eitaa logo
بهونه
2.6هزار دنبال‌کننده
759 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
💖آموزش تخصصی سوسیس و کالباس پیشرفته. بابهترین قیمت.💪 ارتباط بامن @Shadinaghashi کانال سفارشات سوسیس و کالباس .پخش فقط داخل مشهد.اینجا سفارش بدین👇 ✅تبلیغ هم داریم کپی مطالب و عکس و فیلم ممنوع❌
مشاهده در ایتا
دانلود
12.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا به این خوشمزگی تو عمرتون نخوردین با ما همراه باشین👌🏻 سه دونه گوجه فرنگی رو با یه دونه پیاز و یه قاشق شکر و نمک داخل مخلوط کن بریزیدو میکس کنید حالا اونا رو داخل تابه چرب شده بریزید و بزارید پنج دقیقه روی اجاق با حرارت ملایم بمونه دو لیتر آب رو روی اجاق بزارید تا بجوشه داخلش روغن و نمک و ۲۰۰ گرم پاستا بریزید و بزارید پنج دقیقه روی حرارت ملایم بمونه بعد آبکش کنید یه دونه پیاز خورد شده و یه دونه سیر خورد شده رو تفت بدین گوشت چرخ کرده و یه قاشق نمک و فلفل سیاه رو داخلش بریزید و تفت بدین تا رنگ گوشت تغییر کنه حالا باید ترکیب گوجه فرنگی و یه قاشق سبزی معطر و ادویه پپرونی رو روش بریزید و با هم مخلوطشون کنید پاستا رو هم روش بریزید و با هم مخلوط کنید در آخر هم یه پنیر موزارلا روش بکشید و در تابه رو ببندید تا روی حرارت ملایم بمونه و پنیر ذوب بشه پاستای بی نظیر و خوشمزتون امادس مطمئنا ازش لذت می‌برین نوش جان👌🏻 بفرست برای دوستات 😉 🍩🎂🍪 @bahuneh 🍕🥘
25.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 سینه‌ی مرغ ۶۰۰ گرم، پنیر پیتزا 1 پیمانه، جعفری خرد شده ۲ ق غ، پیازچه خرد شده ۲ ق غ، ریحان خورد شده ۲ ق غ، تخم مرغ ۲ عدد کوچک، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا مرغ رو چرخ میکنیم با هر وسیله ای که دارین، ادویه ها و پیازچه و ریحون و جعفری و پنیرپیتزا و تخم‌مرغ رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم. با حرارت کم سرخ می کنیم سس گوجه ۴ عدد پوره شده، آبلیمو 1ق غ، کره 1ق غ، پیاز 1 عدد، سیر 2حبه، رب گوجه 1ق غ، جعفری و ریحان خرد شده از هرکدام‌1ق غ، نمک،فلفل، زردچوبه، آویشن پیاز رو سرخ کرده و سیر خرد شده رو اضافه میکنیم کمی که عطر سیر بلند شد رب گوجه رو اضافه و تفت میدیم پوره گوجه و ادویه و ریحون و جعفری رو اضافه و هم میزنیم در تابه رو میزاریم با حرارت ملایم تا اب گوجه کشیده بشه کره و آبلیمو رو اضافه و وقتی سس به غلظت مورد نظر رسید از روی حرارت بردارید بفرست برای دوستات 😉 🍩🎂🍪 @bahuneh 🍕🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از نکته های که میشه اشاره کرد: ‌ ۱. پنیر رومیتونید بر اساس ذائقتون تغییر بدین. پنیر گودا، چدار، پروسس و ... که دوست دارین. ‌ ۲. خیلی خیلی زود سرخ میشه حواستون باشه نسوزه. ‌ ۳. بعد از اینکه درست کردین، روی دستمال جذب روغن یا دستمال کاغذی (ضخیم) بزارین تا روغنش گرفته بشه. ‌ ۴. ادویه هایی که به گوشت اضافه کردم رومیتونین بر اساس ذائقتون تغییر بدین. ‌ ۵. خورده های کنار نون هم‌دور نریزین میتونین داخل فر گریل کنید به عنوان نان سالاد سزار یا خشک‌کنید و‌ پودر نان درست کنید برای کتلت و کوکو و.... ‌ ۶. میتونین برای مواد میانی از چیز دیگه ای هم استفاده کنید. . ‌ ۷.روغنی که گوشت رو سرخ میکنید کم باشه. در حدی که تابه چرب بشه فقط. ‌ ۸. نون تست هم هرچی بیشتر وردنه بکشید و صاف کنید هم روغن کمتری میگیره هم شکیل تره ‌ ‌ 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋 بفرست برای دوستات 😉 🍩🎂🍪 @bahuneh 🍕🥘
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی شکم پر😉 🐠 ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuneh 🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫با زندگی قهر نکن ⭐️دنیا منت هیچکس را نمیکشد 💫یکی رفت و یکی موند و ⭐️یکی از غصه هاش خوند 💫یکی برد و یکی باخت و ⭐️یکی با قسمتش ساخت 💫یکی رنجید یکی بخشید ⭐️یکی از آبروش ترسید 💫یکی بد شد یکی رد شد ⭐️یکی پابند مقصد شد 💫تو اما باش ⭐️خدا اینجاست 💫شبتون آروم در پناه خدا
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼 ✍امیرالمومنین علی علیه السلام: به وسیله عافیت است که لذت زندگی یافت شود. 📚غررالحکم ⏳امروز چهارشنبه ۱۴ دی ماه ۱۴۰۱ ۱۱ جمادی الثانی ۱۴۴۴ ۴ ژانویه ۲۰۲۲
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبگوشت سنتی ایرانی😋 ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuneh 🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش شامی🍓 😋 ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuneh 🍰
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• چی بهتر از این؟ بدون شکر و فر و همزن کاپ کیک رژیمی درست کن😍😋 دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی وانیل با همزن دستی بزنین یک دوم پیمانه شیره خرما یا انگور یا توت اضافه و یکدست کنین یک چهارم پیمانه شیر بریزین و هم بزنین دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو مخلوط کنین به مواد اضافه و یکدست کنین کف لیوان ها رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین تا نصفشون از مواد بریزین لیوان ها رو داخل قابلمه که آبجوش ریختین، بچینین طوری که تا نصف لیوان آب باشه روی گاز با شعله پخش کن و دمکنی بذارین بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین اگه نچسبید، آماده است ده دقیقه روی شعله خاموش استراحت بدین با چاقو دورشو آزاد کنین و به راحتی خارج کنین بافت اسفنجی رو ببین،محشره طعمشم متفاوت و بی نظیره حتما درستش کنین😋 ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuneh 🍰
15.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش با سه قلم مواد 👌 سلام هنرمندا😍 چطورین؟🥰 اومدم با این پست خوشمزه مجلسی شیک و به صرفه پس تا آخر ویدئو همراهم باش.. «مواد لازم» شیر(۱ لیوان) پودر ژلاتین(۱ ق غ) شکلات کاکائویی شیرین(۵۰ گرم) «طرز تهیه» شیر سرد و پودر ژلاتین باهم ترکیب کنید وقتی اسنفجی شد بهش شکلات اضافه کنید روی حرارت ملایم قرار بدین مدام بهم بزنید تا یکدست بشه. قالب چرب کنید و ۲۰ دقیقه داخل فریزر قرار بدین، اینکار به راحت خارج شدن دسر کمک میکنه. به مدت ۵ ساعت داخل یخچال قرار بدین تا خودشو بگیره. برای تزیین از شکلات بن ماری سفید خلال بادام و پودر پسته استفاده کردم که کاملا اختیاری. ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuneh 🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با خمیر پنج دقیقه ای سلام سلام چطورین خوشگلا... بفرمائید پیتزای باحال و عالی و تابه ای با یه خمیر سریع و فوری و سه سوته خمیر ش بچه ها عالیه پنج دقیقه ای درست میشه و حرف نداره بسیار ترد میشه پیتزا تابه ای با خمیر فوری آرد سفید قنادی یک لیوان ماست نصف لیوان بکینگ پودر یک و نیم ق چ نمک یک ق چ .روغن دو ق غ. تخم مرغ یک عدد تخم مرغ رو خوب با چنگال میزنیم وقتی یکدست شد روغن و نمک و ماست رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم خمیر حالت چسبنده داره به هیچ عنوان بهش آرد اضافی نزنید دستتان رو چرب کنید و خمیر رو بردارین کف تابه یا قالب رو خوب چرب کنین از خمیر بردارین و کف تابه یا قالب خوب پهن کنید با این میزان خمیر می تونید دو تا پیتزای متوسط یا سه عدد پیتزای کوچک درست کنید بعد روش سس گوجه بریزید بعد از مواد روش بریزین وقتی پنیر پیتزا رو ریختین روش قارچ و فلفل دلمه ای رو بریزین به این دلیل که مواد آبدار از سطح نان پیتزا دور باشن و آب نندازن و نون پیتزا خمیر بمونه روش پخت روی گاز در تابه رو بزارین تابه رو روی شعله پخش کن با حرارت ملایم مدت نیم ساعت قرار بدین بعد این زمان چک کنید اگر زیر خمیر طلایی شده بود و کناره های خمیر پف کرده بود آماده است وگرنه بزارین تا چهل دقیقه بمونه روش پخت داخل فر فر روی حرارت ۱۸۰ بزارین ده دقیقه گرم بشه بعد قالب رو مدت چهل و پنج دقیقه داخل فر بزارین تا پیتزا آماده بشه . @bahuneh🍕🍕🍕🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با خمیر پنج دقیقه ای تابه ای پارت دوم که جا افتاد🤦‍♀ @bahuneh🍕🍕🍕