.
.
🖤🥀🖤🥀🖤🥀🖤🥀🖤🥀🖤🥀🖤🥀🖤🥀🖤
وقتی می گوئیم حقیقت بهائيت ، چیزی نیست جز دویست سال خشونت ، خیانت و خرافه دقیقا منظور همین است .
@baharoom
توئیت مرتضی اسماعیل پور ، از مبلغین و فعالان مجازی فرقه بهائیت نمونه ای است واضح از ذات خبیث این فرقه و گردانندگان آن .
💥 پی نوشت :
بخشی از متن ، به دلیل توهین و فحاشی این مبلغ بهائی ، به ناچار روتوش شده است
💫 ⚜💫 اصلاحیه 💫⚜💫
با عرض سلام حضور همراهان گرامی
چهره در تصویر فردی است به نام سعید بیابانکی از چهره های مشهور شعر ایران
🌸 ایشان برادر شهید و از چهره های ارزشی و انقلابی در نظام می باشند .
🌸جناب آقای بیابانکی در کارنامه خود دبیری شعر جشنواره مدافعانحرم را به همراه دارد .
🍃با تشکر از جناب آقای طاهری مدیر انجمن شهید ادواردو آنیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبر کوتاه بود و بی طول و تفسیر .
سازه نوپای بهائیان در شهر عکا در اسرائیل ( فلسطین اشغالی ) که بنا بود قبر عباس افندی ( فرزند پیامبر ساختگی بهائیت ) در آن واقع شود در آتش نامعلومی سوخت .
قصد اطلاع رسانی در مورد این واقعه و چون و چرای آن نداشتم .
اتفاقی نیفتاده است . فقط آتش به قبر یک گمراه فرزند گمراهی دیگر افتاده است .
اما قضیه کمی مشکوک بود .
💥 به دو دلیل و یک حاشیه
🤔 اول آنکه چرا بر خلاف همیشه که یک ترقه در اسرائیل خوراک روزها بلکه ماه ها ، شانتاژ خبری رسانه های غربی و ضد بشری است این بار سکوتی مرگبار گرفته اند ؟
🤔 دوم : چرا باید بیت العدل ، نهاد رهبری بهائیان قضیه را یک امر عادی و مساله ای کم اهمیت جلوه دهد در حالی که سازه این مقبره ی در حال ساخت با چند صد میلیون دلار ، دود شد و به روی هوا رفت .
و یک حاشیه
🤔 چرا باید مبلغان بهایی به اعوان و انصار خود دستور دهند از باز نشر تصاویر این آتش سوزی خودداری کنند .
@baharoom
محل احداث قبر عبدالبها در عکا در شمال اسراییل دچار آتش سوزی گسترده شده است و خسارات فراوانی به بار آورده است .
و اما در آن روی سکه :
سکوت مرگبار رسانه های بین المللی در باره دود شدن قبر عباس آفندی (عبدالبها )
در حالیکه سه روز از واقعه آتش گرفتن قبر یکصد میلیون دلاری ( از جیب بهائیان فریب خورده ) می گذرد و در حالیکه کمترین اتفاق در خاک اسرائیل به سرعت در دنیا پخش میگردد، همه رسانه های غربی و حتی عربی هیچ اشاره ای به این افتضاح امنیتی اسرائیل و مصیبت بهائیان نکرده اند .
فقط نشریه جروزالم پست یک خبر چند خطی با عنوان یک آتش سوزی مختصر در خیابان شالوم حاقالی عکا درج کرده است .
@baharoom
بهائیت از چند سال پیش تدارک احداث این مقبره را بمناسبت یکصدمین سالمرگ عباس افندی با عنوان غیر واقعی و مضحکانه " پیام آور صلح و عدالت " برا ی ا ین جاسوس بریتانیا و دارنده نشان وفاداری و خدمتگذاری به ملکه انگلیس را شروع کرده بود.
.
حقیقت بهائیت دویست سال خشونت خیانت خرافه
خبر کوتاه بود و بی طول و تفسیر . سازه نوپای بهائیان در شهر عکا در اسرائیل ( فلسطین اشغالی ) که بنا ب
برخی دوستان درخواست تحلیل اینجانب را از این اتفاق و مسائل حول آن دارند .
به اطلاع همراهان گرامی می رسانم
از آنجا که قرابت واقعی بین آحاد یهودیان و تشکیلات بهائیت نیست و هر چه تاکنون وجود داشته است نزدیکی تشکیلات صهیونیست و تشکیلات بهائیت بوده است
به گمان بنده ، تشکیلات بهائیت نگران دامن زدن به اختلافات بین یهودیان فعال و سوپر اکتیو با جامعه بهائیت و ترس از شعله ور شدن اقدامات بعدی از سوی این دسته از یهودیان می باشد.
لذا امروزه حفظ وحدت و پرهیز از هرگونه تنش در خاک اشغالی دقیقا همان چیزی است که تشکیلات رژیم غاصب اسرائیل سخت به آن محتاج است و ایجاد هر گونه تنش بین تشکیلات بهائیت و اسراییل غاصب ، یک بازی دو سر باخت بوده و به مثابه سمی خطرناک برای هر دو فرقه جعلی می باشد .
@baharoom
قطعا نتیجه قطعی و تحلیل دقیق را زمانی می توان ارائه داد که به اخبار دقیقی از چرایی وقوع این آتش سوزی و جزئیات آن بتوان دست پیدا کرد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ضمن عرض تسلیت به مناسبت گرامیداشت مقام حضرت خدیجه سلام الله علیها .
@baharoom
تقدیم به شما خوبان مناسب استوری و وضعیت واتساپ
آیا میدانید
یکی از نخستین بهائیانی که با برنامهریزی قبلی، در حوزه فرهنگ و هدایت افکار عمومی مردم ایران در آغازین روزهای اقتدار رضاخانی فعال شد، فرخدین پارسای بود. این شخص که با ماموریت مشخص و مدون به این عرصه روکرده بود، از همان ایام تا سالهای پایانی عمر خود، در اواسط سلطنت محمدرضاشاه، نقشی کلیدی در اداره مطبوعات در جهت رواج ابتذال و ولنگاری در میان زنان داشت.
فرخدین پارسای یکی از مشهورترین افراد تشکیلات بهائیت بود که سالهای متمادی در عرصه مطبوعات که قویترین رسانه آن زمان محسوب میشد و در جهت اهداف محافل و مجامع بهائی- صهیونیستی فعال بود. وی همکاری خود را با دولت کودتای انگلیسی-1299ش- سیدضیاء و رضاخان در همین عرصه آغاز کرد، که چندی بعد نام او بهعنوان رئیس دایره اجرایی در اداره ممیزی دیده شد. اداره ممیزی، یکی از ادارات و تشکیلات متولی سانسور کتاب و مطبوعات در ایران بود، که در 26 فروردین 1300ش، 27 روز پس از کودتای سوم اسفند1299ش، به ریاست علیاصغر حکمت در وزارت معارف ایجاد شد.
فرخدین پارسای فعالیت مطبوعاتی خود را با هدایت کانونهای تشکیلاتی بهائیت از سال 1288ش با انتشار نشریهای به نام "عصر جدید"، آغاز کرد. وی با درج مقالاتی تلاش داشت تا زن ایرانی را با تمدن غربی آشنا سازد، از اینرو از همان ابتدا رواج بیحجابی زنان را در دستور کار داشت و چادر را مناسب زن ایرانی در عصر جدید نمیدانست.
همسر وی، فخرآفاق نام داشت. او تحصیلات خود را که زیر نظر معلمان خصوصی بهائی گذرانده بود و به عنوان یک بهائی متعصب در کنار فرخدین پاسای قرار گرفت. فخرآفاق در سال 1291ش همسر فرخدین پارسای شد. این زوج پس از مدتی عازم مشهد شدند.
فخرآفاق پارسای در دبستان فروغ مشهد به کار آموزش کودکان مشغول گردید. در همین شهر، امتیاز نخستین مجله ویژه بانوان ایران را با نام "جهان زنان" اخذ کردند. فخرآفاق که با مأموریت و سرمایهگذاری این تشکیلات سیاسی به انتشار این نشریه روی آورده بود، برای اینکه مورد هجوم مخالفین قرار نگیرد، نهایت احتیاط را بهکار میبست. اما به دلیل محیط فرهنگی و مذهبی شهر مشهد، امکان اجرا و دستیابی به اهداف تشکیلات در ترویج بیبندوباری و لاابالیگری وجود نداشت. بنابراین با صلاح دید سران تشکیلات و ایادیان امرالله، برای تحقق اهداف تشکیلاتی این زوج به تهران منتقل شدند.
فرخدین پارسای و همسرش فخرآفاق در تهران اندکی از محافظهکاری دست کشیده و مطالبی در باره لزوم تعلیم و تربیت زنان به رشته تحریر درآوردند. از آنجایی که در این سلسله مقالات رگههایی از آموزههای ضد اسلامی دیده میشد، اعتراض روحانیت برانگیخته شد و کاربهجایی رسید که این زن و شوهر بهائی به جرم تبلیغ علیه شعاعر اسلامی به قم تبعید شدند. این تبعید در سال 1301ش که رضاخان دورخیزی برای رسیدن به تاج و تخت را آغاز کرده بود و نیازمند به حمایت جامعه مذهبی ایران را داشت، انجام گرفت. در همین ایام -سال 1301ش- بود که دخترشان، فرخرو پارسای به دنیا آمد. اگرچه برخی صاحبنظران بر این عقیده استوار هستند که فرخدین پارسای و همسرش هرگز به قم تبعید نشده و این نقشهای برای موجه جلوه دادن مبارزه این دو در راه به اصطلاح آزادی زنان از آنان بود.
نکتهای حائز اهمیت آنکه فرخدین پارسای نخستین کسی بود که برای اعزام دوشیزگان ایرانی به اروپا و آمریکا و اقامت آنها در نزد خانوادههای یهودی-آمریکایی تلاش فراوانی مبذول داشت.
#بهائیت
#فرق_و_ادیان
✍ سیدکاظم موسوی
💥@Adyanuniv
👆👆👆👆👆👆
شبکه حقیقت بهائیت
💥 Eitaa.com/baharoom
4_5969799349377436962.mp3
5.81M
میلاد سراسر پر خیر و برکت امام حسن مجتبی علیه السلام بر همراهان گرامی شبکه حقیقت بهائیت مبارکباد .
@baharoom
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا کریم آل طه
@BAHAROOM
یا امام مجتبی