✔️همسو بودن تشکیل «نهضت آزادی» با سیاستهای آمریکا
✴️ سالروز فوت مهدی بازرگان
🔹اعضاى «نهضت آزادى» پيش از بنياد «نهضت»، از وابستگان به #جبهه_ملى و همانند ديگر سردمداران آن جبهه، دنبالهرو سياست آمريكا در ايران بودند. در پى روى كارآمدن دمكراتها در امريكا و در دست اجرا قرار گرفتن #دكترين_كندى گروهى از اعضاى جبهه ملى كه رنگ مذهبى داشتند، از آنان جدا شده، به بنياد #نهضت آزادى دست زدند و مىتوان گفت كه جدايى آنان از جبهه ملى و پديد آوردن سازمانى نوين با پوشش مذهبى، با سياست امريكا نيز دمساز بود، زيرا:
🔸1. «جبهه ملى» به سبب يک سلسله ناتوانىها و نارسايىها، نفوذ، پايگاه و شخصيت سياسى خود را در ميان ملت ايران از دست داده بود و ديگر نمىتوانست در پياده كردن سياست نوين امريكا در ايران، نقش شگرف و بهسزايى داشته باشد و ميتينگ «جبهه ملى» در سال 1339 در ميدان جلاليه تهران اين حقيقت را براى امريكا روشن كرد.
🔹2. «جبهه ملى» در ميان مذهبىها و تودههاى دينباور هيچگاه نفوذ و توانى نداشت و بايد گروهى به صحنه مىآمدند كه بتوانند در ميان مذهبىها نيز پايگاهى به دست آورند. مهندس #بازرگان در نخستين نطقى كه به مناسبت اعلام موجوديت «نهضت آزادى» ايراد كرد چنين گفت:
🔸... ساير احزاب ملى و اجتماعات صالح قابل احترامند و مؤسسين آنها مردمان خوبى هستند اما اكثريت مردم در مرام و روش و سوابق آنها، انعكاس عقايد و آمال خود را كاملاً نيافتهاند و ممكن است بعضىها در اصول مرامى و مبانى و فكرى «نهضت آزادى ايران» بهتر و بيشتر جواب مكنونات و معتقدات خود را بيابند.
🔹3. برخورد كوبنده و توفنده مرجع بزرگ آن روز، حاجآقا #حسين_بروجردى با #رژيم_شاه و سياست امريكا در ايران، در واپسين سالهاى زندگى خود، نيز به سوگ نشستن جهان اسلام در مرگ آن مرجع توانا، آمريكايىها را به توانمندى و پايگاه شگرف مردمى جامعه روحانيت آگاه ساخت. آنها دريافتند كه روحانيان با وجود ضربههاى سنگينى كه در دوران #مشروطه، #رضاخان و در دوران #ملى_كردن_صنعت_نفت خوردهاند، بار ديگر توانستهاند نيرو و توان خود را بازيابند و بر ناتوانىها و نارسايىها چيره شوند. از اين رو پيشبينى مىكردند كه بهزودى نهضت روحانيت آغاز مىشود، چون بهدرستى آزموده بودند كه علماى شيعه در هر زمان كه توانمندى و پايگاه مردمى خود را بتوانند بازيابند در رويارويى با جهانخواران، زورمداران و دستياران آنها درنگ نمىكنند.
🔸از اين رو براى پيشگيرى از نهضت «قريبالوقوع» علماى اسلام، لازم مىديدند كه گروهى را با طرح اسلام يکبعدى ـ اسلامى كه در سياست خلاصه مىشود ـ به صحنه آورند و به دست آنها تودههاى باورمند مسلمان را به سوى اسلام يکبعدى (اسلام امريكايى) بكشانند و پايگاهى براى اين گروه در ميان مذهبىها پديد آورند، به گونهاى كه اگر حركتى و نهضتى از سوى علما و روحانيان آغاز شد خواه ناخواه دنبالهرو سياست آن گروه قرار بگيرد.
🔹اگر در دوران مشروطه ماسونها نهضت اسلامى علما را در آستانه پيروزى به كژراهه كشانيدند، در اين دوران كه نهضت اسلامى هنوز بهدرستى آغاز نشده است در دام دستافزارهاى امريكا بيفتد و به بيراهه كشيده شود.
🔸«نهضت آزادى» در ارديبهشت ماه سال 1340 (يک سال و اندى پيش از آغاز #نهضت_امام) پا در صحنه سياسى ايران گذاشت.
📚(نهضت امام خمینی، ج3، ص174-173)
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
💢اولین دولت بی حال...!
🔻تحلیل جامع از پیشینه و کارکرد نهضت آزادی و دولت موقت در نگاه مورّخ محقّق حجت الاسلام والمسلمین سید حمید روحانی ایده الله
✴️ سالروز فوت مهدی بازرگان
🔹جبهه ملی و نهضت آزادی که سرآمد سایر گروهها بودند به شاه #وفادار بودند.
🔸اگر شما کتابهایی را هم که الان نهضت آزادی منتشر کرده است ملاحظه کنید میبینید كه در #اساسنامه آنها آمده است که باید نظام شاهنشاهی همیشه برقرار باشد و خاندان پهلوی #نسل_به_نسل به #سلطنت ادامه بدهند.
🔹 نخستین اختلاف آنها با امام در این زمینه بود که آنها طرفدار نظام شاه بودند و فقط حرفشان این بود که شاه باید طبق قانون اساسی سلطنت بکند نه حکومت.
🔸آنها قانون اساسی را قبول داشتند و تا آخر هم نسبت به قانون شاهنشاهی و #نظام_مشروطه_سلطنتی وفادار ماندند حتی در سال1357 که فریاد «مرگ بر شاه» درسراسر کشور طنینانداز شده بود #مهندس_بازرگان به نوفللوشاتو رفت که با امام ملاقات کند و از ايشان بخواهد که شاه را بیرون نکند يعنی آنها تا این حد نسبت به نظام شاهنشاهی وفادار بودند.
🔹این یک موضوع بود که باعث اختلاف بین آنها و امام بود چون امام از آغاز هدف #براندازی داشت اما آنها با #سرنگونی_شاه موافق نبودند.
🔸دومين موضوعی كه بین امام و آنها تضاد ايجاد كرده بود اين بود كه امام با شعار «#نه_شرقی_نه_غربی»به صحنه آمدند و در جهت مبارزاتشان به هیچ قدرت خارجیای اتکا نداشتند و معتقد بودند که بیگانگان هیچوقت به ما وفادار نخواهند بود و ما را در جهت رسیدن به اهداف ملی و دینیمان یاری نخواهند کرد اما این تز در میان گروهها كاملاً جا افتاده بود که برای مبارزه با دیکتاتور حاکم باید به یک قدرت خارجی اتکا داشت. آنها خواهان آزادی انتخابات، مطبوعات، قلم و بیان در چارچوب #قانون_اساسی بودند اما معتقد بودند که اگر کمک خارجی و حمایت بیگانگان نباشد آنها در همین چارچوب هم نمیتوانند به مبارزه ادامه بدهند.
🔹البته این تز تنها در ایران نبود؛ در مدتی كه من در #نجف در خدمت امام بودم گاهی به دفاتر سازمانهای آزادیبخش میرفتیم اولین سؤالی که آنها از ما میپرسيدند این بود كه «شما در مبارزاتتان از قدرت و پشتیبانی کدام #قدرت_خارجی برخوردار هستید؟» وقتی جواب میدادیم که ما جز به خدا و ملت به هیچ قدرتی اتكا نداريم آنها باور نمیکردند و تعجب میکردند. حتی یادم است كه در #لبنان یکبار با يك گروه از مائوئيستها ملاقات داشتیم. آنها از ما همین سؤال را پرسيدند وقتی جواب دادم: اتکا و تکیهگاهمان خدا و ملت است. يكی از آنها با پوزخندی گفت: شما اصلا #سیاست را نفهمیدهاید.
🔸حتی بزرگترين انتقادی كهگروههای مذهبی کشورهای اسلامی مانند #اخوانالمسلمین، #حزبالدعوه و #حزبالتحریر_اسلامی به امام داشتند اين بود كه امام لبه تیز حمله را متوجه #امریکا و #انگلیس کردهاند و در نتیجه در آینده، شوروی در ایران پیروز خواهد شد و این دليل دومی بود که امام با این گروهها اختلاف نظـر داشتند زيرا امام میگفتند ما در پیشبرد اهدافمان نه تنها به هیچ قدرت خارجیای نیاز نداریم بلکه آنها ما را بدبخت خواهند کرد و اتکا به قدرت خارجی یک نوع #انتحار است.
🔹 آنها بر این باور بودند که بدون #اتکا به قدرتهای خارجی نمیتوان در ایران #مبارزه کرد.
📚منبع: ماهنامه اندیشه و راهبرد، شماره ۵، ص ۲۰-۱۸
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
💟سید عبدالکریم کفاش شخصی بود که مورد عنایت ویژه #امام_زمان (عج) قرار داشت و حضرت دائماً به او سر می زد.
روزی حضرت به حجره کفاشی او تشریف آوردند در حالی که او مشغول کفاشی بود. پس از دقایقی حضرت فرمودند: «سید عبدالکریم، کفش من نیاز به تعمیر دارد ، برایم پینه می زنی؟».
سید عرض کرد: «آقاجان به صاحب این کفش که مشغول تعمیر آن هستم قول داده ام کفش را برایش حاضر کنم، البته اگر شما امر بفرمائید چون امر شما از هر امری واجب تر است، آن را کنار می گذارم و کفش شما را تعمیر می کنم».
حضرت چیزی نگفتند و سید مشغول کارش شد. پس از دقایقی مجدداً حضرت فرمودند:
«سید عبدالکریم! کفش من نیاز به تعمیر دارد، برایم پینه می زنی!؟»
سید کفشی را که در دست داشت کنار گذاشت، بلند شد و دستانش را دور کمر مبارک حضرت حلقه زد و به مزاح گفت:
«قربانت گردم اگر یک بار دیگر بفرمایید "کفش مرا پینه می زنی" داد و فریاد می کنم آی مردم آن امام زمانی که دنبالش می گردید، پیش من است، بیایید زیارتش کنید!»
حضرت لبخند زدند و فرمودند:
«خواستیم امتحانت کنیم تا معلوم شود نسبت به قولی که داده ای چقدر مقید هستی.»
📚کتاب روزنه هایی از عالم غیب؛ آیت الله سید محسن خرازی
#اللهمعجللولیکالفرج
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
🌀 بدون تخصص درمسائل تاریخی اظهارنظر نکنیم‼️
👈🏼👈🏼 استاد #علی_اصغر_رضوانی ، در کتاب #محسن_بن_علی_علیه_السلام ، مینویسد:
1⃣ برخی اصرار دارند تا از هر راهی که شده اهلسنت را خوشحال کرده و احساسات شیعه نسبت به اهلبیت علیهمالسلام و مظلومیت آنان و تنفر آنان از مخالفانشان را نادیده بگیرند، گرچه با تخریب حد و مرزها و مسلّمات تاریخی باشد که این کار صحیح به نظر نمیرسد،
و نه تنها خیانت به تاریخ است بلکه مضرّ به وحدت جامعه میباشد.
ولی بعد از طرح آن در سطح جامعه، نباید سکوت کرد و به سخنان بیپایه و اساس و غیرفنی، باید پاسخ داد.
2⃣ این نکته نیز قابل توجه است که:
ورود در اینگونه مسائل [تحلیل مسائل تاریخی در صدر اسلام]، کار هرکسی نیست.
به مجرد اینکه یک نفر مقداری تاریخ مطالعه کرده، و عنوانی را برای خود کسب نمود، نمیتواند از عهده تحلیل مسائل مهم تاریخ برآید.
مسائلی که در طول ۱۴۰۰ سال مورد تأييد علمای شیعه و اهلسنت بوده است.
3⃣ تحلیل مسائل تاریخی، احتیاج به علومی از جمله: رجال، حدیث شناسی، اصول، و فهرستشناسی و.. دارد و نمیتوان بدون تخصص در آنها در مسائل مهم تاریخی نظر داد و حتی خود را اعلم نامید و یکباره با ایجاد تردیدهای ناشیانه، در آن تشکیک نمود.
4⃣ مشکل اصلی برخی افراد نداشتن تخصص و استاد متخصص ندیدن است.
انسان با مطالعات جسته و گریخته و طرح مسائلی که هضم نکرده نباید، نباید آنها را در جامعه مطرح کند و همه علما در طول تاریخ اسلام را تخطئه کرده و خود را اعم از همه بداند.
5⃣ نکته مهم دیگری که قابل توجه است این که یک محقق باید انصاف داشته باشد و گزینشی با مطالب برخورد نکند.
به اینکه آنچه را که به نفع خود بود آورده و آنچه را که نفعش نیست، نقل نکند و یا با تحریف نقل نماید.
این خیانت به تاریخ و انسانیت و عموم وجدانهای تشنه حقیقت است.
ما نمیتوانیم و حق نداریم تا به جهت رسیدن به وحدت دست به هر کاری زده و خیانت نماییم.
ما هم معتقد به این مسائل هستیم ولی راهی دارد که این کارها بیراه رفتن است.
امیدوارم که خداوند متعال ما را از خواب غفلت بیدار کند.
📚 محسنبنعلی علیهالسلام (چاپ انتشارات دلیل ما، تابستان۱۳۸۹)، علیاصغر رضوانی، ص۱۱
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
🌹حضرت امام محمد باقر (ع) خطاب به
🌹جابربن یزیدجُعفی میفرمایند:ای جابر
🌹تو را به پنج چیز وصیت میکنم..
🔻اگر مورد ستم قرار گرفتی،
👈تو ستم نکن
🔻اگر به تو خیانت کردند،
👈تو خیانت نکن
🔻 اگر تو را تکذیب کردند،
👈تو خشم نگیر
🔻اگر تو را ستایش کردند،
👈 تو دلخوش نشو
🔻 و اگر تو را سرزنش کردند،
👈 تو دلگیر مشو
🌹بلکه درباره آنچه گفتند فکر کن
🌹اگردیدی آنچه میگویند راست است،
🍀خود را اصلاح کن. و اگر دیدی درست
🍀نیست، پس بدان که خود را مدیون تو
🌹کردندوبرای جبران این دِین،ازثوابهای
🌹او به تو میدهند و ازگناهان تو کم کرده
🌹در نامه اعمال او قرار میدهند»
📚بحارالأنوار، جلد۷۵، صفحه۱۶۲📚
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
#نکات_آموزنده_ازحکمتهای_نهجالبلاغه
✍#حکمت106
❇️نتيجه تخريب #دين براى #دنيا
💠وَقَالَ عَلَيهِ السَّلامُ
لا يَتْرُکُ النَّاسُ شَيْئاً مِنْ أَمْرِ دِينِهِمْ لْإِسْتِصْلاحِ دُنْيَاهُمْ إِلاَّ فَتَحَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مَا هُوَ أَضَرُّ مِنْهُ.
امام (عليه السلام) فرمود:
🌱مردم چيزى از امور دينشان را براى اصلاح دنيايشان ترک نمى کنند مگر اين که خداوند زيان بارتر از آن را به روى آن ها مى گشايد.
🔷امام(علیه السلام) در این گفتار حکیمانه خود اشاره مى کند به نکته مهمى درباره تعارض دین و دنیا و کسانى که دنیا را بر احکام دینشان ترجیح مى دهند و مى فرماید: «مردم چیزى از امور دینشان را براى اصلاح دنیایشان ترک نمى کنند مگر این که خداوند زیان بارتر از آن را به روى آنها مى گشاید»; (لاَ یَتْرُکُ النَّاسُ شَیْئاً مِنْ أَمْرِ دِینِهِمْ لاِْسْتِصْلاَحِ دُنْیَاهُمْ إِلاَّ فَتَحَ اللَّهُ عَلَیْهِمْ مَا هُوَ أَضَرُّ مِنْهُ).
اشاره به این که در بسیارى از اوقات، دستورات دینى و منافع دنیوى در برابر هم قرار مى گیرند و رعایت هر یک سبب ضایع شدن دیگرى است. انسان هاى موحد و یکتاپرستان حقیقى که هیچ مؤثرى را در عالم جز به فرمان خدا نمى دانند به منافع دنیوى خویش پشت پا مى زنند و براى حفظ دین و ایمان و اطاعت فرمان هاى الهى مى کوشند، از این رو رحمت الهى شامل حالشان مى شود و بهتر از آن عایدشان مى گردد.
🔷به عکس آنها که دینشان را فداى دنیا و وظایف الهى خود را فداى منافع دنیوى مى کنند خداوند بدتر از آنچه را از آن بیم داشتند به سراغشان مى فرستد.
فى المثل کسانى هستند که حج واجب خود را که بر طبق حکم شرع جنبه فوریت دارد به تأخیر مى اندازند مبادا تشکیلات مادى آنها گرفتار رکود شود.
🔷یا مثلاً انسان هنگامى که مشغول نماز مى شود به دلیل بعضى از کارهاى دنیا آن را به سرعت تمام مى کند و چه بسا ارکان نماز آنچنان که لازم است انجام نمى شود. این گونه افراد که نمازشان را فداى منافعشان مى کنند به گفته امیرمؤمنان(علیه السلام) به جایى نمى رسند.
👈آنچه گفته شد در مورد حاجات فردى است; اما حاجات و نیازهاى اجتماعى نه تنها از این قاعده مستثنا نیست بلکه شمول این قاعده نسبت به آنها قوى تر و آشکارتر است.
اگر دقت کنیم آنچه مولا در این سخن حکیمانه بیان فرموده به اصل توحید افعالى بازگشت مى کند و جلوه اى از جلوه هاى «لا مُؤَثِّرَ فِى الْوُجُودِ إلاّ اللهُ» محسوب مى شود.
📚 شرح از آیةالله مکارم شیرازی مدّظله العالی
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
✳️جلسه هفتگی قرائت قرآن بنی فاطمه(س)
🎤 قاری:#استاد_حاج_حمید_ترابی
🕌 مکان:مطهری جنوبی۲٠خیریه بنی فاطمه(س)
🕖 زمان: ۱۹:٠٠_ ازبرکات ونفحات قرآن بهرمند شوید
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
🌹"ڪھیعص"🌹
از حضرت ولےعصرﷻ از تأویل ﴿کهیعص﴾ پرسیده شد،ایشان فرمودند: این حروف از اخبارغیبۍ است که خدا بنده اش زڪریا را بر آن آگاه کرده است،...تا آنجا که فرمود: پس خداوند تبارکتعالی "داستانحسین؏" را برایش بازگو نمود و گفت: «کهیعص»؛ 'کاف' نام کربلاست، 'هاء' هلاکت خاندان پاک اوست،
'یـاء' یزید آن ستمکار بر حسین؏ است،'عیـن' عطش،'صاد' صبر اوست.
📖مأخذ:مریم،آیه۱
📚العوالم ج۱۷،ص ۱۰۸ و ۱۰۷
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
❇️خود را الكي به #اهلبيت نچسبانيد. هركس #گنهكار است از ما نيست
🔹در زمانی که علی بن موسی الرضا (ع) از طرف مامون به خراسان احضار شده و اجبارا با شرایط خاصی ولایت عهد مامون را پذیرفته بود «زید النار» برادر امام نیز در خراسان بود.
زید به واسطه داعیه ای که داشت و انقلابی که در مدینه بر پا کرده بود مورد خشم و غضب مامون قرار گرفته بود، اما مامون که آن ایام سیاستش اقتضا می کرد حرمت و حشمت امام رضا را حفظ کند به خاطر امام از قتل یا حبس برادرش زید صرف نظر کرد.
🔹روزی در یک مجلس عام عده زیادی شرکت داشتند و امام رضا (ع) برای آنها صحبت می کرد.
از آن سو، زید عده ای از اهل مجلس را متوجه خود کرده بود و برای آنها در فضیلت سادات و اولاد پیغمبر و اینکه آنان وضع استثنائی دارند داد سخن می داد و مرتب می گفت: «ما خانواده چنین، ما خانواده چنان!»
امام متوجه گفتار زید شد. ناگهان نگاه تند و فریاد «یا زیدِ» امام، زید و همه اهل مجلس را متوجه کرد.
🔹فرمود: «ای زید! حرفهای بقالهای کوفه باورت آمده و مرتب تحویل مردم می دهی! اینها چه چیز است که به مردم می گویی؟!
آن که شنیده ای خداوند ذرّیه فاطمه را از آتش جهنم مصون داشته است، مقصود فرزندان بلا فصل فاطمه، یعنی حسن و حسین و دو خواهر ایشان است.
اگر مطلب این طور است که تو می گویی و اولاد فاطمه وضع استثنائی دارند و به هر حال آنها اهل نجات و سعادتند، پس تو نزد خدا از پدرت موسی بن جعفر گرامی تری؛ زیرا او در دنیا امر خدا را اطاعت کرد، قائم اللیل و صائم النهار بود، و تو امر خدا را عصیان می کنی، و به قول تو هر دو مثل هم اهل نجات و سعادت هستید. پس بُرد با تو است؛ زیرا موسی بن جعفر عمل کرد و سعادتمند شد، و تو عمل نکرده و رنج نبرده گنج بردی!
👈علی بن الحسین زین العابدین [پیوسته] می گفت: نیکوکارِ ما اهل بیت پیغمبر دو برابر اجر دارد، و بد کارِ ما دو برابر عذاب.
🔹آنگاه امام رو کرد به حسن بن موسای وشاء بغدادی -که از اهل عراق بود و در آن وقت در جلسه حضور داشت- و فرمود: «مردم عراق این آیه قرآن را: «انه لیس من اهلک انه عملٌ غیر صالح» چگونه قرائت می کنند؟»
🔹یا ابن رسول الله! بعضی طبق معمول «انه عملٌ غیر صالح » قرائت می کنند. اما بعضی دیگر که باور نمی کنند خداوند پسر پیغمبری را مشمول قهر و غضب خود قرار دهد، آیه را انه عملُ غیر صالح قرائت می کنند و می گویند او در واقع از نسل نوح نبود!
🔹امام فرمود: «ابدا این طور نیست. او فرزند حقیقی نوح و از نسل نوح بود. چون بدکار شد و امر خدا را عصیان کرد پیوند معنوی اش با نوح بریده شد. به نوح گفته شد: این فرزند تو ناصالح است، از این رو نمی تواند در ردیف صالحان قرار گیرد.
👈موضوع ما خانواده نیز چنین است. هر کس خدا را اطاعت کند از ما اهل بیت است، گو اینکه هیچ گونه نسبت و رابطه نسلی و جسمانی با ما نداشته باشد، و هر کس گنهکار باشد از ما نیست،گو اینکه از اولاد حقیقی و صحیح النسب زهرا باشد.
🔹همین خود تو که با ما هیچ گونه نسبتی نداری، اگر نیکوکار و مطیع امر حق باشی از ما هستی.»
📚شهیدآیةالله مطهری/داستان راستان، حرف بقّالها
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
دوشــنـبه سوم بهمن
اول رجب..
ولادت امام محمد باقر(ع)...
تو این ماه خیلی ولادت داریم.
ماه خوبیه برائ چـ⁴⁰ـهـله برداشتن و حاجت روایی.
یعنی شروعش از دوشنبه باشه..
هرچهله ای خواستین میتونید بردارید.
هر سورهای از قرآن..مثل یس،حشر،
(مریم،طه،احزاب↞برای ازدواج خیلی خوبن)
دعای توسل،حدیث کسا،دعای کمیل،دعای نادعلی
زیارت عاشورا، آیت الکرسی ، حتی دعای فرج یا صلوات..
به این فکر کنیم شاید تا سال بعد این موقع نباشیم 🥀💔
☀️قدر این فرصت_طلایی رو بدونیم
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
#خودمانی
✍ کمتر از یك روز به آغاز #ماه_رجب مانده،
به بارش ویژهی ابر مهربانی خدا!
برای ورود به این بزم آماده ایم یا نه؟
※ برای بالا گرفتن پیمانهها و پُر کردن آنها،
※ برای نزدیک شدنی که پر از شرمساری است اما اشتیاقی قدمهایت را به جلو میراند!
※ برای از نو شروع شدن،
※ برای از نو عاشق شدن،
※ برای از نو عاشق تر شدن،
※ برای عزم دوباره،
※ برای خسته نشدن و ادامه دادن...
و ....
کمتر از یک هفته به "لیله الرغائب" باقی است!
※ شب مهندسی آرزوها،
※ همان شبی که میکوبند و دوباره میسازند قلبی را که یکسال در میان رغبتها و دغدغههای کوچک، هرزه گردی کرده است!
※شبی که باید بسازند تو را ...
※ و بسازی خود را!
دقیق مطابق آیه ۲۴ سوره توبه!
که خدا صدرنشین قلبت باشد، و بعد خانوادهی آسمانیات و بعد یاری این خاندان ...
باید ساخته شوی؛ تا انسان شوی،
تا در شعبان به رفاقت انسانهای کامل برسی،
و در رمضان، مَحرم این خانه باشی... تا در بگشایند به رویت و از جامی بنوشانندت که مَحرَمان آسمان مینوشند و مست میکنند!
※ رجب در راه است ...
※ سادهتر بگوییم؛ رمضان در راه است،
برایش باید خویشتنِ خویش را شُست و پیراست!
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad