eitaa logo
هیئت بچه های فاطمه (س)
1.2هزار دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
204 ویدیو
32 فایل
هیاتی باصفا مثل همه هیات‌های امام حسین(ع) جلسات هفتگی: پنج‌شنبه‌ها بعداز نماز مغرب و‌عشاء مکان: خیابان حضرت مهدی(عج)، بن‌بست 39 #دارالولایه ارتباط با ادمین کانال: @ghafele_eshgh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از کیهان فرح زا
---سخنرانی حاج آقا شعشعی--- ✅ موضوع: و نصرتی لکم معده (یاری امام زمان(عج)) ✳️زمان: محرم ۱۴۴۰ ⌛️زمان مطالعه: ۳ دقیقه 🔸 در این سلسله سخنرانی ها به مسئله یاری امام عصر(ع) با نام «و نصرتی لکم معده» هست. چرا که ما باید از کربلا، درس یاری امام زمانه خود و شناخت شمر های زمانه را بگیریم. 🔸 اولین گام برای یاری امام زمان، غیرت دینی است. یعنی حرف اول ما دین خدا باشد. یعنی همچون امام حسین(ع) با تمام وجود و با تمام دارایی از جمله خانواده خود به یاری دین خدا برویم. 🔸 دومین گام، جرئت نداشتن بر ارتکاب گناه است. یعنی اگر خدایی نکرده گناهی را مرتکب شد، این گناه غیر اردادی و غیر عمد باشد. این به این معناست که به پیروی از حرف شیطان کار خود را انجام ندهد بلکه به علت غفلت خود از نفوذ شیطان در خود به گناه افتد. این گونه افراد امکان توبه کردن دارند. ولی کسی که عادت بر گناه پیدا کند خدا توبه او را نمی پذیرد زیرا دوباره از روی عادت به همان گناه باز می گردد. عواملی که باعث می شود انسان جرئت به گناه افتد شش عامل است. 🔷 اولی، آشکار گناه کردن است. کسی که علنا گناه نمی کند گناهش بین خودش و خدایش هست. ولی کسی که علنا گناه میکند گناهش بسیار سنگین تر است چون علنا پرده دری کرده است. 🔷 دومی، خوشحالی از انجام گناه است. یعنی ناراحت نباشد که مرتکب گناه شده است حتی گاها به گناه خود هم افتخار می کند. 🔷 سومی بازگو کردن گناه است. فردی مرتکب گناه شده است و با بازگو کردن آن دیگران را تشویق به انجام گناه می کند. 🔷 چهارمی، اصرار بر گناه است. انسانی که اصرار بر گناه دارد در منجلاب گناه فرو می رود. او با این عمل خود پل های پشت سر خود را خراب می کند. اصرار بر گناه انسان را از وادی رحمت خدا دور می کند. در قرآن خدا انسان های با تقوا را این گونه معرفی کرده است که بر گناه خود اصرار ندارند. 🔷 پنجمی، کوچک شمردن گناه است. امام علی(ع) می فرمایند: بدترین گناهان، گناهانی است که صاحب آن گناه، آن را کوچک بشمارد. در این میان، بد نیست تا با اشاره به حدیثی قدسی، اشتیاق به توبه کردن را زیاد نماییم. « اگر بندگانی که در نظر خودشان رابطه شان با خدا سرد شده است، میدانستند که من چقدر آن ها را دوست دارم؛ از شوق و اشتیاق دیدار من، با شتاب به دیدار من می آمدند.» 🔷 ششمی، توجیه گناه است. این خصلت یزیدی، باعث می شود تا ما چشممان را از روی حقیقت ببندیم و در گروی آن نتوانیم بندگی خدارا انجام دهیم.
هدایت شده از کیهان فرح زا
---سخنرانی حاج آقا شعشعی--- ✅ موضوع: و نصرتی لکم معده (یاری امام زمان(عج)) ✳️زمان: محرم ۱۴۴۰ ⌛️زمان مطالعه: ۴ دقیقه 🔸 تا کنون به دو مورد از گام های یاری امام زمان(عج) پرداختیم. سومین گام، اهل ایثار بودن است. یعنی دیگران را بر خود مقدم بداریم. ابتدا با مال خود و در انتها با جان خود (شهادت) ایثار کنیم. 🔸 چهارمین مورد این است که اهل نفاق و دورویی نباشیم. نفاق بر دو قسم است. 🔷 یکی نفاق شخصی است که آن را ریا نیز می نامند. یعنی کسی برای رفع مشکلش برای مدتی عملی را انجام می دهد. هدف او رفع مشکل است در حالی که باید رضای خدا باشد. 🔷 دومی، نفاق در زمینه های سیاسی و اجتماعی است. خود را با نفاق، دوستدار مردم نمایش می دهند. در حالی که تا می تواند از آن ها بهره کشی می کند. انسانی که جایگاه بالای حکومتی دارد وچنین نفاقی در اوست، دشمن خدا و رسول خدا نیز هست. نمونه ای از آن ها عمر و عاص هست. برای درک بهتر از داستان شمر یاد می کنیم. او در رکاب امیرالمومنین(ع)، تا مرز شهادت پیش می رود اما به علت نفاق در دلش در پایان دستش به خون امام زمانش آغشته می شود. شمر به درک واصل شد اما خصائص شمر، هنوز در برخی هست. به قول آقا، شمر زمانه ات را بشناس. 🔸 پنجمین گام، داشتن اخلاص است. اولین قدم شهدا در زندگی اخلاص بوده است. در قرآن از زبان شیطان آمده است که: من تمام فرزندان آدم(ع)را گمراه می کنم به جز کسانی را که برای خدا مخلص شده اند. آن ها عاشق خدا هستند و از دنیا، برای رسیدن به خدا استفاده می کنند. مگر می شود انسان برای خدا کار کند و خدا جواب او را ندهد؟ وابسته شدن به دنیا و دل بستن به این سرای فانی ایراد دارد و جلوی اخلاص انسان را می گیرد. باید بخشش و دهش را تمرین کنیم تا حب دنیا کاهش یابد. 🔸 ششمین گام، دوری از جهل است. یکی از راه های نفوذ شیطان برای به گمراهی کشیدن انسان، جهل است. پس از رحلت پیامبر(ص)، از جهل مردم استفاده شد تا حکومت را از امام علی(ع) بربایند. حدیث از پیامبر(ص) داریم که خواب عالم از عبادت عابدی که جاهل است بهتر است. چرا که انسان عالم از روی یقین به خواب می رود اما عابد جاهل به مرحله یقین نرسیده و زود به گمراهی کشیده می شود. علم نوری است که خدا در دل مومنان و متقیان برای هدایت قرار می دهد. 🔸 هفتمین گام، داشتن شجاعت است. امام علی(ع) در این زمینه می فرمایند: شجاع ترین مردم کسی است که در مقابل هوای نفس خود بتواند شجاعانه مبارزه کند. دیگر موردی که انسان باید از خود شجاعت داشته باشد در گفتن حق است. از پیامبر(ص) داریم که: در گفتن حق شجاع باشید ولو اینکه به ضرر شما باشد. یعنی اگر به خاطر حق سرزنش شدیم یا ضرری را دچار شدیم بر باور خود استوار بمانیم و ناراحت نشویم. شجاعت در زمینه زمام داری و حکومت، از نیازهای اساسی است. اگر امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدظلّه) ذره ای ترس در وجودشان از دشمنان وجود داشت؛ امروزه شاهد حکومتی اسلامی در ایران نبودیم.