بلاغ | دستیار فرهنگی
❖ حضرت فاطمه سلام الله علیها: «اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ قُوَّةً فِي عِبَادَتِكَ وَ تَبَصُّراً فِ
❖ حضرت فاطمه سلام الله علیها: «فَبِعَینِ اللهِ ما تَفعَلونَ، و سَیَعلَمُ الذین ظَلَمُوا اَیَّ مُنقَلبٍ یَنقَلِبونَ، وَ أنا اِبنَةُ نَذیرٍ لَکُم بَینَ یَدَی عَذابٍ شَدیدٍ» آنچه انجام میدهید در برابر چشم خداست. ستمگران به زودی خواهند دانست که به سرانجامی میرسند، و من دختر کسیام که شما را از عذاب سخت خداوند بیم میداد. (الاحتجاج طبرسی ص ۱۴۱)
🔻 شرح حدیث:
● این کلمات تهدیدآمیز و انتقادی به زمانی برمیگردد که فاطمه زهرا (علیهاالسّلام) پس از وفات پیامبر و بدعهدی مردم و سستی آنان در حمایت از حق و پشتیبانی از اهل بیت عصمت علیهمالسّلام به مسجد مدینه رفت و آن خطبهی معروف را پس از غصب فدک و خانهنشین ساختن امیرالمؤمنین و جفا بر اهل بیت علیهمالسّلام ایراد کرد.
● انتظار آن بود که به وصایای پیامبر صلّی الله علیه و آله، چه دربارهی امامت حضرت علی علیهالسّلام چه نسبت به مودّت ذی القربی و حفظ حرمت آن حضرت و چه پیروی از عترت حضرت رسول توجه شود، ولی دنیاخواهی و جاهطلبی، چشمهای عدهای را بست و کارهایی کردند که مایهی رنجش دختر رسول الله صلّی الله علیه و آله شد.
● حضرت فاطمه (علیهاالسّلام) هم خدا را به یاد آنان میآورد که بدانند کارهایشان زیر نظر خداوند است و روزی باید پاسخگو باشند، هم فرجام تاریک و سرنوشت دردناکی را که خدا برای ستمکاران مقدّر کرده، به یادشان میآورد و هم یادآوری میکند که وی دختر آن پیامبر بزرگ است که مردم را از عذاب خدا بیم میداد.
● همهی این تذکّرها و هشدارها برای بیدار کردن جامعه و متذکر ساختن آنان نسبت به مسؤولیتهای آنان است تا حجت بر آنان تمام شود و فردا نگویند که کاش کسی به ما میگفت و یادآوری میکرد.
🆔 @balagh_ir
۱۱ آذر ۱۴۰۳
💠 سیمای حضرت فاطمه (س) در آیینه وحی
✍ حجةالإسلام محمّد سبحانینیا
🔸 در رابطه با شخصیت نگین جهان و جنان حضرت فاطمه (سلام الله علیها)، پژوهشهای مختلفی با رویکردهای تاریخی، حدیثی، کلامی و قرآنی از سوی محققان صورت گرفته است. در آیات متعددی از قرآن، به حضرت فاطمه (سلام الله علیها) اشاره شده است.
▫️آیه مباهله
▫️آیه تطهیر
▫️سوره کوثر
🌐 مشاهده متن کامل یادداشت
🆔 @balagh_ir
۱۱ آذر ۱۴۰۳
💠 رئیس گروه تولید محتوا خبر داد؛ فصلنامه علمی تخصصی «رهتوشه ویژه ایّام فاطمیه ۱۴۰۳» منتشر شد + دانلود
🔸 به همّت گروه تولید محتوای معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، فصلنامه علمی تخصّصی «رهتوشه ویژه ایّام فاطمیه ۱۴۰۳» ویژه مبلّغان منتشر شد.
🆔 @balagh_ir
۱۱ آذر ۱۴۰۳
بلاغ | دستیار فرهنگی
💠 رئیس گروه تولید محتوا خبر داد؛ فصلنامه علمی تخصصی «رهتوشه ویژه ایّام فاطمیه ۱۴۰۳» منتشر شد + دانل
RT_Volume 5_Issue 19.pdf
1.4M
📥 دانلود کنید
📚 فایل PDF فصلنامه علمی تخصّصی «رهتوشه ویژه ایّام فاطمیه ۱۴۰۳»
🆔 @balagh_ir
۱۱ آذر ۱۴۰۳
بلاغ | دستیار فرهنگی
❖ حضرت فاطمه سلام الله علیها: «فَبِعَینِ اللهِ ما تَفعَلونَ، و سَیَعلَمُ الذین ظَلَمُوا اَیَّ مُنقَل
❖ حضرت فاطمه سلام الله علیها: «أَرْضِي أَبَوَيْ دِينِكَ مُحَمَّداً وَ عَلِيّاً بِسَخَطِ أَبَوَيْ نَسَبِكَ وَ لاَ تُرْضِي أَبَوَيْ نَسَبِكَ بِسَخَطِ أَبَوَيْ دِينِكَ» پدران دینیات، یعنی محمّد و علی علیهماالسّلام را راضی ساز، هر چند با ناراحتی پدر و مادر نسبیات باشد، و پدر و مادر نسبی خود را با خشم و نارضایتی پدران معنوی و دینیات راضی نساز. (بحارالأنوار، ج ۲۳ ص ۲۶۱)
🔻 شرح حدیث:
● حضرت محمد صلّی الله علیه و آله و حضرت علی علیهالسّلام پدر معنوی مایند. حق تربیت و هدایت و پیشوایی بر گردن ما دارند و ما اگر امت شایستهای باشیم، فرزندان روحی و معنوی آنان خواهیم بود.
● اطاعت پدر و مادر لازم است، اطاعت پیامبر و امام هم واجب.
● رنجاندن والدین گناه است، ناراضی ساختن امام و پیامبر هم حرام.
● اما...هنگام تعارض چه باید کرد؟
● یعنی اگر بخواهیم رضایت خدا و پیامبر و امام را جلب کنیم و به دستورهای دین عمل کنیم، پدر و مادر ناراحت میشوند. و اگر بخواهیم دل پدر و مادر را به دست آوریم و آنان از ما راضی باشند، گاهی این رضایت به قیمت گناه و ترک وظیفهی دینی به دست میآید.
● در اینگونه موارد، رضای پیامبر و امام مهمتر است.
● کاری کنیم که خدا و رسول از ما راضی باشند و کارمان بر طبق دین و قرآن و خواستهی امام باشد، هر چند پدر و مادر از دست ما ناراحت و ناراضی شوند.
● برای یک مسلمان مکتبی مهمتر از هر چیز اطاعت اولیای خدا و کسب رضای آنان به وسیلهی عمل به فرمان پروردگار است.
● هرگز مباد که به خاطر دلخوشی پدر و مادر و فامیل و دوستان کاری کنیم که خدا و رسول و امام نمیپسندند و از آن نهی کردهاند.
🆔 @balagh_ir
۱۲ آذر ۱۴۰۳
💠 فاطمه زهراء (س) از منظر رسول أعظم (ص)
✍ حجةالإسلام علیرضا انصاری
🔸 برای شناخت شخصیتها، روش و راههای متعدد وجود دارد. یکی از این روشها، شناخت ابعاد یک شخصیت از منظر شخصیتی الهی است. بر این اساس شناخت فاطمه زهراء (سلام الله علیها) از منظر رسول أعظم (صلی الله علیه و آله)، یکی از بهترین گزینهها برای شناخت ایشان است.
▫️محبوبترین مردم
▫️محور اهلبیت (علیهم السّلام)
▫️برترین تکریم و احترام
▫️برترین عبادت
▫️برترین زنان عالم
▫️عصمت و پاکدامنی
🌐 مشاهده متن کامل یادداشت
🆔 @balagh_ir
۱۲ آذر ۱۴۰۳
35.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 مثل زهرا پای حق میایستیم
مادر آمد هنگام قیام است
میگفت تنها یک نفر امام است
حی علی الفلاح
حی علی الامام
🌱 شاهکار فرهنگی بچههای استان یزد
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانه_بلاغ☫
🇮🇷 @balagh_ir
۱۲ آذر ۱۴۰۳
20.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | چرا در زمان هجوم مهاجمین به خانه امیرالمؤمنین علیهالسلام، اصحاب در خانه را باز نکردند؟
🆔 @balagh_ir
۱۲ آذر ۱۴۰۳
💠 معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی بیان کرد: استقامت و پایداری مهمترین اقدام راهبردی حضرت زهراء (س) در دفاع از ولایت
🔸 حجةالاسلام والمسلمین روستاآزاد بیان کرد: حضرت زهرای اطهر سلام الله علیها در سختترین ایام زندگانی خود با استقامت و پایداری در حوزه دفاع از ولایت و عرصه جهاد تبیین، تلاش و جان خود را فدا نمود.
📸 گزارش تصویری | هفتمین گردهمایی بزرگ «مبلّغان مهاجر»
🆔 @balagh_ir
۱۲ آذر ۱۴۰۳
غمنامه فاطمی.pdf
1.39M
❇️ تولید و انتشار کتاب الکترونیک با عنوان غمنامه فاطمی توسط مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
🔸 بخش مکتوب و رسانه مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، به مناسبت شهادت حضرت زهراء علیهاالسلام کتاب الکترونیک با عنوان «غمنامه فاطمی» تولید و منتشر کرد.
🔹 در این کتاب به چند پرسش حدیثی، پاسخ داده شده است.
🆔 @balagh_ir
۱۲ آذر ۱۴۰۳
بلاغ | دستیار فرهنگی
❖ حضرت فاطمه سلام الله علیها: «أَرْضِي أَبَوَيْ دِينِكَ مُحَمَّداً وَ عَلِيّاً بِسَخَطِ أَبَوَيْ نَس
❖ حضرت فاطمه عليهاالسلام: «نَحْنُ وَسِيلَتُهُ فِي خَلْقِهِ، وَ نَحْنُ خَاصَّتُهُ، وَ مَحَلُّ قُدْسِهِ، وَ نَحْنُ حُجَّتُهُ فِي غَيْبِهِ، وَ نَحْنُ وَرَثَةُ أَنْبِيَائِهِ» ما وسیلهی تقرب به خدا در میان بندگان اوییم، ما بندگان ویژه و برگزیدهی او و جایگاه قدس الهیایم، ما حجت خدا در غیب او و وارثان پیامبران اوییم. (عوالم العلوم؛ ج۱۱ ص ۸۹۴)
🔻 شرح حدیث:
● انسانهای پاک و متقی نزد خدا آبرو دارند.
● میتوان با «وسیله» قرار دادن آنان در درگاه خدا به حاجات رسید.
● این نکته در آموزههای دینی ما «توسّل» نام دارد. خود خداوند در قرآن فرموده است که برای رسیدن به رحمت الهی در پی «وسیله» باشید.
● اهل بیت پیامبر خدا صلّی الله علیه و آله در علم و ایمان، در تقوا و فضیلت، در کرم و رأفت، در احسان و سخاوت از همه برترند. در میان بندگان خدا «وسیله» و راه رسیدن به رحمت الهی و قرب پروردگارند، از امتیازات و خصایص فراوانی برخوردارند، قدس و پاکی و عظمت پروردگار در وجود آنان تجسّم یافته است، آنان از سوی خدا «حجّت» معرفی شدهاند و سند دین و برهان حق به شمار میروند.
● خط طولانی معارف آسمانی که به دست پیامبران به بشر رسیده است، به آنان منتهی میشود و عترت پیامبر وارث فرهنگ انبیایی و نورانیّت راه خدایند.
● وقتی فضایل و مناقب این خاندان را بشناسیم، این معرفت ما را به محبّت میرساند و محبت آنان ما را به همراهی و تبعیّت میکشاند. اگر خود آنان هم به بیان فضایل و ویژگیهای خود پرداختهاند، برای آن است که انسان این حجتهای خدایی را بشناسد و از علوم و کمالاتشان بهره برد.
● باشد که ما نیز وارث مکارم و خوبیهای آنان باشیم!
🆔 @balagh_ir
۱۳ آذر ۱۴۰۳
30.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | چرا در زمان هجوم به خانه امیرالمؤمنین علیهالسلام، حضرت زهراء سلام الله علیها پشت درب آمدند؟
🆔 @balagh_ir
۱۳ آذر ۱۴۰۳