Estedio.mp3
5.3M
🔶اذان مغرب به افق اصفهان
✔️هرکه عادت به تاخیر در نماز کرده ,🕑
خود را برای تاخیر در امور زندگی اماده کند.😫
تاخیر در ازدواج 💑
تاخیر در اشتغال🗓
تاخیر در تولد اولاد👼
تاخیر در سلامتی.😇
هر قدر که امور نمازت منظم تر باشد, امور زندگیت هم تنظیم خواهد شد. 😍
#آیت_الله_بهجت
#افطار
🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃
Ghasem Moosavi Ghahar - Doaye Sahar (128).mp3
9.16M
دعای سحر ماه مبارک رمضان
#سحر
🍊 @baharnarenj251
#چگونه_یک_نماز_خوب_بخوانیم🕌🍃
🖇 #قسمت_اول
سلام✋
✨دوست دارید نمازتون موثر واقع بشه؟؟
✨دوست دارید از نمازتون لذت ببرید؟
✨با راهکار های #استاد_پناهیان همراه ما باشید
❓چگونه یک نماز خوب بخوانیم؛
#مقدمه:
✔️نمازمحورهمه ی عبادت هاست
✔️اگرنمازمان رادرست کنیم دیگربه چیزی نیاز نداریم,
🔔خودنماز بقیه را درست می کند..
🔻خیلی ها فکر می کنن وقتی گفته میشه نمازخوب
🔺یعنی از اول تا آخر اشک بریزی ازاول تا آخردرنماز ازخوف خدابترسی...😳
↩️خیلی ها فکر می کنن نماز خوب یعنی نمازی که در اون انسان مستقیما داره باخدا صحبت میکنه
🌹,خدارو می بینه,سلام به خدا واولیا میده وجوابشون رو می شنوه..
وای که چه قدر عبادت پر آب و رنگ و رونقی!!😍
نه خیر...
نماز اصلا همچین حرفایی نداره!!!
پس نماز خوب چیه؟🤔
🍃دوست من حالا اگه میخوای بدونی نماز خوب چجور نمازیه این بحث رو با دقت دنبال کن✌️😉
💓ان شاء الله که خدا به هممون توفیق نماز خوب خوندن رو عنایت بفرماید❤️
یه نماز خوب...
🍊 @baharnarenj251
Estedio.mp3
5.3M
🔊🔊🔊🔊🔊
نوای دل نشین #اذان_صبح به افق اصفهان
#استاد_پناهیان:
نشون بده سر نماز، که از خدا حساب میبری
🤲 #التماس_دعا 💚
🍊 @baharnarenj251
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم از کلاس های آنلاین پسر بچه هامون
#زنگ تفریح_رمضان
#سرگرمیهای_رمضان
🍊 @baharnarenj251
#زولبیا_آلبالویی👆👆👆
مواد لازم:
نشاسته گل(سفید و دانه درشت): 1 لیوان، ماست ترش شده: سه چهارم لیوان، آرد سفید: 1 ق غ، خمیر مایع:1 ق مربا خوری، بکینگ پودر :1 ق م، روغن مایع: 1 ق م، سن ایج آلبالو:2 ق غ، گلاب : 1 ق غ، شربت قوام آمده:به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته و ماست و گلاب رو با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا کاملا به خورد هم برن و نشاسته کاملا در ماست حل بشه ،(اگر خواستید زعفرانی بشه در این مرحله زعفران رو اضافه کرده و هم بزنید)بعد دو قاشق شربت آلبالو رو اضافه کرده و هم میزنیم و سپس آرد و روغن و بکینگ پودر و خمیر مایع رو اضافه کرده و هم میزنیم تا همه مواد کاملا یکدست بشن،سپس روی ظرف رو سلفون کشیده و حدود چهار ساعت در محیط استراحت میدیم. بعدازین مدت مواد رو داخل قیف میریزیم.غلظت مواد باید در حدی باشه که به راحتی از قیف رد بشه و نه شل باشه و نه سفت.
*اگر قیف مخصوص زولبیا نداشته باشیم میتونیم از ظرفهای سس استفاده کنیم.
سپس داخل روغن داغ که روی حرارته مواد رو به شکل مارپیچ میریزیم(مدام مواد داخل قیف رو هم میزنیم تا ته نشین نشن).(دقت کنید روغن باید حتماً داغ باشه).میتونیم از حلقه های استیل برای شکل دادن به زولبیا استفاده کنیم و مواد رو داخل حلقه بریزیم تا زولبیاهای یکدستی داشته باشیم.
فقط درحد مقداری طلایی شدن سرخ میکنیم چون درون شهدهم تیره تر میشن.سپس بلافاصله درون شهد داغ انداخته و حدود یک دقیقه اجازه میدیم بمونه و بعد داخل صافی میندازیم و اجازه میدیم تاشیره اضافه خارج بشه.
#شربت_زولبیا
شکر: یک و نیم لیوان، آب :1 لیوان ، شربت آلبالو :نصف لیوان، گلوکز: 1 ق غ، آب لیموتازه: 1 ق چ(یا نصف ق چ جوهر لیمو)،گلاب: 2 ق غ
طرز تهیه:
شکر و آب و شربت رو باهم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم بدون اینکه هم بزنیم اجازه میدیم تا شکر کاملا حل بشه در این فاصله گلاب رو هم اضافه کرده ،سپس به محض به جوش آمدن گلوکز و آب لیمو رو اضافه کرده و اجازه میدیم سه چهار دقیقه هم با همین روال بجوشه تا غلیظ بشه...
#نوش_جان
#سرگرمیهای_رمضان
#تفریح_رمضان
🍊 @baharnarenj251