8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ شکم پر انار
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌕━━✦🍩✦━━🌕🍛
🌮 @bahuneh 🍰
🥗🌕━━✦🍩✦━━🌕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼سـلام
🤍صبحتون مالامال از مهر
🌼شاخه افکارتون سبز
🤍گندم دستهاتون پر برکت
🌼دشت دلتون حاصل خیز
🤍و خورشید نگاهتون
🌼لبالب از عاطفه باد
🤍صبح چهارشنبه تون زیبا
@bahuneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁درود به صبــح درود به مهربانی
🍂و درود به دوستان مهربـــانم
🍁سلام
🍂صبح پاییزیتون پُر از عطـر بهشـــت
🍁دلتـــون گـرم از آفتـــاب امید
🍂قلبتون سرشار از مهربانی
🍁صبح پاییزیتون زیبا
@bahuneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قنبر_پلو_شیرازی
اول دویست گرم گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز رنده ریز نمک فلفل زردچوبه یک قاشق آرد نخودچی خوب ورز بدید کوفته قلقلی درست کنید و سرخ کنید.دو تا سه تا پیاز خلالی نازک کنید سرخ کنید و بعد نصف پیمانه گردو خرد شده یک سوم پیمانه کشمش پهلویی اضافه کنید تفت بدید و سه تا چهار قاشق رب انار اضافه کنید و کنار بذارید.هویج رو خلالی کنید با کمی شکر و زعفران تفت بدید تا نرم بشه و برنج زعفرونی هم درست کنید و همه مواد رو موقع سرو غذا دورش تزیین کنید.
پ.ن. نکته اینکه شیرازی ها این مواد رو وقتی میخوان برنج رو دم کنن بین برنج میریزن و دم میکنن و اینکه از نرگسی یا همون هویج زرد استفاده میکنن این دو نکته مهمش بود اما اینجوری هم فوق العاده میشه حتما درست کنید و نوش جان کنید
@bahuneh
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بزقرمه کرمانی😋😍
مواد لازم🔻
نخود : دو پیمانه
پیاز : ۴ عدد
سیر : سه عدد
گوشت بدون استخوان : 500 گرم
کشک : به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
زعفران دم کرده : دو قاشق سوپخوری
نعنا داغ : به میزان لازم
گردو خرد شده : به میزان لازم
آب : ۴پیمانه
روغن حیوانی : دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه🔻
اول گوشت را با یک عدد پیاز و نمک و زردچوبه با آب جوشیده شده درون زود پز به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم، بعد از پخت گوشت را از زود پز خارج کرده مقدار آبی که از گوشت مانده بود را کنار گذاشته در و از آب جدا می کنیم و ریش ریش می کنیم.
در ظرفی دیگر پیاز و سیر را با روغن حیوانی همراه با گوشت تفت داده نخود ها را که از قبل پخته بودیم اضافه میکنیم و با آب گوشت به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم تا حسابی جا بیافته. بعد با گوشت کوب آن را میکوبیم ، زعفران و کشک اضافه میکنیم و میگذاریم ۲۰ دقیقه جا بیفتد. .
در آخر برای تزیین میتونید از گردو ، نعنا داغ ، پیاز داغ ، کشک، سیر داغ ، برگ نعنا یا پونه استفاده کنید (سلیقه ای در رسپی اصلی وجود ندارد).
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا سبزیجات
پاستا سبزیجات
یکعدد پیاز رو خرد کرده و سرخ کنید هنوز که کاملا سرخ نشده سیب زمینی نگینی خرد شده رو بریزید وباهاش سرخ کنید.یکی دو عدد گوجه فرنگی پوست گرفته وخرد کرده , قارچ ورقه ای خرد شده فلفل دلمه ای ونمک وفلفل زردچوبه آویشن همه رو بریزید شعله متوسط درشو بزارید .تا بپزه وابش کاملا کشیده بشه یکی دو قاشق رب بزنید و باهاش تفت میدهیم. دوست دارید دو قاشق آب لیمو هم همراه رب بزنید.
پاستا رو با نمک وچند قاشق روغن حدود دوازده تا پانزده دقیقه می پزیم ابکش کرده ومیریزیم داخل مواد و همه رو با هم خوب مخلوط میکنیم شعله رو کم میکنیم درشو میزاریم حدود یک ربع بعد از یک ربع مقداری پنیر پیتزا روش بریزید دوباره درشو میزاریم تا پنیر آب بشه.واااای اون ته ماهی ماهیتابه که پاستا کمی برشته میشه 😋
@bahuneh
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیر ترشی
مواد لازم و طرز تهیه سیر ترشی 40 روزه
سیر خام ۳ کیلو
سرکه بالزامیک یا سرکه قرمز تا جایی ک سیر رو بپوشونه
رب انار ۱ پیمانه
سس سویا ۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سیر ترشی
در مرحله اول پوست سیر را بکنید و حسابی شست و شو دهید . به مدت 10 تا 15 دقیقه سیرها را در مخلوط سرکه رب انار نبات و سس سویا بجوشونید البته توجه کنید که سیر نباید خیلی نرم شود . همچنین یادتان باشد قبل این کار سیرها اصلا نباید اب داشته باشد.
اکنون صبر کنید تا سیر ها خنک شود . سپس ان را در ظرف مورد نظر بگذارید و سرکه را روی ان بریزید . سرکه باید روی سیرها قرار بگیرد . سپس در ظرف را محکم ببندید و 40 روز در جای تاریک قرار دهید . بعد از 40 روز میتوانید از آن استفاده کنید
@bahuneh
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه عصرها هوس کیک خونگی میکنی، پیشنهاد من این کیک عصرانه فوق العاده عالی و خوشرنگ و پنبه ایه🤩👍🏻
🌱مواد لازم 🌱
آرد ۱/۵ لیوان فرانسوی
تخم مرغ ۳عدد
شکر ۲/۳ لیوان
شیر ۱/۲ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
وانیل ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۱ق م
پودر هل ۱ق چ
زعفران غلیظ ۲ق غ
🌱ابتدا شعله پخش کن رو روی گاز قرار بدید تا گرم بشه
🌱تخم مرغ شکر وانیل و هل رو خوب بزنید تا کرمی و کشدار بشه
🌱شیر و روغن و زعفران غلیظ رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
🌱آرد و بکینگ پودر رو الک و اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید
🌱کف قالب یا قابلمه (۱۸الی ۲۰سانتی) رو کاغذ روغنی یا چرب و آرد پاشی کنید و مایه کیک رو بریزید
🌱روی حرارت قرار بدید و حتما برای قابلمه دمکنی بذارید و بعد ۴۵ دقیقه چک کنید اگه پخته بود خاموش کنید(اگه هم هنوز جا داشت ده تا ۱۵ دقیقه دیگه زمان بدید
🌱درجه حرارت فر برای کسی که میخواد توی فر درست کنه، ۱۷۰ درجه طبقه وسط
@bahuneh