیفر شدیدى مى بیند. و) خداوند سخت کیفر است.
(سوره مبارکه انفال/ آیه ۱۳)
@ayehsobh
❇ تفســــــیر ❇
بعد از همه گفتگوها براى این که کسى این فرمان هاى شدید و دستورات قاطع و کوبنده را بر خلاف آئین جوانمردى و رحم و انصاف تصور نکند، مى فرماید: اینها استحقاق چنین چیزى را دارند; زیرا آنان از در عداوت، دشمنى، عصیان و گردنکشى در برابر خدا و پیامبرش در آمدند (ذلِکَ بِأَنَّهُمْ شَاقُّوا اللّهَ وَ رَسُولَهُ).
شاقّوا از ماده شِقاق در اصل به معنى شکاف و جدائى است و از آنجا که شخص مخالف، دشمن و عصیانگر، صف خود را جدا مى کند به عمل او شقاق گفته مى شود.
لذا مى افزاید: هر کس از در مخالفت و دشمنى با خدا و پیامبرش در آید، گرفتار مجازات دردناک در دنیا و آخرت خواهد شد; زیرا خداوند (همان گونه که رحمتش وسیع و بى انتها است) مجازاتش شدید و دردناک است (وَ مَنْ یُشاقِقِ اللّهَ وَ رَسُولَهُ فَإِنَّاللّهَ شَدیدُ الْعِقابِ).
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۱۳، سوره مبارکه انفال)
@ayehsobh
هدایت شده از مؤسسه رهروان راه قرآن مبارکه
برای پدرم...
بابا همیشه خدا کمکم کردند و متنها را به راحتی نوشتم؛ اما از تو گفتن و نوشتن سخت است...
سخت است از نبود تو بگویم...
چگونه میتوان نبودت را باورکرد؟!
چطور میتوانم بدون شنیدن صوت نماز صبحت، نمازم را بخوانم؟!
بابا! بابا! بابا! یک کلمه بودی با کلی حرف...
بابا فکرش را میکردی هیچ چیز جز فراقت نمیتوانست اینطور مرا درهم شکند؟!
بابا! به من آموختی از گفتن حق و تلاش برای فهم و اثبات حقیقت، خسته نشوم؛ آما الان خسته ام خسته و تنها...
احساس میکنم از این یک روز لعنتی سالها گذشته است...
بابا! شنیده بودم یتیمی سخت است و برای دختر سخت تر که پدرش تباشد؛ اما نگفته بودند این داغ، کُشنده است...
بابا! بابا! بابا بیا برگرد و پشت و پناهم باش؛
بابا! می دانم تمام آنچه خدای مهربان برای ما رقم میزند از حکمت اوست؛ اما حکمت انقدر زود رفتنت را نمی فهمم...
بابا! خوشحالم برای تو؛ برای تو که به سادگی عدم یک ضربان قلب به دیدار معبود رفتی؛ اما برای دلتنگیهای خودم چه کنم؟!
بابا! بابا! اگر پشت و پناهم نبودی؛ اگر یاری ام نکرده بودی؛ سالها قبل در جهالت درجازده بودم...
بابا! امسال دیدم دعای جوشن را جور دیگری می خواندی؛ در مناجات شب قدر از خدا چه خواستی که چنین راحت پرگشودی!
بابا! خواهش میکنم مثل همیشه و بیش از پیش، پشتم باش و برایم دعا کن...
بابا! چند روز دیگر سالروز ولادتت است و از بس وجودت گرم بود؛ در تابستان آمدی و در تابستان رفتی...
بابا! یک روز نبودنت برایم یک سال گذشت...
از همین الان، دلتنگ شده ام اسمم را بار دیگر صدا بزنی و من گاهی به عمد، جواب ندهم تا بازهم صدازدنت را بشنوم...
بابا! خیلی سخت است از تو گفتن و با تو گفتن...
هیچ وقت انقدر نوشتن برایم سخت نبوده؛ نمی دانم چه بگویم و چه بنویسم؛ فقط میدانم زندگی بعد از تو برایم بی معنا میشود.
بابا! می گویند در نبودت صبر کنیم؛ اما نمی گویند چگونه؟!
خودت دعایمان کن که خدای ناکرده، این بی تابی ها، منجر به ناسپاسی از خداوند نشود که میدانیم هرچه برایمان رقم میزند از حکمتش است هرچند درک ما به فهم آن نمی رسد...
بابا! در آخر تشکری ویژه کنم: «بسیار سپاسگزارم ازت که برای قدم در راه قرآن هم تشویقم کردی و هم تا جایی که توانستی کمک کارم بودی...»
دعا کن إن شاءالله تا آخر در مسیر قرآن بمانیم و در راه قرآن، از دنیا برویم...
آمین یا رب العالمین🤲
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
🌺بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیم🌺
«ذَٰلِكُمْ فَذُوقُوهُ وَأَنَّ لِلْكَافِرِينَ عَذَابَ النَّارِ»
این (مجازات دنیا) را بچشید! و براى کافران، مجازات آتش (در جهان دیگر) خواهد بود.
(سوره مبارکه انفال/ آیه ۱۴)
@ayehsobh