eitaa logo
بهونه
2.7هزار دنبال‌کننده
740 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
💖آموزش تخصصی سوسیس و کالباس پیشرفته. بابهترین قیمت.💪 ارتباط با من👇 @Sosisking کانال سفارشات سوسیس و کالباس .پخش فقط داخل مشهد.اینجا سفارش بدین👇 ✅تبلیغ هم داریم کپی مطالب و عکس و فیلم ممنوع❌ https://eitaa.com/joinchat/2816148218Ca611d2f340
مشاهده در ایتا
دانلود
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد سزار از نوع رستورانی😍 مواد لازم : سس خردل ۱ ق غ سس مایونز ۱ ق غ حبه سیر ۳ عدد روغن زیتون پنیر پارمسان ۱ ق غ سرکه ۱ ق غ مواد فیله : فیله ۶ عدد تخم مرغ ۲‌ عدد آرد سفید ۱ لیوان پودر سوخاری ۱ لیوان پنیر موزارلا ۱ بسته ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuuneh 🍰
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسیدیم به فصل تابستون هواها خیلی گرم تر شده🥵 پس بریم یه بستنی میوه ای بدون ثعلب درست کنیم😋 مواد لازم: نصف طالبی خامه ۱ پاکت شکر۲/۳ لیوان شیر ۱ لیوان رنگ خوراکی ❌️نکته:خامه باعث لطافت بستنی میشه ❌️نکته:رنگ خوراکی برای پررنگ تر شدنشه ریختنش دلبخواهه ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuuneh 🍰
عصر ها باید با یک فنجان چای دارچینی گوشه‌ای یا کنار پنجره ای لم داد و با لبخند گفت : بی خیال ِ همه ی آنها که کامم را در زندگی تلخ می کنند.... عصر_بخیر🌻 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلال یکی از خورشت های اصیل و خوشمزه کرمانشاهیه که بهتون پیشنهاد میدم درستش کنید و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید . . مواد لازم برای ۴ نفر مواد لازم برای ۴ نفر گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم زرشک سیاه یا قرمز یک پیمانه (اصلش سیاهه) خلال بادام درشت۲۵۰ گرم لیمو عمانی۲ عدد پیاز یک  عدد متوسط رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده گلاب روغن کرمانشاهی یا کره لیمو عمانی یه عدد آبغوره در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری ادویه ها شامل زردچوبه فلفل سیاه نمک دارچین پودر هل نوش جونتون 🥰🥰🥰 درستش کنید و لذت ببرید 😍 نوش جونتون 🥰
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😍😋 بااین غذا مهمونیاتُ رنگی رنگی وشیک ومجلسی کن که مهمونات کُلی عاشقت بشن👌😉 موادلازم: 🌈سینه مرغ۲عدد 🌈هویج رنده شده۱عدد 🌈زرشک به مقدار دلخواه 🌈کشمش پلویی به مقدار دلخواه 🌈خلال پسته به مقدار دلخواه 🌈خلال بادام به مقدار دلخواه 🌈زعفران به مقدار نیاز 🌈برنج برای ۲نفر۲/۵پیمانه 🌈ادویه،نمک،فلفل سیاه،پودر سیر،پودرزنجبیل،پودر پابریکا،زرچوبه 🌈روغن زیتون ✅نکته یک: مقدار هرکدوم ازمواد بسته به ذائقتون میتونه کم یازیاد بشه یاحتی هرکدوم رو دوسندارین میتونین حذف کنین ✅نکته۲:اگه سختتون هست مرغ رول کنید میتونید به تکه های مربعی کوچک برش بدید کارتون راحت ترمیشه زمان برای پخت مرغ حدود۱ الی۱/۵ساعت باحرارت ملایم ✅نکته۳:خلال پسته وبادام رو حدود۱۵دقیقه با ۲ق غ گلاب خیس بدید وبعد توی کره تفت بدید ولی زیاد تفت ندید که سفت که سفت نشه
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تَتالی سریع ترین غذای محلی 😋 . ترکیبش ساده‌س ولی کنار هم عجیب مزه ی لذیذی داره . . 🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽 اینارو لازم‌داریم: گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم پیاز درشت ۱ عدد سیب زمینی درشت ۱ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد ادویه: نمک، فلفل، ززدچوبه، کمی پودر سیر و شنبلیله خشک (دلخواه) روغن محلی ۱ ق م . . چاشنی غذا: رب ۱ ق غ آب جوش ۲ لیوان ادویه: زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، کمی گرد لیمو یا گرد غوره(دلخواه) . لیمو ترش یادتون 🍋
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این فوت کوزه گری، معرکه ترین زرشک پلوی دنیا رو بپز😍😋 از ظاهرش هم مشخصه که چه چیییزیه روی ران های مرغ چند عدد شیار ایجاد کنید و با نمک و زعفرون دم شده مزه دارشون کنید مرغ هارو داخل کره و ۱ ق روغن دو طرفش رو سرخ و از تابه خارج کنید ۱ عدد پیاز تفت داده شده رو به همراه ۱ ق غ رب گوجه نمک،فلفل سیاه، زردچوبه داخل تابه تفت بدید ۱ عدد هویج خرد شده ۳-۴ عدد آلو (ترجیحا آلو سیاه که ترش باشد) ۱ دسته کوچک جعفری آب بریزید و مرغ هارو داخلش بزارید و اجازه بدید تا مرغ ها بپزه ۱ ق رب انار ۱ ق مربا آلبالو بدون میوه کمی آب و در آخر ۱ ق زعفرون ترکیب کنید سس روی مرغ های پخته شده بریزید درش رو ببنید تا حسابی سس به خورد مرغ بره با زرشک پلو هم سروش کنید ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuuneh 🍰
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍷روشی عالی برای ته نشین نشدن تخم شربتی 😍بفرست برای خانومایی که دوست دارن این روش رو یاد بگیرن 🙂    ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuuneh 🍰
😍با هزینه دوتا ظرف فالوه شیرازی بیرون خودت تو خونه براحتی برای ده نفر فالوده درست کن😋 ❤خیلی آسونه و کم هزینه👌 ❤ذخیرش کن تا تو این روزهای گرم درستش کنی😋 ✅مواد لازم👇 سه لیوان شکر نصف لیوان گلاب ۴ لیوان آب یه بسته رشته فالوه (برای زعفرانی کردن سه قاشق زعفران دم شده ) ✅دستور تهیه👇 آب گرم شکر و گلاب باهم ترکیب میکنیم تا شکر حل بشه. من به دوقسمت کردم به یکیش زعفران دم رو شده اضافه کردم. حدود ۸ تا ۱۰ ساعت میزاریم فریزر تا یخ بزنه. رشته فالوده رو میریزیم تو آب درحال جوش ۱۵ دقیقه میزاریم بپزه و نرم بشه بعد با آب سرد آبکش میکنیم میریزیم تو آب و یخ ۱۵ دقیقه دیگه میزاریم تا کاملا سرد بشه آبکش میکنیم شربت یخی رو میتراشیم و با فالوده ترکیب میکنیم تا فالوده کاملا سفید سفت و یخی بشه. به همین راحتی😍بعد هم با شربت دلخواه و آبلیمو یا بستنی سرو میکنیم . ❤به جرات میتونم بگم از بیرونی ها خوشمزه تر و سالم تره🤌 ✅نکته ها👇 ❤هرچقدر شربت یخی تر باشه فالوده سریع تر سفید سفت و یخی میشه. ❤اگه از فالوده اضافه موند بزارین فریزر یه ساعت قبل از سرو بزارین بیرون. ❤میتونین شربت با هر اسانس یا میوه ای درست کنین. ❤اگه شربت آماده داخل فریزر داشته باشین موقعی که دلتون میخواد در عرض نیم ساعت میتونین درست کنین و لذت ببرید 😋 ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuuneh 🍰
میگفت توکل مفهوم خیلی قشنگی داره: یعنی خدایا من نمیدونم چجوری ولی تو درستش کن! بهترینها برای دوستانم
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه بادمجان برای دو نفر گوشت  ۱۵۰ گرم بادمجان سه عدد لپه صد گرم پیاز متوسط یک عدد زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری روغن رب گوجه فرنگی دو  قاشق غذاخوری آبغوره سه قاشق  غذا خوری سیب زمینی گوجه فرنگی ادویه های لازم زردچوبه فلفل سیاه نمک دارچین پودرسیر نوش جونتون 🤍🤍 ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuuneh 🍰