30.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شربت_نذری
آب...۱ لیوان
شکر....۱لیوان
زعفران ....به میزان لازم
گلاب....سه قاشق غ خ
آبلیمو...یک قاشق
تخم شربتی...مقداری
✅️ابتدا آب وشکر راروی حرارت ملایم میزاریم تاشکرحل شود بعدزعفران وهل وگلاب اضافه میکنیم
✅️بابرس آغشته به آب دیواره تابه تمیزمیکنیم تاشربت شکرک نزنه تولدت درست شدن شربت اینکاروچندبار انجام میدیم
✅️بعدابلیمویاجوهرلیمواضافه میکنین حدودنیم ساعت تا۴۰ دقیقه باحرارت کم اجازه میدیم شربت ریزبجوشه وبه قوام برسه
✅️بعدازخنک شدن داخل شیشه تمیزمیریگ داخل یخچال نگهداری میکنیم
❌️حتما حرارت متوسط روبه پایین باسه وگرنه شربت خیلی غلیظ میشه
❌️موقع سرو شربت میتونیدازتخم شربتی هم استفاده کنید
❌️اگه شربت درآب سردریختین وته نشین شدیعنی شربت قوام خوبی داره
❌️میتونید برای مقداربیشتر شربت میزارن شکروآب چندبرابرکنید نوش جان
.
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان_شکمپر
بادمجون گرد ۸ عدد
گوجه فرنگی ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
رب گوجه ۱ ق غ
نمک فلفل آویشن هر یک ۱ ق چ
طرز تهیه:
بادمجونا رو اینجوری پوست میکنیم و سرخ میکنیم
یه پیاز رو با گوشت چرخ شده و ادویه ترکیب میکنیمو شکم بادمجونا رو پر میکنیم
چنتا گوجه فرنگی پوره کردیم رب گوجه هم اضافه کردیم
کف ظرف پوره گوجه و ادویه ها
بادمجونای شکم پر و چنتا فلفل تند
در آخر فویل
و میره توی فر ۱۸۰ درجه
بمدت ۵۰ دقیقه
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سقای دشت کربلا اباالفضل...
#تاسوعا
#محرم 🖤
.التماس دعای مخصوص
https://eitaa.com/naghshjahanmahdy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در حال زدن سفارشات خوشمزه
همش گوشتِ گوشت😋😉
.
سلام روزتون بخیر🙋♀
.
سفارشات و به اختیار مشتری تنوری میزنیم.
البته تو کلیپهای آموزشی کاملا کاور کشی بدون دستگاه و با دست و قیف رو توضیح دادم😊
انشاالله ۱۷ مرداد ثبت نام داریم.
با تخفیف خوب.برای کسانیکه روز جشنواره ثبت نام کنن😃
حواستون به کانال باشه .
کانال و سنجاق کنین تا جلوی چشم باشه روز جشنواره متوجه بشین😉
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه ی برش زدن کالباسهای خوشمزه مون😍
.
.
تعداد زیاد و با دستگاه برش میدیم