♨️عید و ارتباط قلبی با امام زمان عجل الله ‼️
🔸هیچ زمان و مکانی بدون امام علیه السلام معنی ندارد. این مطلب را خوب باید بفهمییم. باید با امام زمان حضرت بقیۀ الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف پیوند بخوریم و متصل شویم.
🔸هیچ عیدی بدون امام علیه السلام، عید نیست. ما در #عید_نوروز باید به امام زمان سلام الله علیه متصل شویم.
نَفَس خودمان را با نَفَس امام زمان علیه السلام متصل کنیم و خودمان را در محضر امام زمان سلام الله علیه احساس کنیم.
🔸اگر اینگونه بشود، بالاتر حاضر نشویم، همۀ دنیا و آخرت را با امام زمان سلام الله علیه عوض کنیم، کارمان درست میشود.
ما که هیچ چیز نداریم، فقر مطلق هستیم، پس تنها راه چارۀ ما اتصال به وجود اقدس امام زمان سلام الله علیه است.
قرآن نشان میدهد بنیاسرائیل در بیابان بودند، موسی علیه السلام با عصای خودشان به زمین خشک زدند، در آن بیابان خشک دوازده چشمه جوشید که همه سیراب شدند. دل ما هم بیابان خشکیده است، تا زمانی که امام زمان سلام الله علیه با عصای موسوی خودشان به قلب ما بزنند، تا چشمههای حقیقت از آن بجوشد، کار ما درست نمیشود.
🔸مگر به آقا عرض نمیکنیم: «السَّلَامُ عَلَى رَبِيعِ الْأَنَامِ» «سلام بر بهار انسانها» امام نباشد، ما همه خشکیدهایم، امام بهار ماست.
«وَ نَضْرَةِ الْأَيَّامِ»؛ «سلام بر خرمی روزگاران» میخواهیم روزگار ما خوش و خرم شود، راهش اتصال به امام زمانمان است. «وَ اعْمُرِ اللَّهُمَ بِهِ بِلَادَكَ» «خدایا با امام زمان شهرهایت را آباد کن» «وَ أَحْيِ بِهِ عِبَادَكَ»؛«و بندگانت را به او زنده کن»...
🔸کشور ما باید آباد شود، به وسیلۀ امام زمان سلام الله علیه آباد میشود، یعنی کسانی که دل در گرو حضرت بقیۀ الله دارند، میتوانند، کشور را آباد کنند، نه کسانی که دل در گرو آمریکا و اروپا دارند، زیرا کشور و شهرها به وسیلۀ حضرت ولی الله الاعظم علیه السلام آباد میشود.
دلهای ما باید زنده شود، از این دلمردگی، دلبستگیها به دنیا و فساد و تباهی نجات یابد، در صورتی امکان دارد که دل ما به دست امام زمان سلام الله علیه زنده شود و از خشکی به چشمۀ جوشان حقیقت مبدل گردد. این را لحظه تحویل سال از خدای سبحان بخواهیم و از صمیم قلب با امام زمانمان نجوا داشته باشیم تا دستی بر قلوب ما بکشند و ما را زنده کنند، ان شاء الله.
📚مشقشب؛ کوتهنوشتهای سید سعید لواسانی
✳️ @bahjat_alabd
💥💥گرفتاری های ما، نتیجه اعمال ماست 💥💥
در کتاب « در محضر لاهوتیان » به نقل از مرحوم کاشانی آمده است: « جوانی مرتباً به سراغ من میآمد و از بی سر و سامانی زندگیِ خود شِكوِه داشت و من آنچه به نظرم میرسید از او دریغ نمیكردم ولی گره از كار او گشوده نمیشد! شبی از من دعوت شد تا در مراسم میلاد مبارك حضرت علی ( علیه السلام ) شركت كنم. من به آن جوان گفتم كه امشب،شب برات است با من همراه باش تا ببینم چه می شود؟! مجلس بسیار باشكوهی بود و از طبقات مختلف در آن شركت كرده بودند. مداحان یكی پس از دیگری مدیحه سرایی میكردند و میرفتند. ساعتی از شروع مجلس گذشته بود كه شیخ جعفر مجتهدی آمدند و در كنار من نشستند. آن جوان از احترام من به ایشان دریافت كه او باید مرد صاحب نَفَسی باشد، لذا مرتباً از من میخواست كه مشكل او را با آقای مجتهدی در میان بگذارم تا بلكه فرجی شود. آن جوان را به ایشان معرفی كردم و گفتم: مدتی است كه با گرفتاری ها دست و پنجه نرم میكند، ولی از پس آنها برنمیآید! امشب، شب عزیزی است. اگر در حق او لطفی كنید ممنون خواهم شد. آقای مجتهدی نگاه نافذ خود را به صورت او دوختند و پس از چند لحظه درنگ به او فرمودند: شما باید رضایت پدر خود را جلب كنید! جوان گفت: پدرم، دو سال است كه مُرده است! گفتند: گرفتاری شما هم از دو سال پیش شروع شده است. مگر فراموش كردهای كه در آن روز آخر در میان شما چه گذشته است؟! شما در ساعات آخرین عمر پدرتان به سختی او را رنجاندید و پدر خود را در آن ساعات بحرانی به حالت قهر تنها گذاشتید! جوان در حالی كه عرق شرم بر سر و رویش نشسته بود رو به من كرد و گفت: آقا درست میگویند، نبایستی او را تنها میگذاشتم. آخر من تنها پسر او بودم، چه اشتباه بزرگی مرتكب شدم. آقای مجتهدی دقایقی بعد، دستوری به آن جوان دادند و از ما خداحافظی كردند و رفتند. آن جوان با به كار بستن دستور ایشان، در عرض یك ماه زندگیاش سر و سامان خوبی گرفت و هنوز هم با آرامش و در كمال راحتی زندگی میكند و دعا گوی آن مرد خداست. آن جوان چند شب بعد از آن ملاقات، پدرش را در خواب میبیند كه به او میگوید: دیگر از تو ناراضی نیستم، تو با این كار خود مشكل بزرگی را از پیش پای من در عالم برزخ برداشتی!
✳️ @bahjat_alabd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
همه کاری کردم ولی؛ کل زندگیم بهم ریخته❗️
➖ وضع مالیم خوب نشده...
➖ مشکل ازدواجم حل نشده...
➖ بیماریم درمان نشده...
➖ درسم بهتر نشده...
➖ میلم به عبادت بیشتر نشده...
➖ رابطهم با اطرافیانم آرامتر نشده...
و...
➕ یه شاهکلید، در این کلیپ معرفی شده!
حتما در کنار سایر اقدامات لازم، ازش استفاده کنید
✳️ @bahjat_alabd
ما نوکر شما سادات هستیم!
حفظ احترام سادات یکی دیگر از ویژگیهای علماء سلف بود.[مرحوم آیت الله] آشیخ حسن مامقانی احترام ویژهای برای سادات قائل بودند. یکی از طلاب جوان زنجان میگفت:
نزد ایشان رفتم. از عباراتی با این مضمون که ما نوکر شما سادات هستیم، استفاده کردند. ایشان با آنکه مرجع تقلید بودند نسب به احترام سادات، اهتمام خاصی داشتند و بسیار نسبت به این موضوع مقید بودند. اما متاسفانه امروزه ما به این نکات توجه نداریم.
برکات در فضیلت و خدمت به سادات، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
آیت الله العظمی سید موسی شبیری زنجانی
✳️ @bahjat_alabd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دنیا و آخرت میخوای این کارو انجام بده !!!
👤حجت الاسلام عالی
✳️ @bahjat_alabd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
🎯 بعضیا، یه آدم معمولیاَند؛
اما شبیه یه پرندهی سبکبال، روحشون توان پرواز و اوج داره!
اما بعضیا عالِمند و پُر از اطلاعات مذهبی،
ولی شبیه یه عقابی که در قفس بوده، اصلاً نمیتونن اوج بگیرند!
💥 اشکال کار کجاست؟
✳️ @bahjat_alabd
#علم_اخلاق #اخلاق
🔻 وقتی بخواهیم راهکارهای درمانی را بررسی کنیم، میتوان گفت میلیونها نوع بیماری و شاخههای مختلف بیماری هست که برای هر بیماری راهکارهای درمانی متعدد و متنوعی وجود دارد.
🔸 در بیماریهای ظاهری هم همینطور است؛ مثلا یک نفر سرما میخورد و نزد پزشک میرود و یک آمپول و شربت و قرصی میخورد و خوب میشود. فرد دیگری سرماخوردگیای با همین شرایط و با همین مشخصه دارد و استراحتی میکند و سوپ میخورد و او هم خوب میشود. یک نفر دیگر به سونا میرود و خوب میشود.
🔹 در اخلاق هم راهکارهای درمانی متفاوت است و ما باید برای بخش بیماریهای نفوس، بعد از اینکه اصل نفس را شناختیم و انواع آن را شناختیم، به سراغ راهکارهای درمانی متنوع و متعدد برویم.
✳️ @bahjat_alabd
﷽
📍 انسان تشکیلدهنده زمان است؛ هر روز از او کم میشود❗️
📌حتّی بالاتر از آن، ما خود تشکیل دهنده زمان هستیم. این طور نیست که ایّام بگذرد و من ثابت باشم، روز برود و من ساکن بمانم. ما انسانها تشکیل دهنده زمان هستیم. موجودات هستند که تشکیل دهنده زمان هستند. این نیست که روز بگذرد، ماه بگذرد، سال بگذرد، نه! بدانید این ما هستیم که میرویم و میگذریم و خواهیم گذشت.
از حسین بن علی(علیهماالسلام) منقول است که فرمودند: «یَابنَ آدَم اِنَّمَا اَنتَ ایّامٌ کُلَّمَا مَضی یَومٌ ذَهَبَ بَعضُکَ»1️⃣، ای انسان! ای فرزند آدم! تو روزگار هستی، «اِنَّمَا اَنتَ ایّامٌ»، تو خودت روزگار هستی، تو ایّام و روزها هستی، هر روزی که میگذرد مقداری از تو کاسته میشود. این طور نیست که تو ثابت باشی و روزگار بگذرد، تو ساکن باشی و او گذرا باشد. هر روز که میگذرد مقداری از ما نیز میگذرد و از ما کاسته میشود، هر ماه و سالی که میگذرد یک ماه و سال نیز از ما کاسته میشود؛ یعنی هر روز و ماه و سالی که میگذرد، به همان میزان سرمایه و هستی انسان که عمر او است نیز خواهد گذشت. با گذشت روز و ماه و سال هستی ما هم میگذرد. 1️⃣ارشادالقلوب، ج1، ص40
〰️〰️〰️〰️〰️
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
✳️ @bahjat_alabd
ما وقتی عید داریم که از جایی شروع کنیم و به جایی برسیم!
[امیدواریم که] پایان سال را با عظمت و رحمت بگذرانیم. معنای سال نو این نیست که زمین، چون یک بار به دور شمس میگردد برای ما عید است، ما وقتی عید داریم که حرکت خودمان به مقصد برسد، وگرنه زمین به دور شمس میگردد، به ما چه؟!
آن متحرّکی است که از آغاز، شروع کرده و به انجام رسیده است، ما اگر اهل سیر و حرکت بودیم و به مقصد رسیدیم، برای ما عید است!
ما عمرمان وقتی کامل است که از جایی شروع بکنیم و به جایی برسیم؛ نه اینکه زمین از جایی حرکت بکند و به دور شمس بگردد، آن وقت عمر ما زیاد بشود!
کسی پنجاه سال عمر دارد، که پنجاه مطلب علمی در دست او باشد؛ نه اینکه زمین پنجاه بار به دور آفتاب بگردد، این آقا بشود پنجاه ساله!
تمام حیثیت و عمر ما به آن ایمان و عمل صالح ماست!
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
آیت الله العظمی جوادی آملی
✳️ @bahjat_alabd
🔰آیتالله بهجت (ره):
☀️چقدر حضرت مهربان است به کسانی که اسمش را میبرند و صدایش میزنند و از او استغاثه میکنند، از پدر و مادر هم مهربانتر است.
✳️ @bahjat_alabd
✍ آیت الله بهاء الدینی(ره) میفرمودند :
من سیزده ساله بودم، سیدی در کوه خضر می نشست که به او می گفتند: سید سکوت.
بیست سال بود که حرف نمی زد.
من با بعضی بچه ها رفته بودیم کوه خضر و او را دیدیم.
شخصی از روستائی آمد گفت: مریض داریم او را دعا کنید! سید با حرکات دست و اشاره به او تفهیم کرد که مریض خوب شد، بعد معلوم شد که مریض خوب شده است!
همچنین مثل اینکه فهمیده بود ما بچه ها گرسنه هستیم ، با اشاره دست به ما بچه ها فهماند که در فلان منطقه پائین کوه دارند اطعام می کنند، بروید بخورید، ما رفتیم پائین به همان مکانی که آدرس داده بود، دیدیم در یک باغی آش پخته اند و به مردم می دهند.
پس از بیان این مطلب آیت الله بهاءالدینی فرمودند:
بزرگان هم به او سر می زدند.
استاد فاطمی نیا می فرمودند:
خدمت آیت الله بهاءالدینی رسیدم.
گفتم آقا راز مقام و رتبه سید سکوت چه بود؟
آقا دستشان را بردند به طرف لبشان و فرمودند:
«درِ آتش را بسته بود»
دوستان در حرف زدنمان باید خیلی زیاد دقت داشته باشیم
شاید یکی از حکمت هایی که خدا دو گوش و یک زبان برای ما گذاشته این باشد که باید دو برابر آنچه میگوییم گوش دهیم!
روزی حضرت استاد علامه حسن زاده آملی در محفل درس فرمودند:
یکی از دوستان میگفت، در مراقبتی که داشتم، مکاشفهای روی داد به حضور حضرت رسول الله الاعظم(صلی الله علیه و آله) شرفیاب شدم از آن حضرت ذکر خواستم، فرمودند:
«من به شما ذکر سکوت میدهم»
👌 یک تکنیک ساده و مهم برای مهار زبان بی حساب :
«قاعده مکث»
این را تمرین کنید و بر زندگی خود ««ملکه»» کنید که قبل از هر سخنی؛ مثلا ده ثانیه مکث کنید و خوب فکر کنید که این حرفی که میزنم رضایت خدا در آن است یا رضایت شیطان؟!
آیا این حرفی که میزنم مشکلی را حل میکند و امید می بخشد یا نه؟!
اینکه این حرفی که میزنم آیا واجب است یا حرام؟!
اگر واجب نیست «نگویم»؛ به همین سادگی!
این را ملکه کنید و تمرین کنید...
بعد از یک مدت خود به خود کم حرف خواهید شد.
نکته پایانی و مهم:
به قول معروف؛ کلمات بیشتر از گلوله ها آدم کشتند!
حال انسان یا خودش را میکشد و اهل النار میشود، یا شخص دیگری را!
✳️ @bahjat_alabd
کار شیطان این است که کارهای حماقت آمیز را برای انسان زینت می دهد
✳️ @bahjat_alabd
#بساط_ریا_مهیاست
🔺مقدس اردبیلی رفت حمام ، دید حمامی دارد در خلوت خود میگوید : خدایا شکرت که شاه نشدیم ، خدایا شکرت که وزیر نشدیم ، خدایا شکرت که مقدس اردبیلی نشدیم !
مقدس اردبیلی پرسید: آقا خب شاه و وزیر ظلم میکنند ، شکر کردی که در آن جایگاه نبودی ، چرا گفتی خدایا شکرت که مقدس اردبیلی نشدی؟
گفت: او هم بالاخره اخلاص ندارد ! شما شنیدی میگویند مقدس اردبیلی ، نیمه شب دلو انداخت آب از چاه بکشه دید طلا بالا آمد ، دوباره انداخت دید طلا بالا آمد ، به خدا گفت: خدایا من فقط یک مقدار آب میخواهم برای نماز شب ، کمک کن!
مقدس گفت: بله شنیدم ...
حمامی گفت:.اونجا ، نصفه شب، کسی بوده با مقدس؟
مقدس گفت: نه ظاهرا نبوده ...
حمامی گفت: پس چطور همه خبر دار شدند؟ پس معلوم میشود خالص خالص نیست!! و مقدس میگوید یک دفعه به خودم آمدم و فهمیدم یعنی چه این روایت که "ریا در مردم، پنهان تر است از جنبیدن و حرکت مورچه بر روی سنگ سیاه در شب تاریک ..."
✅ بساط #خودنمایی مهیاست در فضای مجازی ، مواظب باشیم!
✳️ @bahjat_alabd
🎗حاج آقای کشمیری
🌱 برای نزدیکی هر چه بیشتر به امام زمان (عج)
خلوت روزی یک ساعت با حضرت (عج) را بهترین راهکار قلمداد میکرد
👌و تأکید داشت که این عمل همراه با قرائت زیارت «آل یاسین»
و زیاد خواندن ذکرهای
🌱«یا صاحب الزمان اغثنی»
🌱«یا صاحب الزمان ادرکنی»
و
🌱«المستعان بک یا بن الحسن» منجر میشود
تا انسان یک مقداری با حضرت (عج) رفاقت پیدا کند، 😍
با این حال توسل به خود امام زمان (عج) و قسم دادن خداوند به حق امام زمان را بهترین راهکار برای تعجیل فرج میدانست.👌👌
✳️ @bahjat_alabd
امام حسن عسگری(ع) فرموند
تا جايى كه مى توانى تحمّل كنى دست نياز دراز مكن زيرا هر روز، روزىِ تازه اى دارد
بدان كه پافشارى در درخواست، هيبت آدمى را مى بَرد و رنج و سختى به بار مى آورد
پس صبر كن تا خداوند دَرى به رويت بگشايد كه براحتى از آن وارد شوى؛ كه چه نزديك است احسان به آدم اندوهناك ، و امنيت به آدم فرارى وحشتزده
چه بسا كه دگرگونى و گرفتاريها، نوعى تنبيه خداوند باشد و بهره ها مرحله دارند
پس براى چيدن ميوه هاى نارس شتاب مكن كه به موقع آنها را خواهى چيد
بدان، آن كه تو را تدبير مى كند، بهتر مى داند كه چه وقت، بيشتر مناسب حال توست پس در همه كارهايت به انتخاب او اعتماد كن، تا حال و روزت سامان گيرد.
✳️ @bahjat_alabd
✨﷽✨
🌼دعای خیر برای واسطه رزق رسان
✍️یکی از علما نقل میکند، در اصفهان وارد باغ دوستی شدیم که پیرمردی باغبان آن بود که سیمای بسیار زیبا و نورانی داشت. صاحب باغ او را بسیار تفقد و احترام مینمود. گفت: من هر وقت بیمار میشوم دعای این پیرمرد مرا شفا میدهد. نزدیک شدم به پیرمرد و گفتم: وقتی این مرد بیمار میشود چه میگویی که خدا شفایش میدهد؟
پیرمرد گفت: در دل شب، در نماز شب، دو رکعت نماز میخوانم و دست به دعا برمیدارم و میگویم: خدایا! تو رَزَّاق هستی و این مرد واسطه رزق تو برای من و اهل و عیال من است. او را عمری ده و از بلا دورش کن! چون با مرگ او، من و خانوادهام به دردسر میافتیم؛ پس از فضل و کَرمت این دردسر را بر ما راضی نشو.
انسان اگر واسطه رزق کسی شود، قطعاً دعای خیر آن فرد در صحت و عافیت و دفع بلا و طول عمر این واسطِ رزق، تأثیر دارد. حال این واسطِ رزق شدن، میتواند یا به وسیله اشتغال و یا دادن صدقه مرتب و منظم بر ناتوانی باشد.
✳️ @bahjat_alabd
✍مردی نزد عارفی آمد و از او سؤال کرد که چرا من نمیتوانم مثل تو همیشه کارهای خوب انجام بدهم؟! عارف گفت: آیا تاکنون سرما خورده و زکام گرفتهای؟! مرد گفت: آری! عارف گفت: آیا دیدهای وقتی زکام هستی، طعم و حلاوت و مزۀ غذاها بر کام تو یکسان است و خوشایند نیست؟! آب و اشکنۀ گوسفند هر دو برای تو یک طعم را دارد؟ مرد گفت: دقیقا همینطور است که گفتید.
عارف گفت: وقتی عمل انسان هم برای خدا خالص نباشد، مانند کسی است که سرما خورده و طعم و لذت آن عبادت و عمل صالح بر او چشانده نمیشود، و چون از لذت عبادت محروم میشود لذا ادامۀ عبادت برای او سخت میشود.
✳️ @bahjat_alabd
حکایتی از مبارزه با گناه غریزی و اثر آن
آیت الله بهجت(ره)
« شخص مطمئنی از آقا شیخ عبد النبی عراقی برای من نقل کرد که ایشان درباره سبب دانستن تعبیر خواب فرمود: هنگامی که در اراک درس میخواندم مجرد بودم و در مدرسه حجرهای داشتم، شبی در حالیکه برف میبارید و سرد، زنی به من پناهنده شد و گفت من جایی برای استراحت ندارم و امشب در این شهر ماندهام من را پناه ده. گفتم عیبی ندارد. سپس او را به حجره خودم بردم. گفتم آنجا قدری غذاست خواستی بخور. سپس خوابیدم. او هم خوابید. قدری گذشت متوجه شدم دو بار پایش به من خورد. ولی نفهمیدم به عمد بود یا سهو. از حجره بیرون آمدم و تا صبح در صحن مدرسه قدم زدم. پس از آن به علم تعبیر خواب عالم شدم.»
«یوسف علیه السلام هم شاید علتش همین باشد. إبن سیرین و بعضی کسان که تعبیر میدانستند همین جریان برایشان اتفاق افتاده است.» خب ببینید یک بستری برای گناه غریزی، آن هم غریزه جنسی برای شخص پیش میآید، میآید در صحن مدرسه و شب را نمیخوابد و تا صبح قدم میزند که مبادا حریم الهی را با گناه بشکند. علم تعبیر خواب هم نصیبش میشود. اینجا چند نکته است که باید به آن توجه کنیم.
✳️ @bahjat_alabd
🌷 حضرت آیت الله بهجت (ره)
💐ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺑﺎ ﺧﺪﺍ ﺑﻤﺎن
ﺯﻳﺎﺩ ﺑﺎ ﺧﺪﺍ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻥ
ﺯﻳﺎﺩ ﺑﺎ ﺧﺪﺍ ﺭﻓﺖ ﻭ ﺁﻣﺪ ﻛﻦ
ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻟﺖ ﺑﺎ ﺧﺪﺍﺳﺖ،
ﺑﮕﺬﺍﺭ ﻫﺮ ﻛﺲ ﻣﻴﺨﻮﺍﻫﺪ ﺩﻟﺖ ﺭﺍ ﺑﺸﻜﻨﺪ ...
ﻭﻗﺘﯽ ﺗﻮﻛﻠﺖ ﺑﺎ ﺧﺪﺍﺳﺖ،
ﺑﮕﺬﺍﺭ ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻴﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺑﺎ ﺗﻮ ﺑﯽ ﺍﻧﺼﺎﻓﯽ ﻛﻨﻨﺪ ...
ﻭﻗﺘﯽ ﺍﻣﻴﺪﺕ ﺑﺎ ﺧﺪﺍﺳﺖ،
ﺑﮕﺬﺍﺭ ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻴﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﻧﺎ ﺍﻣﻴﺪﺕ ﻛﻨﻨﺪ ...
ﻭﻗﺘﯽ ﻳﺎﺭﺕ ﺧﺪﺍﺳﺖ،
ﺑﮕﺬﺍﺭ ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻴﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﻧﺎﺭﻓﻴﻖ ﺷﻮﻧﺪ ...
ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺑﺎ ﺧﺪﺍ ﺑﻤﺎﻥ
✳️ @bahjat_alabd
🍃🌺 #آیتالله_بهجت_قدس_سره :
🔹خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند، وگرنه اگر ظهور هم نزدیک باشد، ولی ایمان ما زائل شده باشد، دیگر ما را چه با ظهور آن حضرت و حضرت را چه [کار] با ما ؟
✨ #امام_زمان
✳️ @bahjat_alabd
🌷 امام صادق(علیه السلام):
✍ عالم باشی یا جاهل، خاموشی را برگزین تا بردبار به شمار آیی، زیرا خاموشی نزد دانایان زینت و در پیش نادانان پوشش است.
📒 تحف العقول، ص305
✳️ @bahjat_alabd
4_5906661706628597562.mp3
5.95M
راهکارهای عملی برای روزهای آخر شعبان جهت بهره بری بیشتر از ماه مبارک رمضان
🎤 حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
✳️ @bahjat_alabd
﷽
📍 اوّل سال وقت حسابرسی سال گذشته است❗️
📌علی(علیهالسلام) در روایتی به نقل از نبی اکرم (ص)فرمودند که: «أَكْيَسُ الْكَيِّسِين» زیرکترین زیرکان، «مَنْ حَاسَبَ نَفْسَهُ»، کسی است که از خود حساب بکشد، «وَ عَمِلَ لِمَا بَعْدَ الْمَوْتِ» و کارهایش را در ارتباط با جهان دیگر انجام دهد. «فَقَالَ رَجُلٌ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِين»، وقتی علی(علیهالسلام) این جملات را از پیغمبر(ص) نقل فرمود شخصی سؤال کرد، «كَيْفَ يُحَاسِبُ نَفْسَهُ»، انسان چگونه از خود حساب بکشد؟ «قَالَ(علیهالسلام) إِذَا أَصْبَحَ»، حضرت فرمود: هرگاه شب را به روز آورد، «ثُمَّ أَمْسَی»، و روز را به شب رساند، «رَجَعَ إِلَى نَفْسِهِ»، بازگشتی به خود داشته باشد، «وَ قَالَ يَا نَفْسِي»، و بگوید: ای فلانی! «إِنَّ هَذَا يَوْمٌ مَضَى عَلَيْكَ»، امروز روزی بود که بر تو گذشت، «لَا يَعُودُ إِلَيْكِ أَبَداً»، در حالی که هیچگاه به سوی تو باز نمیگردد، «وَ اللَّهُ يَسْأَلُكِ عَنْهُ بِمَا أَفْنَيْتِهِ»1️⃣، و خدا از تو میپرسد آن را در چه راهی مصرف کردی؟ در اینجا صحبت از روز نیست، حضرت دارد به زبان من و شما صحبت میکند، این روز و ایّام نیست که فانی شده، این بخشی از هستی ما است که گذشته و از دست رفته است.
1️⃣وسایل الشیعه، ج16، ص98
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
✳️ @bahjat_alabd