.
رییس دادگستری شهرستان گتوند دست به جیب شد تافردی بخاطر محکومیت مالی راهی زندان نشود
در یک اقدام انسان دوستانه در دادگستری شهرستان گتوند هوشنگ محمودی رئیس دادگستری گتوند دست به جیب شده و با پرداخت بدهی یک محکوم مالی که از قشر آسیب پذیر بوده پرونده وی را مختومه کرد .
هوشنگ محمودی رئیس دادگستری گتوند دراین زمینه می گوید: همه باید کمک کنیم تا مسئولیت پذیری اجتماعی ارتقاء یافته و فرهنگ صلح و سازش و آموزش صحیح در جامعه رواج یابد.
وی افزود : نیاز است بسیاری از دعاوی و جرایم به وسیله خود مردم حل شود، به گونه ای که ابتدا زمینه های وقوع اختلاف و آسیب شناسایی و سپس با مشارکت مردم برطرف شوند.
وی گفت :نباید اجازه دهیم با نگاه کیفری که به دنبال سرکوب و مجازات فرد مجرم است، به افراد برچسب بزه بخورد بلکه باید با اقدامات پیشگیرانه، اصلاح گرایانه و حمایتی از آنها محافظت شده و جامعه را به سمت سلامت و امنیت سوق دهیم و ارتقاء مسئولیت پذیری اجتماعی و ترویج فرهنگ صلح و سازش و آموزش در جامعه نیازمند همکاری و تلاش همگانی است.
محمودی رییس دادگستری گتوند استان خوزستان ، اهل پلدختر است .
🅱 @baloutestan
.
صنعت پر طمطراق وبکر گردشگری لرستان در محاق بی برنامگی
بر کسی پوشیده نیست و قطعا هم نباید از مدیران گردشگری استان لرستان پوشیده باشد و آنهم اینست که توریسم یک صنعت مبتنی بر دانش ، فن و هنر مدیریت آن است و در سالهای آتی اقتصاد برتر جهان خواهد شد و همچنین اقتصاد توریسم یک اقتصاد نامرئی پر بازده می باشد که از نفت و گاز و ... پیشی می گیرد .
دردولت کار وکرامت سیزدهم وبا حضور یک مدیر کاملا علمی وعملی ومتخصص بنام عطا حسن پور که خود کارشناس ونخبه زبده میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی استان بر مسند مدیریت این اداره کل پر طمطراق ولی محجور افتاده لرستان شاهد توسعه واحیای صنعت پردر آمد وتولید کننده ثروت برای استان باشیم ولی عملا علیرغم احترام ویژه به دکتر حسن پور هنوز این اداره کل درحوزه گردشگری نیازمند بازنگری وتجدید عملکرد است.
جذب گردشگر نيازمند اقدامات گسترده به خصوص در بخش زيرساختي و سرمايهگذاري است.
لرستانيها در سرزميني زندگي مي كنند كه از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب با جاذبههاي هفت رنگي آذين بسته شده است كه بايد قدردان تمام اين نعمتهاي خدادادي باشيم و از آنها براي توسعه اقتصادي استان نهايت استفاده را ببريم.
لرستان را ميتوان سرزمين كوه هاي سربه فلك كشيده، رودخانه هاي خروشان و آبشارهاي سحرانگيز، دشت هاي بهشتي، درياچه هاي منحصر به فرد، تالابهاي بكر و جنگلهاي انبوه بلوط ناميد، جايي كه يك قطعه ناب از طبيعت بهشت وار ايران اسلامي را در خود جاي داده است.
گردشگري در دنياي امروزي يكي از صنعت هاي پردرآمد و اقتصادي محسوب مي شود و بسياري از كشورها سعي كرده اند با بهره گيري از اين صنعت خود را به سمت توسعه سوق دهند اما آنچه در اين ميان به عنوان پرسش مطرح مي شود، سهم كشور و لرستان از اين صنعت چه اندازه ا
اما جای تاسف دارد که انگار خیلی از مدیران گردشگری ما در این سالها از گردشگری فقط تصاحب کرسی مدیریت آنرا دیده و شناخته اند .
همه جهان می داند که دره خرم آباد،ابشار وروستای بیشه و... " درحال ثبت جهانی شدن هستند و این بدان معنی است که برنامه های خاصی باید محور توسعه صنعت توریسم این مناطق قرار گیرد ، اما با کمال تاسف جای خالی برنامه و هنر مدیریت این سرمایه عظیم، اظهر من الشمس است .
دره خرم آباد وروستای بیشه وخیلی از مراکز گردشگری لرستان از جهانی شدن فقط تبلیغات و نامش را یدک می کشد .
در این ایام با خیلی از صاحب نظرات وفعالین گردشگری تبادل نظر کردم و از دغدغه ها و کرده و نکرده های مسئولین متولی ، بحث شد و غمگینانه اینکه غربت این عزیزان را در میانه برنامه های مدیران گردشگری استان بوضوح می بینیم .
البته نمی توان نام توریسم بدان معنای خاص را روی گردشگری در مناطق بکر گردشگری استان که در حال ثبت جهانی هستند گذاشت چرا که همه آنچه که هست فقط حاصل تلاش علاقمندان و جوانان جویای کاری است که در قالب بوم گردی با بهره بردن از اکوتوریسم و طبیعت خدادادی تن به کار داده و با هزار و یک مشکل دسته و پنجه نرم می کنند .
متاسفانه ضعف مدیریت در این حوزه آنقدر مشهود است که آرام آرام رویداد " ثبت جهانی دره خرم آباد وروستای بیشه " در حال فراموشی از اذهان مردم آن منطقه هم می باشد چه برسد به دیگر مناطق کشور و دنیا ...
و اما خیلی از کسانی را هم که با عشق و علاقه به توسعه علمی و پایدار صنعت توریسم در مناطق بکر کردشگری استان می اندیشیدند و در آن قدم گذاشته بودند ، دلسرد و مایوس کرده است .
گاها مشاهده می شود که در خلاء ناشی از عدم حضور برنامه و مدیریت در این حوزه برخی ها سوداگر فرهنگ و اصالت منطقه شده و در لوای این بی تدبیری ها مروج نابهنجاری های آسیب زای متعددی گردیده اند .
از مدیران وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی می پرسم که برای منطقه ای که ثبت جهانی شده و می تواند زمینه ساز اشتغال پایدار و رونق اقتصاد مردم روستایزبیشه و حتی استان گردد ، چه برنامه هایی داشته و دارید ؟ و چه گامهای عملی موثرِ غیر شعاری و کلیشه ای در مسیر توسعه این صنعت در روستای بیشه ودره خرم آباد برداشته اید ؟
مطالبه گر توسعه ی گردشگری ناب وبکر استان هستیم و قطعا پیگیر خواهیم بود .
✍ امیرمحمود داودی نژاد
🅱 eitaa.com/baloutestan
11.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
دریافتِ خدمات غیرحضوری با نصب پلیس من در لرستان
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان لرستان گفت:پلیس خدمتگذار برای خدمت رسانی هر چه بیشتر به شهروندان سامانه پلیس من را در بستر اینترنت طراحی کرده است .
علاقهمندان برای دریافت و نصب نرم افزار تلفن همراه پلیس من میتوانند به سایت www.police-man.ir مراجعه و
بیشتر خدماتِ پلیسی را غیر حضوری دریافت کنند.
استعلام وضعیت پلاک، خلافی خودرو، کارت و سند خودرو، نمره منفی، آخرین وضعیت گواهینامه، ترخیص خودرو، ثبت نام اینترنتی گذرنامه از خدمات نرم افزار موبایلی"پلیس من است.
🅱 eitaa.com/baloutestan
.
برخورد پراید با موتور در کوهدشت یک فوتی و پنج مصدوم برجای گذاشت
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی لرستان گفت: بر اثر برخورد بک دستگاه خودرو پراید با یک دستگاه موتورسیکلت در کوهدشت یک فوتی و پنج مصدوم برجا گذاشت.
محسن آدینهوند: حادثه برحورد خودرو با موتورسیکلت در جاده کوهدشت- خوشناموند در ساعت ۰۱ و ۰۹ دقیقه امروز یکشنبه ۱۱ تیرماه به اورژانس اعلام که بلافاصله سه دستگاه آمبولانس از اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.
وی با اعلام این که این حادثه یک فوتی داشت، گفت: در این حادثه پنج نفر مصدوم شدند که بعد از اقدامات اولیه درمانی به بیمارستان امام کوهدشت منتقل شدند.
🅱 eitaa.com/baloutestan
.
تقدیر از مسنترین عضو میراث فرهنگی کوهدشت
به گزارش بلوطستان، طی مراسمی در محل موزه مردم شناسی و با حضور نادر نوریان رئیس اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری کوهدشت، از آقای علیاحمد آزادبخت مسنترین عضو انجمن میراث فرهنگی شهرستان، به پاس زحمات و خدمات انجام شده با اهدا لوح سپاس تقدیر شد.
🅱 eitaa.com/baloutestan
17.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
مستند راز کلماکره
سالها پیش ششمین گنجینه بزرگ دنیا از محل غاری در قلب کوه های زاگرس کشف شد و ردپای مفرغهای کشفشده در آن تا قلب اروپا رفت.
🅱 eitaa.com/baloutestan
.
قاتلان بلوط در دام نگهبانان زاگرس
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خرمآباد:
ظرف شش ماه گذشته دو سرکرده قاچاقچی چوب بلوط شناسایی و دستگیر شدند.
این دو نفر چوب درختان بلوط را به استانهای خوزستان و اصفهان قاچاق میکردند./فارس
.............................................................. با افرادی که به منابع طبیعی خسارت وارد میکنند، باید به گونهای برخورد کرد که مجدد مرتکب جرم نشوند.
🅱 eitaa.com/baloutestan
.
اطلاعیه جذب نیروی امریه در اداره کل پدافند غیرعامل استانداری لرستان
🅱 eitaa.com/baloutestan
.
در راستای صیانت بیشتر از بلوطستانهای زاگرس صورت گرفت؛
شروع بکار پاسگاه جنگلبانی در کوهدشت شمالی
به گزارش بلوطستان،پاسگاه حفاظتی جنگلبانی برای صیانت و حفاظت هرچه بیشتر از بلوطستانها و مراتع کوهدشت در منطقه کوهدشت شمالی افتتاح و شروع بکار کرد.
همچنین مجتبی سعادتی طی ابلاغی بعنوان فرمانده پاسگاه جنگلبانی کوهدشت شمالی منصوب شد.
🅱 eitaa.com/baloutestan
1ـ عید خلافت و ولایت.pdf
1.82M
🍀#_چهل_حدیث_غدیر(۱۸ ذیالحجه)
درآستانه عید غدیرخم در اطلاع رسانی فرهنگ غدیر سهیم باشیم
اللهم عجل لولیک الفرج
🅱 eitaa.com/baloutestan
.
پیکر یک لرستانی که در تهران به چند نفر از هموطنان جان دوباره بخشید امروز در رومشکان تشییع شد
صبح امروز، پیکر اهدا کننده عضو، زنده یاد عليرضا اسدی در بهشت زهرا(س)شهرستان رومشکان و با حضور اقشار مختلف مردم به خاک سپرده شد
به گزارش بلوطستان، زنده یاد مرحوم علیرضا اسدی منفرد ۴۵ ساله اهل شهرستان رومشکان منطقه چغابل بعداز ابتلا به تومور مغزی و در نهایت تشخیص مرگ مغزی توسط پزشکان متخصص با رضایت قانونی خانواده ،با انجام پروسه انتقال به بیمارستان امام خمینی (ره)تهران ،با اهدا اعضا پیکر خود به بیماران نیازمند گیرنده عضو ، جان دوبارهای بخشید.
#اهداعضو
#اهدازندگی
🅱 eitaa.com/baloutestan
کوهنانی با سد خسروآباد، دوباره کوهِنان خواهد شد
✍️ احسان فتاپور: دکتری سازههای آبی
#هوای_تازه
کوهنانی را از گذشته به دلیل فراوانی نعمت کوهِ نان خواندهاند. عامل اصلی این نامگذاری وجود رودخانهی شورابه بود که زمین های منطقه را سیراب می کرده، آسیاب های آبی متعدد مانند لکانه، سی دول، درجن و تاوار و ... در طول مسیر اصلی و حتی فرعی رودخانه نشان از پر آب بودن رودخانه مذکور در گذشته ی نزدیک دارد تا جایی که نسل سومیهای چون من که بخشی از ایام فراغت دوران کودکی را در آن منطقه گذرانده ام، سولاب( رود خانه شورابه) پر آب را بخاطر دارند. حتی زمان قحطی بزرگ که گفته می شود 40 تا 50 درصد از مردم ایران جان خود را از دست دادند، منطقه کوهنانی بواسطه همین آب زندگی بخش از آن فاجعه عظیم نتنها تا حدود زیادی مصون ماند که به مردم مناطق اطراف نیز یاری رساند. اکنون با تغییر اقلیم، افت سطح آبهای زیرزمینی، رشد جمعیت و استفاده بیش از ظرفیت و ... رودخانه یاد شده رمق خود را از دست داده و منطقه کوهنانی با توجه به گرمسیر بودن, زیان بیشتری را از بی آبی حس می کند.
در آبان ماه 98 بعد از مدت ها بلاتکلیفی میزان 8 میلیون متر مکعب آب برای سد خسرو آباد تخصیص داده شد، مطالعات مرحله امکان سنجی و 1 و 2 تا حدود زیادی انجام و می بایست بعد از طی مطالعات مرحله سوم که در مدت کوتاهی قابل انجام است، وارد فاز اجرایی می شد اما نشد.
این میزان تخصیص صادره با توجه به وجود شبکه پایاب (استفاده از سیستم های آبیاری نوین با راندمان بالا)، متوسط بارندگی و شرایط آب و هوایی منطقه ، توانایی آبی نمودن 1000 هکتار باغ و یا حدود 1500 هکتار غلات را دارد، که با توجه به اقبال مردم و اقلیم منطقه، میتوان انارستانی به وسعت انارستان زیر تنگ سیاب و بلکه بزرگ تر را متصور بود. این میزان باغ انار یعنی حدود 2000 شغل( هر هکتار باغ انار دو شغل ایجاد خواهد کرد، بعضا در طرح های توجیهی برای هر هکتار 3 نفر یا بالاتر را نیز در نظر می گیرند)که با لحاظ کردن جمعیت منطقه، معضل بیکاری بخش مرکزی کوهنانی را برطرف می کند. نرخ 42 درصدی بازدهی سرمایه در سال مبنا و زمان حدود 4 تا 6 سال برای برگشت سرمایه، همچنین مستعد بودن آب و هوای نیمه گرمسیری منطقه که متناسب با کاشت درخت انار است، طرح انارستان را از هر نظر داری توجیه اقتصادی می کند. تولید ثروت با ترنور مالی بین 350 تا 400 میلیارد تومان حتی با باروری متوسط باغات و قیمت اقل، افزایش ارزش افزوده اراضی و آثار اجتماعی اقتصادی شامل مهاجرت معکوس، رشد سرمایه گذاری در ابعاد مختلف و صنایع وابسته، بالا رفتن امنیت عمومی و ... که از اثرات مولد شدن منطقه نشاُت خواهد گرفت نیز بر کسی پوشیده نیست، همچنین سد خسرو آباد در صورت اجرایی شدن، با مدیریت درست و تنظیم در سال هایی که بارش فرا نرمال است می تواند علاوه بر تامین آب باغات، در آبیاری تکمیلی غلات ( بدلیل عدم همپوشانی آبیاری) موثر باشد. شایان ذکر است که کل اراضی بخش مرکزی کوهنانی شامل مناطق خسروآباد، پشم، حسین آباد، مرالی، حیدرخانی، محمد رضایی، کاکَم زند(کاکمزن)، بساط بیگی و منار حدود 4300 هکتار است که 230 هکتار آن بافت شهری و روستایی است. در صورت احداث سد خسروآباد 25 درصد از اراضی دشت مرکزی کوهنانی تحت شبکه آبیاری قرار خواهند گرفت. از طرفی چنانچه تغذیه سفره های زیر زمینی که از محسنات پروژه است و اقل پساب کشاورزی را برای دشت مرکزی کوهنانی که دارای ضخامت آبرفت متوسط محدود است در نظر بگیریم، احتمال خارج شدن دشت از ممنوعه بودن در میان مدت افزایش یافته و تبعا امکان صدور مجوز آب زیر زمینی با اطمینان از اینکه سفره دچار بیلان منفی، افت سطح و کاهش حجم نشود، وجود دارد. کم کردن فشار آبی بر منطقه کت کن و پای استان که هم اکنون نیز با تنش آبی مواجه هستند، رشد صنعت گردشگری در منطقه کت کن و پای استان با چشم اندازی چشم نواز، پرورش ماهی در قفس که با تکنولوژی های جدید رونق و رواج یافته و در دریاچه سد سیمره و هاله بصورت محدود شاهد آن هستیم، تامین آب شرب دائمی برای بخش مرکزی کوهنانی و گراب و روستاهایی نزدیک مثل کلسرخ و ... که کاملا ممکن و میسور است و از ادله اصلی انجام پروژه های آبی بوده(تامین آب شرب مردم) و بسیار ابعاد گوناگون دیگر چه از لحاظ فنی و چه اجتماعی اقتصادی را میتوان برای سد خسروآباد بر شمرد که از ذکر آنها به جهت جلوگیری از به درازا رفتن سخن، می گذریم تا وقت دگر، نهایتا در صورت اعمال تغییرات و مدیریت صحیح، با اطمینان میتوان گفت کوهنانی، با ساخت سد خسرو آباد می تواند دوباره کوهِ نان شود.
🅱 @baloutestan