فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_تابه_ای
اگه فکر می کنی برای یه پیتزا فوق العاده فر لازمداری اصلا این آموزش جذاب رو از دست نده که هر چی از طعمو مزه و خمیر عالی این پیتزا تابه ای بگم کم گفتم👌👌
دستور خمیرش رو سالهاست درست می کنم و نکاتی داره که بدون استراحت و خمیر مایع یه خمیر عالی درست می کنی و تو تابه یا فر فوق العاده میشه
✅️مواد لازم
🍕🍕گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
پیاز کوچک یک عدد
قارچ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای نصف عدد کوچک
زيتون ۴ عدد
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم
سس پیتزا
ادویه ها
آویشن
فلفل سیاه
پاپریکا
زردچوبه
🫓خمیر عالی و درجه یک بدون استراحت
ماست دو قاشق
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
آرد یک لیوان و یک سوم
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
ادویه های خمیر
نمک
پودر سیر
آویشن
⛔️⛔️نکات مهم⛔️⛔️
✅️✅️می تونید از هر موادی که دوست دارین داخل سس گوشتی استفاده کنید.
✅️✅️برای فر دمای ۱۸۰ درجه بیست دقیقه ساعت و چند دقیقه گریل.
✅️برای توستر دمای ۱۶۰ درجه بیست دقیقه .
✅️✅️تابه زیرش خیلی کم کنید یا شعله پخش کن بزارید حدود ۲۵ دقیقه دورش که طلایی شد خمیر حاضره.
✅️آب خور آرد ها فرق داره یه دفعه اضافه نکنید ممکنه کمتر یا بیشتر آرد احتیاج باشه.
درستش کنید و لذت ببرید 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼ســـلام
🌺به دلهای گرم تون
🌼سلامی به
🌺قلب پاک و پر مهرتون
🌼آرزو میکنم امروزتون
🌺از شوق سر ریز باشید
🌼و لبخندی به بلندی آسمان
🌺رو لبهاتون نقش ببندد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_بامیه_با_مرغ
بامیه: ۲۵۰ گرم
سینه مرغ: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۴ عدد
پیازچه خرد کرده: ¼ پیمانه
پیاز سرخ شده: ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپخوری
روغن کنجد: ۵ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
روغن را گرم کرده و بامیه را به آن اضافه کرده تا کمی سرخ شود.سپس مرغ خرد کرده و رب گوجه را افزوده و تفت دهید.در انتها پیازچه،ادویه و پیاز سرخ کرده را افزوده و ۲ پیمانه آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
16.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این فینگرفود (توپک مرغ )با طعم بی نظیرش برای مهمونی هاتون به شدت پیشنهاد میشه 😍
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون نیاز به فر و همزن داخل قابلمه یه باقلوا خوشمزه و خوش بافت رو درست کنید که مطمئنم خوشتون میاد
مواد لازم :
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
روغن ۱ لیوان
گلاب و زعفرون ۱ لیوان
ماست شیرین ۱ لیوان
آرد قنادی ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق
شکر ۱ لیوان
پودر هل
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی سنتی خیلی آسون😍
مواد لازم:
🍧شیر یک کیلو
🍧شکر ۴۰۰ گرم
🍧ثعلب یک و نیم ق چ سرپر
🍧زعفران به مقدار لازم
🍧خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
🍧آب ۱/۳ لیوان
🍧گلاب ۱/۳ لیوان
🍧روش درست کردنشو توی فیلم گفتم
یکسری نکات مهم هست که حتما باید رعایت کنید:
🍧حتما حتمااا از قاشق چوبی استفاده کنید
🍧شیر و هم بزنید ک ته نگیره
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبا اندیش که باشی 🌹
همه چیز را زیبا می بینی.
نگاه از درون تو می آید؛
نگاه درونیت را به دنیا زیبا کن!
تا دنیا زیباییهایش را بر تو جاری کند.
تو زیبا ببین تا زیبا دیده شوی🥰
10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رشتهپلوی_سنتی
یکی از خوشمزه ترین غذاهای استان سمنان همین رشته پلوعه😋که به شیوه های مختلف درستش میکنن🤌با این دستور امتحانش کنید عاشقش میشید😜😋
برنج چهار پیمانه
رشته تفت داده دو پیمانه
مرغ یک عدد سینه تیکه شده
کشمش نصف پیمانه
خرما ده پونزده تا دونه هسته گرفته
سیب زمینی دو عدد
ادویه جات برای مزه دار کردن مرغ شامل نمک زردچوبه فلفل به میزان لازم
ابلیمو برای مزه دار کردن مرغ دو سه قاشق
زعفرون دم کرده دو قاشق
پیاز دو عدد بزرگ
✅حتما مرغ رو از قبل مزه دار کنید خیلی خوش طعم میشه لای برنج
✅رشته رو موقع آبکش کردن برنج بریزید تو قابلمه یه قل زد آبکش کنید
✅کشمش و خرما اختیاریه میتونید حذفش کنید ولی پیاز داغ رو حذف نکنید که طعم فوق العاده ای میده به رشته پلو
✅میتونید پیاز داغ رو موقع دم کردن لابه لای برنج بریزید
✅میتونید به جای مرغ از گوشت و یا گوشت چرخ کرده و یا قلقلی استفاده کنید
✅رشته پلو رپشهای مختلفی تو استان ما داره این نوع شیرینشه😎
✅برای تفت دادن رشته ها دو قاشق روغن به رشته ها اضافه کنید وبا شعله ی کم تند تند هم بزنید و تفت بدین عالی و یه دست و خوشرنگ تفت میخورن😋
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لیمو_خشک
خودت درست میکنی یا از بیرون میگیری؟
وقتی خودتون به همین راحتی می تونین خشک کنین چرا از بیرون بگیرین؟واقعا چرا🤦♀️😃
خواص لیمو خشک در چای
افرادی که دچار خستگی و بی حالی میشن می تونن لیمو خشک در چای مصرف کنند و بخاطر این که خواص خارق العاده ای داره می تونه شما را از آن حالت بی حالی خارج کند
مورد مصرف دیگه اشم استفاده از اون در غذا هستش مخصوصا خورشت قیمه😋😋
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غوره_مسما
خوشمزه ترین خورشت گیلانی که از خوردنش سیر نمیشی همینه😜😜
🌀مواد لازم:
📌سینه یا ران مرغ:به تعداد نیاز
📌پیاز:۱عددبزرگ
📌سیر:۲حبه
📌غوره:نصف لیوان
📌رب گوجه:۱ق غ سرپر
📌ادویه ها(نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پاپریکا):به میزان لازم
📌بادمجان:۳عدد
📌گوجه:۲عدد(اگر گوجه گیلاسی ریختین ۴تا۵عدد)
🌀طرز تهیه👇
📍مرغ رو با پیاز و نمک و زردچوبه وفلفل وآب بپزین و بعد با روغن سرخش کنید
📍تو همون روغن پیاز ریز خرد شده رو تفت بدین سیر خرد شده هم با ادویه ها تفت بدین وبعد غوره رو اضافه کنیدو آب بریزین واجازه بدین سس به جوش بیاد
📌سس رو به مرغ ها اضافه کنید و درشو بذارین تا چهل دقیقه بپزد و بعدبادمجون و گوجه رو سرخ کنید و به خورشتتون بیست دقیقه اخر اضافه کنید تا حسابی طعم بگیرن😋
📍برای تزیین از گوجه گیلاسی و خوشه غوره و بادمجان درسته سرخ شده استفاده کنید😍
✅نکات طلایی
✅مرغ رو هم میتونید مثل من بپزین بعد سرخ کنید وهم اینکه اول با ادویه وزعفرون طعم دار کنید وبعد سرخ کنید.
✅سس این غذا غلیظ میشه اما اگر دوستدارین خورشتتون آبدار باشه آب بیشتری اضافه کنید اما اینطوری طعمش عالیه😋
✅بهتره بادمجون وگوجه رو داخل خورشت بذارین تا طعم ترشی به خوردشون بره و الباقی بادمجون و گوجه وغوره رو برای شکیل شدن خورشتتون آخرپخت روی غذا بچینید😍
✅کنار یه کته خوشمزه سرو کنید ونوش جان کنید😋
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه سوته ترین حلواست درعین حال محشره 😋👌
فوق العاده برای نذری مناسبه😍
مواد لازم 👇🏻👇🏻
ارد برنج ؛۱پیمانه
اب برای مخلوط کردن ارد برنج :۱پیمانه
شکر:نصف پیمانه
شیره خرما یا انگور ؛۱پیمانه
آب :۲پیمانه
زعفران دم کرده به میزان لازم
گلاب نصف استکان
هل نصف قاشق چایخوری
روغن مایع ؛ نصف پیمانه
یک پیمانه ارد برنج رو با یک پیمانه آب مخلوط کنید .
یک پیمانه شیره انگور یا خرما رو با نصف پیمانه شکر و دوپیمانه آب حل کنید.
محلول ارد رو بهش اضافه کنید وبا شعله ملایم روی گاز مثل فرنی هم بزنید .
بهش گلاب و زعفران باهم یک پیمانه بشن ؛پودر هل ویا دانه هل ضافه کنید وقتی به غلظت فرنی رسید نصف پیمانه روغن رو طی چند مرحله اضافه کنید ؛که البته به جنس ارد ممکن روغن کمتر یابیشتر استفاده بشه
راستی اگر شیره انگور شما کمی ترش هست شکر رو با ۱-۱/۵پیمانه بریزید.😍
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰