🔹 نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی،خطاب به آقای اژهای:
➖ برای رفع دغدغه رهبری چه کردید؟
➖ آحادمردم عدالتخواه را بازوی خود بدانید و با اتکا به این نیروی مردمی مظالم را کنار بزنید...
➖ دادستانی ها برای صیانت از حقوق عامه تشکیل شده بودند اما چه کسی است که امروز به ناکارآمدی دادستانی ها صحه نگذارد؟
Join🔜 🆔 @howzeh_1357
Join🔜 🆔 @howzeh_1357
🔴 گناه بزرگ در اسلام
یکی از گناهان بزرگ در اسلام، بدحجابی و بیحجابی است.
زن عفیف زنی است که چادر داشته باشد و به واسطه چادر سر تا پایش پوشیده باشد.
حضرت آیت الله مظاهری
Join🔜 🆔 @howzeh_1357
Join🔜 🆔 @howzeh_1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایالات متحده بیشترین تعداد زندانی را نسبت به هر کشور دیگری در دنیا دارد. بیش از ۲ میلیون آمریکایی در زندان هستند که ۲۳۰هزار نفر از این زندانیان، زن هستند.
نزدیک به ۳۰ درصد از زنان زندانی در سراسر جهان در ایالات متحده هستند. تعداد زنان در زندانهای ایالات متحده در ۴۰ سال گذشته بیش از ۷۰۰ درصد افزایش یافته است.
زن، زندانی، کار اجباری
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایتی از زنان زندانی در آمریکا
ایالات متحده با ۲۳۰ هزار زندانی زن، بیشترین میزان زندانی زن در دنیا را دارد.
چرا کسی نیست یک کمپین "زن زندگی آزادی" علیه آمریکا راه بیندازد؟!
زن، زندانی، کار اجباری
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥داستان تلخ عقیمسازی پنهانی مردم توسط وزارت بهداشت را در 2 دقیقه ببینید:
🎬این قسمت: دروغگوی قدیمی!
🎼موسیقی متن: فیلم چشمه
#سریال_کرونا
کاری از سعید خدمتی
@shomareshmakooszohor
🔻دعوت به مناظره
🖊 مهدی جمشیدی
۱- من به دلایلی که در بندهای پیش رو میآیند، هیچ تمایلی به مطالعه و نقد نوشتههای آقای محسن حساممظاهری ندارم، اما متن اخیر ایشان که مشتمل بر «تحریف آشکار» و «تخریب موذیانه» نسبت به منطق حکمرانیِ آیتالله خامنهای بود، مرا به موضعگیری قاطع و صریح واداشت. گویا او نیز دریافته است که میتوان با «روایتپردازیِ دروغین» به جان نظام افتاد و موریانهوار، چهارچوبهای هویّتی و سرمایۀ اجتماعیاش را جَوید. برایناساس، ایشان را به «مناظرۀ عمومی و زنده» دربارۀ آنچه که نوشته است دعوت میکنم. نباید نوشت و گریخت، بلکه باید نشست و پاسخ گفت.
۲- نمیدانم «تکرارِ ملالتبارِ یک تکایده» را باید چه نام نهاد. وی آنقدر سخن ابتداییاش را «تکرار» کرده است که نخوانده میتوان حدس زد که چه نوشته است. اینهمه اصرار بر تکرار و بازگفتن، مایۀ شگفتیست. ما با «تداومِ بیحاصلِ یک فکرِ بیکشش و نحیف» روبرو هستیم. او زیر «آوارِ کلیشه» مانده است و رهایی ندارد. نوشتههایش کمترین نشانی از «طراوت» و «تازگی» و «نشاط» و «پویایی» ندارند و از یک نقطه، فراتر نمیروند. او همهچیز را از «یک دریچه» میبیند و تفسیر میکند.
۳- از سوی دیگر، داشتهاش همین است و بس. همین «تکایده»، شده است «خودِ او» و ازاینرو، انکارش هم نفیِ خودش است. در واقع، این اصرار برای او، حیثیّتی شده است و دفاع او از آن، «هویّتی» است نه «حقیقتی». او ناشیانه بهجای اینکه دستکم به بهانۀ تغییر قلمرو مطالعاتی یا تجدید مسألۀ معرفتی، این ایده را به خاک بسپارد و از آن گذر کند، خاکِ تعصّب بر باقی عمرش ریخته است. او نه «شهامتِ بازگشت» دارد و نه «زیرکیِ عبور»، بلکه «متوقف» مانده است و در پیلۀ تنگ و تاریکِ یک ایده، دستوپا میزند.
۴- اما همین تکایده نیز، آفریدۀ خودش نیست، بلکه «اقتباسی» است. این ایده در «جامعهشناسیِ دین»، رونق داشته و شاید نخستین بار، علی شریعتی آن را به صورت تفصیلی و مقایسهای به ادبیّات اجتماعی ما وارد کرده است. در دهۀ هفتاد، این ایده به دست جریانِ «روشنفکریِ سکولار» افتاد و اینان از آن برای تقابل با انقلاب و الگوی دینداریِ برآمده از آن بهره بردند؛ هر چند در نقطۀ مقابل علی شریعتی حرکت کردند و بر وی تاختند. او پس از دههها، تازه از راه رسیده است و همان را تکرار میکند تا شاید با موجسواری بر آن، خاکریزی برای حمله به انقلاب بسازد. پس کار او، «تکرارِ تکرار» است. وی قدرتِ «آفرینشِ فکری» ندارد و ذهنش زاینده نیست. «متوقف در گذشته» است، نه «متّکی بر گذشته». اندیشهاش، «گرهیاب» نیست و هنر «مسألهپردازی» ندارد. ازاینرو، یک ایدۀ نخنما و پوسیده را به میدان آورده است.
۵- تأسّفبارتر اینکه «پاسخ» او نیز خلّاقانه نیست، بلکه «تکراری» و حتّی «غلط» و «متناقض» است. بدون شک، او در این زمینه، صدها قدم از علی شریعتی عقبتر است. یکی از سخنرانیهای علی شریعتی در پنجاه سال پیش، بر آثارِ امروز او ترجیح دارد؛ چه از جهت «عمقِ فهم» و چه از جهت «اتقان تدبیر». حتّی همین مقایسۀ محدود و موردی نیز مرا شرمنده میسازد؛ چراکه با نوشتههایی مواجهیم که عقبماندگیِ معرفتیِ رسوایی را به نمایش میگذارند. او هرچه توانسته، مسأله را خراب کرده است؛ تا آنجا که باید گفت سهم او، «خرابکردن مسأله» بوده است. تصوّر کرده که میتواند با «دستکاریهای کودکانه»، قدمی به پیش بردارد، درحالیکه حتّی توان «بازتولید گذشته» را نیز نداشته است.
۶- جالب اینکه وی تاکنون از «ظاهرگرایی» مینالید و بر «مناسک» میتاخت، اما اینبار در نوشتهاش بر «باطنگرایی» شمشیر کشیده و «معنا» را ملامت کرده است. تعجب نمیکنم از این تناقضهای بزرگ؛ چون آنچه که مینویسد «عداوت» است نه «علم». میخواهد بر تن انقلاب، «زخم» بنشاند نه «مرهم». ذهنش از جامِ «لجاجت» مینوشد و دلش با «کینه»، عقد اخوت بسته است. ازاینرو، هرچه که مینویسد «نیش» است و «حاشیه» و «طعنه» و «وارونهنمایی». حقیقت، حلقۀ مفقودۀ نوشتههایش است. نوشتههای او، «واقعیّتهای دینیِ جامعۀ ایران» را منعکس نمیکنند، بلکه از «واقعیّتهای درونیِ او» حکایت میکنند؛ چنانکه نشان میدهند که او چه میخواهد و در پی یافتن کدام دستاویز برآمده است. آنچه که در نظر او مهم است، نه یکپارچگیِ دستگاهِ معرفتیاش است و نه واقعنماییِ گفتههایش، بلکه فرسودن اسلامِ انقلابی و انکار فتوحاتِ فرهنگیِ انقلاب است. میخواهد انقلاب را ناکارآمد و شکستخورده معرفی کند. ما با یک نیرویِ شبهعلمیِ کمینکرده مواجه هستیم که در پوشش دینپژوهیِ جامعهشناختی، کارنامۀ فرهنگیِ انقلاب را همانند کارشناسان و تحلیلگرانِ غربنشین تحلیل میکند. امروز باید با این «دیگریهای ایراننشین»، دستبهگریبان شد و آنها را به میدانِ کارزارِ فکری افکند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بولتنساز با این سابقه، چطور رشد میکند!
در گزارش صدا و سیما به صراحت تأکید شده است که #عباس_توانگر، پیش از این به دلیل #جعل_اخبار و بولتنسازی و به علت اشتباهات بسیارش مورد تذکر قرار گرفته است. خب سئوال اینجاست: چنین فردی با چنین سابقه مشعشعی (از جمله جعل خبر درباره ملاقاتها و مواضع رهبری انقلاب که ظلم مضاعفی است) چطور و با حمایت چه کسانی در جایگاه قائم مقامی یکی از مهمترین خبرگزاریهای کشور جا خوش کرده بود؟ چرا بسیاری از نیروهای انقلابی و مستقل در عرصههای مختلف رسانهای و خبری دیگر، علیرغم خدماتشان، با کوچکترین اشتباهی #حذف میشوند؟ اما توانگرها سالهای سال هستند؟ بساط این مدل خبرسازی و کدکشی چه وقت قرار است ریشه کن شود؟!
💬 حجتالاسلام رسایی
@Jahadetabyin_ir
🔴 بولتنسازی برای تصمیمسازی در کدام محافل؟
در حالی که چنین بولتنی اساسا به دست سردار سلامی نمیرسید! آقای توانگر اما با قرار دادن عنوان "بولتن اختصاصی سرادر سلامی" به کار خود وجاهت و اعتبار میبخشید و آن را برای افراد و مراکز خاص میفرستاد، همین بولتنها بود که برای بسیاری از مؤثرین ارسال میشد و بسیاری از منازعات سیاسی درون جریانات سیاسی خصوصا #اصولگرایان را رقم میزد و با لولوسازی صحنه رقابت انتخاباتی، باعث تصمیمسازی در آستانه انتخاباتها و تقویت فهرستهای محفلی و تقبیح نیروهای انقلابی مستقل میشد و نتیجه را به نفع یک محفل سیاسی رقم میزد. باز تأکید میکنم، مهمترین سئوال افکار عمومی این است که چنین فردی با این سوابق و علیرغم تذکرات و هشدارهای متعدد نیروهای دلسوز و انقلابی، با حمایت چه کسانی تا قائم مقامی یک خبرگزاری تاثیرگذار رشد کرد؟
💬 حجتالاسلام رسایی
#تعفن_اصولگرایی
@Jahadetabyin_ir
🔰 امام خامنهای(مدظله العالی):
🔶 تا آن حدی که من توفیق داشتم که بعضی از آثار از جمله کتاب نقد را تورق یا مطالعه کنم، الحمدالله آثار، آثار خوبی است. ما امروز نیازمند توغّل در این کار هستیم. شما کار خوبی را شروع کرده و مجموعه خوبی را به وجود آوردید، محصولات خوبی را هم تحویل بازار دادید، در این هیچ تردیدی نیست.
⭕️ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در فضای مجازی
💯 عضویت 💯
⬅️ آدرس ایتا
http://eitaa.com/joinchat/905248775C8cd586abfc
⬅️ آدرس بله
https://ble.ir/iictchannel
⬅️ آدرس سروش
splus.ir/iictchannel
🅾چرا نباید مقابل بیحجابی کوتاه آمد⁉️
🖇حجاب پله اول است، اگر عقب نشینی کنیم تا دین ما را نگیرند دست بردار نیستند، حجاب امروز در حکم دیوار مستحکم جمهوری اسلامی است، نباید بگذاریم آنرا تخریب کنند❗️
#حجاب
🌹گاھ نوشٺ هاے یڪ طلبھـ ـ
🍀 @besmellaherrahmanerrahimm