⭐️🌻پس بگو «صد مرتبه»:
سلام بر تو ای اباعبدالله و بر جانهایی که به درگاهت فرود آمدند، از سوی من سلام خدا بر تو باد همیشه تا هستم و تا شب و روز باقی است و خدا زیارت شما را آخرین زیارت از سوی من قرار ندهد🤲🙏🙏🙏
🌿❤️سلام بر حسین و بر علی بن الحسین و فرزندان حسین و یاران حسین❤️🌿؛
🌟🌻آنگاه بگو:
خدایا اختصاص ده، اوّلین ستمکار را از سوی من به لعنت و آغاز کن به آن لعنت اولین را، سپس دومین و سومین و چهارمین را، خدایا یزید پنجم آنان را لعنت کن و لعنت کن عبیدالله بن زیاد و پسر مرجانه و عمر بن سعد و شمر و خاندان ابوسفیان خاندان زیاد و خاندان مروان را تا روز قیامت.👌👌👌👌
🌟🌻🌟سپس به #سجده برو و بگو:
خدایا سپاس تو را سپاس شکرگزاران بر مصیبتزدگی آنان، خدا را سپاس بر بزرگی بلا و مصیبتم، خدایا شفاعت حسین را در روز ورود [به قیامت] نصیبم کن و پیشینۀ نیک مرا نزد خود ثابت بدار به همراه حسین و یاران حسین، آنانکه جانشان را در دفاع از حسین (درود بر او) بخشیدند.
علقمه گفت: حضرت باقر (علیهالسلام) فرمود: اگر بتوانی آن حضرت را هر روز به این زیارت در خانه خود زیارت کنی زیارت کن که تمام این ثوابها برای تو خواهد بود.
🌟🌻🌟🌻🌟🌻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#کلیپ_مهدوی
#امام_زمان
🎙استاد دولتی
🔸به پدرمان سلام میکنیم؟!
📝تکالیف منتظران در عصر غیبت امام زمان علیه السلام
💠 هدیه کردن ثواب نماز به آن جناب علیه السلام
🔸از امامان علیهم السلام نقل شده که فرمودند: “هرکس ثواب نماز خود را برای رسول خدا و ائمه اطهار صلوات الله علیهم اجمعین قرار دهد، نیت کند ثواب نمازش برای رسول خدا و ائمه علیهم صلوات الله باشد، خداوند ثواب نمازش را آنقدر افزایش می دهد که از شمارش آن نفس قطع می گردد و پیش از آنکه روح از بدنش برآید.
به او گفته می شود: ای فلان! هدیه تو به ما رسید؛ پس امروز روز پاداش و تلافی کردن [نیکی های] توست، دلت خوش و چشمت روشن باد به آنچه خداوند برایت مهیا فرموده”.
📚 جمال الاسبوع سید بن طاووس ص ۴۹۳
⚫️😔 ⚫️
🔰زیارت امام حسن عسکرى
علیه السلام
🔶اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا وَلِىَّ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا حُجَّةَ اللهِ وَخالِصَتَهُ، اَلسَّلامُ
🔶عَلَیْکَ یا اِمامَ الْمُؤْمِنینَ، وَوارِثَ الْمُرْسَلینَ، وَحُجَّةَ رَبِّ الْعالَمینَ، صَلَّى
🔶اللهُ عَلَیْکَ وَعَلى آلِ بَیْتِکَ الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ، یا مَوْلاىَ یا اَبا مُحَمَّد
🔶الْحَسَنَ بْنَ عَلِىٍّ، اَنـَا مَوْلىً لَکَ وَلاِلِ بَیْتِکَ، وَهذا یَوْمُکَ وَهُوَ یَوْم الْخَمیسِ،
وَاَنـَا ضَیْفُکَ فیهِ، وَمُسْتَجیرٌ بِکَ فیهِ، فَاَحْسِنْ ضِیافَتى
🔶وَاِجارَتى، بِحَقِّ آلِ بَیْتِکَ الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ.
🌹🖤🌹🖤🌹🖤🌹
🩸زندگینامه امام حسن عسکری (ع)
بنابر کتاب های معتبر دینی امام حسن عسکری (ع) در روز هشتم یا دهم ماه ربیع الثانی سال ۲۳۲ قمری (سال ۸۴۷ میلادی) به دنیا آمده است. در تقویم های ما روز هشتم ربیع الثانی به عنوان تاریخ تولد امام حسن عسکری (ع) ثبت شده است. پدرش امام هادی (ع) و مادرش بانویی به نام حدیثه بود.
🩸محل تولد
امام حسن عسکری (ع) در شهر مدینه به دنیا آمد.
🩸مشخصات
مشخصات ظاهری امام یازدهم به این شرح نقل شده است: صورتی گندمگون، بدنی در حد اعتدال، ابروهای سیاه کمانی، شچمانی درشت، پیشانی گشاده، دندان های درشت و سفید، خالی بر گونه راست.
🩸محل زندگی
امام حسن عسکری (ع) در سنین کودکی (سال ۲۳۳ یا ۲۳۶ قمری) به همراه پدرش توسط حاکم وقت به عراق فراخوانده شد و در شهر سامرا آن ها را تحت نظر قرار دادند. ایشان بیشتر عمر خود را در این شهر به سر برد و تنها امامی است که نتوانست در طول عمر خود به سفر حج برود.
همسر و فرزندان امام حسن عسکری (ع)
(نرجس خاتون) مادر امام عصر (علیه السلام) یکى از ملکه هاى وجاهت و زیبایى است که از نسل حواریون عیسى بن مریم بوده است. قدرت الهى آن بانوى مکرمه را براى همسرى حضرت عسکرى (علیه السلام) از روم به سامرا فرستاده تا گوهر تابناک وجود مهدویت در آن رحم پاک پرورش یابد. نرجس خاتون که نام دیگر او ملیکا بود، نوه قیصر روم و از خاندان شمعون، وصى بلا فصل حضرت مسیح است.
در مورد اولاد این امام همام نیز نقل های مختلفی وجود دارد. منابع شیعی تنها فرزند ایشان را امام زمان (عج) می دانند. برخی منابع علاوه بر این نام دو دختر را هم برای امام عسکری (ع) ذکر کرده اند. بعضی دیگر پسری به نام موسی را هم به ایشان نسبت داده اند و منابع اهل سنت معتقدند که ایشان فرزندی نداشته است.
🩸امامت
بعد از شهادت امام هادی (ع) بنا بر وصیت ایشان امام حسن عسکری (ع) در سال ۲۵۴ در حالی که ۲۲ سال سن داشت به امامت رسید. مدت امامت امام یازدهم ۶ سال بوده است.
در طول دوران امامت ایشان سه خلیفه عباسی به روی کار آمدند: معتز عباسی، مهتدی و معتمد.
امام حسن عسکری (ع) در سال ۲۵۵ توسط معتز به زندان افتاد و دو سال زندانی بود اما معتمد که آغاز خلافتش با قیام های شیعیان مواجه شد امام را آزاد کرد ولی مجددا در سال ۲۶۰ قمری ایشان را به زندان انداخت. امام یک ماه بعد مجددا آزاد شد اما تحت نظر قرار گرفته شد.
🩸شهادت
تاریخ شهادت امام حسن عسکری روز جمعه هشتم ربیع الاول سال ۲۶۰ قمری بوده است. ایشان در سن حدود ۲۹ سالگی به دست معتمد عباسی مسموم شد و به شهادت رسید.