فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_تی_تاب_تابه_ای👩🍳
مواد لازم
۳ عدد تخم مرغ
۳/۴ لیوان شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
۱/۳ لیوان روغن
نصف لیوان شیر
۱.۵ لیوان آرد و ۱.۵ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱ قاشق پودر کاکائو و ۱ قاشق آرد
۲۰۰ گرم خامه صبحانه
۲ قاشق پودر قند
🥧🍪
بفرست برای دوستات 😉
🍩🎂🍪 @bahuneh 🍕🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تیتاب تابه ای( پارت دوم)
بفرست برای دوستات 😉
🍩🎂🍪 @bahuneh 🍕🥘
13.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد سزار قسمت اول
بفرست برای دوستات 😉
🍩🎂🍪 @bahuneh 🍕🥘
سالاد سزار
کاهو ۱ عدد
فیله یا سینه مرغ ۱۵۰گرم
نان تست ۳الی۴عدد
سیر ۲حبه
روغن زیتون ۳ق س
مواد لازم سس سزار
سس مایونز ۲ق غ
سس خردل ۱ق غ
روغن زیتون ۱/۴پیمانه
سرکه بالزامیک ۲ق س
سیر تازه ۲حبه پوره شده
لیموی تازه ۱عدد
پنیر پارمزان ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا کاهو رو به اندازه های درشت خورد کرده شسته تا آب آن خشک شود.
دور نان تست (قسمت های قهوهای) را جدا کرده ،و نان ها را به مربع های ۲ سانتی برش می زنیم. با پودر سیر و روغن زیتون آغشته کرده به مدت یک ساعت کنار گذاشته تا نان ها طعم دار شود.
فیله های مرغ با پیاز،نمک و فلفل،روغن زیتون ، پاپریکا،نصف لیموی تازه مخلوط کنید به مدت ۲ساعت اجازه دهید تا فیله ها مزه دار شوند.
برای سس سالاد
مایونز ،سس خردل،سیر پوره شده،نمک ،فلفل سیاه ،کمی پودر سیر ،روغن زیتون ،سرکه بالزامیک، پنیر پارمزان مخلوط کرده یا همه مواد سس در مخلوط کنید بریزید تا یکدست شود. برای رقیق شدن سس لیموی تازه استفاده کنید که من ۲ق غ خوری هم آب اضافه کردم.کنار گذاشته تا مواد سس به خورد هم بره
بفرست برای دوستات 😉
🍩🎂🍪 @bahuneh 🍕🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️در این شب سرد زمستونی
🌟دعا میکنم
❄️مرغ آمین
🌟بیاید و بر آرزوهایتان
❄️آمین بگوید
🌟دلواپسی در خیالتان نماند
❄️و آرام باشید
🌟چه چیزی از
❄️آرامش ناب خوشتر
🌟شبتون خوش و سراسر آرامش
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی کباب
مواد لازم:
گوشت چرخکرده : 350 گرم
سیب زمینی متوسط: 3 عدد
پیاز متوسط: 1 عدد
سیر : 2 حبه
تخم مرغ : 1 عدد
آردنخودچی : 2 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، ادویه کاری ، گردغوره و سماق : به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی، پیاز و سیر را رنده می کنیم.
تمام مواد بالا را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم.
داخل ماهیتابه روغن مایع ریخته، شعله را زیاد می کنیم تا روغن حسابی داغ شود. شامی ها را درست کرده داخل روغن هر طرف را حدود ده دقیقه سرخ می کنیم.
این غذا می توانید با نون یا پلو سرو کنید.
نکات:
اگر می ترسید که شامی شما وا بروه آب سیب زمینی و پیاز رنده شده رو بگیرید.
هر چه مایه شامی بیشتر ورز داده بشه، احتمال وا رفتن اون توی روغن کمتره.
مایه شامی رو می تونید برای یک یا دو ساعت داخل یخچال قرار بدید و بعد دوباره ورز بدید .
روغن مایع ابتدای قرار دادن شامی داغ باشه تا به ماهیتابه نچسبه، بعد قرار دادن دو تا سه شامی شعله رو کمتر کنید تا در زمان بیشتری سرخ و پخته بشه.
برای سس کنار غذا می توانید رب گوجه رو همراه با نمک، فلفل و پودرسیر داخل روغن سرخ کنید.
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سوپ_جو_رستورانی👩🍳
👩🍳مواد لازم:
جو پرک ۱ لیوان
مرغ دو تکه
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد درشت
هویج ۲ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
جعفری خشک ۳ ق غ
نمک،فلفل،زردچوبه
@bahuneh