فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴انتقاد و هشدار مهدی عسگری نماینده کرج به رئیس جمهور: ۸۰% مدیران قبلی اصلا تغییر نکرده اند
🔹سفره مردم خالی شده از برنج
🔹برنج هندی از ۹ هزار رسیده به ۴۰ هزار تومان
🔹مردم آستانه تحمل شون تموم شده
🔹چرا جلوی بی انضباطی ها رو نمیگیرید؟
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
.
♻️ ریاست رییسی بر دولت روحانی!
رییس جمهور این انتقاد را وارد دانسته بود
🔹بخش اول یادداشت
9دی- شش ماه از آغاز به کار رئیس جمهور جدید و حدود پنج ماه از آغاز به کار کابینه جدید میگذرد؛ رئیسی در همین مدت کوتاه درستی این جمله را در عمل به اثبات رسانده که «فرق میکند به چه کسی رای بدهیم». پانزده سفر استانی در همین مدت کوتاه، افزایش قابل توجه فروش نفت، افزایش صادرات غیرنفتی، عملیاتی شدن توافق راهبردی با چین، پیگیری توافق راهبردی 20 ساله با روسیه و از همه مهمتر افزایش چشمگیر واکسیناسیون و کاهش شدید درگیری مردم با کرونا و میزان فوتیهای کرونا، در شرایطی طی این مدت اتفاق افتاده که نه کنوانسیونهای مرتبط با FATF تصویب شده، نه تحریمی کاهش پیدا کرده و نه توافقی با غربیها و آمریکا صورت گرفته است.
بگذریم از تفاوت محسوس در منش و سلوک مدیریتی رئیس جمهور که هر هفته در میان مردم است؛ با آنها سخن میگوید؛ پایش از پلههای هواپیمای مسکو تهران به زمین نرسیده راهی کرمان می شود تا به اوضاع مردم سیل زده رسیدگی کند!
نگرانی درباره روند انتصابات در دولت
اما در کنار همه این محسنات و اقدامات مثبت دولت، برخی رویهها و روندها نگران کننده است؛ از مهمترین این نگرانیها وضعیت انتصابات در دولت جدید است که در دو بخش میتوان به آن اشاره کرد؛ بخش اول انتصابات غلط و بخش فراگیرتر و جدیتر، کندی زیاد روند انتصابات و تغییر مدیران دولت قبلی است. این دو روند در زمینه انتصابات اگر به سرعت چارهاندیشی نشود، منجر به شکاف، تنش، بحث علنی و نزاع میان لایه بروکرات- تکنوکرات- محافظهکار و لایه انقلابی- رادیکالِ جریان انقلابی دربارۀ انتصابها در دولت خواهد شد. انتصابات فاقد صلاحیت و بعضا عجیب، انتصابات ناهماهنگ در تیم اقتصادی دولت و انتصاب افراد واگرا از ایده های سیاسی و فرهنگی دولت در مناصب حساس به ویژه انتصاب مدیران دولت روحانی با تفکرات و گرایشات دولت قبل، موجب میشود بدنه مدیریتی دولت رئیسی با گفتمان عدالت و مردم، هرچه بیشتر به بدنه مدیریتی دولت روحانی با گفتمان ضد عدالت، دور از مردم و نزدیک به غرب گرایش و نزدیکی داشته باشد.
مدیران دولت روحانی در دولتی با ریاست رئیسی
بیش از سه هزار پست مدیریتی ارشد دولتی (وزارتخانهها، معاونین، سازمانها، شرکتها در ستاد و استانها) در کشور وجود دارد اما تا امروز تنها حدود 500 مدیر از میان این تعداد در دولت رئیسی جایگزین شده است. این یک مساله بدیهی است که مصوبات، دستورات، لوایح و همه سیاستهای اجرایی دولت و رئیس جمهور توسط همین مدیران میانی و ارشد، اجرایی و انجام خواهد شد.
در بسیاری از ساختارهای اداری و اجرایی کشور، گلوگاهها و نقاط حساس ولی دور از چشم رسانهها و مردم، وجود دارد که مهمترین تصمیمات و سرنوشت سازترین اقدامات آن ساختار و دستگاه، در آن نقاط مدیریتی انجام می گیرد. به همین دلیل از جمله مطالبات رهبر انقلاب در همان روزهای نخست شروع به کار دولت، سرعت در جابجایی و تغییر دولت بود.
تغییر روند دولت تنها با تغییر وزرا یا استانداران اتفاق نمیافتد. در مرحله اجرا تاثیرگذارتر از وزیر و معاونین وزیر و وستانداران، مدیران کل در استانها، فرمانداران، مدیران کل در وزارتخانهها و حتی بسیاری از پستهای مدیریتی ذیل ادارات کل، روسای بانکها و روسای دانشگاهها از جمله نقاط مهم و کلیدی در دولت هستند. دولتهای اصلاحات، سازندگی و دولت روحانی در این زمینه توجه جدیتری داشتند؛ به طوری که در همان روزهای ابتدایی دولت خود مدیران و مسئولین تمامی این پستهای مهم و کلیدی را با نیروهای همفکر و همراستا با سیاستهایشان جایگزین کردند. اتفاقی که اکنون در دولت رئیسی نیفتاده است.
در عمل شاهدیم که بدنه دولت، همان دولت روحانی است. مثلا بخش قابل توجهی از انتقاداتی که به دولت در زمینه جزئیات بودجه سال آینده میشود، چه بسا ناشی از تاثیرگذاری همین بدنه واگرا با دولت در بودجهریزی بوده است. از میان بانکهای مهم کشور که برخی از آنها در سطح یک وزارتخانه اهمیت ساختاری و اجرایی دارند، تنها مدیر بانک ملی تغییر کرده و بقیه همان مدیران دولت روحانی هستند.
وزارت خارجه ظریف همچنان فعال است!
یا به عنوان یک مثال دیگر، بعید نیست موضع عجیب وزیر امور خارجه در خصوص مذاکره با آمریکا که با انتقاد جریان انقلابی روبرو شد، ناشی از حضور بدنه کارشناسی و مدیران وزارت خارجه ظریف در وزارت خارجه امیرعبداللهیان باشد. از همین رو وزیر امور خارجه پس از دریافت انتقادات و تذکرات، در توئیتی موضع قبلی خود را اصلاح کرد تا سوء برداشت و سوء تفاهمی پیش نیاید. تقریبا 90 درصد مدیران وزارت امور خارجه، همان مدیران دوران ظریف و روحانی هستند یعنی همان نگاه کدخدامحوری به آمریکا و ذوقزدگی از برجام خسارت محض همچنان در وزارت امور خارجه در حال حکمرانی است.
ادامه یادداشت در بخش دوم
♻️ ریاست رییسی بر دولت روحانی!
رییس جمهور این انتقاد را وارد دانسته بود
🔹بخش دوم یادداشت
نصیری قیداری، مجری سند ۲۰۳۰ در نظام آموزش عالی کشور، همچنان بر ریاست خود در دانشگاه مهم و راهبردی شهید بهشتی ادامه میدهد. وی در سال۹۵ در سمت دبیر کمیسیون ملی یونسکو در ایران، در مصاحبه رسمی خود با یکی از رسانه ها؛ از قانونی شدن سند ۲۰۳۰ در کشور گفته وعنوان کرده بود: "سند ملی آموزش به هیچوجه محرمانه نبوده و ۳۰ کارگروه در تدوین این سند مشارکت داشتهاند". او حتی پیشگفتاری نیز بر روی این سند نوشته بود. نصیری پس از تمجید از بخشهای مختلف سند ۲۰۳۰ چنین مینویسد: «کمیسیون ملی یونسکو در ایران از طریق گروههای پنجگانه فعالیت تخصصی خود، گامهای اولیه را برای عملیاتیکردن اهداف توسعه پایدار ۲۰۳۰ با رویکرد فرابخشی و مشارکت همه نهادهای ملی اعم از دولتی و غیردولتی وبخش خصوصی آغاز کرده است.»
وضعیت مدیران استانی و شهرستانی
در استانها و شهرستانها هم وضعیت به همین شکل است. سفرهای استانی از نقاط قوت دولت رئیسی است که دوباره موج امید را در دل مردم زنده کرده است. اما بزرگترین مسأله در این سفرها این است که مجری مصوبات این سفرها که به سرعت هم در حال شکل گرفتن است، کیست؟ پاسخ به این سوال در اکثر استانهای مقصد، همان مدیران دولت روحانی است. کندی دولت سیزدهم در معرفی استانداران و مدیران میانی وزارتخانه که مجریان اصلی مصوبات سفرها هستند، موجب شده این نگرانی و بیم در دل دوستان و دلسوزان دولت ایجاد شود که مصوبات این سفرها راه به جایی نبرده و با پیگیری جدی از سوی مدیران همراه نشود؛ اگر چنین شود پس از گذشت مدت زمان اندکی، وقتی مردم امیدوار شده به این سفرها، تغییر محسوسی در وضعیت مشکلات خود و رفع آنها علیرغم دستورات رئیس جمهور، احساس نکنند سرشکستگی و ناامیدی آنها بیشتر خواهد شد و همین سفرها که میتواند نقطه تمایز و قوت رئیسی باشد، به نقطه ضعف دولت او تبدیل شود.
اخیرا مردم کرمان گرفتار سیل شدند اما استاندار کرمان و فرمانداران و مدیران کل استان که باید همراه و همگام با دولت مردمی، پیگیر حل مشکلات باشند، همان مدیران قبلی با همان روحیه حاکم بر دولت قبل هستند و این سبب بروز مشکلاتی و اعتراض مردم شد.
مخاطب این بایدها شما هستید آقای رئیسی
مساله تاخیر در انتصابات به قدری مشکل آفرین شده که صدای خود رئیس جمهور را هم درآورده است. هفته گذشته آیت الله رئیسی در گفتگوی زنده تلویزیونی خود برای سومین بار به همین موضوع اشاره کرد و گفت: «دولت استقبال میکند از اینکه مثلاً بگویید چرا انتصابات با کندی انجام میشود، میگویم بله این انتقاد را قبول دارم، در دولت تأکید کردم که حتماً با سرعت انتصابات صورت گیرد و گفتم هر کس شایسته است و کارآمده است باید به کار گرفته شود، هر کس هم بانی وضع موجود است، حتماً نباید از آن استفاده شود. در دولت ما کسانی هستند که در دولت گذشته نیز حضور داشتند، کارآمدی داشتند و با هم کار میکنیم. در استانها هم همینطور است. من در مورد کندی در انتصابات یکی دو بار در جلسات دولت به دوستان تأکید کردم.»
اما دلسوزانه باید گفت که مخاطب این «تاکید» در سرعت بخشی انتصابات و این «باید» به کارگیری شایستگان و «نباید» استفاده از بانیان وضع موجود در درجه اول خود رئیس جمهور محترم است. پیگیری مجدانه، سرعت در تصمیمات و بازخواست شما از مسئولین مستقیم این انتصابات می تواند کار را به سرانجام برساند.
روحانی مدیر موفقی بود!
در همین رابطه حمید رسایی، مدیرمسئول ۹ دی در مطلبی در صفحه شخصیاش نوشت: «همه میدانیم که روحانی نجات کشور را در سازش با آمریکا و اروپا و عبور از ارزشهای انقلاب اسلامی میدید (البته با نگاه خوشبینانه و الا بدبینانه که ...) در همین راستا هم تمام مواضع و انتصاباتش را انجام میداد. تیم روحانی، بیش او به این نگاه غلط اعتقاد داشتند...
باید گفت که حسن روحانی مدیر موفقی بود البته در مسیر باطلی که داشت. اما سئوال از آقای رییسی این است که شما چطور؟ آیا انتصابات دولت شما نیز در راستای جهتگیری درستی است که شعارش را دادهاید و در ان مسیر قدم نهادهاید؟ ایا ابقای اکثر مدیران دولت روحانی آن هم شش ماه پس از تشکیل دولت، با جهتگیری شما تطبیق دارد؟
آقای رییسی! شما در گفتگوی تلویزیونی، صادقانه، انتقادات نسبت به تأخير در انتصابات و جابجایی مدیران دولت قبل را پذیرفتید و برسرعت بخشیدن به آن تاکید کردید. سئوال اما اینجاست: مخاطب این انتقاد آیا غیر از شخص رییس جمهور است؟ چه کسی باید این توقع به حق مردم را اجرایی و از مدیران عالی دولت، مطالبه تغییر و تحول در مدیریت را داشته باشد؟»
۹ دی از آنجا که این تغییرات را مطالبه مردم و سبب چابکسازی دولت مردمی آقای رییسی میداند، مجدانه این مطالبهگری را ادامه خواهد داد.
هفته نامه ۹ دی 👇
@www_9day_ir
مدیر مسئول 👇
@www_rasaee
#یمن
بیانیه نیروهای مسلح یمن درباره عملیات طوفان یمن ۳
🔸به گزارش پايگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ سرتیپ "یحیی سریع" سخنگوی نیروهای مسلح یمن جزئیات عملیات طوفان یمن ۳ علیه امارات متحده عربی را تشریح کرد.
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
✅ https://iswnews.com/61914
#یمن
بیانیه نیروهای مسلح یمن درباره عملیات طوفان یمن ۳
🔸به گزارش پايگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ سرتیپ "یحیی سریع" سخنگوی نیروهای مسلح یمن جزئیات عملیات طوفان یمن ۳ علیه امارات متحده عربی را تشریح کرد.
سرتیپ یحیی سریع در خصوص این عملیات که شب گذشته ۱۰ بهمن ماه علیه امارات متحده عربی انجام گرفت، گفت:
«نیروهای مسلح یمن با استعانت از خداوند متعال، عملیات نظامی طوفان یمن ۳ را در عمق کشور کوچک دشمن امارات اجرا کرد که جزئیات آن به شرح زیر است:
حمله به اهداف مهم در ابوظبی با تعدادی موشک بالستیک ذوالفقار.
حمله به اهداف حساس در امارت دبی با تعدادی پهپاد صماد ۳.
این عملیات به یاری خداوند با موفقیت به اهداف خود رسید. تا زمانی که ابزار دشمن اسرائیلی در ابوظبی و دبی به حملات علیه مردم و کشور ما ادامه میدهد، کشوری ناامن خواهد ماند.
بر این اساس، به شهروندان و شرکتها هشدار میدهیم که از اماکن و تأسیسات حیاتی دوری کنند. زیرا این اهداف در آینده در معرض حملات قرار دارند.
نیروهای مسلح وقتی میبینند مردم بزرگ یمن از محاصره رنج میبرند و جنایات متجاوزان علیه آنها افزایش مییابد، بیکار نمینشینند.
به یاری خداوند متعال، دفاع مشروع از یمن عزیز تا پایان جنگ و رفع محاصره ادامه خواهد داشت و خداوند بر آنچه میگوییم گواه است.»
این عملیات سومین دور از عملیاتهای طوفان یمن است که در روزهای اخیر علیه امارات انجام میشود. انصارالله در دو عملیات گذشته در تاریخ ۲۷ دی ماه و ۴ بهمن ماه سال جاری، مواضع ائتلاف سعودی در شهرهای ابوظبی، دبی و شهرهای جنوبی عربستان سعودی را هدف حمله قرار داد که منجر به ایجاد ناامنی اقتصادی و سیاسی گسترده در این مناطق شده است.
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
✅ https://iswnews.com/61914
#امارات #یمن
حمله موشکی انصارالله به امارات متحده عربی
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ وزارت دفاع امارات از ساقط کردن یک فروند موشک انصارالله در آسمان ابوظبی خبر داد.
بر اساس گزارش منابع محلی در امارات، انصارالله با یک فروند موشک بالستیک به شهر ابوظبی پایتخت امارات متحده عربی حمله کرده است. در پی این حمله موج ناامنی بر مراسم های اکسپو و برنامههای رئیسجمهور رژیم صهیونیستی در سفر به امارات حاکم شده است.
طبق جزئیات دو عملیات پیشین انصارالله علیه امارات، احتمال میرود که نیروی موشکی انصارالله در این حمله از موشک ذوالفقار استفاده کرده باشد.
در همین راستا سرتیپ “یحیی سریع” سخنگوی نیروهای مسلح یمن طی پیامی از اعلام جزئیات این حمله تا ساعاتی دیگر خبر داده است.
▪️بیشتر بخوانید:
▪️نیروهای مسلح یمن جزئیات “عملیات طوفان یمن” علیه امارات را اعلام کرد
▪️جزئیات عملیات “طوفان یمن ۲” از زبان سخنگوی نیروهای مسلح یمن
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
✅ https://iswnews.com/61881
طبق این قانون روحانیت در آدربایجان درباری می گردد!
#آذربایجان
واگذاری صلاحیت روحانیون به کمیته امور دینی آذربایجان
مجلس ملی جمهوری آذربایجان طرح اصلاحیه قانون آزادی های دینی را به صحن علنی برده است. بنابر گزارش رسانه “ریپورت” طبق اصلاحیه در ماده ۸ این قانون، کمیته دولتی امور دینی پس از تصویب و ابلاغ این قانون، صلاحیت روحانیون مسلمان مشغول به کار در عبادتگاه ها و زیارتگاه های اسلامی را معین می کند. این کمیته زیر نظر نخست وزیر، سازمان امنیت ملی و وزارت کشور آذربایجان فعال است.
طبق قانون فعلی، روحانیان فعال در این مکان ها توسط اداره مسلمانان قفقاز و با اطلاع مقام های دولتی این کشور هر پنج سال یک بار منصوب می شوند.
تصویب و اجرای این قانون به معنی محدودیت بیشتر برای اداره مسلمانان قفقاز است. سابقه واکنش های این اداره در برابر همه اقدام های دولتی نشان می دهد که آنها علاوه بر همراهی با دولت، مردم را به پذیرش هر گونه اقدامی از سوی مقام های حکومت این کشور ترغیب می کنند.
محدودسازی روحانیان، کم رنگ سازی فعالیت های دینی و نقش سازمان های مذهبی از اهداف قانون هایی از این دست است که به صورت برنامه ریزی شده توسط دولت و مجلس گزینشی این کشور مطرح می شود.
پیش از این قانون منع حجاب بانوان در اماکن عمومی، منع پخش اذان مساجد و زیارتگاه ها، منع حضور و تربیت دینی کودکان و نوجوانان در مکان های دینی اسلامی تصویب شده بود که با مخالفت صریح و گردهمایی معترضان همگی لغو شدند.
اما همچنان مصوبه منع تعداد بیش از ۵۰ نفری در مساجد به بهانه همه گیری کرونا و عدم نصب نمادهای اسلامی در ساختمان ها توسط مجلس و دول
شمارش معکوس برای نابودی اسرائیل
طبق این قانون روحانیت در آدربایجان درباری می گردد! #آذربایجان واگذاری صلاحیت روحانیون به کمیته ام
اما همچنان مصوبه منع تعداد بیش از ۵۰ نفری در مساجد به بهانه همه گیری کرونا و عدم نصب نمادهای اسلامی در ساختمان ها توسط مجلس و دولت این کشور اجرا می شود.
حاکمیت این کشور تلاش می کند تا عملا با آئین ها و نمادهای دینی این کشور مخالفت کند. بیشتر جمعیت جمهوری آذربایجان مسلمان و تابع مذاهب شیعه ۱۲ امامی، اهل سنت حنفی و شافعی هستند. حدود ۹۰ درصد از جمعیت مسلمانان این کشور را شیعیان تشکیل می دهند که بالاترین درصد میان کشورهای اسلامی است.
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
✅ https://iswnews.com/61853
✅ روزه واجب شرعی هست
✅ که هم در قرآن کریم احکامش ذکر شده است و هم در روایات مکرر
✅ هیچ مسلمانی هم شکی در وجوب روزه ندارد
✅و هیچ اختلافی هم بین علما و مسلمین در مورد این مسأله نیست
❌ اما اگر 👈خوف ضرر👉 داشته باشیم نباید روزه بگیریم
❌ فقط و فقط ترس ضرر، باعث می شود حکم قطعی خدا و معصومین که هیچ اختلافی هم در آن نیست، از واجب تبدیل به حرام شود!!!
حالا
⁉️واکسن زدن حکم قرآن هست؟
⁉️چند صد روایت در وجوب واکسن داریم؟ 🧐
⁉️هیچ اختلافی در مورد واکسن نیست؟ 🤔
⁉️کسی فتوای به وجوب واکسن داده است؟ 🧐🤔
⁉️ اگر مثل روزه و حجّ هم واجب شود آیا کسی که خوف ضرر دارد نیز باید واکسن بزند؟؟!!
👈 واکسن را اگر همه علمای اسلام هم واجب کنند ما نمیزنیم
👌 چون خوف ضرر که هیچ، قطع به ضرر داریم
👈 و تشخیص موضوع با مکلّف هست
❌زیارت اباعبدالله علیه السلام، روضه، حرم اهلبیت علیهم السلام، صله رحم و احکام دفن اموات، نماز جماعت و ... را تعطیل کردند به بهانه ترس از کرونا!! در حالیکه ترکیه و تایلند و فروشگاه ها و مترو و ... باز هست!!
حرم و روضه اشکال شرعی دارد اما واکسنی که هنوز روی هیچ حیوانی آزمایش نشده، هنوز عوارضش مشخص نشده، معلوم نیست برای کدام جهش کرونا هست، معلوم نیست چند دوز باید تزریق شود، معلوم نیست مواد داخلش چیست، جزء واجباتی می شود که مخالفین آن مخالف دین و ولایت و اسلام خواهند بود!!!
واکسن را که یقین به ضررش داریم واجب می دانند... 😳😳
این است آخرالزمان...
کرونا در ایران به سبب کروناهراسی خائنانه دولت روحانی و امثال جهانپور توانسته به اهدافش برسد و با آمار فوت ناشی از عوارض واکسن و داروهای آلوده کرونا را باورپذیر کند !
#نفوذ_در_وزارت_بهداشت_قطعیست
#سکوت_در_برابر_خیانت_به_ولایت_عوارض_دارد !
واکسن امریکائی و انگلیسی خلاف دستور ولایت است !
#واکسن و کرونا سلاح دشمن علیه اسلامگرائی، عقلانیت، اربعین و ظهور..
🔺پیش به سوی سربازی حرفه ای
مشمولین متاهل دارای ٣٠ سال سن و ۲ فرزند کارت معافیت به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.
قانونِ خوب! اما ناکافی!
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
جنگ هیبریدی یا ترکیبی
🚨 ورود کشور به جنگ ادراکی؛ شناختی
پس از چهار مرحله جنگ، کشور وارد پنجمین مرحله جنگ با نظام سلطه شده است.
جنگ سرد، سخت، نیمه سخت و جنگ نرم مراحلی بود که کشور به انحاء مختلف با آن مواجه شده و حال ایران اسلامی وارد پنجمین مرحله جنگ یعنی جنگ شناختی یا جنگ ادراکی شده است.
اما جنگ ادراکی یا شناخنی چیست؟!
آیا افرادی را در اطراف خود درک کرده اید که نسبت به مراجع عظام تقلید و علما و روحانیت، نگاهی محترمانه داشته اند و امروز نگاه آنها مبدل به نفرت شده باشد؟
آیا کسانی را می شناسید که نسبت به مقدسات ،تعصب داشته و مدافع آنها بوده اند اما امروز به جرگه توهین کنندگان به مقدسات وارد شده باشند؟
آیا تا به حال با افرادی مواجه شده اید که تا چندی قبل به اعتقادات خود به شدت پایبند بوده اند و امروز اعتقادات خود را خرافات تلقی کنند؟
آیا با کسانی دم خور بوده اید که به رهبری جامعه خود عشق می ورزیدند اما حال با دید بدبینانه از ولایت و رهبری یاد کند؟
جای تعجبی وجود ندارد. این افراد مورد اصابت گلوله دشمن در جنگ شناختی قرار گرفته اند بدون اینکه جراحتی در بدن خود احساس کنند اما ادراک و شناخت وی مورد حمله قرار گرفته است.
این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر و البته اثر گذارتر جنگ نرم بوده که *متکی بر زیر ساخت رسانه های نوین سایبری است که با ایجاد یک پارادایم ذهنی، به شناخت و ادراک افراد ، مطابق خواست خود جهت می دهند* بدون اینکه شخص متوجه این تغییر رفتار باشد و یا حتی به این فرآیند، شک کند.
هوشیاری دینی توام با مطالعه مبانی دین و ایدئولوژی و یا به بیان ساده تر " بصیرت دینی" مهمترین و کارآمدترین راه مقابله با این تهاجم میباشد...
دقت کرده اید همواره مقام معظم رهبری مدتها قبل از هر رخدادی هشدارهای لازم را اعلام میکنند؟
خاطرتان هست که ایشان چقدر بر بصیرت مردم تاکید میفرمودند؟ حال پس از گذشت مدتی، علت هشدار ایشان مشخص میشود...
اصالت دینی توام با هوشیاری و کیاست مومن، نمادی از تقوای الهی است که لازمه جلب رضایت حق است.
حواسمان باشد که دشمن هیچگاه به طور مستقیم وارد عرصه منفی سازی چهره دین، معصومین و علما دینی و از همه مهمتر چهره ولایت فقیه نخواهد شد بلکه با ایجاد سناریوها و اتفاقات از پیش نگاشته شده جریانات منفی سازی چهره علما و دلسوزان نظام، پروژه بی اعتماد سازی خود را پیاده و با سوء استفاده از افکار عمومی، آن را انتشار میدهد.
حفظ ایمان در هیچ عصری به دشواری این زمان نبوده چرا که ظهور حجت خدا (عج) نزدیک و زمان غربال شدن فرا رسیده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بیسوادی نیمی از ایران در دوران طاغوت
🔹تا آخرین سالهای سقوط رژیم شاهنشاهی خیل عظیمی از کودکان لازمالتعلیم از امکان ورود به مدارس محروم بودند و به همیندلیل روزبهروز با توجه به روند صعودی رشد جمعیت، بر تعداد بیسوادان جامعه افزوده میشد.
🔹طبق سرشماری سال ۱۳۵۵ خورشیدی، از کل جمعیت ۲۷.۱ میلیون نفری ۶ ساله به بالا، ۱۴.۲ میلیون نفر (۵۲.۵%) بیسواد بودهاند.
🔻 امیرالمؤمنین (علیه السلام) :
◼️فَاِنَّ الْمُتَکارِهَ مَغیبُهُ خَیْرٌ مِنْ مَشْهَدِهِ، وَ قُعُودُهُ اَغْنى مِنْ نُهُوضِهِ.
◽️آنکه به اکراه همراه تو به نبرد مى آید، غیبت او بهتر از حضور اوست و در خانه نشستنش، بهتر است از به یارى برخاستنش.
📚 نهج البلاغه، نامه ۴
#سربازی_اجباری
#سربازی_حرفه_ای
📌جهان پساکرونا 👇
🌐 @jahanepasakorona
📌 مطالبه ی سراسری نخبگان، نمایندگان مجلس، ائمه ی جمعه، فرماندهان سپاه، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده رهبری در دانشگاه ها برای حذف #سربازی_اجباری و طراحیِ #سربازی_حرفه_ای
👌روشنگری تا حذف این سنت طاغوتی
به پویشِ سراسری «جهان پساکرونا » بپیوندید.👇👇
🌐https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
⭕️ لطفاً از مطالعه ی کتاب پرهیز کنید !!! 🧐
💠 خوردن غذا بدون احساس نیاز و گرسنگیِ واقعی هم موجب اسراف غذا می شود، و هم موجب اسرافِ تن و سبب بیماری!
حالا به جای کلمه ی غذا، کتاب بگذارید!
پیشنهاد می کنم:
قبل از اقدام برای تهیه و مطالعه ی کتاب، اول نیازها و سؤالات جدی خود را لیست کنید!
و
قبل از شروع هر کتاب اگر فهرست تفصیلی دقیقی دارد فهرست را مطالعه کنید و مطالعه ی خود را از هر یک از بخش هایی از کتاب که مورد سؤالتان هست شروع کنید!
سالم باشید!
👤حجت الاسلام مهران فر
@jahanepasakorona
⭕️ جاستین ترودو از اوتاوا گریخت. به نقل از خبرگزاری سی بی سی ترودو با خانواده از اوتاوا گریخت و در جای امنی مخفی شده است.
👌 شهر اوتاوا در محاصره کامیون داران، کشاورزان و مردمی است که بر علیه دیکتاتوری کرونایی به خیابان آمده اند.
✡☠ نخست وزیر گلوبالیست کانادا در یک ادعای احمقانه ادعا کرد لشکر ولادیمیر پوتین اوتاوا را محاصره کرده اند
🔸 دونالد ترامپ از حرکت کامیونداران کانادا استقبال کرد
🔹 اعلام حمایت کامیونداران هلند آمریکا و استرالیا و ... از قیام کامیونداران کانادا بر علیه قوانین و کشتار گلوبالیستی و واکسیناسونی
فردا امام می آید...
فردا امام می آید تا شروعی باشد بر حاکمیت حداکثری دین در همه جنبه های زندگی بشر؛ از روابط و حوزه های فردی تا حوزه ها و روابط اجتماعی؛ از سیاست و حکومت تا اقتصاد و طب و تربیت و روابط بین الملل و...
شروعی که تا پایانش ره بسیاری مانده است.
١٢ بهمن، سالروز ورود امام خمینی (ره) به ایران گرامی باد.
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️آقای رئیسی!
مردم شما را مرد عمل میدانند
میفهمند که شما خرابهای را از دولت شکمسیرها تحویل گرفتهاید. میفهمند که شما دلسوزید، برای همین به شما اعتماد کردند. این پاسخ شما به سئوال اوضاع بورس، شش ماه پس از ریاست جمهوری شماست. از آن شش ماه، فقط یک ماه باقی مانده و حال سرمایه مردم خوب نیست.
اعتماد مردم را برگردانید.
✍ حمید رسایی
🆔 🔜 #پدرفتنه
❇️شناختی اجمالی از مبارز شاخص حضرت آیةالله #امام_خامنهای_روحی_فداه
بمناسبت ایام الله دهه فجر پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی
✅نام و نام خانوادگی: سیدعلی حسینی خامنهای
✅نام پدر: آیةالله #سیدجواد حسینی خامنهای
🌸تاریخ تولد: ۲۹ فروردین ۱۳۱۸ شمسی (طبق شناسنامه ۲۴ تیر)
🌸محل تولد: #مشهد مقدس
✅شروع مدرسه: از چهار سالگی در مکتبخانه
✅شروع درس حوزه: همزمان با کلاس پنجم دبستان
✅شروع درس خارج حوزه مشهد: درس آیةالله میلانی از سال ۱۳۳۴ شمسی (۱۶ سالگی)
✅سفر به حوزه نجف: سال ۱۳۳۶ و برگشت بعلت عدم تمایل پدر
✅اجازه روایت: از آیةالله میلانی در سال ۱۳۳۷
✅سفر به حوزه قم: ۱۳۳۷ #شاگردیِ آیةالله بروجردی، امام خمینی، علامه طباطبایی، محقق داماد
✅بازگشت به مشهد: سال ۱۳۴۳ بعلت بیماری پدر
✅همزمان با تحصیل: اشتغال به تدریس، تحقیق، تبلیغ و سخنرانی، تفسیر قرآن و تألیف کتب متعدد
✅آشنایی با #امام_خمینی: از سال ۱۳۳۶
✅آغاز مبارزه سیاسی: سال ۱۳۴۱ به همراه امام خمینی
✅اولین دستگیری: محرم ۱۳۴۲ در بیرجند و سپس انتقال به مشهد
✅دومین دستگیری: بهمن ۱۳۴۲ در زاهدان
✅تبلیغ و سخنرانی: تهران، کرج، مشهد، نیشابور، شمال و جنوب کشور
✅سومین دستگیری: ۱۴ فروردین ۱۳۴۶
✅هدایتگری مردم در ۱۳۴۷: زلزله جنوب خراسان و سرپرستی کمکرسانی مردمی و عجز رژیم پهلوی
✅سال ۱۳۴۸: سلسله سخنرانیها در حسینیه ارشاد و مسجد الجواد تهران
✅سال ۱۳۴۹: چهارمین دستگیری به سبب تلاش جهت تحکیم مرجعیت امام خمینی
✅سال ۱۳۵۰: سلسله سخنرانی در مسجد هدایت تهران به دعوت آیةالله طالقانی
✅دستگیری های #مکرّر: در مرداد، آبان و آذر ۱۳۵۰ به جهت ادامه مبارزات
✅سال ۱۳۵۲: سلسله سخنرانیها در نیشابور و مسجد کرامت مشهد
✅سال ۱۳۵۳: #ششمین نوبت زندان، به سبب ادامه تبلیغ و مبارزه در تهران
✅سال ۱۳۵۴: آزادی از زندان و ادامه مبارزه مخفیانه تحت مراقبت شدید
✅سال۱۳۵۶: دستگیری و #تبعید به ایرانشهر سیستان و آگاهی بخشی در آن دیار
✅مرداد ۱۳۵۷: تغییر محل تبعید به جیرفت کرمان به جهت محبوبیت روزافزون در سیستان
✅مهر ۱۳۵۷: بازگشت به مشهد بعلت گسیختگی رژیم و ساماندهی تظاهرات مشهد
✅ آذر ۱۳۵۷: سخنرانی معروف در تاسوعا و عاشورای مشهد و حرم مطهر
✅۲۲ دی ۱۳۵۷: عضویت در #شورای_انقلاب توسط امام خمینی
✅بهمن ۱۳۵۷: #تحصن در دانشگاه تهران
✅۱۲ بهمن ۱۳۵۷: حضور در حلقه #استقبال از امام خمینی در فرودگاه مهرآباد
✅۲۹ بهمن ۱۳۵۷: اعلان تأسیس حزب جمهوری اسلامی
✅فروردین ۱۳۵۸: مأموریت به سیستان از جانب امام
✅تیر ۱۳۵۸: معاونت شهید چمران در وزارت دفاع
✅آذر ۱۳۵۸: سرپرستی سپاه پاسداران
✅اسفند ۱۳۵۸: انتخاب نمایندگی مردم تهران در مجلس
✅۲۴ دی ۱۳۵۸: انتصاب به #امامت_جمعه تهران توسط امام خمینی
✅۵ مهر ۱۳۵۹: اولین حضور در جبهه با لباس رزم و شرکت مستقیم در عملیات
✅۲۰ مهر ۱۳۵۹: نماینده امام در شورایعالی دفاع
✅بهمن ۱۳۵۹: سفر تاریخی به هند و استقبال باشکوه
✅۶ تیر ۱۳۶۰: #ترور در مسجد ابوذر توسط منافقین و نیل به مقام #جانبازی
✅شهریور ۱۳۶۰: دبیرکل حزب جمهوری اسلامی
✅مهر ۶۰ تا خرداد ۶۸: دو دوره #ریاست_جمهوری (دور اول۹۵ درصد)
✅فروردین ۶۲: تمشیت امور ارتش و سپاه از طرف امام
✅شهریور ۶۳: سفر به کشورهای سوریه، لیبی و الجزایر
✅دی ۶۴: سفر به پاکستان، تانزانیا، زیمبابوه، آنگولا و موزامبیک
✅شهریور ۶۶: سخنرانی در سازمان ملل با استقبال کمنظیر
✅۱۶ دی ۶۶: نامه امام خمینی به ایشان با تعریف و تمجید فراوان #لقب_خورشید
✅بهمن ۶۶: اولین رئیس مجمع تشخیص مصلحت
✅اسفند ۶۷: سفر به یوگسلاوی و رومانی
✅اردیبهشت ۶۸: سفر به چین و کره شمالی
✅اردیبهشت ۶۸: شورای بازنگری قانون اساسی
✅۱۴خرداد ۶۸: پس از رحلت امام خمینی عزیز، آغاز #رهبری مقتدرانه انقلاب اسلامی با رسیدن به مقام ولایت، شروع فصل جدید در اقدامات و خدمات اساسی به همراه موضعگیریهای حیاتی و سیاسی در سطح منطقه و جهان.....
✍️احمد سعیدی
#امام_خامنهای_روحی_فداه
#سیدعلی_خامنهای
#نجات_تاریخ صدای رسای اُمت
👇👇👇
🆔@nejate_tarikh
📝 ۲۰ جمله برگزیده از حضرت آیةالله #امام_خامنهای_روحی_فداه رهبر انقلاب درباره «انقلاب کبیر اسلامی»:
🔸شبیهترین حادثه به معجزات انبیا، حادثهی پیروزی انقلاب بود
حضرت آیةالله خامنهای معتقدند انقلاب اسلامی حقیقتی برآمده از سنت الهی است که با رهبریِ دینی و حرکتِ مردمی درصدد تحقق اهداف و آرمانهایی چون استقلال ملی، عدالت، آزادی، حیات طیبه و در یک کلمه «حاکمیت اسلام» بوده و هست.
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در آستانهی سالروز پیروزی انقلاب در ۲۲ بهمن در این مطلب بیست جملهی برگزیده از بیانات رهبر انقلاب دربارهی «انقلاب کبیر اسلامی» و ابعاد گوناگون آن را بازخوانی میکند.
از اینجا بخوانید: ↙️↙️
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=47296
#نجات_تاریخ صدای رسای اُمت
👇👇👇
🆔@nejate_tarikh
⚡آیت الله سید محمد مهدی میرباقری (عضو مجلس خبرگان رهبری) :
فروشگاه های زنجیره ای را درست کردند برای مصرف گرایی!
اگر انسان به یک فروشگاه زنجیرهای یا یک فروشگاه بزرگ میرود، اینطور نباشد که این فروشگاه هوسانگیزی بکند و مصرف شما را بالا ببرد. اصلاً این فروشگاهها را که درست میکنند خودش عامل توسعه مصرف است. آدم داخلش که میرود تحریک به مصرف بالا میشود؛ یکی از بسترهایی که مبدأ بالا رفتن مصرف خانوار هست، همین فروشگاههای زنجیرهای است؛ انسان یک جنس میخواهد بخرد، میبیند یک سبد بزرگ جنس برداشته و به خانه آورده. یک جنس نیاز داشته، به آنجا رفته و اجناس متنوع را دیده و تحریک شده.
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
💥 برای نخواندنهایتان برنامهریزی کنید!
💠 آیت الله سیّد محمّدمهدی میرباقری:
◀️ ما گاهی فکر میکنیم که چه باید بخوانیم، ولی فکر نمیکنیم که چه نباید بخوانیم!
روی این هم فکر کنید که چه نباید بخوانیم. گاهی به ذهن خودم میآمد که روی بعضی قفسههای که اشتغالات غیرضروری ایجاد میکند و از مطالعات اصلی باز میدارد، یک پرده بکشم؛ چون هوس بیخودی در آدم ایجاد میکند.
◀️ برای نخواندنهایتان هم باید برنامهریزی کنید. آنقدر کتاب چاپ میشود که شما پشت جلدش را هم نمیتوانید ببینید! اگر بخواهید ببینید روزتان تباه میشود! آنقدر مجله چاپ میشود که شما پشت جلدهایش را هم اگر بخواهید ببینید روزتان شب میشود. آنقدر روزنامه هست که شما سرتیترهایش را اگر بخواهید بخوانید صبحتان شب میشود. [آنقدر خبر و پیام تولید میشود که اگر همه را رصد و دنبال کنید، از زندگیتان و از کارهای اصلیتان باز میمانید.]
پس باید برای نخواندنهایتان هم فکری کنید.
◀️ با یک تدبیر و برنامهریزی فکر کنید که چه لازم دارید که بخوانید. هر مطالعهای برای ما هوس ایجاد نکند.
برای مثال، اگر انسان به یک فروشگاه زنجیرهای یا یک فروشگاه بزرگ میرود، اینطور نباشد که این فروشگاه هوسانگیزی بکند و مصرف شما را بالا ببرد. اصلاً این فروشگاهها را که درست میکنند خودش عامل توسعه مصرف است. آدم داخلش که میرود تحریک به مصرف بالا میشود؛ یکی از بسترهایی که مبدأ بالا رفتن مصرف خانوار هست، همین فروشگاههای زنجیرهای است؛ انسان یک جنس میخواهد بخرد، میبیند یک سبد بزرگ جنس برداشته و به خانه آورده. یک جنس نیاز داشته، به آنجا رفته و اجناس متنوع را دیده و تحریک شده.
علم هم همینطوری است. مواظب باشید که بیخودی تحریک نشوید.
◀️ موضوع را بررسی کنید و بعد مطالعه کنید. مشاوره بگیرید که باید چه بخوانیم و چه چیز را نباید بخوانیم. آنچه طبق بررسی و مشاوره، نباید بخوانید، نخوانید آنچه باید بخوانید بخوانید. اینطور نباشد که امروز وقتی یک سؤال روانشناسی از ما کردند، برویم چهار تا کتاب روانشناسی بخوانیم! معنی ندارد! چون فردا هم یک کسی، از جامعهشناسی از ما میپرسد! پسفردا از فیزیک میپرسد!
مواظب باشید که در این موضوع که چه باید بخوانیم و چه نباید بخوانیم، فکر کنید. هم فکر کنید و هم مشاوره بگیرید.»
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona