فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥مهدی فخیمزاده: جشنواره فیلم فجر چراغ نفتی نیست که فوتش کنی خاموش شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 میلاد با سعادت مولی الموحدین حضرت امیر المومنین علی علیه السلام و روز پدر را تبریک میگوییم.
در مسیر پیشرفت.pdf
2M
🇮🇷
📝 میپرسن دولت چی کار کرده توی این یکسال و نیم؟
❄️🌹❄️
✅ بگو این لیست کارهاشه...😊
🇮🇷
🎥 پدر تو بهترین تکیه گاهمی ...
❄️🌹❄️
🌺 تقدیم به همه پدران عزیز
جای خالی پدران آسمانی / به یاد پدران مدافع حرم
🔴سفری مهم ولی سری!
🔹روزنامه سوئیسی- آلمانی NZZ به نقل از مقامات فراحزبی آلمانی ادعا کرده که ویلیام برنز رئیس CIA در اواسط ماه ژانویه یک سفر مخفیانه به مسکو و کییف داشته تا طرح صلحی را به طرفین پیشنهاد بدهد.
🔹طبق گزارش، این پیشنهاد شامل "ارائه ۲۰٪ از خاک اوکراین به روسیه" برای رسیدن به صلح بوده که البته هر دو طرف این پیشنهاد را رد کردهاند؛ اوکراین به این دلیل که نمیخواهد کشورش تقسیم شود و روسیه به این دلیل که گفته "در طولانی مدت به هر حال این جنگ را پیروز خواهد شد". مقامات کاخ سفید این گزارش را غیر دقیق خواندهاند و یک مقام CIA آن را کاملا اشتباه دانسته.
🔹طبق گزارش مشاور امنیت ملی کاخ سفید، جیک سالیوان و ویلیام برنز طرفدار کم کردن تنش با روسیه و پایان جنگ در اوکراین هستند تا "آمریکا بر روی چین تمرکز کند" ، اما آنتونی بلینکن وزیرخارجه و لیوید آستین وزیر دفاع میگوید که "نباید گذاشت که روسیه از (عواقب) نابود کردن نظم و صلح مبتنی بر قانون فرار کند" و خواستار کمک نظامی سنگین به اوکراین هستند.
🔹مقامات آلمانی میگویند که آمریکا طرفدار جنگ طولانی مدت فرسایشی است اما این برای آلمان، از نظر اقتصادی و نظامی ضربه بسیار بزرگی خواهد بود.
✍مهم: پیش از این نشریه واشینگتنپست گزارش داده بود که برنز در سفر مخفیانه به کییف به زلنسکی درباره "نقشههای روسیه برای حملات آینده" (احتمالا حمله همه جانبه و به کمک بلاروس در فصل بهار) هشدار دهد.
پشتپرده اقدامات باکو علیه ایران در غائله سفارت چیست؟
واکنش شتابزده و پرخاشگرانه دولت باکو در حالی است که اگر در این ماجرا یک همکار سفارت جمهوری آذربایجان کشته و دو نفر مجروح شده اند در حمله تروریستی به حرم شاهچراغ شیراز ۱۳ ایرانی شهید و ۲۱ نفر مجروح شدند و طبق بیانیه رسمی وزارت اطلاعات، عنصر اصلی هدایت و هماهنگ کننده این عملیات تروریستی تبعه جمهوری آذربایجان بوده که از فرودگاه حیدر علی اف در باکو پرواز و از فرودگاه امام خمینی (ره) وارد ایران شده است.
وی پس از رسیدن به تهران خبر حضور خود را به عنصر هماهنگ کننده در جمهوری آذربایجان اعلام نمود. با این حال دولت باکو نه درباره میزبانی تروریستهای ضد ایرانی توضیح درست و قانع کننده ای ارائه کرده و نه درباره عدم رعایت اصل حسن همجواری و میزبانی اقدامات جاسوسی و خرابکارانه صهیونیستها مانند تحرکات پهپادی و خرابکارانه علیه برخی تاسیسات در داخل ایران.
در این که حمله به سفارتخانه های کشورهای خارجی اقدامی غیرقابل قبول است شکی نیست اما تندروی باکو و انکارا برای برجسته سازی موضوع بهره برداری سیاسی با اهداف خاص است.
توجه به این نکته از این جهت مهم است که اولا فرد کشته شده جایگاهی در اندازه سفیر ندارد و دوم این که فرد قاتل در زمره نیروهای نظامی رسمی ایران نیست و سوم این که مسئولیت تأمین امنیت درون سفارت با خود کشور صاحب پرچم است ماجرا هر چه باشد از قتل سفیر روسیه به دست مأمور پلیس ترکیه وخیم تر و بدتر نیست.
تخلیه سفارت نیز نه تنها بر اساس این حادثه اقدامی دیپلماتیک و رسمی نیست بلکه بیشتر ناشی از سیاسیگری مقامات باکو است.
چنانکه جمهوری آذربایجان پس از حمله گروه اتحاد خدامالمهدی به سفارت این کشور در لندن در مرداد گذشته نه تنها هیاهوی تخلیه سفارت و تعلیق روابط به راه نینداخت بلکه با مدیریت رسانه ای موضوع به نوعی به عادی سازی هم پرداخت.
پس از اغتشاشات موضع اصلاحطلبان چه تغییری کرد؟
اصلاح طلبان که تلاش داشتند از اغتشاشات اخیر به عنوان یک فشار اجتماعی برای افزایش قدرت چانه زنی خود با حاکمیت استفاده کنند و نظام را در حالت استیصال به نقطه نیاز به اصلاح طلبان برسانند تا شاید به عنوان حلقه میانی و واسط مانع از افزایش خشونت در جامعه شوند، حال با فروکش کردن اغتشاشات و شکست این پروژه روزانه در تحلیلها و داده های رسانه ای خود از امکان تکرار اعتراضات در آینده میگویند که در صورت عدم تغییرات بنیادین و ساختاری، تحولاتی در نظام سیاسی کشور اتفاق خواهد افتاد.
در واقع اصلاح طلبان که در ماههای اخیر یکی از دلایل اصلی بروز اعتراضات اجتماعی را به انتخابات سالهای ۹۸ و ۱۴۰۰ تعمیم می دادند، این روزها در همین راستا سعی دارند ضمن معرفی دلایل سیاسی برای بروز حوادث اخیر شرط عدم تکرار اغتشاشات را مشروط به حضور این جریان در قدرت تفهیم کنند.
اصلاح طلبان با دستمایه قراردادن شکست اغتشاشات اخیر و عدم همراهی مردم با اغتشاشاگران، سعی دارند آن را به نفع جریان خود مصادره کنند چنانکه مدعی هستند معترضان خاموش و یا به عبارتی اکثریت جامعه که از یک سو به وضع موجود معترض هستند و از طرفی حاضر به همراهی با رویکرد براندازانه و خشونت گرایی نیست جامعه حامی و هدف جریان اصلاح طلبی محسوب میشوند که اصلاح طلبان برای بازگشت به قدرت میتوانند روی آنها حساب باز کنند.