طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند:
1- فلفلا رو بشورید
2-روی پارچه پهن کنید تا کاملا آبش خشک بشه
3-فلفلا رو توی قابلمه بریزید وباسرکه ونمک بزارید روی شعله
4-تقریبا 10دقیقه یه ربع با شعله متوسط رو به کم بجوشه
5-حالا فلفلا رو با سیر خلال شده وسرکه ای که توش پخته شده بود توی شیشه بریزید
نکته: اگر در شیشه هاتون فلزی هست یه لایه پلاستیک برش بدید وروی شیشه بزارید بعد درشو ببندید تا در شیشه هاتون در تماس با سرکه خراب نشه
#ارسالی_کاربر
#بانو_محله
@banoo_mahaleh
" بانو محله رویان"
طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند: 1- فلفلا رو بشورید 2-روی پارچه پهن کنید تا کاملا آبش خشک بشه 3-فلفلا ر
چقدر خوشحال میشم🥰 از این همه ذوق واستعداد وهــــــــنر👏👏 بانوی محله و اشتراک گذاشتن اون با بانو محله بمونید برام
دلبـــــــــر جان شمام هنراتو برام بفرست🙏🙏 تا به اشتراک بزارم
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ریلز
دوست دارم پاشم از خواب و
تموم شه دردامو…
✍چقدر این کلیپ قشنگ بود واقعا
شادی حق بچه های مظلوم فلسطین هست 🥺😍
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
#غزه
@banoo_mahaleh
#تلخی_گیری_زیتون
تلخی گیری زیتون
الان فصل زیتون تازه ست.
و زیتونها تلخ هستن.
البته بیشتر فروشگاهها اونا رو با ماده ی خطرناک سود سوزآور تلخی گیری میکنن که برای سلامتی مضر هست.
من بعد از جستجو بالاخره زیتون بدون سود پیدا کردم که بسیار تلخ هست.نکته اول اینکه باید زیتونها شکسته شده باشن.اینا که خریدم شکسته بودن.
خودفروشنده گفت باید یه آب نمک غلیظ درست کنم.و تاکید کرد که نمک دریا باشه.
بعد زیتونها رو دراون نگهداری کنم.
۲۴ساعت قبل مصرف به اندازه مصرف روز اونا رو توی یه کاسه بریزم وتوی آب خالی با چند قطره لیمو ترش تازه یا چند پر لیموترش تازه نگهداری کنم و بعد بیارم برای مصرف.
گفت بهتره همین زیتونها شور هم در یخچال باشه.
تاکید داشت این روش که مرتب آب زیتون رو عوض کنیم اشتباهه و زیتون له میشه.
امیدوارم به دردتون بخوره.
@banoo_mahaleh