💠 آثار و برکات تشکر و سپاسگزاری در نهاد خانواده
✍️ یکی دیگر از عوامل آرامش و ایجاد کننده صفا و صمیمیت و محبت در خانواده، تشکر و قدردانی اعضای خانواده در قبال خدمات و کارهای یکدیگر است. سپاس و تشکر سبب دلگرمی و آرامش و ایجاد محبت و همچنین ایجاد انگیزه برای کار بهتر و بیشتر میشود.
👈 امام سجاد علیه السلام نیز به فرزندانش این چنین توصیه میکند: «يَا بُنَيَّ اُشْكُرِ اَللَّهَ فَمَنْ أَنْعَمَ عَلَيْكَ وَ أَنْعِمْ عَلَى مَنْ شَكَرَكَ فَإِنَّهُ لاَ زَوَالَ لِلنِّعْمَةِ إِذَا شُكِرَتْ وَ لاَ بَقَاءَ لَهَا إِذَا كُفِرَتْ؛[2] اى فرزندم نسبت به كسى كه در حق تو احسان نموده شكر خداوند را بجاى آور و نسبت به كسى كه از تو تشكر میكند احسان كن
💢 مشاهده ادامه مطلب در لینک زیر:
👇👇👇
🌐 https://rasanews.ir/002yU2
📎 #شورای_تخصصی_فضای_مجازی
📎 #خبرگزاری
📎 #خبرگزاری_رسا
📎 #خانواده
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
📌 بازتاب باورهای اصیل اسلامی در اشعار فردوسی
🔸 ابوالقاسم حسن بن على طوسى مشهور به فردوسى در سال ۳۲۹ قمرى ولادت يافت و پس از هشتاد و هفت سال در سال ۴۱۶ روى در نقاب خاک پنهان ساخت.
🔹 او با راه یافتن به دربار سلطان محمود غزنوی، توانست شاهکار خویش را به رشته تالیف دربیاورد؛ اما به دلیل شیعه بودن مورد سوء قصد قرار گرفت و مجبور به فرار و زندگی مخفیانه شد.
🔸 فردوسی در جای جای شاهنامه و به فراخور باورهای اصیل اسلامی خویش، از اصول عقیدتی اسلام راستین سخن به میان آورده است.
او با الهام گرفتن از فرمایش امیرالمومنین (علیه السلام) «لَايَبْلُغُهُ بُعْدُ الْهِمَمِ وَ لَا يَنَالُهُ غَوْصُ الْفِطَنِ؛ صاحبان همت بلند، به حقيقت او نمى رسند و افراد ژرفنگر، به كنه ذاتش پى نمى برند.» گفته:
زنام و نشان و گمان، برتر است/ نگارنده برشده گوهر است.
نيابد بدو نيز انديشه راه/ كه او برتر از نام و از جايگاه.
سخن، هر چه زين گوهران بگذرد/ نيابد بدو راه، جان و خرد.
🔹 خداوند در قرآن فرموده: «لا تُدْرِكُهُ الْأَبْصارُ وَ هُوَ يُدْرِكُ الْأَبْصارَ؛[انعام/۱۰۳] ديده ها خدا را در نيابند و خدا دیدهها را دريابد.» این ویژگی خداوند در سخن فردوسی بازتاب پیدا کرده است:
به بينندگان آفريننده را/ نه بينى مرنجان دو بيننده را
🔸 فردوسی در مساله توحید به «برهان تمانع» و محال بودن شریک برای خداوند اشاره کرده که برداشتی از آیه «لَوْ كانَ فيهِما آلِهَةٌ إِلاَّ اللَّهُ لَفَسَدَتا؛[انبیاء/۲۲] اگر در آسمان و زمین خدایی غیر از الله باشد، باعث نابودی و فساد خواهد بود.» میباشد:
خردمند گويد كه در يك سراى
چو فرمان دو گردد نماند به جاى.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر مراجعه فرمایید:
https://btid.org/fa/news/197927
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #بزرگداشت_فردوسی
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱 : #استوری ویژه شهادت حضرت عبدالعظیم حسنی
🌹هان ای کریم ابن الکریم ...
🎤 حسین طاهری
📎 #تولیدات_چندرسانهای
📎 #حضرت_عبدالعظیم
📎 #شهادت_حضرت_عبدالعظیم
🌐 https://btid.org/fa/video/208337
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
📌 فضائل امیرالومنین در جنگ خندق براساس منابع اهل سنت
🔸 جنگ احزاب از بزرگترین و سرنوشتسازترین جنگهای مسلمانان با مشرکان بود. نقطهی کانونی غزوه خندق، نبرد امیرالمومنین علیهالسلام با عمرو بن عبدود است؛ نبردی که پیامبر آن را با تعبیر مصاف تمامی اسلام در برابر تمامی کفر توصیف کرد.
🔹 عمرو بن عبدود به بهانه جوان بودن امام و سابقه همنشینی با پدر حضرت، سعی کرد امام را از نبرد با خود منصرف کند. تاریخ نویسان اهل سنت گفتهاند او از عمر بن خطاب و ابوبکر نام برده و خواهان مبارزه با آنان بوده است. اما هیچکدام از آن دو پاسخی به این مبارزطلبی ابن عَبدُوَد ندادند.
🔸 ابن ابی الحدید معتزلی از استاد خود نقل میکند که عمرو بن عبدود از ترس جان خود سعی داشت امام را از مبارزه منصرف کند و نسبت به رعایت جان حضرت دروغ میگفت. او به نقل از استاد خود مینویسد: «به خدا سوگند عمرو بن عبدود به علی فرمان بازگشت نداد که علی زنده بماند بلکه از بیم چنین میگفت چرا که کشتهشدگان در جنگ بدر و احد را به دست علی علیهالسلام میدانست و میشناخت.»
🔹 شخصی از ابوالهذیل از دانشمندان اهل سنت در مورد منزلت حضرت علی علیه السلام و خلیفه اول در پیشگاه خداوند سؤال میکند، او در پاسخ میگوید: «به خدا سوگند که نبرد علی با عمرو در جنگ خندق معادل با همه اعمال و عبادات همه مهاجران و انصار بلکه از آن فراتر است؛ تا چه رسد به اعمال ابوبکر به تنهایی.»
🌐 جهت مطالعهی بیشتر مراجعه فرمایید:
https://btid.org/fa/news/207850
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #فضائل_اميرالمومنين
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ سوال
⁉️ آیا آموزههای دین اسلام با علم روز تعارض دارند؟
🔰 پاسخ
🔸 در نگاه اندیشمندان مسلمان، بین دین و علم رابطه بسیار خوبی وجود دارد و این همان چیزی است که از متون دینی استفاده می شود. البته علم در متون اسلامی، لزومأ به معنای امروزی یعنی تجربه نیست، بلکه بیشتر مراد، آگاهی مطابق با واقع است.
🔹 آن چه در مسأله علم و دین محل تلاقی واقع میشود، بحث معرفت دینی است، پس اگر تعارضی واقع شود این تعارض ناشی از دو امر است:
1. یا این مطلب دینی به درستی درک نشده است.
2. یا این که آن مطلب علمی مطلب دقیقی نیست.
🔸 با توجه به این دو امر، پاره ای از تعارضات بدوی میان علم و دین وجود دارد، اما برای حل این تعارضات باید نکات زیر را در نظر بگیریم:
1. فهم دینی خودمان را بررسی کنیم و اگر از قطعیات بود باید آن مطلب علمی را بررسی کنیم.
2. اگر آن مطلب علمی به گونه ای یقینی بود و مطلب دینی ظنی بود، باید در آن مطلب دینی تأمل کرد و آن را به تأویل برد.
🔹 بنابراین اگرچه قلمرو علم و دین در مواردی غیر از یکدیگر است و علم غالبا به امور تجربی می پردازد و دین محدوده اصلی اش امور ماوراء تجربی است؛ اما در مواردی نیز با یکدیگر تلاقی می کنند و در این موارد علم و دین می توانند یکدیگر را یاری کنند. یعنی دین می تواند به علم کمک کند و علم هم می تواند در فهم دین تأثیرگذار باشد و فهم ما را در مواردی تصحیح کند.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر مراجعه فرمایید:
https://btid.org/fa/news/208130
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #تعارض_علم_و_دین
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🚨دانشآموز ما باید دارای هویت ملی شود!!
💠 رهبر معظم انقلاب در دیدار با فرهنگیان و معلمان: «ما بایستی کاری کنیم که دانشآموز ما دارای هویت ملی بشود. مهمتر از علمآموزی یا لااقل در حد علمآموزی این است که او احساس هویت بکند، یک انسان با هویت ساخته بشود، یک هویت ملی، هویت احساس اعتماد به نفس ملی پیدا بکند. از عمق جان کودک ما با افتخارات کشور آشنا بشود. این چیزی است که امروز وجود ندارد...
💥شما بین بچههای مدرسهتان، نظرخواهی کنید، ببینید چند درصد کاظمی آشتیانی را با آن همه خدمات، با آن ارزش وجودی که این مرد داشت میشناسند، چند درصد، رونالدو را!؟
⁉️ما چرا افتخارات ملی خودمان را نمیشناسیم؟ این خیلی مهم است یک بخش از این چیزهایی که می گوییم هویت ملی همین است که افتخارات ملی را، گذشته علمی را، گذشته سیاسی را، گذشته بینالمللی را بشناسند.»
🔹بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان و فرهنگیان 21 اردیبهشت 1401🔹
📎https://btid.org/fa/photogallery/208376
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #روانشناسی
📎 #فرزندپروری
📩 سوالات شما را مشاورین کانال پاسخگو هستند
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
کمک به پسر همسایه.mp3
1.33M
⁉️سوال: به دلیل مسائل مختلفی که در رابطه قبلی داشتم، از عشق و ازدواج بدم میاد.
💥از پسرا بدم میاد، ولی پسر همسایه مون به تازگی دچار شکست عشقی شده و دلم براش می سوزه. دو سه هفته است که باهاش آشنا شدم، چطور بهش کمک کنم چون افسرده شده.
🎤 پاسخ استاد اسماعیلی را در این فایل صوتی بشنوید.
📎https://btid.org/fa/news/208099
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #ازدواج
📩 سوالات شما را مشاورین کانال پاسخگو هستند
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
📌 تقوای آیت الله بروجردی
🔹 آیة اللّه «سید حسین طباطبایی بروجردی» فرزند مرحوم «حاج علی بروجردی» در ماه صفر ۱۲۹۲ قمری در بروجرد متولد گردید و سال ۱۲۹۹ آغاز تحصیلات ایشان بود، که این دوره تحصیلی تا هیجده سالگی ادامه پیدا کرد. در این مدت مقدمات حوزه، سطح فقه و اصول را در محضر پدر بزرگوار خود و سایر اساتید بروجرد فرا گرفت و سپس به دستور پدر در سال ۱۳۱۰ به اصفهان عزیمت و در مدرسه صدر اصفهان از محضر اساتید استفاده نمود.
🔸 «آیت الله بروجردی» پس از ورود به نجف اشرف، به حوزه درس «مرحوم آخوند ملا محمد کاظم خراسانی» وارد شده و نه سال از محضر پر فیض آن فقیه بزرگ و علمای دیگری در فقه و اصول و رجال كسب فیض كرد. ایشان از سه مرجع بزرگ آن ایّام مرحوم «آخوند خراسانی» ، «آیتالله شیخ الشریعه اصفهانی» و «سید ابوالقاسم دهکردی» اجازهنامه اجتهاد گرفتند.
🔹 «آیة الله شیخ علی صافی» میگوید: «آیة الله بروجردی، دیناری از وجوهات استفاده نمیکردند . تمامی مخارج داخلی خود را از درآمد ملک شخصی خود، که در بروجرد داشتند، استفاده میکردند. حتی آب حوض منزل را از پول شخصی تهیه میکرد. یک وقتی، من به ایشان عرض کردم، در نزدیک منزل شما نانوایی سنگکی است و نان بسیار خوبی میپزد، شما از این نان استفاده کنید. فرمود: من به همین نانی که از آرد ملک خودم تهیه میکنم، قانع هستم. این در حالی بود که نان آرد خودشان مرغوبیتی نداشت».
🌐 جهت مطالعهی بیشتر مراجعه فرمایید:
https://btid.org/fa/news/66171
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #درگذشت_آیتالله_بروجردی
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
14.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید
💯تریبون نماز جمعه 1401/02/25
مهمترین تیتر های نماز جمعه
🖥 سامانه ارسال گزارشات طلاب، مبلغان و عموم مردم از فضای مجازی
🌐 https://r.btid.org
📎 #اخبار
📎 #نماز_جمعه
📎 #کلیپ
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🔸 حال را دریاب
💠 اگر میخواهید از زندگیتان لذت ببرید، باید در زمان حال زندگی کنید.
🔶 زندگی مانند رانندگی در جاده است؛ باید همواره به مسیر توجه داشته باشیم تا دچار حادثه نشویم. اگر در حین رانندگی دچار مشغلۀ ذهنی شویم و به گذشته یا آینده فکر کنیم، ممکن است تمرکزمان را از دست بدهیم و دچار سانحه شویم.
⚠️ در زندگی هم باید مراقب بود تا اسیر افکار نگرانکنندۀ گذشته یا آینده نشویم؛ اگر در گذشته متوقف شویم یا مدام نگرانِ آینده باشیم، زندگیِ آرامی نخواهیم داشت و بیشک دچار مشکل میشویم.
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #مهارتهای_فردی
🖇 لینک مطلب:
🔸 https://btid.org/fa/news/208151
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
14.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فتوکلیپ؛ اخبار فرق و ادیان 1401.02.25
کاری از گروه رصد
🖥 سامانه ارسال گزارشات طلاب، مبلغان و عموم مردم از فضای مجازی
🌐 https://r.btid.org
📎 #خبر
📎 #فرق_و_ادیان
📎 #تولیدات_چندرسانهای
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
✍️سوال کاربر:
⚡️پسر ۱۷ساله ام مدتیه به دختری علاقمند شده !!
🌿سلام
👨👩👦👦 ما خانوادهای مذهبی هستیم و حدود محرم و نامحرم رو کامل رعایت میکنیم. چند روز پیش متوجه شدم که پسر ۱۷سالهم مدتیه به دختری علاقمند شده و با هم تلفنی صحبت میکنن و چت هم انجام میدن و یکبار هم با هم بیرون رفتن و نظرش اینه که من فقط با ایشون ارتباط دارم تا زمان ازدواج و فقط به ایشون فکر میکنم و اون دختر هم همینطور و دنبال دختر دیگهای نمیرم.
💥من خانواده دختر رو میشناسم، به من گفته اگر به خانوادهش اطلاع بدی یا با دختر صحبت کنی و رابطه رو متشنج کنی نتیجه بدی میبینی .من واقعا نمیدونم باید چه رفتاری انجام بدم که هم پسرم تو فکر این روابط نباشه و هم لجبازی باعث نشه که اوضاع از این بدتر بشه؟
📚پاسخ مشاور:
💐با سلام به شما کاربر محترم
♨️در ابتدا نگرانی شما رو بابت پسرتون و آینده اش درک می کنم، ولی این رو درنظر داشته باشید که هرگونه مقاومت و ابراز مخالفت مستقیم از سوی شما یا خانواده می تواند مقاومت فرزندتون در این رابطه تشدید کند.
✅در این زمینه چند نکته رو عرض می کنم:
1️⃣ اینکه آقاپسر 17 ساله تون در این زمینه شما رو تهدید کرده است، خود این رفتار می تواند نشان از عدم ثبات هیجانی او باشد و عدم آمادگی برای ازدواج و تشکیل زندگی مشترک باشد. از این رو جهت رفع این مسئله، ایشون نیازمند مشاوره هستند تا به اون بلوغ شناختی و رفتاری لازم برسد.
2️⃣ به جای مقاومت و مخالفت کردن با فرزندتون درباره این رابطه، سعی کنید با او همدلی کنید و به او بفهمونید که شرایط و دغدغه اونو درک می کنید. در کنارش به او آگاهی بدهید که برای انتخاب همسر و شریک زندگی به چه موضوعاتی باید توجه کند. از کجا متوجه شود که با طرفش تناسب دارد یا نه؟ اصلا بدرد هم می خورند یا نه؟
3️⃣ نقش پدر و صحبتهای پدر-پسری لازم است. در جریان بودن پدر از این رابطه به شرط اینکه روابط پدر-فرزندی تخریب نشود، لازم است. از این رو علاوه بر صحبتهای شما، گفتگوی همسرتون هم می تواند موثر واقع شود.
4️⃣ اشاره کردید که آقاپسرتون شما رو تهدید کرده است. این می تواند نشان از نقش ضعیف شما در خانه باشد؛ به عبارتی این نوع جسارتها مسبوق به سابقه بوده است و بار اول نبوده است. لذا اونو متوجه کنید، فارغ از اینکه چه تصمیمی برای آینده خود می گیرد، حق جسارت به شما رو ندارد و باید حریم مادر-فرزندی رو رعایت کند.
5️⃣ یک طرف این رابطه آقاپسر شماست و طرف دیگر این رابطه، دختری است که شما نمی دونید که ایشون چقدر در شکل گیری این رابطه و ادامه اون نقش دارد. لذا این رو درنظر داشته باشید که ممکن است نقش ایشون در این رابطه پررنگ باشد..
🌸موفق باشید.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #ازدواج
جهت مشاهده پاسخ کامل به لینک زیر مراجعه فرمایید👇
🌐 http://btid.org/node/207787
✅ آیدی ارتباط با مشاور👇
@pasokhgo313
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org