عدل علی با هک ایمیل نازنین بنیادی به بیش از 58 هزار ایمیل او از سال 2001 دسترسی پیدا کرده است. بخش حائز اهمیت این ایمیل ها در بازه 2019 تا 2021 بوده که حاکی از اوج گرفتن فعالیت های وی در حوزه حقوق بشر به ویژه حقوق زنان ایران و روابط او با وزارت خارجه بریتانیا و مقامات آمریکایی است. طی بررسی های صورت گرفته، به طور میانگین، بنیادی سالانه 2500 ایمیل را رد و بدل کرده اما به یکباره در بازه 2019 تا 2021 این عدد به 5000 ایمیل در سال افزایش یافته و درکل از 58 هزار ایمیل، 10 هزار ایمیل فقط مربوط به این بازه است که نشان دهنده بازیچه شدن بنیادی و جذب او توسط سرویس های اطلاعاتی غرب در راستای برنامه براندازی حکومت ایران است.
@adll_ali
من با مردم ایران از طریق اینستاگرام در تماس هستم چون فیلتر نیست. در این بستر من یک نظرسنجی غیر رسمی به زبان فارسی گذاشتم و پرسیدم کدام مورد زیر در ایران بیشتر برای شما مشکلساز است:
1) تحریمهای آمریکا علیه ایران
2) فساد جمهوری اسلامی
3) نقض حقوق بشر از سوی جمهوری اسلامی
4) تامین مالی گروههای تندرو مثل حماس، حزبالله و اسد
که از میان پنج هزار شرکتکننده که بیشتر هم از تهران بودند، 15 درصد به گزینه اول و 50 درصد به گزینه دوم رای دادند. جالب اینجاست که دکستر فیلکینز {خبرنگار نیویورکر که در می 2020، کتابی تحت عنوان گرگومیش انقلاب ایرانیان نوشته است} در آخرین نوشته خود با نام «نامهای از ایران» اشاره کرده که وقتی در ماه فوریه در ایران بوده و با مخالفان میدانی، از جمله فائزه هاشمی رفسنجانی در ایران صحبت کرده متوجه شده که 85 درصد آنها با جمهوری اسلامی مخالفند. از شعارهایی هم که معترضان سر میدهند هم همین برمیآید و ما باید یک نظرسنجی علمی انجام دهیم تا راه مناسب را پیدا کنیم.
من به همین دلیل با وکلا، خبرنگاران، کارشناسان حوزه ایران، فعالان و رهبران فکری بینالمللی درباره این موضوع صحبت کردم. همچنین ما شاهد رشد جنبش در داخل ایران تحت پرچم واحد شیر و خورشید هستیم و یکی از این افرادی که هدایت میکند جنبش را، منوچهر بختیاری، پدر یکی از این کشتهشدگان است. من که با دکستر صحبت میکردم، گفت مشخص نیست رژیم چقدر در این گرگ میش باقی بماند زیرا مادامی که رژیم به سلاح کشیدن به روی مردم خود تمایل دارد، همان کاری که در نوامبر انجام داد، میتواند قدرت خود را حفظ کند.
در این مدت که در CFR هستم یک نکته برایم به وضوح روشن شده، آن هم اینکه حقوق بشر غالباً به عنوان یک موضوع نرم در سیاست خارجی در نظر گرفته میشود. به نظرم خیلی مهم و ضروری است که رهبر ایران را وادار کنیم منافع ملی را بر ایدئولوژی انقلاب ترجیح دهد. البته نه به این خاطر که ضرورتاً یک هدف دستیافتنی است بلکه به این دلیل که انجام تلاشی صادقانه برای رساندن این موضوع به آنها، کمک میکند تا آنها [دولت ایران] به عنوان مشکل در چشم مردم خودشان و جهان معرفی شوند. (دیده شوند)
مردم ایران از ما انزوای جهانی میخواهند و اینکه چشممان را به روی رنج آنها نبندیم تا اهداف سیاسی خود را کسب کنیم.
@adll_ali
سناتور کریس کانز، سناتور دموکرات آمریکا که از سال 2010 وارد سنا شده و در کمیته روابط خارجی سنا مشغول فعالیت است، از جمله افرادی است که از تحریمهای بیشتر علیه ایران حمایت میکند و همواره مانند باب کورکر و رابرت منندز، بیانیههایی برای اعمال تحریم بیشتر علیه ایران صادر میکند. در سال 2020، وی به همراه دیگر اعضای این گروه، در نامهای به منوچین و پمپئو از آنها خواستند با برنداشتن تحریمها و به جای آن با انجام کارهای کمکی جایگزین دیگری، به مردم ایران برای مقابله با کرونا کمک کنند.
نازنین بنیادی در موارد گوناگون که مربوط به حقوق بشر ایران میشود با دفتر این سناتور ارتباط گرفته و پیامهایی رد و بدل شده است.
@adll_ali
amnesty and US government.pdf
809.3K
از جمله مواردی که نازنین تمرکز زیادی بر آن دارد، زندانیان و به ویژه زندانیان زن در ایران و سیاهنمایی درباره شرایط نامساعد آنها و یا شرکت در کمپینهایی مانند #اعدام_نکنید است که از طرف علی عرب، استاد دپارتمان آمار و ریاضیات دانشگاه جورج تاون به همراه میز ایران سازمان عفو بینالملل (Amnesty International) برای آزادی علی یونسی و امیرحسین مرادی راهاندازی شد.
نکته قابل توجه اینکه به گفته کارمند سازمان عفو بینالملل، این نهاد قدرت اثرگذاری بر دولت آمریکا را دارد تا علیه ایران اقدام کند.
@adll_ali
Pahlavi comments.pdf
315.7K
یکی از نکات خنده دار توییت های بنیادی ایمیلی است که در 26 ژوئن برای پدرش مهران ارسال کرده است. توئیتی درباره نازنین منتشر شده که 700 لایک و 26 کامنت منفی دریافت کرده و نازنین از این ماجرا ناراحت است چراکه غالب این کامنتها از سوی اکانتهای اصلی حامیان پهلوی است، نه جمهوری اسلامی. مهران، پدر نازنین برای دلداری به او میگوید: من با این افراد کار کردهام و میدانم که از حزباللهیها بدتر هستند و بهترین رفتار، نادیدهگرفتنشان است :)
واقعا میخواید با اینا براندازی کنید؟ موفق باشید :)
@adll_ali
CFR remark.pdf
225K
30 ژوئن 2020، نازنین متنی که قرار است ارائه دهد را با کریم در میان میگذارد که نکات مهم آن به شرح زیر است.
@adll_ali
sanction.pdf
432.3K
25 ژوئن 2020، ری تکیه، مقام سابق وزارت امور خارجه آمریکا و محقق ارشد شورای روابط خارجی به نازنین اطلاع میدهد که دعوت از ماروین زونیس که به نحوی مبتکر مطالعات ایران در دانشگاه شیکاگو بوده و همچنین مایک هایدن، مدیر سابق سیا برای حضور در نشستی که به میزبانی CFR (شورای روابط خارجی) است صورت گرفته و ری در این نشست که نازنین هم به عنوان سخنگو حضور دارد از او درباره تغییر در ایران (براندازی) و اینکه آیا باید در این مسیر تحریمهای شدید علیه ایران اعمال شود هرچند که به تعداد کثیری از مردم ایران صدمه وارد کند، سوال خواهد کرد. نازنین از کریم سجادپور مشورت میگیرد و او هم تاکید میکند که بیشتر درباره حقوق مدنی صحبت کند تا تغییر نظام در ایران.
@adll_ali
🔴 دردناک تر از کاریکاتور شارلی ابدو، تحریف رهبرانقلاب توسط برخی از بچه حزب اللهی ها در این روزهاست!
🔹 چرا از سیاست مدار و مداح گرفته تا فعال رسانه، قسمت های آبی سخنان رهبری را می بینند و مخابره می کنند ولی قسمت های قرمز رنگ را نمی بینند؟
💠✍ #دکتر_جاویدنیا
🆔 @Dr_Javidnia
🌐 لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/3098935312C73fadd24b3
بسم الله الرحمن الرحیم
وظایف ضابطان دادگستری و قوه قضاییه در برخورد با جرم کشف حجاب
✅ جرم «کشف حجاب» یکی از جرائم مشهود است و ماموران انتظامی مکلفند در اجرای تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی ۱۳۷۵ و قسمت اخیر ماده ۴۴ قانون آیین دادرسی کیفری مرتکبان جرایم مشهود را دستگیر و جهت اعمال مجازات به مراجع ذیصلاح قضایی معرفی نمایند. اخیراً طی بخشنامهای از سوی دادستانی کل کشور به پلیس دستور داده شده است در سراسر کشور با قاطعیت با جرم کشف حجاب برخورد نماید.
✅ در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضاییه و دادستان محترم کل کشور به دادستانهای عمومی و انقلاب سراسر کشور نیز اعلام شده است که در اجرای ماده ۳۲ قانون آیین دادرسی بر اقدامات ضابطان در زمینه برخورد با جرم کشف حجاب نظارت نموده و در اجرای ماده ۱۱ و بند (پ) ماده ۲۳۵ قانون مذکور از روسای دادگاه ها بخواهند علاوه بر جزای نقدی مرتکبان جرم کشف حجاب را به مجازات های تکمیلی و تبعی نیز محکوم کنند و به روسای کل دادگستری سراسر کشور نیز اعلام شده است به قید فوریت برنامه ریزی لازم را برای برخورد جدی و بازدارنده با جرم کشف حجاب به عمل آورند.
✅ مجازات اصلی جرم کشف حجاب به موجب تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵، ده روز تا دو ماه حبس می باشد. اما از آنجا که در اجرای سایر مقررات مجازات حبس کمتر از سه ماه الزاما باید تبدیل به مجازات جایگزین حبس شود، با در نظر گرفتن مواد ۲۳، ۲۶، ۶۵ و ۸۷ قانون مجازات اسلامی دادگاه ها می توانند کسانی را که مرتکب جرم کشف حجاب می شوند علاوه بر محکومیت به پرداخت جزای نقدی به تحمل یک یا چند مورد از مجازات های تبعی و تکمیلی مانند تبعید، منع از اشتغال به حرفه یا کار معین، انفصال از خدمات دولتی و عمومی، منع از خروج از کشور ،الزام به انحام خدمات عمومی رایگان ، منع از عضویت در احزاب، گروهها و دستجات سیاسی یا اجتماعی، توقیف وسایل دخیل در ارتکاب جرم ( مانند بستن محل کسب و توقیف وسیله نقلیه، توقیف رسانه) ، الزام به یادگیری حرفه، شغل یا کار معین و... چ محکوم نماید.
✅ مجازات جرم کشف حجاب از جمله مجازات های درجه ۸ است، بنابراین به موجب مواد ۳۴۰ و ۴۲۷ قانون آیین دادرسی کیفری به این جرم مستقیما در دادگاه کیفری دو رسیدگی می شود و رای دادگاه قطعی و غیر قابل تجدید نظر میباشد.
✅ مجازات جرم تشویق و ترغیب دیگران به کشف حجاب بسیار سنگین تر از جرم کشف حجاب است، چرا که تشویق و ترغیب به کشف حجاب یکی از مصادیق بارز تشویق به فساد محسوب میشود و مجازات تشویق به فساد به موجب بند (ب) ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی یک تا ده سال حبس می باشد بنابراین دادگاه ها مکلفند کسانی را به هر طریق دیگران را ترغیب به کشف حجاب می نمایند به مجازات فوق الذکر محکوم کنند.
🔷🔶🔷
عبدالصمد خرم آبادی معاون دادستان کل در امور نظارت بر دادسراها و ضابطین سراسر کشور
@khoramaabaadi
40.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▶️ موشنگرافی کتاب دولت و بازار| فصل دوم| بخش هفتم
@syjebraily