فرقه های بابیت و بهائیت
📚دوره آموزش مقدماتی نقد عرفانهای کاذب 👨🏫 مدرسین: اعضای گروه علمی نقد عرفانهای کاذب معاونت تبلیغ
✅یوگا ورزش است یا....
می خواهی بیشتر بدانی در این دوره شرکت کن👆👆👆👆👆👆👆👆👆
👈 رهبر انقلاب: در خارج از کشور، رادیو و تلویزیونهای خارجی و فارسیزبان، قضایا [و تحولات منطقه] را جوری تصویر میکنند که مردم را بترسانند... اما در داخل کشور،
👈 اگر کسی در تحلیل و بیان
توی دل مردم را خالی کند
این جرم است و باید دنبال بشود. ۱۴۰۳/۹/۲۱
🚫@bahaiyat🚫
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت دوازدهم
📚 عنوان: نترسیدن از مرگ؛ دلیل ایمان
📖 تفسیر سوره جمعه
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_جمعه
🚫@bahaiyat🚫
📌 درگذشت «سید مرتضی برقعی قمی»
🔹سیدابوالحسن برقعی، مشهور به سید مرتضی در سال ۱۲۸۲ش در قم به دنیا آمد. وی مقدمات و دروس سطح را نزد علمای بزرگ فراگرفت و سپس در درس خارج فقه آیت الله بروجردی شرکت کرد. دروس فلسفی را نیز نزد امام خمینی و تفسیر قرآن را نزد علامه طباطبایی فراگرفت.
🔸از نوجوانی در مساجد قم سخنرانی میکرد و به دلیل مهارت در سخنوری، مورد توجه آیتالله حائری یزدی قرار گرفت. وی از حکومت پهلوی انتقاد و از امام خمینی تجلیل و از سرکوب قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ بهعنوان عملی ننگین و غیرقابل جبران توسط حکومت پهلوی نام برد.
🔹در سالهای نهضت امام خمینی (ره) در سخنرانیهایش در مجالس و مساجد قم، به بهانههای مختلف نام امام خمینی را ذکر میکرد. وی در ۱۹ شهریور ۱۳۴۶ در بیت امام خمینی در قم سخنرانی و برای ایشان دعا کرد در همان سال توسط ساواک دستگیر و زندانی شد. مدتی بعد آزاد شد. در جریان جنگ اعراب و اسرائیل نیز در سخنرانیهایش به حمایت از مردم فلسطین پرداخت.
🔸وی در کنار تبلیغ، به تألیف آثار علمی هم پرداخت که از جمله تالیفات ایشان: «اسرار الصلوه»، «تفسیر قرآن» و چندین کتاب دیگر است. وی در ۲۴ آذر ۱۳۶۶ هنگام عزیمت برای سخنرانی، براثر تصادف رانندگی دار فانی را وداع گفت.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۲۴
#مرتضی_برقعی
🚫@bahaiyat🚫
📌 درگذشت «حاج شیخ مهدی واعظ خراسانی »
🔹حاج شیخ مهدی واعظ خراسانی، سال ۱۲۴۸ شمسی در مشهد به دنیا آمد. از ۱۴ سالگی به تحصیل و خودسازی پرداخت. در اندک زمانی با توجه به قدرت حافظه قوی احادیث و روایات زیادی حفظ کرد.
🔸او سالهای متمادی در مسجد گوهرشاد منبر میرفت و در زمینه عقاید و تفسیر بحث میکرد و شنوندگان از سخنان او یادداشت برمیداشتند.
🔹حدود هفتاد سال در میان مردم شهرهای مختلف به ویژه در نجف خطابه های زیادی ایراد کرد. مرحوم آخوند خراسانی نیز در شمار کسانی بود که به سخنرانیهای وی ارج مینهاد. در زمان مرجعیت سید ابوالحسن اصفهانی سالیان متمادی به دعوت ایشان به نجف میرفت و خود وی شخصا در پای منبرش مینشست.
🔸 ایشان پس از واقعه گوهرشاد مدت چهار سال زندگی مخفی داشت و پس از سقوط رضا خان به توصیه سید ابوالحسن اصفهانی، در سال ۱۳۲۱ ش به ایران بازگشت و تا پایان عمر در مشهد و شهرهای دیگر منبر میرفت. وی در ۲۴ آذر ۱۳۲۹ درگذشت و پس از تشییع در محل دارالضیافه حرم امام رضا علیهالسلام به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۲۴
#سید_مهدی_واعظ_خراسانی
🚫@bahaiyat🚫
🔹فصل چهارم: من يظهره اللَّه
ب) نقض نص و كشف خدائع
در اوائل ايام توقف در عراق عرب توافق همگان مبنى بر تبعيت و اطاعت از صبح ازل كماكان به قدرت خود باقى بود. ولى ميرزا حسين با اتخاذ اين سياست كه صبح ازل را در پس پرده نگاه داشته و خود به امور بابيه در بغداد اشتغال ورزد موجب تحكيم روز افزون موقعيت حسينعلى ميرزا در ميان بابيان گرديد.
بدين روال چون سستى و بى صلاحيتى صبح ازل بر منصب رياست معلوم همگام شده بود و با توجه به تعاريف على محمد شيرازى از من يظهره اللَّه صبح ازل را مصداق چنان تعاريفى نمى يافتند. خرده خرده اين فكر در ميان زعماى جماعت بابيه رونق گرفت كه آنان چه چيزى ازصبح ازل كمتر دارند كه من يظهره اللَّه نشده اند؟ از سوى ديگر چون بر حسب ظاهر دست مريدان از دامن صبح ازل كوتاه گرديده بود و فقط ميرزا حسينعلى پيوسته با مريدان مأنوس و محشور بود، هواى رياست و عزل صبح ازل در مخيله هر يك ازقدماى بابيه عموماً وميرزا حسينعلى خصوصاً رونق گرفت با چنين زمينه اى بابيه در عراق
با دو واقعه مهم روبرو گرديد:
اول: حسينعلى ميرزا در اثر كسب موقعيت خاص در ميان بابيه به تصريح «شيخ احمد روحى» و «آقا خان كرمانى»: كم كم بعض آثار تجدد و مساهله و خود فروشى و تكبر در احوال بهاء اللَّه مشهود گرديده بعضى از قدماى امر؛ از قبيل ملا محمد جعفر نراقى و ملا رجبعلى قهير و حاجى سيد محمد اصفهانى و حاجى سيد جواد كربلائى و حاجى ميرزا احمد كاتب و متولى باشى قمى و حاجى ميرزا محمد رضا و غيرهم از مشاهده اين احوال مضطرب گشته بهاء اللَّه را تهديد نمودند و به درجه اى بر او سخت گرفتند كه وى قهر كرده از بغدادبيرون رفت و قريب دو سال در كوه هاى اطراف سليمانيه بسر برد و در اين مدت مقر وى معلوم بابيان بغداد نبود. [۱]
----------
📗[۱]: هشت بهشت.
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،ص۳۰۳
#بهائیت
#من_یظهرالله
🚫@bahaiyat🚫