10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #پست_ویژه
💢 بیعدالتی های امروز بخاطر چیست؟!
📎 #تولیدات_چندرسانهای
📎 #دهه_فجر
📎 #ایران_44
📎 #سیاست_اجتماع
https://btid.org/fa/video/198591
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💠 علمداران جهاد تبیین در آینه قرآن
✍ جهاد تبیین یک جهاد فکری و فرهنگی و تبلیغاتی در دفاع از دین و بهترین و بزرگترین جهاد در پیشگاه خدا، جهاد متکلمین در پاسخگویی به شبههافکنان و دشمنان است، مسلمین همان طور که با ابزار نظامی و سلاح ظاهری با کفار در ستیزند در جای خود نیز با سلاح معنوی و جهاد تبیین که با استدلال و برهان همراه است در میدان مبارزه قرار دارند.
👈 قرآن کریم برای مجاهدین در جبهه فرهنگی نمونههایی را بیان میکند. در این عرصه هم شاهد پیامبران الهی و هم غیر پیغمبران هستیم. از این رو در این نوشتار تلاش داریم به جهاد تبیین و مبارزات فرهنگی اولیای الهی که در قرآن کریم به آنان اشاره شده است بپردازیم.
💢 مشاهده ادامه مطلب در لینک زیر:
👇👇👇
🌐 https://hawzahnews.com/xbyDF
📎 #شورای_تخصصی_فضای_مجازی
📎 #خبرگزاری
📎 #خبرگزاری_حوزه
📎 #جهاد_تبیین
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ حضانت و ولایت دو مفهوم متعارض یا متشابه؟
👈 سالیان سال است که شبهه تبعیض جنسیتی میان زن و مرد از سوی شبهه افکنان در کشور مطرح میشود و این افراد در پی القای این شبهه میباشند که زیربنای قانونی ساختار نظام جمهوری اسلامی، بر مبنای تبعیض جنسیتی و تضییع حقوق زنان بنا شده است. در پاسخ به این شبهه مباحث زیادی میتوان مطرح نمود، اما در این نوشته در پی آنیم که به شبهه ارجحیت ولایت مردان بر حضانت بانوان در تربیت فرزندان پاسخ بدهیم.
🔹 پیرامون این شبهه برخی استدلال میآورند که در حالی که سهم اصلی در مدیریت تحصیل، تغذیه و زندگی اجتماعی فرزندان به عهده مادران است، هویت آنها به عنوان مادر به رسمیت شناخته نمیشود و ولایت پدران بر حضانت مادران تقدم پیدا میکند. ساختار استدلال این افراد بر تزاحم و افتراق بین دو مفهوم حضانت و ولایت بنا شده است؛ در حالی که اساسا تعریف حضانت، شامل اختیاراتی از ولایت است. وقتی مادران نسبت به فرزندان حضانت پیدا میکنند، بدین معنی است که در حوزه تربیت فرزند، مادر دارای ولایت و اختیار میشود؛ لذاست که برخی از فقها حضانت را به معنی «ولایت بر طفل، به جهت تربیت و حفظ و نگهداری و هر کاری که به مصلحت او باشد» تعریف کردهاند. حتی در قانون آنچه به عنوان ولایت قهری برای پدر و جد پدری مطرح گردیده است و ماده ۱۱۸۰ قانون بدان تصریح میکند این است که «طفل صغیر تحت ولایت قهری پدر و جد پدری خود است». در حقیقت قلمرو ولایت جد پدری را در امور مالی طفل و برخی امور غیر مالی، مانند رضایت برای نکاح دختر باکره پذیرفته است. پس در این صورت پس از فوت پدر هم حق حضانت مادر در جای خود باقی است و حق ولایت بدان صورت که ذکر شد به جد پدری اعطا شده است.
✅ در تعارضات حقوقی میتوان با مراجعه به مواد قانونی، بدون توجه به تفاسیر غلط عرفی، بسیاری از تعارضات را حل و فصل نموده و از القای شبهات دروغین جلوگیری نمود.
_______________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/198671
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #حضانت
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org