eitaa logo
ایده های بانوی خَلّاق💕
54.4هزار دنبال‌کننده
25.9هزار عکس
51.2هزار ویدیو
81 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان جو . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
داخل این نون می تونین از رازیانه ، زیره ، شوید ، مغز گردو ، تخمه بریزین وقتی خمیر گیری رو انجام دادین آخرش می تونین این مواد رو اضافه کنین . مواد لازم: آرد جو 150 گرم (یک لیوان) کامل از آرد جو استفاده نکنید چون نونتون سفت و شکننده میشه آرد گندم 150 گرم (یک لیوان) میتونید از سبوس هم استفاده کنید تا رنگ نونتون تیره بشه. آب یا شیر ولرم 200 میلی (یه کم کمتر از یک لیوان) شکر در 1 ق غ بجای شکر از شیره انگور و عسل می تونین استفاده کنین نمک نصف ق چ پودر خمیر مایه 7 گرم (1.5 ق م) روغن مایع 2 تا 3 ق غ یه قاشق م شکر رو داخل آب ولرم مخلوط کنید خمیر مایه رو اضافه کنید در طرف رو گذاشته 5 تا 10 دقیقه استراحت بدید تا به عمل بیاید . توی ظرفی روغن ، نمک ، یه کم شکر یا عسل، خمیر مایه به عمل اومده رو مخلوط کنید. آرد جو و آرد گندم مخلوط و سه بار الک شده رو کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع شود (مراقب باشید خمیر رو با آرد زیاد سنگین نکنید چون نان خشک و خمیری خواهد شد) خمیر رو خوب حدودا 10 دقیقه ورز بدید . خمیر رو داخل یه ظرف تمیز که خیلی کم چرب کردید قرار بدید‌ روش رو بپوشونید و در محیط نسبتا گرم قرار بدید حدودا یک و نیم تا دو ساعت . زمانی که خمیر حجمش دو برابر شد کافیه. بعد از استراحت پف خمیر را بگیرید. به چانه های مساوی تقسیم کنید. می تونین کل خمیر رو یه نون درست کنین . چونه ها رو داخل سینی فر قرار بدید یه. روش طرح با چاقو ایجاد کنید. دوباره روش رو بپوشونید 20 دقیقه استراحت بدید رومال نان: یه قاشق آرد و یه کم آب حدودا یه لیوان رو روی حرارت مخلوط کنید و بعد رومال بزنید. یه کم مغز تخمه روش بریزید(دلخواه) داخل فر 190 درجه طبقه وسط حدودا 25 تا 30 دقیقه قرار بدید. زیاد ماندن نان در فر باعث خشک شدنش میشه. ماندگاری این نون تا ده روز داخل ظرف درب دار یا پلاستیک هست.یه ظرف آب جوش داخل فر بزارید که نون لطیف بشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جای سیرو پیاز براحتی خودت بساز ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش بافی ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد هویج با برش های پرتقال مواد لازم پرتقال : 3 عدد هویج پخته رنده شده : 3-4 عدد ماست چکیده : 2 فنجان نمک به میزان لازم سیر رنده شده : 1حبه طرز تهیه: هویج را پخته و رنده می کنیم و می توانیم در کمی کره تفت دهیم(دلخواه است).سپس سیر رنده شده و ماست چکیده و هویج رنده شده را بهم مخلوط کرده و مطابق تصویر روی برش های پرتقال قرار می دهیم و با گردو تزئین می کنیم. نوش جان ❁┈••✦ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀یه روش برای پخت سیب زمینی سیب زمینی رابرش میزنیم ماست چکیده آویشن نمک فلفل سیررنده شده وروغن زیتون رامخلوط میکنیم طبق فیلم سیب زمینی را به موادآغشته کرده ودرفر میزارینم😋😋 ❁┈••✦ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسب کن ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 ببین و یاد بگیر😍 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 بیسکوییت پتی بور ۱ بسته ( شکلاتی استفاده کردم ) شکلات صبحانه یا نوتلا ۴ تا ۵ ق غ مغزیجات ۱/۳ لیوان ( به دلخواه ) شکلات چیپسی ۱/۳ لیوان ( به دلخواه ) شکلات تخته ای ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم نون قیفی ۲۵ عدد 🍫🍪 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🍫🍪 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥮 😋 ▫️2عدد تخم مرغ ▫️1لیوان شکر (لیوان دسته دار) ▫️1استکان روغن مایع (نصف لیوان) ▫️1استکان شیر(نصف لیوان) 1(2/5 ق چ) ▫️3ق غ پودر کاکائو ▫️1/5لیوان آرد ▫️1استکان فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک(نصف پیمانه) 🔸تخم مرغ و شکر رابا هم زن خوب زده تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم در این جا میتونیم اگر نوتلا یا سس شکلاتی داریم مقداری اضافه کنیم (دلبخواه) مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم وبا مواد مایع با قاشق به صورت دورانی بهم میزنیم فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم ومواد را در قالبی که کف و کناره های ان را چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میگذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه وقتی کیک پخت من تا وقتی کیک گرمه کیک رو با شکلات(نوتلا)تزبین کنید ༻‌༺‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥙 😋 🔸یک کیلو نخود رو ۴۸ساعت کامل خیس کنید و روزی سه تا چهار بار ابشو عوض کنید تا بو نگیره .نخود رو ب همراه ۳تا پیاز تقریبابزرگ و دو عدد فلفل دلمه ای با چندحبه سیر ۲بارچرخ کنید.ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز و خیلی کم بکینگ پودر ونمک رو اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری مخلوط پودرسوخاری و اردنخودچی هم اضافه کنید. من این دفعه فقط آرد نخود چی زدم.مواد کامل مخلوط کنید و حالا ب اندازه نصف فنجون اب بهش اضافه کنید.بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعدقالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید. میتونین جعفری تازه یا خشک هم بهش اضافه کنید.کنجد هم دلبخواهی هس 💫🏡 ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت گل ختمی بنفش یا همان گیاه پنیرک طبع سردی داره واین شربت برای تابستان بسیار مناسبه وقتی داخل آب سرد گل این گیاه ریخته میشه رنگ بنفش. تیره بدست میاد برای زیبایی این شربت از زعفران برای رنگ شربت زرد مایل به سبز استفاده کردم آبلیمو زدم ورنگ صورتی شد وآخر سه رنگ رو مخلوط کنید میشه نارنجی ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥آموزش شمع سازی ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین خیار 🤗 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش پاکت فانتزی💌 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💟ایده ای بسیار خوب برای نظم دهی به داخل کشو های اشپزخانه ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‎‌‌‌‌‌‌‌‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
يكي از پرطرفدار ترين آيتم هاي فينگرفود براي مهمونيا س راحت و خوشگل و بي درد سره، نكته اي كه داره اينه كه اصلا لازم نيست داغ سرو بشه، ولي نبايد كه يخ ماسيده باشه ها، مثلا صبح سرخ كنين بذارين در دماي محيط بعد دو ساعت قبل از مهموني ساندويجشو درست كنين، با اين وضعيت تا چند ساعت هم ميني برگر هاتون سر حال و تر و تازه هستن، نكته اي كه هست اينه كه سس به نون نزنين و گوجه فرنگي هم سفت باشه كه نونش خيس و خراب نشه ↙️ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
↙️ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 پودر قند: ۷۰ گرم روغن جامد: ۱۰۰ گرم پودر هل: یک قاشق چایخوری زرده تخم مرغ: یک عدد زعفران آب شده: یک قاشق غذاخوری پر آرد قنادی: ۱۷۰ گرم و عسل و پودر پسته 🍪🌰 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🍪🌰 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو ایده تزیین هندوانه مجلسی میتونید در مهمانی و دورهمیهاتون استفاده کنید😍 تو هوای گرم هیچی مثل هندونه نمی چسبه 🤩🥰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ . ʝσɨŋ... . . . @Mehrbanoo19 ༻‌༻‌ 🦋 ༺༺