🔵 هیچ عیبی بالاتر از آن نیست که انسان عیب خود را نفهمد و از آن غافل باشد
⚠️ چقدر زشت است انسانی که خود دارای هزاران عیب است از عیوب خود غفلت کند و به عیوب دیگران بپردازد تا عیوب دیگران را مانع و سرپوشی از کشف عیوب خود قرار بدهد.
⚠️ اگر انسان قدری در حالات و اخلاق و اعمال خود سیر کند و به اصلاح آن بپردازد در نهایت کارهایش اصلاح میشود و اگر خود را خالی از هر گونه عیبی بداند نهایت جهل و نادانی او است و هیچ عیبی بالاتر از آن نیست که انسان عیب خود را نفهمد و از آن غافل باشد و با آن که مجموعهی عیوب است ، به عیوب دیگران بپردازد.
( امام خمینی- ره، چهل حدیث، ص269 )
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
🌹🌹🌻🌻🌻🌹🌹
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
هدایت شده از غلامرضا پیوندی
🌻تنها راه نجات و خوشبختی🌻
🔵👈تنها راه نجات طاعت و بندگی خداست. طاعت بدون کنترل نفس سودی ندارد، اگر صد سال هم بگذرد؛ ولی نفس خودت را كنترل نكني، نگاهت را کنترل نکنی؛ در کلاس اول درجا خواهی زد. وقتی به کلاس دوم خواهی رفت که نفست را کنترل کنی. یا باید نفس را بپرستی یا خدا را. «لا نجاة الا بالطاعة». طاعت چيست؟
🔵👈 طاعت اين است كه آنچه دلت میخواهد را کنار بگذاری. با طاعت بدون علم و استاد به جایی نخواهی رسید « لا نجاة الا بالطاعة و الطاعة بالعلم». طاعت علم ميخواهد.
✅ قسم به حضرت امام زمان علیه السلام اگر استاد اخلاق نداشته باشي؛ به جایی نخواهی رسید. همینکه حرف بزنی؛ #اهانت میکنی، #غیبت میکنی. .. از نجات خبري نيست؛
مگر اينكه طاعت و بندگي كني. بندگي هم راه دارد. طاعت و بندگی با علم است. باید بروی و یاد بگیری.
[✍ از فرمایشات آیت الله حق شناس رحمة الله علیه، کتاب مرد حق ، لوح نگار،چاپ اول 1391 ،ص 12 ]
💬 #کنترل_نفس
💬 #تزکیه_نفس
🌺🌺🌻🌻🌻🌺🌺
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
🔴 تکنیک مدیریت #قهر
💠 وقتی زنِ خانه قهر یا لج بازی میکند اصلا نباید انتظار داشته باشد که عکسالعمل شوهرش طبق میل او باشد. زیرا درست برعکس انتظار زن، مرد خودش را کنار میکشد و مثل همسرش رفتار میکند.
💠 زمانی که یک زن فکر میکند شوهرش باید از او معذرت خواهی کند نباید با سکوت و یا رفتار خشمآلود، نارضایتی خود را نشان دهد.
💠 بلکه باید با شوهرش حرف بزند، مشکلش را با او در میان بگذارد و به او بگوید که چه موضوعی او را ناراحت کرده است.
💠 هنگام در میان گذاشتن مشکل خود با شوهرتان، داد و قال نکنید، منطقی حرف بزنید، ابتدا چند جملهای که مانع گارد گرفتنش میشود بگویید تا بتوانید گفتگویی مفید و مثبت داشته باشید.
💠 مثلاً بگویید: من به کمکت نیاز دارم، میدونم که میتونی مشکلمو مثل همیشه حل کنی، خوبیهای زیادی داری ولی سر یک قضیه از دستت ناراحتم و ....
💠 به هیچ وجه، در ابراز نگرانی خود مبالغه نکنید مثلاً نگویید تو اصلاً به فکر من نیستی، تو هیچ وقت درکم نمیکنی، تو همیشه این کار رو تکرار میکنی و ....
💠 چرا که مبالغهگویی در ابراز ناراحتی (گرچه حق با شما باشد) عامل تشنّج و مشاجرهی بیشتر است و مردها را از کوره به در میکن
❄️❄️🌻🌻🌻❄️❄️
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
🌷 اخلاق اجتماعی در ارتباط و پیوند با دیگران 🌷
دفتر هفتاد و چهارم: 🌷 پیوند با همسایگان (حسن همجواری)🌷
🌺آثار و پیآمدها🌺
🌺آثار همسایهداری🌺
🌺1. طول عمر🌺
🌟 امام صادق(ع) میفرماید: حسن الجوار زیادةٌ فیالاعمار،
خوشهمسایگی موجب افزایش عمر است و میفرماید: حسنالجوار ینسی فیالاعمار، خوشهمسایگی عمرها را طولانی میکند.
🌺2. ثروت🌺
🌟 رسولخدا میفرماید: نیکوکاری و خوشهمسایگی موجب افزایش روزی است.
🌟 امام صادق(ع) نیز میفرماید: خوشهمسایگی موجب افزایش روزی است.
🌺3. آبادانی🌺
رسولخدا(ص) میفرماید: حسن الجوار... عمارةُ الدیار، خوشهمسایگی آبادی شهرهاست. امام صادق(ع) میفرماید: حسن الجوار یعمر الدیار، خوشهمسایگی شهرها را آباد میکند.
به این مضمون روایات زیادی بهدست ما رسیده است.
🌺4. آمرزش گناهان و لغزشها🌺
رسولخدا(ص) فرمود: من مات و له جیران ثلاثةٌ کلهم راضون عنه غفرله، کسیکه میمیرد اگر سه همسایه داشته باشد که همه از او راضی باشند گناهانش بخشیده میشود و فرمود: من کف اذاه عن جاره اقاله الله عزوجل عثرته یومالقیامةِ هرکسی از آزار همسایهاش خودداری کند خداوند در روز قیامت از لغزشهایش میگذرد.
🌺5. شایستگی بهشت🌺
از آثار خوشهمسایگی است که به انسان اهلیت بهشت رفتن میدهد در روایتی است که با رسول خدا از زنی سخن گفتند که فقط نمازهای واجبش را میخواند و جز ماه رمضان را روزه نمیگیرد، ولی همسایههای خود را نمیآزارد. فرمود این زن از اهل بهشت است.
🌺پیآمدهای بد همسایگی🌺
همانطورکه خوشهمسایگی و همسایهداری با آثار و برکات خود زندگی دنیا و آخرت انسان را آباد میکند، بد همسایگی و همسایهآزاری هم با عواقب و پیآمدهای خود دنیا و آخرت انسان را تحت تأثیر قرار میدهد.
🌺1. پیآمدهای دنیوی بد همسایگی🌺
بیتوجهی به حقوق همسایه در دنیا آثار ناخوشایندی در پی دارد در روایتی است که وقتی جناب بنیامین به ظاهر در مصر گرفتار شد حضرت یعقوب(ع) با تضرع به درگاه الاهی روی آورد که پروردگارا به حال پیرمرد نابینایی که فرزندش را از دست داده رحم آور. خداوند متعال به او وحی کرد که حتی اگر پسرانت مرده بودند حیاتشان میبخشیدم تا از رنج این جدایی برهی. ولی تو نیز به یاد آر که گوسفندی کشتی، کباب کردی و خوردی و به فلان همسایهات که آن روز، روزه داشت چیزی ندادی. طبق روایت دیگری، جناب یعقوب(ع) از آن پس کسی را مأمور کرده بود که هر صبح جار بزند هرکس نهار میخواهد به خانه یعقوب بیاید و عصرها جار بزند هرکس شام میخواهد به خانة یعقوب بیاید از این روایت نمیتوان فهمید که پیآمد بیتوجهی به همسایگاه بهطور مشخص از دست دادن عزیزان و پراکنده شدن خانواده است یا مصیبت و گرفتاری است که این پراکندگی یکی از مصادیق آن محسوب میشود ولی در هر صورت با استناد به این روایت میتوان گفت بیتوجهی به همسایگان انسان را در دنیا به مصیبت و اندوه گرفتار میکند.
در روایت دیگری است که مردی خدمت رسول خدا(ص) آمد و عرض کرد فلانی که همسایه من است، مرا آزار میدهد، حضرت فرمود: اذیتهایش را تحمل کن و خود به او آزاری نرسان، طولی نکشید که مرد بازگشت و عرض کرد آن همسایهام مرد. حضرت فرمود: روزگار برای موعظه و مرگ برای پراکندن کافی است.
🌺2. پیآمدهای اخروی بد همسایگی🌺
همانطورکه خوشهمسایگی آخرت انسان را آباد میکند و به آدمی صلاحیت رفتن به بهشت میبخشد، آزار همسایگان شایستگیهای ذاتی انسان را نابود میکند چنانکه هرگز راه به بهشت نمییابد.
رسولخدا(ص) میفرماید: لیس یدخل الجنةَ من یوذی جاره و من لم یؤمن جاره بوائقه، هرگز داخل بهشت نمیشود کسی که همسایهاش را میآزارد و کسیکه همسایهاش از شرش در امان نیست.
🌷 منبع: کتاب اخلاق الاهی 🌷
🌸 بحث ادامه دارد.... 🌸
🌸 🌸 🌷 🌷 🌷 🌸 🌸
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🌺🌴🌴🌴🌺🌺
🌹جلسه پنجاه و هفتم تفسیر قرآن کریم🌹
💐#تفسیر سوره حمد💐
🌱صرَاطَ الَّذِينَ أَ نْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّآلِّين🌱
🌹مراد از «الّذين أنعمت عليهم» اين چهار گروهند كه خدا به آنان نعمتِ «نبوّت»، «صدق»، «شهادت» و «صَلاح» را عطا كرده است🌹
💐نعمت مطلوب در سوره حمد بر اساس دلايل و شواهد قرآني نعمت ظاهري نيست، بلكه یقینا نعمتهای باطني است كه سالكان با متنعّم شدن از صراط مستقيم، راهي باريكتر از مو و برنده تر از شمشير را به آساني مي پيمايند؛ زيرا پيمودن اين راه بدون نعمت باطنيِ الهي ميسور و ممکن برای كسي نيست.💐
📺 حجت الاسلام دکتر #غلامرضا_پیوندی
🌟کانال #بلاغـمبین
🌸 🌸 🌷 🌷 🌷 🌸 🌸
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹شرح حدیث اخلاق
🌻ضرورت توجه به صدقه و تربیت فرزند صالح
❤️ #مقاممعظمرهبری (حفظه الله)❤️
🌸 عنِ الصّادِقِ جَعفَرِبنِ مُحَمَّدٍ عَلَیهِمَاالسَّلامُ قالَ:لَیسَ یَتبَعُ الرَّجُلَ بَعدَ مَوتِهِ مِن الاَجرِ اِلاّ ثَلاثُ خِصال: صَدَقةٌ اَجراها فى حَیاتِهِ فَهىَ تَجرى بَعدَ مَوتِه وَ سُنَّةٌ سَنَّها هُدًى فَهِىَ تُعمَلُ بِها بَعدَ مَوتِه و وَلَدٌ صالِحٌ یَستَغفِرُ لَهُ.؛
🌹 پس از مرگ، کسى اجرى براى خود تدارک نمیبیند مگر از سه کار: صدقهى جاریهاى که در زندگىاش ایجاد کند؛ سنّت هدایتى که آن را پایهگذارى و بنا کند که پس از مرگش به آن عمل شود؛ و فرزند صالحى که برایش استغفار و طلب آمرزش کند.»
امالی صدوق، مجلس نهم، ص ۳۵
❄️❄️🌻🌻🌻❄️❄️
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
🌸 🌸 🌷 🌷 🌷 🌸 🌸
🌷 ضرورت توجه به صدقه و تربیت فرزند صالح
🌷 مقام معظم رهبری حفظه الله
🌷 عَنِ الصّادِقِ جَعفَرِبنِ مُحَمَّدٍ عَلَیهِمَاالسَّلامُ قالَ:لَیسَ یَتبَعُ الرَّجُلَ بَعدَ مَوتِهِ مِن الاَجرِ اِلاّ ثَلاثُ خِصال: صَدَقةٌ اَجراها فى حَیاتِهِ فَهىَ تَجرى بَعدَ مَوتِه وَ سُنَّةٌ سَنَّها هُدًى فَهِىَ تُعمَلُ بِها بَعدَ مَوتِه و وَلَدٌ صالِحٌ یَستَغفِرُ لَهُ.(۱) «پس از مرگ، کسى اجرى براى خود تدارک نمیبیند مگر از سه کار: صدقهى جاریهاى که در زندگىاش ایجاد کند؛ سنّت هدایتى که آن را پایهگذارى و بنا کند که پس از مرگش به آن عمل شود؛ و فرزند صالحى که برایش استغفار و طلب آمرزش کند.»
🌷 لَیسَ یَتبَعُ الرَّجُلَ بَعدَ مَوتِهِ مِن الاَجرِ اِلاّ ثَلاثُ خِصال
روایت معروفى است. [امام صادق (علیهالسّلام) میفرماید:] وقتى که دست ما از این دنیا -که دار عمل است- کوتاه شد، هیچ اجرى نمیتوانیم براى خودمان دستوپا کنیم و تدارک ببینیم. آنچه انسان میتواند براى آنطرف مرز حیات و موت فراهم کند، با عمل در این نشئه است؛ وقتى وارد آن نشئه شدیم، دیگر دست ما از عمل کوتاه است و اجرى براى خودمان نمیتوانیم تهیّه کنیم، مگر از سه ناحیه که این هم البتّه مربوط میشود به قبل و به همین نشئهى دنیایى؛ لکن اجرى است که جریان دارد. و اجر از این سه کار، سه خصلت، سه امر، بعد از مرگ به انسان میرسد.
🌷 صَدَقَةٌ اَجراها فى حَیاتِهِ فَهىَ تَجرى بَعدَ مَوتِه
اوّل، صدقهى جاریه. یک وقت شما پولى را به کسى میدهید؛ خب این صدقه است. یک وقت پولى را مثلاً فرض کنید صرف ایجاد یک بنیادى، یک نهادى میکنید که پىدرپى، پشت سرِ هم سود میدهد؛ سود آن متوقّف نیست، منقطع نمیشود؛ این صدقهى جاریه است. فرض کنید کسانى مدرسه میسازند، کسانى بنیادهاى خیریّه به وجود مىآورند، مسجد میسازند، و از این قبیل کارهایى که میکنند، این صدقهى جاریه است. هر بارى که کسى از این صدقه استفاده کند و منتفع بشود، اجرى به آن کسى که این را ایجاد کرده است میرسد؛ خیلى چیز خوبى است، [اگر] بتوانیم و از دستمان بیاید، کارى بکنیم ماندگار، که بعد از رفتن ما از این نشئه هم به درد ما بخورد.
🌷 وَ سُنَّةٌ سَنَّها هُدًى فَهِىَ تُعمَلُ بِها بَعدَ مَوتِه
دوّم، سنّت هدایتى که آن را پایهگذارى کند و بنا بگذارد که این بعد از مرگ او موردِ عمل است. [مثلاً] این گفتمانسازىها که گفته میشود و تأثیر بر روى افکار عمومى در کارهاى گوناگون که در اظهارات مسئولین و دیگران و بزرگان تکرار میشود، از همین [نوع] است. یا یک کار خوبى را باب کنید در جامعه؛ این سنّتى است که هر کسى بعد از شما به آن سنّت عمل کند، اجر و ثواب آن به شما بهصورت نوبهنو میرسد.
🌷 و وَلَدٌ صالِحٌ یَستَغفِرُ لَه
و سوّم، فرزند صالحى تربیت بکنید که بعد از رفتن شما از خداى متعال براى شما طلب مغفرت بکند. بعضى از بچّهها هستند که پدرها و مادرها، جانشان را، هستىشان را، آبرویشان را، مالشان را صَرف این بچّهها میکنند [امّا] بعد از اینکه پدر از دنیا رفت، یک فاتحه هم براى پدر نمیخوانند، یک طلب مغفرت هم براى پدر نمیکنند، اصلاً یادشان نمىآید؛ [اگر] یادشان هم بیاید قضایا نقل میکنند، نه اینکه از خداى متعال براى او طلب مغفرت کنند. آن چیزى که آن بیچاره احتیاج دارد، این است که شما از خدا براى او طلب مغفرت کنید، طلب رحمت بکنید؛ به این احتیاج دارد؛ [نه] اینکه حالا شما بیایى بنشینى مثلاً دربارهى خصوصیّات او، طبق سلیقهى خودت -حالا بعضى اوقات که گرایشهاى سیاسى هم دخالت میکند- یک چیزهایى بگویى، که روح آن بیچاره هم آنجا معذّب میشود. اهمّیّت تربیت فرزند صالح از جمله اینجا معلوم میشود که خب، این همه شما زحمت میکشید، این را بزرگ میکنید، به سواد و علم و رشد و امکانات و مانند اینها میرسانید که به درد شما بخورد. مهمترین چیزى هم که ممکن است از فرزند، به درد پدر بخورد، این است که براى او طلب مغفرت کند. حالا این در مورد تربیت فرزند؛ امّا شما حضراتى هم که اینجا تشریف دارید -[اعم از] برادران و خواهران- پدرها و مادرهایتان را فراموش نکنید، یعنى یکى از چیزهایى که حتماً مقیّد باشید، [دعا و طلب مغفرت براى آنها باشد.] یکى از چیزهایى که حضرت در دعاى شریف صحیفهى سجّادیّه دربارهى والدین از خداى متعال طلب میکنند، این است که توفیق بده من بعد از هر نمازى آنها را دعا کنم،(۲) یعنى این یکى از توفیقات الهى است.
۱) امالی صدوق، مجلس نهم، ص ۳۵؛
۲) صحیفه سجّادیّه، دعاى بیستوپنجم؛ «... اَلّلهُمَّ لا تننسِنى ذِکرَهُما فى اَدبارِ صَلَواتى ...»
❄️❄️🌻🌻🌻❄️❄️
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼
🔶اخلاق عملی
🔸جرایم و آفات زبان
🔸ادامه بحث سوظن(از علل غیبت)
🌻از زیانها فردیِ سوء ظن این است که شخص بدگمان به دلیل نگرانی و عدم اعتماد به مردم، همیشه در رنج و ناراحتی بسر میبرد و دیگر کسی را شایسته معاشرت نمی یابد و در اثر این نگرانی و بدگمانی راهی و چاره ای جز گوشه نشینی و دوری از مردم ندارند.
🌻حضرت علی علیه السلام فرمود: «کسی که بدیین است از همه وحشت دارد».
🌻گمان بد، خود نوعی «غیبت قلبی» است.😳
🌻 علمای اخلاق سوء ظن را از مصادیق غیبت قلب میدانند،
👈به این معنی که اگر انسان در دل وضمیر خود نسبت به برادر مسلمانش بدبین شد در دل از او غیبت کرده است و همان گونه که در بحث «گناه و آثار سوء آن» یاد آور شدیم از دیدگاه دین مقدس اسلام، فکر گناه نیز ناپسند است.
🌻 امیرمؤمنان علیه السلام فرمود: «کسی که زیاد درباره گناهان فکر کند گناهان او را به سوی خود میکشند».
🌻یعنی همان گونه که فکر گناه صفای روح انسان را از میان میبرد. سوء ظن نیز این گونه است،
👈زیرا کسی که نسبت به برادران دینی خود بدگمان شد و به این بدبینی ترتیب اثر داد
☝️ یعنی در دل آن را پی گیری کرد و پرورش داد، سوء ظن او منتهی به غیبت قلبی میشود که علمای اخلاق از آن تعبیر به «عقد القلب» کرده اند،
و عقد قلب مقدمه؛
🔥غیبت زبانی،
🔥تهمت،
🔥سخن چینی،
🔥سعایت
و بسیاری از گناهان دیگر میباشد.😔😔😔
📚منبع؛ کتاب اخلاق عملی ، نوشته آیت الله مهدوی کنی
#اخلاق_عملی
🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
🍀نقش استغفار در رفع گرفتاری🍀
🍀بخش اول (مقدمه) 🍀
🌻 در چند جا كه از حضرت آیت الله بهجت سؤال شده بود كه براى رفع مشكلات و گرفتارىها چه ذكرى بگوييم فرموده بودند كه ذكر «استغفرالله» را دايما بگوييد. آيا اين ذكر عموميت دارد و همه افراد مى توانند براى دفع مشكلات از اين ذكر استفاده كنند و يا اختصاصى مى باشد؟
🌻 از آيات قرآن و روايات معصومين- علیهم السلام- استفاده مى شود كه استغفار نسخه اى شفا بخش براى همه انسان ها در هر زمان و هر مكان و هر درجه و رتبه است.
🌻 روشن است كه استغفار داراى درجات مختلفى است و براى همه انسان ها يكسان نمى باشد. استغفار انسان هاى عادى كه درخواست بخشش گناه هان است با استففار اولياى معصومى كه از گناه و حتى انديشه آن مبرا و بر كنار هستند بى شك يكسان نيست.
🌻 پس استغفار با حفظ مراتب و درجات آن دستورى عام براى همه است و عموميت دارد و داروى بيمارى روحى همه انسان ها است. براى اطلاع بيشتر از موضوع استغفار و ضرورت آن توجه شما را به مطالب ذيل جلب مى نماييم.
🌻 از ديدگاه وحى، بين اعمال انسان و حوادث زندگانى او، ارتباطى تكوينى برقرار است. دستگاه آفرينش بنابر اراده الهى، به تناسبِ هر يك از اعمال انسان، عكس العملى در خور نشان مى دهد و به فراخور آن عمل، آثار و نتايجى را در همين دنيا به صاحب عمل مى رساند. آرى، چه بسيار افعالى كه باعثِ ريزش خيرات، بركاتِ مادّى و معنوى فراوان در زندگى انسان مىشود و چه بسيار افعالى كه باعث محنتها، بلاها، و گرفتارى ها مىشود.
🌻 قرآنِ كريم، انسانها را به نگريستن از افقى برتر و توجّه به اين رابطهها فرا مى خواندتا با تمسّك به افعال خير و ترك افعال شرّ، به سعادتِ دنيا و آخرت نايل شوند. در اين سلسله نوشتار، به مددِ نازل كننده قرآن، برآنيم تا عوامل فزونى دهنده روزى و بركت را از منظرِ قرآن به نظاره بنشينيم. عواملى چون استغفار، ايمان، تقوا، دُعا، توكّل، شكر، ازدواج، قرض دهى و بدان اميد كه اين تلاش، گشايشِ راهى باشد به سوى توسعه همهجانبه و ايجاد قابليتى براى بارشِ خيرات و بركاتِ الهى. انشاءَ اللّه.
🍀بحث ادامه دارد...
❄️❄️🌻🌻🌻❄️❄️
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
امام صادق عليهالسلام: اِحْذَرْ مِنَ النّاسِ ثَلاثَةً: اَلْخائِنَ، وَ الظَّلومَ، وَ النَّمّامَ لاَِنَّ مَنْ خانَ لَـكَ خانَـكَ، وَ مَنْ ظَـلَمَ لَـكَ سَيَظْلِمُـكَ، وَ مَنْ نَمَّ اِلَيْكَ سَيَنِمُّ عَلَيْكَ؛
در ميان مردم، از سه كس، دورى كن: خيانتكار، ستمكار و سخنچين؛ زيرا كسى كه به خاطر تو [به ديگرى] خيانت كند، به خود تو نيز خيانت مىكند و كسى كه به خاطر تو [به ديگرى] ستم كند، به خود تو نيز ستم مىكند و كسى كه براى تو سخنچينى كند، بر ضدّ تو نيز سخنچينى خواهد كرد.
منبع: بحار الأنوار، ج 78، ص 229، ح 11.
❄️❄️🌻🌻🌻❄️❄️
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاریخچه_وهابیت
#تکفیر
وهابیت از جمله فرق اسلامی است که مخالفین خود را تکفیر می کند و با این بیان جان و مال و ناموس مردم بی گناه را حلال می دانند.
از طرفی این گروه منحرف معتقد به این است که اهل سنت و جماعت حقیقی وهابیت می باشند.
مستندی تحت عنوان تاریخچه این شجره ملعونه وجود دارد که به دلیل حجم زیاد مستند در اینجا بارگزاری نشد. علاقمندان می توانند به لینک زیر مراجعه کنند
👇👇👇👇لینک مستند تاریخچه وهابیت
https://www.aparat.com/v/sFxAE
❄️❄️🌻🌻🌻❄️❄️
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
هدایت شده از غلامرضا پیوندی
💠 راهی دیگر به سوی بهشت
🔹 امام رضا علیه السلام هنگامی که کنار سفره می نشست و می خواست غذا میل نماید دستور می فرمود سینی بزرگی کنار سفره می گذاشتند؛ آنگاه از هر غذایی که در سفره بود از بهترین آنها برمی داشت و در آن سینی می گذاشت.
🔹سپس دستور می داد تا آنها را برای نیازمندان ببرند. آنگاه این آیات را تلاوت می فرمود:
« فَلَا اقْتَحَمَ الْعَقَبَةَ؛ وَمَا أَدْرَاكَ مَا الْعَقَبَةُ؛ فَكُّ رَقَبَةٍ؛ أَوْ إِطْعَامٌ فِي يَوْمٍ ذِي مَسْغَبَةٍ؛ يَتِيمًا ذَا مَقْرَبَةٍ؛ أَوْ مِسْكِينًا ذَا مَتْرَبَةٍ؛ ولی او از آن گردنه مهم نگذشت و تو چه می دانی آن گردنه چیست؟! آزاد کردن برده ای، در روز گرسنگی، یتیمی از خویشاوندان، یا مستمندی خاک نشین را (سوره بلد، 11-16)
🔹 سپس چنین می فرمود: خداوند متعال می دانست که همگان برآزاد کردن بردگان، قادر نیستند از این رو، راه دیگر (همانند: غذا رساندن به مستمندان) به سوی بهشتش قرار داد.
منبع: فروع کافی، کتاب الزکاه، باب فضل اطعام الطعام، ح 12
❄️❄️🌻🌻🌻❄️❄️
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
هدایت شده از غلامرضا پیوندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽
💠بعضی وقتها کوتاه آمدن هم شما رو نجات میده هم دیگران را❄️
🌻 «پیامبر گرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
مَن یَعْفُ یَعْفُ اللهُ عَنهُ.
هر کس عفو و گذشت داشته باشد خدا نیز از او گذشت خواهد نمود. (شهابالاخبار، ص ١٤٣)
🌻 «مولی امیرالمؤمنین علیهالسلام»:
شیئانِ لایوُزَنُ ثوابُهُما: العَفُو و العدلُ.
دو چیز است که (عظمت) ثواب آنها قابل ارزیابی نیست: یکی عفو و اغماض و دیگری عدل و انصاف. (فهرست غرر، ص ٢٥٢)
❄️❄️🌻🌻🌻❄️❄️
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
🌷 اخلاق اجتماعی در ارتباط و پیوند با دیگران 🌷
دفتر هفتاد و پنجم: 🌷 پیوند با همسایگان (حسن همجواری)🌷
🌺همسایه بد🌺
🌺نکوهش همسایه بد🌺
🌟 رسول خدا(ص) همسایه بد را از عوامل بدبختی و شقاوت شمرده و از این گرفتاری به خدا پناه برده است.
🌟 از سخنان آن حضرت است: پناه میبرم به خدا از همسایه بد در خانة ثابت که چشمانش تو را میبیند و قلبش مراقب توست اگر ببیند به خیری رسیدهای ناراحت میشود و اگر ببیند گرفتار شدهای خوشحال میشود.
🌟 امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: همسایه بد بزرگترین گرفتاری و سختترین مصیبت است.
🌟 امام باقر(ع) میفرماید: از بارهای کمرشکن که کمر انسان را خرد میکند، همسایه بد است که اگر کار نیکی از تو ببیند، پنهانش میکند و اگر کار بدی ببیند آشکارش میکند
🌟 و به گزارش امام صادق(ع) جناب لقمان به پسرش میفرمود: من آهن و صخره و بارهای سنگین به دوش کشیدهام، ولی سنگینتر از همسایه بد ندیدهام.
🌺مقابله با همسایه بد🌺
🌟 در روایاتی که به دست ما رسیده برای مقابله با همسایه بد چند راهکار پیشنهاد شده که هریک ناظر به شرایط خاصی است. نخست راهکار انتخاب همسایه پیش از سکونت، دوم راهکار مواجهه با همسایه بد در صورت امکان انتقال و سوم راهکار مواجهه در صورت عدم امکان انتقال.
🌺انتخاب همسایه🌺
🌟 مکتبی که بر روابط همسایگی چنان تأکید میکند که همسایه را به یکی از مسائل اصلی زندگی و زندگی او را به یکی از دغدغههای اولیه انسان تبدیل میکند، بهطور طبیعی باید درمورد انتخاب همسایه نیز اظهارنظر کرده باشد.
🌟 انتخاب همسایه به مثابه انتخاب دوست و همسر نیست که انسان بتواند از بین گزینههای مختلف یکی را انتخاب کند، چون آمدن و سکونت دیگران در اختیار ما نیست بنابراین دست ما در انتخاب همسایه باز نیست، ولی این محدودیت با امکان انتخاب محل زندگی جبران پذیر است. آمد و رفت دیگران از اختیار ما خارج است ولی انتخاب محل زندگی برای خود در اختیار ماست. به همین دلیل پیشوایان معصوم انتخاب محل زندگی را با همسایه گره زده و در حقیقت این انتخاب را به منزله انتخاب همسایه شمردهاند.
🌟 در روایتی از امیرالمؤمنین(ع) آمده است: مردی خدمت رسولخدا(ص) آمده، عرض کرد: یا رسولالله(ص)! تصمیم دارم خانهای بخرم کدام محله را پیشنهاد میفرمایید؟ حضرت فرمود: الجوار ثم الدار اول همسایهها سپس خانه. و میفرمود: التمسوا الجار قبل شراء الدار، پیش از خریدن خانه در پی همسایه باشید.
تا ندانی که کیست همسایه مردمی آزموده باید و راد
خانه در کوی بختیاران کن به عمارت تلف مکن مایه
که به نزدیکشان نهی بنیاد دوستی با لطیف کاران کن
🌺مقابله با همسایه در صورت امکان انتقال🌺
🌟 درصورتیکه انسان به همسایه بد گرفتار شود و بتواند جای خود را عوض کند سفارش معصومان فرار است. چراکه ادامة همسایگی با همسایگان بد انسان را در خطر لغزش قرار میدهد.
🌟 امام صادق(ع) میفرماید: دعای کسیکه بر ضد همسایه خویش دعا میکند مستجاب نمیشود، چون خداوند برای او راه گذاشته که خانهاش را بفروشد و از همسایگی او بهجای دیگر رود.
🌷 منبع: کتاب اخلاق الاهی 🌷
🌸 بحث ادامه دارد.... 🌸
🌸 🌸 🌷 🌷 🌷 🌸 🌸
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🌺🌴🌴🌴🌺🌺
🌹جلسه پنجاه و هشتم تفسیر قرآن کریم🌹
💐#تفسیر سوره حمد💐
🌱صرَاطَ الَّذِينَ أَ نْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّآلِّين🌱
🌹 عامل مغضوب شدن و ضلالت كساني كه در برابر نعمت يافتگان قرار گرفته اند، همان نعمتهاي ظاهري است🌹
💐 از شواهد قرآنی به خوبي روشن مي شود كه در (أنعمت عليهم) سخن از نعمتهاي معنوي و باطني است كه به پيامبران، صدّيقان، شهيدان و صالحان نيز عطا شده است و قرآن كريم در موارد گوناگون آنها را بيان مي كند💐
📺 حجت الاسلام دکتر #غلامرضا_پیوندی
🌟کانال #بلاغـمبین
🌸 🌸 🌷 🌷 🌷 🌸 🌸
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
هدایت شده از غلامرضا پیوندی
🔴 #هر_دو_بخوانیم
💠 زمان برای مردها به سرعت میرود ولی برای زنها خیلی کند جلو میرود. دقیقاً مثل این است که مردی برای یک کاری میرود بیرون پنج شش ساعت بعد برمیگردد،برای خانمش این چند ساعت خیلی طول کشیده ولی برای مرد انگار فقط چند دقیقه طول کشیده است!!!
💠 کلمهی (تازه) برای آقایان از چند دقیقه تا چند سال قبل، مورد استفاده قرار میگیرد:
🔸مثال:
مگه تازه فرش نخریدیم؟ (۵سال قبل)
مگه تازه مامانت اینجا نبود؟ (۳ماه قبل)
مگه تازگیا باهم نرفتیم بیرون؟ (۶هفته قبل)
💠 توصیف کلمهی(زیاد) برای آقایان از یک چیزِ زیاد تا چیزهای خیلی کم متغیر است.
🔸مثال:
چرا گله میکنی من که وقتی بیرون یا سرکارم خیلی بهت زنگ میزنم (حداکثر ۱ بار در روز)
💠 این تفاوت بین زن و مرد ممکن است باعث سوءتفاهم و ناراحتی بین زن و شوهر شود.
پس تفاوتهای یکدیگر را بشناسیم!
❄️❄️🌻🌻🌻❄️❄️
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
🍀نقش استغفار در رفع گرفتاری 🍀
🍀بخش دوم (استغفار در قرآن)🍀
🌻 توبه از گناهان و آمرزش خواهى از خداوند غافر، امرى است كه بسيار مورد تأكيد قرآن و پيشوايان دين قرار گرفته است. در كلام پيشوايان معصوم (ع)، استغفار به عنوانِ بهترين دُعا و عبادت، ارزشمندترين توسّل، موثّرترين سلاح گناهكاران و نجات بخشترين شفيع، به گونه اى كم نظير، مورد تأكيد واقع شده و آثارى براى آن، ذكر شده است.
🌻 در اينجا، استغفار و توبه را به عنوان عامل ريزش روزى و بركت در گستره قرآن و روايات مورد توجّه و تحقيق قرار مىدهيم. در قرآن كريم، سه آيه بسيار عجيب وجود دارد كه به روشنى اثر استغفار را در فزونى روزى بيانگر است: دو آيه اول از زبان حضرت هود (ع) خطاب به قومِ بى ايمان و گناهكار عاد وارد شده است:
🌻 «وَأنِ استغفِرُوا رَبَّكُم ثُمَ تُوبوا إِلَيهِ يمَتِّعكُم مَتاعاً حَسَناً إلى أجَلٍ مُسَمّى ويؤتِ كُلَ ذِى فَضلٍ فَضلَهُ» و اينكه از پروردگار خود آمرزش بطلبيدسپس [با ايمان ناب و عمل صالح] به سوىاو بازگرديد تا شما را تا مدّت معينى [از مواهبِ زندگى اين جهان] به خوبى بهرهمند سازد و به هر صاحب فضيلتى، به مقدارِفضيلتش ببخشدأ». (سوره هود، آيه ۳)
🌻 قوم عاد، مردمى بلند قامت، درشت هيكل و سخت نيرومند بودند. اين قوم، تمدنى بسيار پيشرفته و عظيمى داشتند كه به فرموده قرآن: «لَم يخلق مِثلُها فى البلاد» در هيچ عصرى مثلِ آنان آفريده نشده است». (سوره فجر، آيه ۸)
🌻 اين مردمان هميشه، غرقِ در نعمتخدا و آبادانى و فزونى بركات الهى بودند تا اين كه به تدريج وضع خود را تغيير دادند و به بُت پرستى و عصيان روى آوردند. خداى تعالى به خاطر انحرافشان از راه حقّ، برادرشان هود (ع) را مبعوث كرد تا به سوى حقّ، دعوت و ارشادشان كند.
🌻 با اين كه هود (ع) در هدايت آنان نهايت استعداد و سعى خود را به كار گرفت، امّا جز عدّه اندكى به او ايمان نياوردند و بيشتر مردمان بر دشمنى و لجبازى هاى خود اصرار ورزيدند و نسبت سفاهت و ديوانگى به آن حضرت دادند. در نتيجه خداوند هم «سنّتِ تغيير» را بر آنان جارى فرمود، چرا كه: «اِنَّ اللّه لايغيرُما بقومٍ حتّى يغيروا ما بانفُسِهِم» خداوند، احوال و سرنوشتِ هيچ قومى را تغيير نمىدهد مگر آن كه خودشان، تغيير كنند. (سوره رعد، آيه ۱۱)
🌻 به خواستِ الهى، آسمان تا هفت سالِ تمام از باريدن، دريغ كرد تا آن كه قوم عاد دچار، قحطى، گرانى، خشكسالى و ضعف و ناتوانى شدند. در اين احوال هم، هود (ع) مثل هميشه از درِخيرخواهى و مهربانى به سوى ايشان روى آورد و راهِ چاره را «طلبِ مغفرت از پروردگار»، «توبه از شرك و بتپرستى» و «ايمان به خداوند و عمل صالح» دانست.
🌻 طبق آنچه در تفسير گران سنگِ الميزان در ذيل دو آيه فوق آمده است: منظور از «توبه» كه بعد از «استغفار» با جمله «ثمَ توبوا اليه» بدان تأكيد شده است، «بازگشتِ حقيقى به سوى خدا با ايمان و عمل صالح» مىباشد. (تفسير الميزان، ترجمه موسوى همدانى، ج ۱۰، ص ۲۰۹ و. ۲۱۰)
🍀 بحث ادامه دارد...
❄️❄️🌻🌻🌻❄️❄️
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
هدایت شده از غلامرضا پیوندی
🔴 #آموزش ساده پدرانه
پسر: من تصمیم به #ازدواج دارم!
پدر: بگو معذرت میخوام!😳
پسر: برای چی آخه؟؟
پدر: از من معذرت خواهی کن!
پسر: اشکال نداره اما دلیلشو میشه بدونم؟؟
پدر: پسرم بگو ببخشید!
پسر خندید و گفت: کاش علتش را میگفتید!
پدر: بگو حق با شماست و منو ببخش!
پسر: پدر منو ببخش معذرت میخواهم!
پدر: الان آماده ازدواج هستی!
پسر: چرا؟؟😳
پدر: هر موقع یاد گرفتی در زندگی بدون هیچ دلیلی عذرخواهی کنی آماده ازدواج هستی!
💠 زندگی مشترک، دادگاه نیست تا دنبال استدلال و سند برای عذرخواهی باشی بلکه کلبهای پر از صفا، صمیمیت، رفاقت و #گذشت است.
❄️❄️🌻🌻🌻❄️❄️
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼
🔶اخلاق عملی
🔸آفات و جرایم زبان
🔸ادامه بحث سوظن(از علل غیبت)
🌻از زیان بارترین نتایج سوء ظن این است که رشته الفت و مودّت مردم را از هم میگسلد و موجب تفرقه و جدایی میشود.
🌳حضرت علی علیه السلام فرمود: «بر هر کس بدگمانی غلبه کند هر گونه صلح و صفا میان او و دوستانش از بین میرود».
☝️هر چند از مطالب گذشته برداشت میشود که اساس زندگی اجتماعی بر اعتماد عمومی و حسن ظن استوار است ولی نباید فراموش کرد که حسن ظن در شرایطی درست است که در جامعه صلاح بر فساد غالب باشد؛
👈ولی در اجتماعی که اکثر افراد آن اهل فسادند - یعنی فساد بر صلاح غلبه دارد - خوش بینی و حمل بر صحت بی مورد است. در این گونه جوامع باید با احتیاط و دقت برخورد کرد و چنان چه بدون اتکا به محمل قابل قبول و معتبر، کارهای مردم را توجیه و تصحیح کنیم خود را فریب داده ایم.
🌳 در این مورد از امیرمؤمنان آمده است که؛
«هنگامی که صلاح و نیکی بر اوضاع زمانه و مردم حاکم باشد در چنین شرایطی اگر کسی گمان بد به دیگری ببرد که از او گناهی آشکار نشده است بی تردید به او ستم کرده است؛ اما هنگامی که فساد بر زمان واهل آن فراگیر شود هر کس به دیگری گمان خوب داشته باشد قطعاً خود را فریب داده است».
✋البته باید دانست که در زمان غلبه فساد بر صلاح، گرچه خوش بینی ساده اندیشی است ولی بدگمانی نیز روا نمی باشد. به عبارت دیگر، در این گونه شرایط هر چند نمی توان بدون دلیل به مردم اعتماد کرد ولی به صورت ظن و گمان نیز نمی توان کسی را محکوم ساخت!
🌻گمان به هییییچ وجه جای حق و حقیقت را نمی گیرد.
📚منبع؛ کتاب اخلاق عملی،نوشته آیت الله مهدوی کنی
#اخلاق_عملی
🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🌹السلام علیک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام 🌹🌹
🌻🌻🌻🌺🌺🌺🌻🌻🌻
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
🍀نقش استغفار در رفع گرفتاری 🍀
🍀بخش سوم: ادامه: استغفار در قرآن 🍀
🌻 آيه سوم از زبان حضرت نوح (ع) خطاب به مردمِ مجرم و گناه كار زمانهاش وارد شده است:
🌻 «اِستَغفروا ربَّكم اِنَّه كانَغَفّاراً يرسِلِ السَّماءَ عليكُم مِدراراًويمدِدكُم بِاَموال وبنين وَيجعَل لَكُم جَنّاتٍ ويجعَل لكم اَنهاراً » از پروردگار خود آمرزش بخواهيد كه او بسيار آمرزنده است تا باران هاى مفيد و پربركت را از آسمان بر شما پيوسته دارد و شما را با مال بسيار و فرزندان متعدّد يارى رساند و باغهاى خرّم و نهرهاى جارى به شما عطا فرمايد». (سوره نوح، آيه ۱۰- ۱۲)
🌻 امام صادق (ع) با استناد به آيه فوق مى فرمايند: «هنگامى كه رسيدنِ روزىات را همراهِ سختى و كندى ديدى، زياد استغفار كن، چرا كه خداوند عزّوجلّ در كتابش مىفرمايد: از پروردگارتان، طلبِ مغفرت نماييد كه او بسيار آمرزنده است تا از آسمان پيوسته بر شما بباراند و با اموال و فرزندان فراوان يارىتان رساند (يعنى در دنيا) و باغهاى خرّم و نهرهاى جارى عطايتان فرمايد (يعنى در آخرت)». (بحار الانوار، ج ۷۸، ص ۲۰۱، روايت. ۲۹)
🌻 در آيه فوق براى اثر استغفار سه بهره ارزشمند در دنيا معرفى شده است: «بارشِ پيوسته بارانهاى مفيد»، «وسعت و مال فراوان» و «نعمتِبرخوردارى از فرزندان».
🌻 روايت شده كه شخصى خدمتِ امام رضا (ع) آمد و از «خشكسالى» شكايت كرد. حضرت در بيان راهِ چاره فرمودند: «استغفار كن». شخص ديگرى به پيشگاه حضرت آمد و از «فقر و نادارى» شكايت كرد. حضرتش فرمودند: «استغفار كن» فرد سومى به محضرش شرفياب شد و از حضرت خواست تا دعايى فرمايد كه خداوند پسرى به او عطا فرمايد. حضرت، به او فرمودند: «استغفار كن». حاضران باتعجّب پرسيدند: سه نفر با سه خواسته متفاوت، خدمتِ شما آمدند و شما همه را به «استغفار» توصيه فرموديد؟ فرمود: من اين توصيه را از خود نگفتم. همانا در اين توصيه از كلامِ خداوند الهام گرفتم و آن گاه آيه فوق را تلاوت فرمودند. (مجمع البيان، ذيل تفسير آيه ۱۲- ۱۰ سوره نوح)
🌻 حضرت هود به قوم خود مىفرمود: «يا قَوم اسْتَغفِروا رَبَّكم ثُم تُوبُوا اِلَيه يُرسِل السَماء عَليكم مِدراراً و يَزِدْكم قَوه الى قُوَتِكم ولا تَتَولَّوا مُجرِمين (هود/ ۵۲) اى قوم من استغفار كنيد و از خدا طلب بخشش كنيد و به سوى او توبه كنيد تا باران مداوم و سودمند براى شما بفرستد و توانى بر توان شما بيفزايد و ازخدا تبهكارانه رو برنگردانيد».
🌻 پيامبران گاه مردم را با تهديد و گاه با تحبيب، به عبادت و توحيد حق فرا مى خواندند، چون اكثر مردم يا بر اثر ترس از دوزخ عبادت مىكنند يا از سر شوق به بهشت. تنها انسان هاى كاملند كه از قيد جذب و دفع دنيا و آخرت رهايى يافته، مىگويند: «وَجَدتُك اَهْلا لِلعِباده يا وَلكِنّى اَعْبُده حَبّاً له» (بحار ۱۸۶/ ۶۷).
🌻 هود (ع) مىفرمايد: اگر خدا را عبادت كنيد، او نيازهاى دنيايى شمارا برآورده مىكند و استغفار نيز سبب نزول بسيارى از بركات است، همان گونه كه بركات معنوى به وسيله توبه و استغفار حاصل مىگردد.
🌻 اين موضوع در سخنان انبياى ديگر نيز آمده است، زيرا بين اعمال و عبادات مردم و حوادث جهان رابطهاى مستقيم است و اعمال صالح و عبادات آنان در ريزش بركات سهمى بسزا دارد. چنانكه حضرت نوح (ع) به مردم فرمود: استغفار كنيد تا ربّ غفّار شما بركات مادّى را نصبيتان كند: «فَقُلت اسْتَغفِروا رَبَّكم اِنَّه كانَ غَفارا يُرسِل السَماء عَليكم مِدارار ويُمدِدكم بِاَموال وَبَنين وَ يَجعل لَكُم جَنات وَ يَجعل لَكم اَنهارا» (نوح/ ۱۰- ۱۲).
🍀بحث ادامه دارد...
❄️❄️🌻🌻🌻❄️❄️
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
هدایت شده از غلامرضا پیوندی
🔴 #نیازهای_اصلی_زندگی
💠 خانمی یک طوطی گران قیمت خرید، اما روز بعد دید صحبت نمیکند و آن را به مغازه برگرداند. صاحب مغازه گفت: آیا در قفسش آینه هست؟ طوطیها عاشق آینه هستند،
💠 آن خانم یک آینه خرید و رفت. روز بعد باز آن خانم برگشت. و گفت طوطی هنوز صحبت نمیکند. صاحب مغازه پرسید: نردبان چه؟ آیا در قفسش نردبانی هست؟ طوطیها عاشق نردبان هستند.
💠 آن خانم یک نردبان خرید و رفت. اما روز بعد باز هم آن خانم آمد. صاحب مغازه گفت: آیا طوطی شما در قفسش تاب دارد؟ گفت: نه. صاحب مغازه گفت خب مشکل همین است.
💠 آن خانم با بیمیلی یک تاب خرید و رفت. روز بعد، خانم با ناراحتی آمد و گفت: طوطی مُرد. صاحب مغازه شوکه شد و پرسید: آیا او حتی یک کلمه هم حرف نزد؟
💠 آن خانم گفت: چرا، درست قبل از مردنش رو به من کرد و با صدای ضعیفی گفت آیا در آن مغازه غذایی برای طوطیها نمیفروختند؟!
💠 داستان زندگی برخی از ما همینطور است، نیازهای اصلی یکدیگر را فراموش کردهایم و فقط نظر به حاشیهها دوختهایم! از نیاز اصلی همسر و فرزندانمان غافل نشویم. نیاز به #محبّت، درک طرف مقابل، همدردی، #احترام، کمککار یکدیگر بودن و دهها نیاز اصلی دیگر را از یاد نبریم.
❄️❄️🌻🌻🌻❄️❄️
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
❇️ رهایی از شرّ شیطان
آیت ا... شاه آبادی (ره) برای جلوگیری از شرّ نفس و شیطان ، دوام بر وضو را سفارش میفرمودند و میگفتند: وضو به منزلهی لباس جُندی (لباسی که مجاهد به هنگام جهاد در میدان رزم می پوشد) است.( و اگر در حالی که وضو دارد از دنیا برود ، شهید از دنیا رفته است؛
⚠️ چنانکه در روایت از پيامبر خدا صلى الله عليه و آله آمده: اگر مى توانى دائم الوضو باشى ، چنين باش؛ زيرا ملك الموت هرگاه جان بنده را بگيرد و او وضو داشته باشد، برايش شهادت نوشته می شود.)
حضرت امام خمینی (ره) چهل حدیث ص ۲۰۸ ( میزان الحکمه ج 13)
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
🌹کانال بلاغ مبین 🌹
🌴🌴🌺🌺🌺🌴🌴
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
@dars_akhlaq(1).mp3
9.36M
🔊 #کلیپ_صوتی
💐🎙#شهید آیت الله دستغیب (ره)
🔵 موضوع: دوری از گمان بد. (سوء ظن)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ ۖ وَلَا تَجَسَّسُوا.... ای اهل ایمان! از بسیاری از گمان ها [در حقّ مردم] بپرهیزید؛ زیرا برخی از گمان ها گناه است، و [در اموری که مردم پنهان ماندنش را خواهانند] تفحص و پی جویی نکنید
👌 بسیار زیبا و تاثیرگذار
✅ارسال به دیگران فراموش نشود
═══✼🍃🌹🍃✼══
https://eitaa.com/Balagh_Mobin_P
AUD-20210708-WA0016.
4.96M
🎙قدرت خداوند در جریان فتح مکه
🌻در محضر استاد علامه جوادی آملی حفظه الله
https://t.me/Balagh_Mobin_N