هدایت شده از شرکت واهب
طرز تهیه خاگینه خرما و گردو خوشمزه و ساده به روش سنتی
مرحله اول: آماده سازی خرما
ابتدا باید داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و بگذارید تا آب جوش بیاید و خرما را داخل آن بریزید و برای ۳ دقیقه بگذارید تا بجوشد و بعد روی آن آب سرد بگیرید و پوست خرما را به راحتی جدا کنید و بعد هسته خرما را برش بزنید و خارج کنید، بهتر از خرما کم شیره استفاده کنید.
مرحله دوم: هم زدن مواد
تخم مرغ ها را به همراه وانیل با همزن برقی بزنید تا مخلوط و کرمی رنگ شود و حتما بین هم زدن دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود و بعد ماست را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود، آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و الک کنید و به ک.اد اضافه کنید.
مرحله سوم: پخت خاگینه خرما
در ادامه مواد را با همزن برقی در حد مخلوط شدن هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود و در انتها کمی زعفران به مواد اضافه کنید و هم بزنید. تابه مورد نظر را چرب کنید و نیمی از مواد را داخل تابه بریزید و درب تابه را دمکنی قرار قرار دهید و بگذارید تا مواد خودش را بگیرد و بعد از چند دقیقه بعد دمکنی را بردارید و خرما ها و گردو را روی خاگینه قرار دهید و بعد باقی مانده مواد روی خرما بریزید.
مرحله چهارم: تهیه خاگینه خرما
برای تهیه شربت باید آب و شکر و زعفران را باهم مخلوط کنید و هم بزنید و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا غلیظ شود و به قوام برسد و زمانی که خاگینه پخته شد باید شربت خنک شده را روی خاگینه داغ بریزید و صبر کنید تا جذب آن شود. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه خاگینه خرما و گردو خیلی خوشمزه و مقوی
از ماست سفت استفاده کنید.
شربت را ابتدا تهیه کنید و در انتها روی خاگینه بریزید.
می توانید به دلخواه کمی خلال پسته نیز روی مواد بریزید.
پ
هدایت شده از کانال حکیم خیراندیش/پدر طب سنتی اسلامی کشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #وزوز_گوش
علت و درمان
حکیم حسین خیراندیش
#شبکه_قرآن
منتظر کلیپ های بعدی ما باشید👇
💠 @hakimkhirandish
📚👈جهت حمایت از کانال استاد مطالب را با لینک منتشرکنید
هدایت شده از طبیب آکردی
طبیب آکردی:
🚫درمان بواسیر یا هموروئید🚫
1️⃣سعد کوفی ۵ واحد
2️⃣دارچین ۱ واحد
3️⃣زیره ۱ واحد
4️⃣هلیله سیاه ۱ واحد
✅مواد فوق را آسیاب کنید و بعد الک کنید و بعد از هر با اجابت مزاج روی موضع بمالید.
🔴 خواص شنبلیله
♻️ #شنبلیله در درجه دوم گرم و خشک میباشد. شنبلیله #منضج است یعنی قوام اخلاط را تعدیل کرده و براحتی قابل دفع میکند.
#ملین و نرم کننده شکم است.
#مدر و ادرارآور است یعنی آب و رطوبات را از غذا و فضولات بدن بیرون کشیده و به صورت ادرار، عرق، حیض و شیر از بدن خارج میکند، پس برای کلیه و مجاری ادرار مفید است.
شنبلیله #محلل و تحلیل برنده است، زیرا با حرارت خود اجزای اخلاط را جدا کرده و به صورت بخار دفع میکند، مثل آویشن که محلل بلغم و ریاح است.
🔹 شنبلیله #قند_خون را پایین میآورد و تنها داروی کاهندهی قند است که به بدن ضعف نمیدهد.
🔹#اشتهاآور و #خونساز است، #نیروی_جنسی را تقویت کرده و به #رشد_مو کمک میکند.
🔹#مقوی_ریه است و برای بیماریهای تنفسی، آسم و برونشیت مفید است. برای درد کمر و #مفاصل که ناشی از غلبه بلغم باشد نیز مفید است.
🔹 شنبلیله از منظر روایات:
🔸پیامبر(ص): به شنبلیله درمان بجویید، اگر امت من میدانستند که شنبلیله برایشان چه منافعی دارد با آن درمان میکردند، هرچند معادل آن #طلا میدادند.
🔸 امام کاظم(ع): « برای درمان #ریاح بدن و #سردی_مفاصل یک مشت شنبلیله و یک مشت انجیر در آب خیسانده و بپز، سپس آن را از صافی رد کن و یک روز درمیان از آن استفاده کن تا یک کاسه پر از آن مصرف شود.»
🔹جالب است بدانید این نسخه امام (انجیر و شنبلیله) یک #کورتون_گیاهی_قوی و بهترین #ضد_التهاب است.
🔹افراد گرم مزاج و زنان باردار با احتیاط شنبلیله مصرف کنند و زیادهروی نکنند.