فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاقیت بالباس برای کو چو لو های ملوس
🌺🌺🌺😍
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شمع_شناور
وسایل موردنیاز
آب،روغن خوراکی،سنگ یاگل برای تزیین،نخ فیتیله یا ازنخ شمع که توخونه هم داریدمیتونیداستفاده کنید.،یه تیکه طلق یاعکس رادیولوژی،ظرف شیشه ای.
ابتداوسیله تزیین رادرون ظرف شیشه ای میریزیم بعداب راروی ان میریزیم سپس روغن راروی اب ریخته وعکس یا طلق راسوراخ کرده ویه تیکه کوچک نخ رادرون ان قرارمیدهیم وروی ظرف قرارمیدهیم وروشن میکنیم.
توظرف مختلف یا مدلای متنوع تری میشه درست کرد
🌺🌺🌺😍
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از تبلیغات بانوی خَلّاق💕
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلات مغزدار و آجیلی 😍
مقداری شکلات قهوه ای و کمی شکلات سفید را جداگانه بصورت بن ماری گرم کنید.
در سینی کاغذ روغنی قرار دهید و سطح کاغذ را با شکلات قهوه ای بپوشانید و روی آن شکلات سفید بریزید و با خلال دندان طرح ابر و بادی بزنید.
تا شکلات گرم است مقداری مغز آجیل و میوه خشک روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید
سپس شکلات را از کاغذ جدا کنید و به دلخواه برش بزنید
🌺🌺🌺😍
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سبزی_پلو_باماهی
#مزه_دارکردن_ماهی
»»»برای مزه دار کردن دو عدد ماهی قزلآلا:
بعد از اینکه ماهی رو خوب تمیز کردید و برش دادید، (میتونید از همونجا که ماهی رو تهیه میکنید بگید که براتون برش بده)
آب پیاز: ۱ عدد
آب لیمو تازه: ۲ عدد
زعفران دم شده: ۳ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چاییخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چاییخوری
زنجبیل: نصف قاشق چاییخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چاییخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چاییخوری
تخم گشنیز: نصف قاشق چاییخوری
نمک: ۲ قاشق چاییخوری
بعد از مزه دار کردن، ماهی باید ۲۰ الی ۳۰ دقیقه توی یخچال استراحت کنه.
روکش آرد، برای سرخ کردن ماهی؛
آرد گندم: ۱۰ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۲ قاشق چاییخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چاییخوری
هر طرف ماهی باید به مدت ۳ دقیقه درون روغن دااااغ سرخ بشه.
اگر مثل من سرخکردنی نمیخورید بعد از انجام همه مراحل، به مدت ۲۰ دقیقه توی فر ۱۹۰ درجه بزارید.
میتونید از ماهی سفید یا شیر ماهی هم استفاده کنید.
🌺🌺🌺😍
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادکنک آرایی
از این گلهای بادکنکی خوشگل😍
برای تزیین جشن ها و مهمونی هاتون استفاده کنید
🌺🌺🌺😍
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزیینات_کیک
#انار_فوندانتی
#شب_یلدا
برای تاپر انار هم میتونید از فوندانت رنگ قرمز استفاده کنید و هم از فوندانت سفید زرد لیمویی و هر رنگی که در پوست انار هست و بعد از درست کردن تاپر با قلم مو و رنگ پودری و یا ژله ای رنگ کنید
اگه خمیرتون چسبنده بود از کمی پودر تایلوس یا نشاسته یا ثعلب استفاده کنید و با خمیر خوب ورز بدید تا شکل پذیر تر بشه و زودتر خشک بشه
از یونولیت یا توپک پلاستیکی برای سبک تر و کمتر مصرف شدن فوندانت برای تاپرهای بزرگتر استفاده کنید
ولی تاپر های کوچیک با خود خمیر به تنهایی میشه تاپر درست کرد ونیاز به یونولیت نداره
شکاف روی انار رو روی هر نوع تاپر اناری میشه انجام داد وحتی میتونید از انار یک تکه برش داد وبجای اون از دونه ای انار استفاده کرد
یونولیت کروی رو از لوازم قنادیها تهیه کنید
من از مارک فوندانت کارو استفاده کردم
از این تاپرها برای دیزاین کیکها تون میتونید استفاده کنید وحتما اول اجازه بدید یکی دو روز خشک بشه بعد روی کیک قرار بدید
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍎🍂🍁🍏🍂🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من کل قرنطینه با این باشم خسته نمیشم
🌺🌺🌺😍
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایدهای جالب با نی های رنگی
🌺🌺🌺😍
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بافت مو دخترانه
خوشگل و زیبا
🌺🌺🌺😍
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ترد آجیلی😍😍
این یکی از متفاوتترین و خلاقانهترین پیشغذاهای دنیاست. میتوانید آن را به عنوان عصرانه هم سرو کنید. کافی است روی بیسکویتهای ترد مقداری پنیر خامهای بمالید و کمی مغز آجیل مثل مغز پسته و کشمش روی آن بریزید. حالا میتوانید بیسکویتهای ترد را به هم بچسبانید، مکعبی که درست شده را با پنیرخامهای بپوشانید و در آجیل بغلتانید.
🌺🌺🌺😍
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭