فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری کتری سوخته رو دوباره نو کنیم😍👆
#خلاق_باشیم ✅🌺
@banooye_nemoone❤️
مراحل دکوپاژ گلدانو یا هر ظرف دیگه ای👆👆
ابتدا ظرف رو در صورت تمایل رنگ کنید بزارید خشک بشه. سپس چسب چوب بیرنگ تهیه کنید و با آب رقیقش کنید طرح مورد نظرتونو از روی دستمال کاغذی یا کاغذ کادو در بیارید روی ظرف بزارید و با قلم مو ی نرم خیلی آروم و با احتیاط روش چسب چوب بزنید مواظب باشید طرح چروک یا پاره نشه. بعد از اینکه خشک شذ دوباره روی طرح چسب چوب بزنید ودر اخر اسپری کیلر . چون اسپری کیلر کاررو مقاوم و ضد آب میکنه🌺
@banooye_nemoone❤️
#پتاژ_سیب_زمینی
۲۵گرم کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید۱حبه سیر رنده و ۱پیاز خلالی را کمی در حد سبک شدن تفت بدید۲تاسیب زمینی ۱/۴سینه مرغ خرد شده را هم اضافه کنیدساقه کرفس خرد شده را همینطور
۳ لیوان اب مرغ یا گوشت را به مواد اضافه کنیدنمک فلفل کمی زعفران رنگ این پتاژ از زعفرانشه بریزید و بزارید حدود یکساعت تا یکساعت و نیم بپزد
تمام مواد را با میکسر یا مخلوط کن یکدست کنیدبا ابلیمو سرو کنید اگر احساس کردید که رقیقه بزارید روی گاز یکم حرارت ابشو تبخیر کنه
@banooye_nemoone❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده های عالی و خوشگل با #میوه و #سبزیجات 🍍🍇🌽
برای یه پذیرایی شیک 😍👆
#باسلیقه_باشیم ✅🌺
@banooye_nemoone❤️
#رب_نارنج 🍊 😋
۱- برای تهیهٔ رب نارنج باید نارنج را از وسط ببریم.
۲- نارنج را از وسط نصف کنیم و آب آن را با آبمیوهگیری بگیریم و پس از آن آب نارنج را از صافی رد کنیم تا هسته و پوسته آن گرفته شود.
۳- آب نارنج را می جوشانیم تا غلیظ شود. سپس آن را به بطریهای تمیز و خشک منتقل میکنیم.
♨️سایر نکات
یک چاشنی خوشمزه و ترش، مناسب انواع غذاها مخصوصاً خوراک و خورشت های ایرانی. این چاشنی عطر بسیار اشتها آوری نیز دارد. نارنج ترشی به خصوصی دارد که مزهٔ بسیار خوبی به غذا میدهد.
@banooye_nemoone❤️