💎 عضوی اثرگذار از بدن در پاداش و کیفر
🔻امام زين العابدين عليهالسلام:
اِنَّ لِسـانَ ابْنِ آدَمَ يُشْـرِفُ عَـلى جَميعِ جَوارِحِهِ كُلَّ صَباحٍ فَيَقُـولُ: كَيْفَ اَصْبَحْتُمْ؟ فَيَقُولُونَ: بِخَيْرٍ اِنْ تَرَكْتَنا، وَ يَقُولُونَ: اَللّهَ اَللّهَ فـينا وَ يُـناشِـدُونَهُ وَ يَـقُولُونَ: اِنَّـما نُـثابُ وَ نُعـاقَبُ بِـكَ
❇️ هر بامداد زبان آدميزاد بر ديگر اعضايش توجه میكند و میگويد:
چگونه هستيد؟ حالتان چطور است؟
آنها میگويند: اگر تو ما را رها كنى خوبيم، خدا را خدا را نسبت به ما بياد آور و او را به خدا قسم میدهند و میگويند: پاداش و كيفر ما تنها بخاطر توست.
📚 اصول كافى، ج ۳، ص ۱۷۷، حديث ۱۸۲۴
✳️ @bahjat_alabd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آیتالله العظمی گلپایگانی تضعیف نظام را حرام میدانست
روایت حضرت آیتالله خامنهای از پیامی که آیتالله العظمی گلپایگانی برای ایشان فرستاده بودند
انتشار به مناسبت سالگرد رحلت این مرجع عظیمالشان
✳️ @bahjat_alabd
.
🔰 نباید از آثار مثبت نوافل غافل بود
✍️ نوافل (نمازهای مستحبی روزانه) نوری دارد که انسان را به انجام واجبات بلکه به ترک محرمات میکشاند، لذا از آثار مثبت آن نباید غافل بود و نباید خود را از آن محروم ساخت. ببینید یک روز که به نماز شب موفق میشوید با شبی که موفق نمیشوید چه قدر فرق دارد !!
🔹 ملاحظه نمایید شبی که به نماز شب موفق میشوید چه قدر در انجام کارهای خیر موفق هستید و کارها در آن روز برای شما روبراه است، به خلاف شبی که موفق به نماز شب نشدهاید، که به هر کاری دست میزنید و به هر چیز که رو میآورید میبینید که به بن بست میخورد.
📚 در محضر علامه طباطبائی ، صفحه 381 .
علامه#طباطبایی_ره
✳️ @bahjat_alabd
☫بِسْـــــمِالـلَّـهِالرَّحْـمَنِالرَّحِیـــــمِ☫
خداوند در هر چیز به کم اکتفاء کرد، مگر در ذکر و دعا.
📔 رساله نور علی نور
📚متن دروس و شرح دستورالعملهای عرفانی و اخلاقیِ سیر و سلوک علامه ذوفنون #حسن_زاده_آملی
✳️ @bahjat_alabd
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«دعا كردن، برای انسان چه مشكل داشته باشد، چه مشكل نداشته باشد، نافع است. اگر مشكل نداشته باشد، دعا دفع مشكل ميكند، نمیگذارد، حادثه تلخی به وجود بيايد و اگر ـ خدای ناكرده ـ مشكلی داشت، رفع مشكل ميكند، نميگذارد، اين مشكل بماند؛ يا دفعاً يا رفعاً دعا نافع است.»
درس اخلاق ٩٣/٩/۶
✳️ @bahjat_alabd
🌄 تا كسى قدر خود را نشناسد...
✍🏻 عینصاد
❞ تا كسى قدر خود را نشناسد و ثمرههاى وجود خود را نشناسد، نمىتواند با استثمار و ظلم بجنگد و نمىتواند دشمن خويش را بشناسد.
📚 انتظار | ص ۲۰۲
✳️ @bahjat_alabd
🔴 تا دیر نشده، هر کاری میتوانید برای ظهور بکنید.
🔵 آیت الله حائری شیرازی (ره) :
🌕 هر کاری که به ذهنتان میآید در این دوره و زمانه، تا ظهور نشده بکنید. جلوترها نگران این بودیم که بمیریم [درحالیکه] ظهور نشده؛ حالا نگرانیم بمانیم [درحالیکه] ظهور شده [باشد] ! چون بعد، [امام زمان علیه السلام] از ما میپرسد که وقتی من نبودم شما چکار کردید؟ چه چیزی به ایشان بگویم؟
آیت الله #حائری_شیرازی (ره)
✳️ @bahjat_alabd
💠سیره حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی (رحمه الله)
🔹شيخ علی، خادم مرحوم آقای حائری (مؤسس حوزه علمیه قم) میگوید شبی زمستانی خوابیده بودم. صدای در بلند شد. در را باز کردم. دیدم زن فقیری است اظهار کرد شوهرم مریض است نه دوا دارم نه غذا و نه ذغال دارم که اقلاً کرسی را گرم کنم. گفتم این موقع شب که کاری نمی شود کرد! آقا هم میدانم الآن چیزی ندارد که کمک کند. زن ناامید برگشت.
🔸آقا که حرف های ما را شنیده بود صدایم کرد و فرمود: اگر روز قیامت خداوند از من و تو بازخواست کند که در این ساعت شب بنده من به در خانه شما آمد چرا او را ناامید کردید؟ ما چه جوابی داریم؟ عرض کردم آقا ما الآن چه کاری میتوانیم برای او انجام بدهیم؟ فرمود تو منزل او را بلد شدی؟ عرض کردم: بله، ولی رفتن در میان آن کوچهها با این گل و برف مشکل است. فرمود: بلند شو برویم.
🔹وقتی که آمدیم مریض و وضعیت منزل را ملاحظه کردیم صحت اظهارات آن خانم معلوم شد. آقا به من فرمود برو از قول من به صدر الحکماء بگو همین الآن بیاید این مریض را معاینه کند. دکتر را آوردم. دکتر پس از معاینه نسخه ای نوشت و به من داد و رفت، آقا به من فرمود برو به دواخانه فلان، بگو به حساب من دوای این نسخه را بدهند. رفتم دوا را گرفته آوردم. بعد فرمود برو بمنزل فلان علاف بگو به حساب من یک گونی ذغال بدهد. من رفتم ذغال را گرفته با مقداری غذا آوردم
🔸بعد فرمود روزی چقدر گوشت برای منزل ما میگیری عرض کردم هفت سیر فرمود نصف آن گوشت را هر روز به این خانه بده، نصف دیگر هم برای ما فعلا بس است. آن وقت فرمود حالا بلند شو برویم بخوابیم.
📚مردان علم در میدان عمل، ص234
✳️ @bahjat_alabd
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
| بی وضو نخوابید..
🎥 برشی از سخنرانی #آیت_الله_جاودان
✳️ @bahjat_alabd
حضرت آیت الله محفوظی:
🔸انسان هایی که مرگ را باور دارند و دائماً به یاد آن هستند ، رفتار و گفتار آنان ، سمت و سوی زهدورزی و پرهیزکاری پیدا می کند .
🔹امام جعفر صادق ( علیه السلام ) فرمود : أكْثِرْ ذِكْرَ الموتِ فَإنَّهُ لَمْ يُكْثِر عَبْدٌ ذِكْرَ الموتِ إلاّ زَهَدَ في الدّنيا ؛
همواره به یاد مرگ باش ، زیرا کسی به یاد مرگ نمی افتد مگر آن که به دنیا زاهد می گردد . در تعالیم دینی ، توصیه های فراوانی به عبرت آموختن از سرنوشت اقوام و ملت های گذشته شده است.
🔹 علت این همه تأکید بر تأمل در عواقب دیگران ، این است که به بی اعتنایی دنیا پی ببریم . همین توجه به فانی بودن دنیا ، انسان را به سمت زهد واقعی می برد .
امام علی(علیه السلام ) می فرماید : إنْ كنتُم البقاءِ راغبينَ فازْهَدوا في عالم الفناء ؛ اگر جویای زندگیِ پاینده هستید ، به جهانِ فناپذیر ، بی اعتنا باشید .
📚برگرفته از کتاب اخلاق اسلامی
✳️ @bahjat_alabd